Sayfa 217 / 220 İlkİlk ... 117167207215216217218219 ... SonSon
6,481 ile 6,510 arası toplam 6579 sonuç

Konu: Beşiktaş Sohbet Alanı

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Slaven Bilicle en az 7-8 yıl daha devam etmeliyiz bence, abartmıyorum. Yeni stada da geçince inanılmaz bir takım olabiliriz, istikrarlı bir şekilde devam edersek. O yüzden 1-2 sene sonra Fikret Orman gitse bile yeni gelecek başkan da Bilicle yola devam eder umarım.

Süper Ligde de görmek istediğimiz hareketler. Tebrikler Yasin ve ekibine.

[YOUTUBE="JgEkTjIQeDg"]Tebrikler Beşiktaş[/YOUTUBE]

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Seviyorum böyle adamları.Beşiktaşlılık harbiden farklı bir duruş.Galatasaraylı olmama rağmen hep bunu söylerim
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

İmrenmemek elde değil kulübün duruşuna. FB altyapısından ben kendimi bildim bileli oyuncu çıkmadığı için ne oluyor ne bitiyor onu bile bilmiyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ağaç yaşken eğilir, futbol ahlakını bu alt yapılarda vereceksin adamlara.

6. Default

Bence Çok Saçma Yasin Sülün Şov Yapmış.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Iste besiktasli durusu budur. Tebrik ederim abi seni hani yasin'in nasil biri oldugunu bilmesek tamamen şov amaçlı.

Bence en doğrusunu yapmış. Umarım bu mantalite diğer takımlara örnek olur. Biraz ahlak biraz düşünce genç futbolcu kardeşlerimize eğitim olarak örnek olacağı düşünceyim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post

Kisilikli topcular yetistirecekken neden tersini yapsin ki? Niye sov icin olsun onu anlamadim. Alt yapi takiminda sov yapsan ne olur yapmasan ne olur. O penaltiyi atan adam ya da o kadroda bulunan oyunculara buyuk ders oldu bence kisilik bakimindan. Yanlis yoldasin baga reyiz
    FM Gazetesi

10. Default

Valla Bana Çok Yapmacık Geldi İster İnan İster İnanma.

Burada sorulacak önemli soru şu olabilir maç 3-2 BJK üstünlüğünde değilde rakip üstünlüğünde olsa bu karar verilir miydi? Öyle olmasını dileyelim.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Seçkinn View Post
    Burada sorulacak önemli soru şu olabilir maç 3-2 BJK üstünlüğünde değilde rakip üstünlüğünde olsa bu karar verilir miydi? Öyle olmasını dileyelim.
    Ona bakarsanız penaltı atışı kaçtıktan sonra maçta dönebilirdi dönseydi ne dicektiniz ?

Kötü bir şey söylemedim zaten hocam. Farkındaysan durumu burada paylaşan ve tebrik edende benim. Maç dönseydi de tebrik ederdim.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Yasin'in futbol oynadığı dönemde ceza sahası içinde takla atarak kazandırdığı bir penaltı var ki, şimdi ne yaparsa yapsın benim gözümde futbol oynadığı dönemdeki Yasin daha samimi gelecektir, bu hali yapmacık.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Başkan'ın basın toplantısını izledim iyi giydirdi çok net ve güzel konuştu.

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Gökhan Töre 3 maç ceza almış.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by playeray View Post
    Gökhan Töre 3 maç ceza almış.
    Ceza açıklanmadan önce 3-7 maç arası verileceği yazılıyordu zaten. İnsaflı (!) davranmışlar bu defa, asgari cezayı vermişler!

Bu ceza üzerinden yazılacak çok şey var; ama konu başka yönlere sapmasın diye 'bu defalık' susuyorum!

Yazıklar olsun böyle ülke futboluna!!!

Ceza konusunda daha doğrusu olay konusunda enteresan olan her kafadan bir ses çıkıyor olması. Bir şey demedi diyende var, dedi ama bu küfür değil diyende. En sonda başkan hakem orada tahrik ediyor dedi. Muammaya bak

Dediğini varsayarsak; bahsedildiği gibi f... o.. dediyse ceza alması normal, cezanın süresi belli zaten kuralda. İngiltere'de ceza almıyor bu laf, doğrudur. Ama bizde almaması için yerli bir oyuncununda s..... tarzı bir lafı edebilmesi lazım rahatlıkla

Her şeyden öte Gökhan iyi bir oyuncu. Gelişmeye çok açık. Ancak o kadar çok olayda adı anıldı ki herkesten beş kat daha dikkatli olması lazım. Hem Beşiktaş'ın hem milli takımın ona çok ihtiyacı var. Kulüpte milli takım kadrosu da arkasında dururken bu güveni boşa çıkartmaması lazım. Çekirge bile üç kere zıplar lafından yola çıkarak; bir olaya daha karışırsa herkes farklı düşünmeye başlar.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Bir umudum sensin, anlıyor musun?

