Kişisel fikrim Ünal Aysal'ın çok fazla gerekmedikçe basına demeç vermemesi gerektiği.Belli ki Türkçe konuşma konusunda sıkıntıları var,daha fazla konuşarak millete malzeme verip kulübünü küçük düşürmesinin gereği yok bence.
So what?
Saike
Klübü küçük düşürdüğü felan yok. 1 kelimeye takılmayın.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Evet haklısın,küçük düşürmek biraz ağır bir kelime oldu ama bu tarz şeylere malzeme olması da hoş değil sonuçta Galatasaray'ın.
Last edited by Nedvedmania : 27.Haziran.2012 at 19:25 Reason: Uygunsuz kısım silindi.
So what?
Saike
Galatasaray Başkan makamının biraz daha doğru cümleler kurması gerekiyor. Galatasaray cazip bir kulüp demek bu kadar zor olmamalıdır. Düşünmeden konuşursan tabi zorlaşır orası ayrıdır.
Ünal Aysal geldiğinde doğru bir çizgiye sahipken zamanla bozulan bir yapıya dönüştü. İlerleyen günlerde daha kötü işler yapabileceğinin sinyallerini veriyor.
Yoksa zaten seksi dediğimizde erkek mantığı ile kadın algılıyoruz. Ya algımız yanlışsa ya seksi denen Galatasaray erkekse o zaman millet kaçacak yer arayabilir. Kaçın Galatasaray geliyor.
http://www.tdk.gov.tr/
Buyurun girin ''seksi'' yazın.
sonra Türkçe'yi doğru kullanıyor,yanlış kullanıyor deyin.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Seksi kelimesi Türkçe'de var bence doğru yerde de kullanmış. Bunun Türkçe'yi konuşamamakla alakası yok.
Damacana ile ilişkiye girmeye çalışanların,cinsel organına yüzük takınca çıkaramayıp itfaiye çağıranların,eşeğe köpeğe tecavüz edenlerin bulunduğu bir ülkede bunun bu kadar büyütülmesi normal.
Seksinin anlamı cinsel çekiciliği olan olsun ne farkeder ki.
İbrahim Seten: EN SON DAKİKA: Stat krizinde orta yol bulundu.. Beşiktaş maçlarını 1 yıl Arena'da, 1 yıl Saracoğlu'nda oynayacak.. Hangisi önce belli değil!
Bazı kişiler de bu sene Saraçoğlu, seneye Arena diyor.
Yahu zorlaya zorlaya Fikret Orman başaracak heralde.ilk sene Saraçoğlu olsunda nasıl zorluklar ve kavga gürültü oluyor görsün herkes.İkinci sene zaten Arena'ya geçilmez
Fikret Orman acaba düşünüyor mu Galatasaray'a nasıl zorluklarla baş başa bırakacağız diye?Acaba hiç aklından bile geçirdi mi merak ediyorum.Komedi filmi gibi izliyoruz.Rezillik tek kelime ile.Başka bir şey değil.
Ya Ünal Aysal sen nası bir adamsınO nasıl bir laftır gözünü seveyim malzeme çıkarıyorsun millete
![]()
Her sene illa bi saçmalık olacak yani. Yok playofftur yok şikedir. Şimdide stat mevzusu çıktı. Madem Kadıköyde oynayabiliyorlar 2 yıl üstüste oynasınlar. Niye illa bize de dokunuyor ucu ?
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Ha illa TT Arena'ya gelecekler yani.Yok artık.
Olduki başbakanla bilmem nerelerde dayatarak Arena verildi Beşiktaş'a.Bu durumda bizim yönetim susup olanlarımı izleyecek yoksa tepkisin koyacak mı?Eğer olanları izleyip kabullenirse şimdiden geçmiş olsun o yönetime.Taraftar indiriverir valla.
Gerçi Aysal bugünde bu konu bizim için kapanmıştır dedi.Bizim yumuşuyacağımızı sanmıyorum.Heralde komple bir baskı oluşturuluyor.Bunun kötü sonuçları olucak.
Taraftarlarin hepsi kongre üyesi felanmi hayirdir? hicbir kulübün taraftari bu zamana kadar baskanini indiremedi koltuktan.. yildirim demirörene bjk taraftari yillarca "yd yeter" diye her mac tezahürat tuttu.. indirebildilermi? adam sonunda kendisi gitti![]()
ben işin içine siyasetin gireceğini düşünmüyorum girerse galatasaray ya abdürrahim albayrak başbakana rica eder galatasaray a kalır stat ya da riva arazisi hakkında bir tehdit gelir çünkü galatasarayın senelerdir en büyük kozu o hala ve devlette galatasarayın menfaatleri yönünde belirledi 3.köprünün yerini