Sayfa 214 / 483 İlkİlk ... 114164204212213214215216224264314 ... SonSon
6,391 ile 6,420 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Bizim istediğimiz bir oyuncuyu Türkiye'de başka bir kulüp alamaz, biz her istediğimiz oyuncuyu alırız. En çok para bizde.Fenerbahçe ülkenin en güçlü kulübüdür, kesinlikle bazıları bu durumdan rahatsız olup düğmeye bastı ve bizi bitirmek için bir kurgu ayarlandı. Biz düşsek Türkiye ligi iflas eder...Fenerbahçe camiası Türkiye'de herşeyin üstündedir.Sokağa dökülürsek herşeyi değiştirebiliriz. Fenerbahçe taraftarları olmasa Digitürk alan olmaz. En çok taraftar bizde. En başarılı biziz. Herkes saldırdığı ve en kötü güne düştüğümüzde bile hala zirveye oynuyoruz,işte bakın ne kadar büyüğüz...Alın işte zirvedeyiz,Aziz Yıldırım hapishaneden de mi hakem satın alıyor?

Bu söylemleri söyledikten sonra bir de çıkıp " Herkes Fenerbahçe düşmanı olmuş,her açıktan saldırıyorsunuz" yazmak ne kadar doğru? Yukarıdaki söylemler belki tek kişi ağzından çıkmıyor ama tüm Fenerbahçe'lilerin yazılarını bir araya getirince bu çıkıyor.Bazılar benden ya da benim gibi düşünenlerden empati bekliyorlar. (Bazılarından kastım Fenerbahçe'liler değil,diğer kulüp taraftarları). Kimse kusura bakmasın ama bu zihniyette olan bir taraftar grubunun yerine kendimi koyamam ben.Biz yaşanan süreçte tutuklamalar yaşanınca "Suçlama yapmayın,henüz belge ve bilgi yok" diye eleştirildik. Belgeler çıkınca da "saldırıyorsunuz" diye eleştiriliyoruz. O zaman sıvayalım güneşi balçıkla...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

biz her zaman 'yargısız infaz yapıyorsunuz'dedik. belgeleri bekleyin dediysek savunmanın belgelerini de bekleyiverin bir zahmet. ve ilk paragrafta yazdıklarının hepsine olmasa da çoğuna katılıyorum. evet o yazdıklarınız bizde var; her ne kadar sizleri üzse de.. kimsenin de bizim istediğimiz oyuncuyu başka bir kulüp alamaz dediğini hatırlamıyorum.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Bizim istediğimiz bir oyuncuyu Türkiye'de başka bir kulüp alamaz, biz her istediğimiz oyuncuyu alırız. En çok para bizde.Fenerbahçe ülkenin en güçlü kulübüdür, kesinlikle bazıları bu durumdan rahatsız olup düğmeye bastı ve bizi bitirmek için bir kurgu ayarlandı. Biz düşsek Türkiye ligi iflas eder...Fenerbahçe camiası Türkiye'de herşeyin üstündedir.Sokağa dökülürsek herşeyi değiştirebiliriz. Fenerbahçe taraftarları olmasa Digitürk alan olmaz. En çok taraftar bizde. En başarılı biziz. Herkes saldırdığı ve en kötü güne düştüğümüzde bile hala zirveye oynuyoruz,işte bakın ne kadar büyüğüz...Alın işte zirvedeyiz,Aziz Yıldırım hapishaneden de mi hakem satın alıyor?

Bu söylemleri söyledikten sonra bir de çıkıp " Herkes Fenerbahçe düşmanı olmuş,her açıktan saldırıyorsunuz" yazmak ne kadar doğru? Yukarıdaki söylemler belki tek kişi ağzından çıkmıyor ama tüm Fenerbahçe'lilerin yazılarını bir araya getirince bu çıkıyor.Bazılar benden ya da benim gibi düşünenlerden empati bekliyorlar. (Bazılarından kastım Fenerbahçe'liler değil,diğer kulüp taraftarları). Kimse kusura bakmasın ama bu zihniyette olan bir taraftar grubunun yerine kendimi koyamam ben.Biz yaşanan süreçte tutuklamalar yaşanınca "Suçlama yapmayın,henüz belge ve bilgi yok" diye eleştirildik. Belgeler çıkınca da "saldırıyorsunuz" diye eleştiriliyoruz. O zaman sıvayalım güneşi balçıkla...
    Az kaldı liderliğe gözünü diktin.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Artık beklemek lazım burda konuşmanın fazla bir yararı yok.Nasıl olsa -1 bile ceza verilse takımlara şike kanıtlanmış olacak.Ondan sonra gelip herkes rahat rahat konuşur.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Bizim istediğimiz bir oyuncuyu Türkiye'de başka bir kulüp alamaz, biz her istediğimiz oyuncuyu alırız.

