Herkes gitti yav..
Herkes gitti yav..
So what?
Saike
Bu arada konularda altta online kişiler yazıyordu ne oldu ona![]()
Oleyy Şemsi'de burada...Şemsi başbaşa kalıyoz![]()
Ben burdayım.
Eve gitmişler![]()
Yalnız gitmeden belirtmek istediğim birşey var ki gidişimin kurtlar vadisiyle uzaktan yakından ilgisi yoktur.
Slogan seyretme seyrettirme.
Sen kurtlar'a gitt...
Gerçekleri izliyorduk Emre abi ama engellendi.Biz de bunu izliyoruz...Daha özet Oğuzhan gidicem şimdi![]()
Ben burdayım yahu ama gidiyorum,, uyucam.. evet bu saatte..
kutlar vadisiyle bi ilgisi yok.çzaten adamlara para verdkileri de yok
![]()
La düzgün Türkçe yaz![]()
Benim dizim çoktan bitti..
So what?
Saike
Herkes ayrı telden maşallah maşallah![]()
İki Dk.oldu başlayalı hemen reklam yaptı![]()
![]()
Aygün yeni favorin "" bu mu?
So what?
Saike
Aaa öyle galiba onu çok kullanmaya başladım![]()
Şemsi bu imzanda ki plaka gerçekten bir arabaya ait mi? Eğer ait ise sil. Çünkü ben bu plaka ile şimdi polisi arar ve plaka'lı aracı şikayet edip ceza almasını sağlayabilirim. Bence plakayı yazma.
Alooo komserim 07 CFG 52 plakalı Antalya'da bulanan Şek ailesine ait Maviş isimli araba birisini ezerek öldürdü.Der mesela..![]()
Yok yaa bu siteden kim yapacak böyle bir şeyiZaten bu arabanın plakası bir kaç forumda daha var
![]()
So what?
Saike
Şemsi yaparsa inanırlar BatuŞemsi içlerinden biri çıkar yapar..
![]()
Alo komserim 07 CFG 52 aracı bir kişiyi gasp ederken görüldü.İçinde Şemsi sakallı böyle o var.
Selamlar herkese.
Hayrettin abiye ayrıca selamlar.![]()
Şemsi işte yahu.. Temiz kalpi insan. Kötü düşünmüyorUzun bir manita avı sürecinden sonra gidip TV izleme vaktim geldi. Kurtlar Vadisi ile hiç bir alakam yoktur. Hatta KV hakkında mahallede yapılan muhabbet ortamlarından bile uzak dururum.. İyi geceler. Saygılar, sevgiler.
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Oooooo Tosun ne manitası ya?
Hiç deme. Yukarı mahalleye çıktık. Ulan ne cevherler varmışta haberimiz yokmuş. Her neyse mahalleye döndük, baktık birisi taşınıyor. Dedik gidek yardım edek. Yardım ederken ne görek?taşınan ailenin tam benim yaşlarımda bi kızı var. Böyle uzaktan bakışmalar falan
Maksat aşk değildi ama. Maksat mahallemize çabuk ayak uydurmaları için mahalleye ısınma süreçlerini hızlandırmaktı
Derken kız telefon numarasını falan verdi
Her neyse geç kaldım.
Şu soruya cevap verinde gidem. Yarın okullara sivil gidilebiliyor mu?
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Ben sivil gideceğim.Öyle bir şey yok ama...
Tosun ya sizin mahhallede güzel kızlar varmış herhalde.Burada hiç yok.
Gidiliyo Tosunum.Hocalar demiş.İsteyen sivil isteyen okul kıyafetiyle![]()
Bende sivil gidecem.Hadi iyi geceler.!
Gitmeyin..![]()
Sivil gitmediğiniz oldu mu hiç yahu![]()
Açıl susam açıl..Ben gideyim.Yarın 6.30'da kalkacam 6 saat kaldı
![]()