Sayfa 216 / 220 İlkİlk ... 116166206214215216217218 ... SonSon
6,451 ile 6,480 arası toplam 6579 sonuç

Konu: Beşiktaş Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu haber şaka dimi? Yani böyle bir şeyin gerçeklik payı olamaz ben inanmıyorum. İnanmak istemiyorum.

http://www.ntvspor.net/haber/futbol/...araftarina-sok
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Maalesef doğru. Kombine sahiplerine öncelik tanınacakmış. Yarın satışa sunuluyormuş biletler, yanlış bilmiyorsam.

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir

ben kombine sahipleri bedava girebiliyor diye biliyorum gecerli oluyor ankara icinde..

ayrıca istanbuldaki taraftarları kombineli olanları kulüp götürecekmis ankaraya..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yönetim ipin ucunu kaçırmaya başladı
    FM Gazetesi

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ralph View Post
    Bu haber şaka dimi? Yani böyle bir şeyin gerçeklik payı olamaz ben inanmıyorum. İnanmak istemiyorum.

http://www.ntvspor.net/haber/futbol/...araftarina-sok
    Dava edin.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Dava edin.
    Dava etmek, Fikret Orman'ın işi. Biz dava ederiz; ama bir bakmışsın ki, davalık olan biziz. Sonuçta stad yapıyor, çok büyük başkan(!) kendileri. Başkanlığını yaptığı takımın taraftarını yeke yek kavgaya çağıracak kadar karakter sahibi bir başkan! O yüzden dava falan edemeyiz, mazallah!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Dava edin.
    Normalde dava edilmesi lazım. Şahsen almış olsam her türlü kıllığı yapardım. Herhangi bi kampanya olursa destek de veririm.
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Haklı tepkiler, işe yaramış. Kombine sahiplerine bilet paraları iade ediliyor:

http://www.bjk.com.tr/tr/haber/59732/

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Beşiktaş Kulübünün iç saha futbol karşılaşmalarını oynadığı İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumu zeminin şu anki durumunun futbol karşılaşması oynanması için el verişli olmaması nedeniyle, karşılaşmalarını hangi stadyumda oynayacağı konusunda yaşadığı sıkıntıları üzüntüyle takip etmiş bulunmaktayız.

111 yıldır Türkiye’de ve Avrupa’da bir çok branşta başarılar elde eden, Ay-Yıldızlı bayrağımızın dalgalanmasını sağlayan, ülkemizin güzide takımlarından Beşiktaş Kulübünün stadyum konusunda yaşadığı sıkıntı camiamızı oldukça üzmüştür.

Bazı karşılaşmalarını Ankara Yenikent Asaş Stadyumunda oynamak üzere karar alan Beşiktaş yönetimine çağrımız şudur ki, Elazığ Atatürk Stadyumunun kapılarının her zaman kendilerine açık olduğunu ve kendilerini Elazığ’da ağırlamaktan onur duyacağımızı belirtmek isteriz.

Kamuoyuna duyurulur

Saygılarımızla

ELAZIĞSPOR KULÜBÜ

-----------------------------------------------------------------

Helal olsun size Gakkoşlar!

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Elazığı da biz beğenmeyiz çok uzak hem

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hakan Çalhanoğlu , Gökhan Töre olayı ile ilgili açıklamalar yapmış. Silah çekmiş falan filan. Tepkiler büyük. Umarım yönetim Pascal'da yaptığı hatayı yapmaz. Bu çocuğu yem etmemek lazım ona buna.

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Daha taksidi bitmedi. Töre için serbest bırakma gibi bi şey düşünülemez.

Elazığ spor kulübüne helal olsun. Gakkoşlar açık açık olanı biteni direk söylemişler. Diğer bazı takımlar gibi orayı burayı kayırmadan anlatmışlar. Ama bizim stad işi artık belli oldu gibi.. Ankaradayız.. Sonra inşAllah yeni stadyumda olacağız.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by playeray View Post
    Daha taksidi bitmedi. Töre için serbest bırakma gibi bi şey düşünülemez.
    Ne serbest bırakması zaten ya! Gökhan Töre'nin silah çekmesine hiç kimse iyi gözle bakmıyor, tamam; ama adamın da kız arkadaşına sarkmışlar. Her şeyin tek sorumlusu ve suçlusu Gökhan mı sanki?

Şerefli (!) medyaya da gün doğdu yine, vurun abalıya!!!