Transfer konusuna girme istersen hoca.Yöntem yanlış olabilir sizinkiler çok mu doğru ? Sadece bu seneden örnek versem yeter.Amrabat , kulüple görüşme ? Yok.Oyuncunun aklını çelmek.Sonra Manisa maçı öncesi , 2 futbolcuyla ilgili haber çıktı o Yiğit'ler , hangi takımda onlar.Lütfen.Yöntem bilmiyosanız yöntem öğretmeyin.

Öyle şeyler olmadan da saldırıyordun hikaye anlatmaya gerek yok şimdi hoca.Göle maya çalma boşuna
    Last edited by DisCo : 23.Aralık.2011 at 20:50
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Davayı bırakıp davayla alakasız ne varsa konuşulmaya başlanmış burada Gerçeklere dönelim biraz yüzümüzü

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

ben en çok Can Arat a takıldım. yazıktır, günahtır ya.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Arkadaşlar yanlış anlamanızı istemem.Benim şahsi olarak hiçbirinizle bir sorunum yok ve olamazda.Bu platformda herkesle az çok muhabbetimiz oluyor.Bundan sonra da olacak.Ligde,turnuvada, kariyer bölümünde ya da diğer alanlarda, msn de vs vs...

Fenerbahçe Spor Kulübüne ve tarihine saygım sonsuz...Fakat Aziz Yıldırım'a,Şekip Monsturoğlu'na saygı duymuyorum.Şekip Mosturoğlu'nun federasyonda olduğu günlerde de fikrim buydu.Sizlerin içinde de Adnan Polat'a ,Ünal Aysal'a ya da Galatasaray'lı herhangi bir yöneticiye saygı duymayanınız vardır.Fakat aramızdaki fark, ben bunu açık açık dile getiriyorum. Bu saygı duymamamın sebebi ise futbolda bu insanların perde arkasından iş çevirdikleri konusunda çok ciddi şüphelerimin olmasıdır. Yoksa özellikle Aziz Yıldırım'ın kulübe yaptığı katkılar ortadadır. Bunu kimse inkar edemez.Fakat bu katkıyı yaparken ne kadar dürüst ,adil ve ahlaklı davrandığı hususunda bir sorun olup olmadığı bu mahkeme sonunda ortaya çıkar.Benim için yıllardır bir şüpheydi ve artık güçlü delilleri olan bir şüphe haline geldi. Bu şüphe doğru çıkar ya da çıkmaz orasını bilemem. Fakat ben Fenerbahçe gibi büyük bir camianın taraftarına yıllardır Aziz Yıldırım ve yönetimi tarafından empoze edilen "Biz en büyüğüz,Biz cumhuriyetiz,biz olmasak ülke futbolu batar,bizsiz lig olmaz" fikrinin ülke içinde sebep olduğu antipatinin sonuçlarıdır bir bakıma tüm bu "saldırıyorsunuz" dediğiniz şeyler. Ama sizler bunu da "meyve veren ağaç taşlanır"a bağlarsanız o zaman diyecek bir lafım kalmaz

Hasta olma konusuna gelince, evet rahatsız olduğum için erken uyudum 1-2 gündür. Bu gece dayanabilirsem özlediğim FM'i açarım

Açıksözlü bir şekilde düşüncelerimi yazdığım için rahatsız olanlar oluyor fakat camiaya saygı duymak ile kişilere saygı duymak arasındaki farkı anlamanızı rica ediyorum. Fenerbahçe S.K. tarihiyle,başarılarıyla ve ülke futboluna olan katkılarıyla saygıyı sonuna kadar hak ediyor.Fakat onu yöneten her kişi ya da kişilerin peygamber olmasını beklemek biraz iyimserlik olur...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    Hocm yanlış anlama ama birşey eklemeyi unutmuşun. Hasta hasta gelip bu konuda hala Fenerbahçe hakkında yazıyorsun(bkz:http://forum.turksportal.net/vb/show...&postcount=288) bence bu Fenerbahçe'nin büyüklüğüdür. Onuda ekleyelim şu yazının sonuna.
    Bu anlamı nasıl çıkardın gerçekten merak ediyorum.En büyük sizsiniz tamam .

