100 binli rakamlar konuşuluyordu.Demekki oda twitterdakilerin uydurmasıymış.
100 binli rakamlar konuşuluyordu.Demekki oda twitterdakilerin uydurmasıymış.
Last edited by Nedvedmania : 31.Temmuz.2012 at 01:38 Reason: ifadelerimize dikkat edelim.
Bir günde 100.000 orjinal forma satıldığı söyleniyordu, çok da inandırıcı değildi zaten. Bir günde 100.000 orijinal forma alacak kadar geliştiremedik maalesef Türkiye'yi. Totalde 100.000 bile iyi bir sayı gibi duruyor hatta.
extran bi forma çkmadıkça patlama olmuyor malesef yada etra bi transfer mesela iki sene önce mavi çhelsea forması çıkardılar hiç orijinal forma almayı aklının ucundan geçirmeyen ben forma aldım bu seneki formalar güzel olsada etra olmadığı için etra rakamlar da beklememek lazım
100 bin olayının yalan olduğu belliydi zaten. Türkiye'de ne olursa olsun hiç kimse gidip forma için 100 küsür lira vermez. Şampiyonlar ligi kazanılırsa belkiYıllık satış rakamları 300 binleri zor bulan takımlarımız için bir günde 100 bin satmak çok ama çok zor. Aslında zor değilde ülke insanının bakış açısıyla alakalı.
Screw you guys, I'm goin' home
15 bin olayı kesin mi ? Abdullah Kığılı kesin yapmış mı bu açıklamayı ?
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
105 bin olayına baktım söyleyen bir AK Partı milletvekiliymiş ne alakaysa. sonra Ömer Temelli ye sorulmuş mu diye baktım. adama 15 bin mi 105 bin mi demişler. henüz bilgim yok. yarın rakamlar gelir bana demiş ama bunu dün demiş. şimdi ben de sordum cevap yok, çıkmış heralde twitterdan..
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Forma satışından gelen para sizin cebinize mi giriyor arkadaşlar? Kaç bin satıldıysa satıldı. Bu kadar küçük detaylarla ilgilenmemek gerek. Hadi ilgilenin de bari tartışmasını yapmayın.
Yeni sezonda resmi siteye göre Özer ve Sezer forma numaralarını değiştirmiş. Selçuk 21'e dönmüş, Recep Niyaz da 17 numarayı giymiş![]()
Dün gidip çubuklu siparişimi verdim arkasına yazısı olunca bugüne teslim edebileceklerini söylediler. Fener'le kimse başa çıkamaz yazdıracaktım , sığmaz dediler![]()
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Bende Mart'a kadar 3 formayıda almayı planlıyorum![]()
ülker yazısının altına dört satır yazılabilir aslında biraz tuzlu olur ama yazılabilir bence sorun yok
Last edited by sarianet : 31.Temmuz.2012 at 15:06
http://www.htspor.com/futbol/haber/7...-artik-fenerli
Şöyle bir haber var.
https://twitter.com/GokhanSertt/stat.../photo/1/large
Şöyle de bir tweet var.
haha keşke alex yerine ismini yazdırsaydın
ben ismimi yazdırdım 6 harften fazla vermiyolar netten ürün hala tedarik ediliyor yoğunluk var herhalde
Benim şansım çalıştığım yer stada 5 dakika mesafedeAlex iyidir boşver 2010'daki lacivert formada vardı adı bende ama hiç çubukluya yazdırmamıştım Alex.Eksik olmasın dedim
![]()
Kendisi kardeşinden dolayı Fenerbahçe'ye sempatisi olan bir Beşiktaşlı galiba.
https://twitter.com/yakisanediz/stat...28331147423744
ilginc, adam sözde kardesini korumus sadece, madem öyle neden mactan önce öyle bir tweet atiyorsun ?
Fenerbahçe forması edinen var mı? Formaların sol altında yer alan logo neyin logosudur?
Fenerbahçe'nin lisanslı ürünü olduğunu belirten bir logo, eğer karşıdan bakınca sol alttakini soruyorsan.
Ekleme: Onu soruyormuşsun. Logonun en üst solunda Adidas logosu, onun yanında Fenerbahçe Spor Kulübü yazısı var. Altta Fenerbahçe armasının ve şu qr kod mu ne onun bulunduğu bir hologram var. En altta da çapraz şekilde Official Product yazıyor.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...