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Serdar Kurtuluş'un sahalardan 6 hafta uzak kalacağı söyleniyor. İnşallah bu kadar uzun sürmez sakatlığı.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Serdar'ı ben son 3-4 maçtır beğenmeye başlamıştım zaten Bilic de sezon öncesinde açıklama yaparken Serdar'ın hala G.Saray maçının etkisinden çıkamadığını ve sırası geldiği zaman formayı alacağını söylemişti. Son maçlarda da dediği gibi oldu ve İsmail bile çok formda iken hem de Sağ Bek'te oynamışlığı bile varken Serdar'ın formayı geri alması bence mucize değil çalışmasıydı ama tam da bu zamanda sakatlanarak sahalardan uzak kalması çok kötü oldu. Formayı kaptıracak muhtemelen Necip alıcaktır. İsmail de dönüşümlü olarak her iki beki de rahatlatacak.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Ne serbest bırakması zaten ya! Gökhan Töre'nin silah çekmesine hiç kimse iyi gözle bakmıyor, tamam; ama adamın da kız arkadaşına sarkmışlar. Her şeyin tek sorumlusu ve suçlusu Gökhan mı sanki?

Şerefli (!) medyaya da gün doğdu yine, vurun abalıya!!!
    Zaten Hakan'ın en son açıklamalarına göre silahı Gökhan'ın arkadaşı çekmiş. Gökhan da o sırada Ömer'in arkadaşını dövmüş.

18. Default

Quote Originally Posted by playeray View Post
    Zaten Hakan'ın en son açıklamalarına göre silahı Gökhan'ın arkadaşı çekmiş. Gökhan da o sırada Ömer'in arkadaşını dövmüş.
    Gökhan'ı savunmak gibi olmasın ama Hakan da bi öyle bi böyle açıklama yapıyor. Bi gazeteciye farklı diğerine babası farklı. Çıksın adam gibi doğruyu tam olarak söylesin.
    BEŞİKTAŞ'ın taraftarıyız. Futbolcuların değil !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gökhan böyle konuşmamaya ve kendisini sahada göstermeye devam eder umarım
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Ralph View Post
    Gökhan böyle konuşmamaya ve kendisini sahada göstermeye devam eder umarım
    Aynı düşüncedeyim, katiyen açmasın ağzını. Yönetim de uyarmıştır zaten, gerekeni söyleyip.

Olay iyice sarpa sardı, her gün farklı bir açıklama okuyoruz. Hiç değilse G.Töre işine baksın, daha fazla uzamasın mevzu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu takımdaki birliği kimse bozamayacak. Eminim çok uğraşacak basın ama olmayacak. En azından bu sefer olmayacak!
    FM Gazetesi

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ben bu oyunu bozarım ulennn
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Bu kadınlar çok tehlikeli bir anda gündemi değiştirebiliyorlar.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Fikret Orman deyim yerindeyse İnönü'de yatıyor, 'Vodafone Arena'da kalkıyor. "Stada ofis kurdum, Orada yatıp kalkacağım, olmadığımda kurdurduğum kamera sistemiyle internet üzerinden takip edeceğim'' dediğinde bile bu kadar ileri gideceğini düşünmemiştik.

Görüşmek isteyenleri stada çağırıyor. Vodafone Arena'nın her gün yükselen heybeti ve değişen yüzü merakla birlikte sizi adeta kendine çekiyor. 20 yılı aşkın bir süredir İnönü'nün muhteşem atmosferine çıplak gözle şahitlik etmiş bir kişi olarak hem stadın yükselen yüzünü görmek, hem de Fikret Orman'ın düşüncelerini almak için soluğu Vodafone Arena'da aldık. Birlikte stadı arşınladık. Çalışmalar hakkında ayrıntılı bilgiler aldık. Orman'ı tamamına yakını bitirilen eski Kapalı Tribünü'nün üstüne çıkardık.

BU STADA GELEN RAKİP BOĞULACAK
    Yıllardır İnönü'nün kalbi olan bu noktadan sahaya baktığımızda elini uzatsan sahaya değecekmiş gibi duran muhteşem bir panoramik manzarayla karşılaştık. Orman'a, ''Buradan bakınca ne görüyorsunuz?'' diye sorduğumuzda, ''Yeni şampiyonluklar ve zaferler görüyorum. Son 15 yıldır yeteri kadar kazanamadığımız stat gelirlerinin Beşiktaş'a katacağı maddi ve manevi katkıyı görüyorum'' dedi. ''Neler hissediyorsunuz?'' dediğimizde, ''Ben 40 yıl boyunca İnönü'nün her noktasından maç izledim. O ruhu da coşkuyu da bilirim. Yeni stadın projesini yaparken, tribünlerin açısına, akustiğine çok dikkat ettik. Yurt içi ve dışındaki üniversitelerden bilimsel destek aldık. Yüksekteyiz, zemin elinin altında gibi. Bu mesafeden elini uzatsan futbolcuya değecek gibi. Bu stada gelen rakiplerin boğulacağı müthiş bir atmosfer olacağını düşünüyorum'' cevabını verdi.

