beşiktaşlılar bilic gibi bi teknik adama sahip oldukları için çok şanslı gerçekten otur sabaha kadar dinlersin muhabbeti iyi![]()
beşiktaşlılar bilic gibi bi teknik adama sahip oldukları için çok şanslı gerçekten otur sabaha kadar dinlersin muhabbeti iyi![]()
Futbolcumuz Jose Sosa’nın sol ön üst adalesinde ikinci derece yırtık tespit edildi.
Futbol Takımımız’ın bu sabah yaptığı çalışma sonrası sol ön üst adalesinde ağrı hisseden Sosa’nın Acıbadem Fulya Hastanesi Sporcu Sağlığı Merkezi’nde MR’ı çekildi.
Çekilen MR sonucunda Sosa’nın sol ön üst adalesinde ikinci derece yırtık tespit edildi.
Futbolcumuz Jose Sosa’nın tedavisine başlandı.
Beşiktaş'a hoşgeldin Sosa
FM Gazetesi
“Paramı yoksullarla paylaşmadığım gün, insanlıktan yoksun olduğum gündür.”
İyi ki doğdun Comandante Bilic, iyi ki Beşiktaş'tasın! Doğum günün kutlu olsun.
![]()
İyi ki doğmuş koca yürekli insan. Nice mutlu siyah-beyaz seneler reyiz.
iyiki dogdun Bilic, Turk futbolunda sevdigim nadir insanlardan birisin.
Doğum günün kutlu olsun Bilic, inşaallah uzun yıllar beşiktaşa hizmet edecek
Bu da bilicin doğum günü hediyesi imiş.
İyi ki doğmuş bu güzel insan ama o bisiklet pek güzel değilmiş olayı ne onun ?Yatmalı bisiklet falan mı ? 1,90 boyunun altında ki insanlar düzgünce kullanamaz onu bisiklete yatmaları gerekir.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
özellikleri
1-)Spor değil gezi amaçlı
2-) Kontra fren (Pedalı geri çevirdiğinde duruyor).
3-) Göbekten vitesli.
4-) Saatte 25 km hız yapıyor.
5-) Çelik direksiyon.
6-) Sadece bir kişi binebiliyor.
7-) Kullanan kişinin ne kadar kalori yaktığını ölçen bir cihaz takılı.
Özelliklere bakılırsa imrenilecek bir bisiklet. Keşke bize de böyle bir hediye alan olsa.![]()
Bisikletin şekli iğrenç ama işlevi güzelmiş ama baya pahalı bir alet belli ki ayrıca 25km çokta bir olay değilmiş,daha hızlı gidilebilir.
Tekerlekler de kamyon tekerleği![]()
BİLGİ: UEFA Avrupa Ligi Grup ilk maçında BJK - A. Tripolis mücadelesi, perşembe günü saat 20.00'de şifresiz olarak Star TV'den canlı olarak yayınlanacaktır.
FFP incelemesi başlamış. Durumlar nasıl ? Net, detaylı bilgi verebilecek biri var mı ? Sıkıntı yaratır mı ?
Denk hesap durumu konusunda rutin bir inceleme olduğu söyleniyor. UEFA yetkilileriyle 28 Kasım'da bir toplantı yapılacakmış.
Bizimle beraber İnter, Liverpool gibi takımlar da bu incelemeye dahil edilmiş. Bir şey çıkacağını sanmıyorum.
Fason şeyler. Sıkıntı yok.
Anil yemin ediyorum baskan edasiyla cevap vermissin. Hani okuyunca direk sorun olmayacagina emin oldum![]()
FM Gazetesi
Haftaya netlesir.
Bu forum, aslı varken bir de benzeri Fikret Ormanları kaldıramaz, bak söyleyim! Nopost sebebim olmayın sonra!!!11!birbir1!
Pedro Franco sonunda çağırılmış Kolombiya milli takımına hak ediyordu sevindim
Bu arada iyi bayramlar.
Beşiktaş'ın önerdiği 2.500.000 € beğenmeyen Almeida,400.000 € karşılığında Cesena'ya imza atmış..
Şu hale bak evsiz çocuklara çevirdi Beşiktaş'ı Fikret Orman. Sivasspor maçında oynayacak stadımız yok. Böyle bir saçmalık olamaz.
FM Gazetesi
İnşaat halindeki İnönü'ye gidersek şaşırmam! Çapsız, vizyonsuz bir başkanın olması ne kadar kötü büyük bir kulüp için ya!
Ankara'da oynayacakmışız sivas maçını
Evet Ankara'nın merkezinden yaklaşık 40 km falan uzakta oynayacaksınız.Sincan'dan bile uzak bir yerde stad.
19 Mayıs Dururken Yenikent Nerden Çıktı Yahu ?
Bu Arada Biz Saha Kapama Cezası mı Aldık ? Niye Şehir Dışında Oynuyoruz ?
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
türk futbolunun geldiği son nokta.
bjk'a istanbulda oynayacak stad bulunamadı demek. pes.
Koca İstanbul'da hiçbir takım stadını vermedi 2-3 maçlığına da olsa. Ne söylenir, bilmiyorum. Gavur takımıyız sanki, yazık!
Aziz Yıldırım izin verdi diye biliyorum ben ama...
FM Gazetesi