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

en azından dava bitene kadar Aziz Yıldırım Fenerbahçe'dir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by berkay123456 View Post
    Bu anlamı nasıl çıkardın gerçekten merak ediyorum.En büyük sizsiniz tamam .
    Konunun içinden cımbızla yazılanların bir kısmını seçip cevap vermeyin lütfen.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

şöyle bir yorum gördüm. sonuna kadar desteklediğim bir yorum;

Oda tv ve sike dosyalarina bakan hakim Yargitay'da! Ilk tutuklamalari yapan da yeni hakim!Yasasin bagimsiz yargi!

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

TR de 2-3 savcı 2-3 hakim götürüyor bütün işleri heralde; fazlasına gerek yok...

Konunun içinden cımbızla yazılanların bir kısmını seçip cevap vermeyin lütfen.
    Özel olarak bir şey seçtiğim yok ama konuyu saptırıyorsunuz.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by AykutKocaman View Post
    Baya kin tutmuşsunuz Allah Fenerbahçe mağdurlarına sabır versin.
    Diğer takım taraftarlarını bilemem. Yanılmıyorsam Fenerbahçe 1 şampiyonlukla önümüzde yer alıyor. Aldığı şampiyonluk da mahkeme kapılarında... Türkiye kupası desen Galatasaray taraftarı olarak ciddi anlamda doymuş durumdayız. Avrupa kupalarından 2 tanesi müzemizde duruyor.

Eğer insanın mağdur olması gerekecekse kıskanması gerekecekse çekememesi gerekecekse bunları yapacağı kişi,kurum her ne ise ondan aşağı olması lazım. Allah aşkına söyle Galatasaray taraftarı Fenerbahçe'nin neyini kıskansın.

Mağdur olduğumuz bir nokta var. Oda futbolu bu hale getirdiği için koltuk sevdasına bırakamayan bir başkanı vardı. Zevkimizi mağdur etti doğrudur.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

konu nerelere geldi şaşırıyorum artık Başkanımızda hüküm giydi.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    konu nerelere geldi şaşırıyorum artık Başkanımızda hüküm giydi.
    Hüküm giymezse özür dileriz. En sert tepkiyi ben kendi kendime koyarım.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

aksine siz haklı çıkarsanız biz özür dileriz ve gereken tepkiyi koyarız. ama sizlerin verdiği tepkiler bir özürle bitecek şeyler değil.. kendi açımdan söylüyorum; çok fazla alttan aldık.. yazılanlar çoğu hakaret boyutuna ulaştı bence. en basitinden şu bile hakarettir ama öyle bir hal aldı ki; herşeyi normal görür olduk.
    oda futbolu bu hale getirdiği için koltuk sevdasına bırakamayan bir başkanı vardı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Diğer takım taraftarlarını bilemem. Yanılmıyorsam Fenerbahçe 1 şampiyonlukla önümüzde yer alıyor. Aldığı şampiyonluk da mahkeme kapılarında... Türkiye kupası desen Galatasaray taraftarı olarak ciddi anlamda doymuş durumdayız. Avrupa kupalarından 2 tanesi müzemizde duruyor.

Eğer insanın mağdur olması gerekecekse kıskanması gerekecekse çekememesi gerekecekse bunları yapacağı kişi,kurum her ne ise ondan aşağı olması lazım. Allah aşkına söyle Galatasaray taraftarı Fenerbahçe'nin neyini kıskansın.

Mağdur olduğumuz bir nokta var. Oda futbolu bu hale getirdiği için koltuk sevdasına bırakamayan bir başkanı vardı. Zevkimizi mağdur etti doğrudur.

Bence Fenerbahçe ile neden uğraşıldığı sorusuna cevap sanırım budur. Hani diyorsunuz eğer şike yoksa Fenerbahçe ile neden uğraşıyorlar diye. Onun için.

Ha Aziz Yıldırım'mı? Bana göre Türkiye'de birçok siyasi liderden daha ön planda ve arkasında büyük Fenerbahçe camiası var.

Sanırım son 5 yıl o.Yanlış mı görüyorum ?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

sayınca öyle yapıyor sanırsam

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Bence Fenerbahçe ile neden uğraşıldığı sorusuna cevap sanırım budur. Hani diyorsunuz eğer şike yoksa Fenerbahçe ile neden uğraşıyorlar diye. Onun için.
    İki takımın bu branşlardaki toplam şampiyonluklarını buraya koyup seni utandırmayacağım. Allah'tan Fenerbahçe son yıllarda çıkışa geçmişte Galatasaray ile arasındaki farkı kapatmış. Dedim ya gerisinde olmadığım bir takımın neyini kıskanacağım.