GELECEĞİMİZİ İNŞA EDİYORUZ...
    Başkanın eli kolu İhsan Coşkun... Projeyi o yönetiyor. Ancak Fikret Orman her metrekaresine hakim bir görüntü veriyor. Hislerini soruyoruz, ''Evladının büyümesini izleyen bir baba gibi hissediyorum. Adım adım stadın yükseldiğini görmek tarif edilemez bir mutluluk. Beşiktaş'ın geleceğini inşa ediyorsunuz, bu da sorumluluğu kadar işin keyfini artırıyor. Biz stadımızı yenilemediğimiz için çok büyük gelirlerden mahrum kaldık. Rakiplerimiz 10-15 yıldır bu gelirlerle avantaj yakaladı. Şimdi biz bu dezavantajı avantaja çeviriyoruz. Bu statta Beşiktaş tarihi şampiyonluklar görecek, tarihi zaferler kazanacak. Allah o günleri bize göstermeyi nasip etsin'' dedi.

SERGİ, SANAT VE MODA MERKEZİ
    Başkan Orman'la bir taraftan geziyoruz bir taraftan da anlatıyor: ''Bu alanda maç dışında podyum da olacak. Sergi ve moda merkezi olarak kiralanıp kullanılabilecek. Farklı kitleleri bu çatı altında değerlendireceğiz.'' Başkan Orman Vodafone Arena'yı konser için kiralamak isteyenlerin bir an önce bitmesini beklediğini söyleyip ekliyor: ''Hatta alternatifli yapıyoruz. 41 bin 903 kişiye konser verilecek. Organizasyonlar yapamayabilir diye eski adıyla yeni açığa anfitiyatro gibi 10 binin altındaki organizyonlar için ayrı bir yapı oluşturuyoruz. Para kazanacağımız her türlü ayrıntıyı planlıyoruz.''

AKILLI VE KARİZMATİK!
    ''Dünyanın en akıllı stadını yapıyoruz. Vodafone Arena 17 bin ton demirin üzerinde yükseliyor. Beşiktaşlılar gibi sağlam, Beşiktaş kadar güçlü'' İnönü'yü yıktıklarında 3 bin ton hurda demir çıktığını belirten Orman sözlerini şöyle sürdürdü: ''Vodafone Arena 17 bin ton demir ve çelik üzerinde yükseliyor. Beşiktaşlılar gibi sağlam, Beşiktaş kadar güçlü. Yeni yuvamız Dünya'nın en akıllı stadı olacak. Köy içinden başlayarak taraftarları maçın atmosferine sokacağımız mobil uygulamalar var. Görsel şovlar olacak. Vodafone Arena sağlam, akıllı olduğu kadar da karizmatik olacak. Doğa dostu, ekolojik ve akustik olacak. 15 günde bir maç oynanan soğuk bir stat olmayacak. Stadı 24 saat yaşatacağız. Yeni yuvamızı turizm merkezi olarak da düşündük. Stadın içinde turistik turlar yaptıracağız. Dolmabahçe'ye gelen her turist Vodafone Arena'yı da gezecek. Gezerken dünya mutfaklarından seçkin restorantlarda yemek yiyecek.

MARKAMIZ GÜVEN VERİYOR
    Fikret Orman başta Vodafone olmak üzere bütün sponsorlara teşekkür ediyor: Sponsorların futboldan kaçtığı bir dönemde, Beşiktaş markasına büyük güven var. Bizlerin çalışmaları ve varlığı da sponsorları etkiliyor. Tribünlerin isim hakkı satışı için çalışıyoruz. Futbol takımında şort boş onu da pazarlayacağız. Türk Spor tarihinin en büyük sponsorluk anlaşmalarını son 1.5 yılda gerçekleştirdik. Ancak durmuyoruz, çalışıyoruz.'' Orman'a herkesin merak ettiği soruyu 50. kez soruyoruz, o da yanıtını veriyor: ''Bir kez süreç hızlansın diye tarih verdim. Bir sürü sıkıntı oldu. 24 saat çalışıyoruz. Gece gündüz durmuyoruz. Bizim hedefimiz en kısa zamanda bitirmek. Süre vermiyorum ama inşallah şampiyon oluruz ve yeni stadımızda şampiyonluk turumuzu atarız.''

