Bizim istediğimiz bir oyuncuyu Türkiye'de başka bir kulüp alamaz, biz her istediğimiz oyuncuyu alırız. En çok para bizde.Fenerbahçe ülkenin en güçlü kulübüdür, kesinlikle bazıları bu durumdan rahatsız olup düğmeye bastı ve bizi bitirmek için bir kurgu ayarlandı. Biz düşsek Türkiye ligi iflas eder...Fenerbahçe camiası Türkiye'de herşeyin üstündedir.Sokağa dökülürsek herşeyi değiştirebiliriz. Fenerbahçe taraftarları olmasa Digitürk alan olmaz. En çok taraftar bizde. En başarılı biziz. Herkes saldırdığı ve en kötü güne düştüğümüzde bile hala zirveye oynuyoruz,işte bakın ne kadar büyüğüz...Alın işte zirvedeyiz,Aziz Yıldırım hapishaneden de mi hakem satın alıyor?
Bu söylemleri söyledikten sonra bir de çıkıp " Herkes Fenerbahçe düşmanı olmuş,her açıktan saldırıyorsunuz" yazmak ne kadar doğru? Yukarıdaki söylemler belki tek kişi ağzından çıkmıyor ama tüm Fenerbahçe'lilerin yazılarını bir araya getirince bu çıkıyor.Bazılar benden ya da benim gibi düşünenlerden empati bekliyorlar. (Bazılarından kastım Fenerbahçe'liler değil,diğer kulüp taraftarları). Kimse kusura bakmasın ama bu zihniyette olan bir taraftar grubunun yerine kendimi koyamam ben.Biz yaşanan süreçte tutuklamalar yaşanınca "Suçlama yapmayın,henüz belge ve bilgi yok" diye eleştirildik. Belgeler çıkınca da "saldırıyorsunuz" diye eleştiriliyoruz. O zaman sıvayalım güneşi balçıkla...