Bu konuyla ilgisi nedir denebilir. Durup durup bundan bahsediliyor. Hatırlatmakta yarar gördüm. Tavsiyem ise Fenerbahçe taraftarı olarak hayali seyirci takıntısından kurtulalım.

* Hayali seyirci: Herkesin kendisini izlediğini, onunla uğraştığını sanma durumudur.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Ha Aziz Yıldırım'mı? Bana göre Türkiye'de birçok siyasi liderden daha ön planda ve arkasında büyük Fenerbahçe camiası var.
    hayır herşeyi geçtim bu ülkede kaç kişinin voleybol b.voleybol b.basket bol hatta basketbol umrundaki kaldıki konumuz futbol hadi basketbolu sayalım 5 yıllık değil tüm dönemi sayalım o zaman

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Kıskanıp kıskanmama olayı organizasyonlardaki başarıdan dolayı olmaz. Genellikle bir takımın diğer takımlara karşı üstünlüğü sonucu olan birşeydir. Şahsen Ne G.Saray'ın yada Beşiktaş'ın şu kadar Türkiye Kupası var ne kadar acı bizim sadece 4 tane var demiyorum. Yada Türkiye Ligi'ne bakıpta en fazla şampiyon biz olmuşuz kıskansınlar bizi diye aklımdan geçmiyor. Ancak G.Saray'a maç kaybettiğimizde ise üzülüyorum. Hattataraftarların bu sene xxx'i -Fener/Galatasaray- yenin şampiyonluk felan istemiyoruz demeside bu olayın organizasyonlardaki başarılardan çok taraflar arasındaki rekabete bağlı olduğunu gösteriyor. Yukarıdaki tablolara bakıncada son yıllarda spor alanlarındaki üstünlüğümüz bariz belli. Buda kıskanılmak için bir nedendir. Ha ben şöyleyiz böyleyiz diye iddia etmiyorum ancak F.Bahçede kim onun nesini kıskanalım demekte F.Bahçe'ye hakaret gibi birşeydir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

100 yıla bakacak olursak Barcelona'ya "hadi oglum işinize bi 20 kere daha şampiyon olun öyle gelin" demeliyiz. Anderlect ile falan takımlarımız eşleştiğinde "şimdi yandık" gibi manşetler atmalıyız.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Heh şöyle ya bunu anlamak lazım. Birinin de bunu söylemesini bekliyordum. İlkleri yaşatan , kazanan biziz daha ne olsun ...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İki takımın bu branşlardaki toplam şampiyonluklarını buraya koyup seni utandırmayacağım. Dedim ya gerisinde olmadığım bir takımın neyini kıskanacağım.

Bu konuyla ilgisi nedir denebilir. Durup durup bundan bahsediliyor. Hatırlatmakta yarar gördüm. Tavsiyem ise Fenerbahçe taraftarı olarak hayali seyirci takıntısından kurtulalım.

* Hayali seyirci: Herkesin kendisini izlediğini, onunla uğraştığını sanma durumudur.
    Kıskançlıkla ilgili en ufak birşey söylemedim. Asıl alıngan olan sizsiniz. Ben sadece konuda bahsedilen şey hakkında yazdım. Mesajını alıntıladım çünkü son 5-6 sezondur en istikrarlı Spor kulübü biziz. Yaklaşık 2 sezondur benimle futbol muhabbetine girmeyen Galatasaray'lı arkadaşlarım bu sene futbol yorumcusu kesildiler başımıza nedense.

Hayali seyirci tanımına gelecek olursak. Başında yazan şeyi tekrar eklersen cevap vereceğim. Site yap-boz değil sonuçta. Yaz editle yaz editle.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

İki takımın bu branşlardaki toplam şampiyonluklarını buraya koyup seni utandırmayacağım. Allah'tan Fenerbahçe son yıllarda çıkışa geçmişte Galatasaray ile arasındaki farkı kapatmış. Dedim ya gerisinde olmadığım bir takımın neyini kıskanacağım.

Tavsiyeni de al git bence. Bir üyenin fotoğrafının yanında yönetici olduğunu belli eden şeyler yazdığı zaman canı ne isterse yazabiliyor sanırım
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Gerçeklerin konuşulmasını istemiyorsanız Fenerbahçe forumlarına gidebilirsiniz. Bu başlığa girmemekte bir seçenek. Kimseyi zorla bu foruma ya da bu başlığa soktuğumuzu hatırlamıyorum. Giriyorsanız gerçekleri kaldırmak zorundasınız. Hem ön koltuk hem cam kenarı hem bedava bilet olmaz.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

gerçekten kasıt ne merak ettim.

Mesaj Yetkileri