Güya Ağustosta Bitiyordu Başkana Göre Ama Ocak'a Bile Yetişmez Daha. Ancak Nisan Ayında Biter

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bitsin de ne zaman biterse bitsin. Altına da çarşı ve müze yapıyorlar yanılmıyorsam. Güzel bir tesis olacak gibi.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Başkan'ın son açıklamalarına göre sezonu kendi evinde kapatma olasılığı var BJK'nin. Dilerim öyle olsun, yakışır. Satışlarda oldukça iyiymiş localar filan baya rağbet görüyormuş.

Çok iyi bir çizgi yakaladı BJK. Umarım böyle devam eder. Son bir kaç haftada biraz hakemdi makemdi söylemler hoş olmadı ama geçici bir öfkeydi bana göre. Bu çizgide devam ederse çok ciddi bir taraftar kitlesi kazanır yeni nesillerden. Kulübün bu çizgisi rakiplerini imrendirecek boyutta. Diğer ikisi rekabet-yıldız kavgası peşinde koşarken aradan sıyrılıp çıkması oldukça olası.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Seçkinn View Post
    Başkan'ın son açıklamalarına göre sezonu kendi evinde kapatma olasılığı var BJK'nin. Dilerim öyle olsun, yakışır. Satışlarda oldukça iyiymiş localar filan baya rağbet görüyormuş.

Çok iyi bir çizgi yakaladı BJK. Umarım böyle devam eder. Son bir kaç haftada biraz hakemdi makemdi söylemler hoş olmadı ama geçici bir öfkeydi bana göre. Bu çizgide devam ederse çok ciddi bir taraftar kitlesi kazanır yeni nesillerden. Kulübün bu çizgisi rakiplerini imrendirecek boyutta. Diğer ikisi rekabet-yıldız kavgası peşinde koşarken aradan sıyrılıp çıkması oldukça olası.
    Büyük ihtimal yetişir, çatı hariç. Zaten onun sonradan ekleneceği söylenmişti. Baya uzun işmiş o çatıyı koymak.
    FM Gazetesi

Çatı başlı başına bir mesele. Stad da hata kaldırmaz tabi ama çatı hakikaten ayrı bir dert. En ufak hata felakete sebep olacağından ince elenip sık dokunan bir iş. Açılıp kapanma olayı epey uğraştırıyor yanlış bilmiyorsam.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Açılıp kapama olmayacak bildiğim kadarıyla ama cam olacak göründüğü kadarıyla. Ya da şeffaf başka bir şey bilemiyorum.
    FM Gazetesi

Bende bir şekilde açılacak diye biliyordum ama yanılıyor olabilirim.

edit; dediğin şekilde olacakmış. ben çok eskide kalmışım. bir ara üst komple kapanacak filan denmişti ben halen öyle olacak sanıyorum
    Last edited by Seçkinn : 19.Kasım.2014 at 03:04 Reason: ek

Bilic gazetecilerle yaptığı görüşmede sakallı muhabirlere takılarak Ankara'ya bu şekilde giremezsiniz benzeri bir şey söylemiş Cavcav'ın açıklamaları sorulduğunda ise yanıt vermemeyi tercih etmiş. Kendisine Cavcav'dan biraz bahsetmiş olmalılar ki cevap vermemiş

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Cavcav'da bunaklık belirtileri başladı zaten. Milletin sakalına karışır hale geldi, sanki resmi daire.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Tribun Dergi â€@tribundergi 4 sa.4 saat önce
    GQ: "Türkçe'de öğrendiğiniz ilk kelime neydi?
    Slaven Bilic: "Sağ bek... evet evet sağ bek.."
    Ahahahah ulan yazık ya adamı ne kadar sıkıntıya soktularsa artık
    Screw you guys, I'm goin' home

Mesaj Yetkileri