HEDEFİMİZ BÜYÜK AMA GERÇEKÇİYİZ
    Başkan Fikret Orman'a Beşiktaş'ın Avrupa ve Süper Lig'deki hedeflerini sorduğumuzda çok sakin ve temkinli yaklaşıyor: ''Beşiktaş'ın hedefi her zaman birinciliktir. Hedeflerimiz büyük ama gerçekçi olmak durumundayız. Daha sezonun başındayız şimdiden şampiyonluk söylemlerini doğru bulmuyorum. Maç maç gitmeliyiz. Şu anda bunları başarabilecek bir takım kurduk. Geliştirmeye de devam ediyoruz. İzleme komitesi işine devam ediyor, raporlama yapıyor, arkadaşlar transfer çalışmalarına devam ediyor. Sayın Ahmet Nur Çebi futbol takımını diğer arkadaşlarla birlikte götürüyor. Büyük emek veriyorlar. Beşiktaş'ın genel görüntüsünden memnunun ama bu takımın çok daha iyisini yapabileceğini biliyorum.''

Sabah

Olcay'a bjk tv'de sormuşlar;
    gol atınca kalp işareti yapıyorsun ne anlama geliyor bu ?

Olcay: kalbi hep nişanlım için yapıyorum, inşallah yakında evlendikten sonra daha başka bir şeyler yapabilirim.

adam fenomen ya

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Olcay kadar sempatik adam görmedim. Adamin icinde kötülüğun zerresi yok.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

U19 takımında üst üste 2 penaltı kazanan takımımızda Eslem, 2. penaltıyı haksız bulduğu gerekçesiyle topu rakip kalecinin kucağına atmış.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Beşiktaş ile SAİ K.Erciyesspor arasında oynanan U19 maçında futbol sahalarında ender görülen bir olay yaşandı. Antrenör Yasin Sülün, haksız olarak düşündüğü penaltıyı oyuncusuna attırmadı.

Nevzat Demir Tesisleri’nde oynanan U19 maçında Beşiktaş ile Kayseri Erciyesspor karşı karşıya geldi.

Karşılıklı ataklarla geçen mücadelenin ilk yarısı 1-1 bitti. İkinci yarıda ise futbol sahalarında ender görülen bir olay yaşandı. Beşiktaş ikinci yarı penaltı golüyle 2-1 öne geçti. Skor 2-1 devam ederken siyah beyazlılar bir penaltı daha kazandı. Ancak antrenör Yasin Sülün haksız olarak düşündüğü bu penaltıyı takımına attırmadı ve topun başına geçen Eslem, bilerek yavaşça Erciyes kalecisinin kucağına gönderdi.

Müsabakayı Beşiktaş U19 takımı 3-2 kazandı.

NTVSPOR

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Alen Pardew'in yerine hoca arayan Newcastle United, ekim başında kardeşi aracılığıyla Hırvat hocaya teklif yaptı Bilic, yıllık 2 milyon sterlin ve 90 milyon sterlin transfer bütçesi önerisini reddederken, tavrıyla yine gönülleri fethetti.

Beşiktaş'ta taraftarın ve futbolcuların sevgilisi olan Slaven Bilic'in ekim ayı başında Premier Lig takımlarından Newcastle United'dan transfer teklifi aldığı ortaya çıktı. Alan Pardew'in yerine takımı ateşleyecek bir teknik adam arayan İngiliz ekibi, Hırvat çalıştırıcının kardeşi Domagoj ile temas kurdu.

Bilic'in kardeşi ile görüşen kişinin ise Galatasaray'a Roberto Mancini transferinde aracı olan Muzzi Özcan olduğu öğrenildi. İngiliz yetkililerin, menajerler aracılığıyla ilettikleri teklifte Hırvat teknik adama yıllığı 2 milyon sterlin'den 3 yıllık anlaşma önerildiği ifade edildi. Ayrıca ilk 4'e girilen her sezon için 250 bin sterlin zam ve 3 yıl içinde harcanmak üzere 90 milyon sterlin transfer bütçesi sunulduğu dile getirildi.

Ancak Slaven Bilic'in, kardeşi tarafından kendisine iletilen teklife olumsuz yanıt verdiği kaydedildi. Siyah-beyazlı çalıştırıcının, Newcastle United'e teşekkür ederek, "Benim burada başkana, futbolculara ve taraftara verilmiş bir sözüm var. Premier Lig'de çalışmak tabii ki hayalim ama bir erkek için önce verdiği sözler gelir" dediği öğrenildi.

Mesaj Yetkileri