Sayfa 217 / 1204 İlkİlk ... 117167207215216217218219227267317717 ... SonSon
6,481 ile 6,510 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Herkes de alıyor bu sağlam kaynakları

Eee ülkemiz doğal kaynak cenneti Aygün'üm. Nazar etme...
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Sağlam bir kaynaktan aldığım bilgiye göre yukarıda arkadaşların bilgileri aldığı kaynaklar doğrudur.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Sağlam olmayan bir kaynakdan aldığım bir habere göre transfer yapılmayacak bu sene .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Siz dalga geçmeye devam edin ama kaynağımı söylesem bana inanmayıp daha çok dalga geçersiniz

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Bu hafta içinde 1 transfer kesin açıklanıyore

Kaynak: ben

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Kallström , İsveç'in Zlatandan sonra en iyi topcusu.Oyunu iki yönünü üst düzey onayabiliyor yalnız biraz agır oda sorun teşkil etmiyor , uzaktan bomba gibi sutları var hadi hayırlısı diyorum artık.

Ama umarım kaderi hemşerisine benzemez
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Kallströmü çok beğenirim ama bizim ilacımız o değil, daha önce de söyledim. Bizim Ernst gibi bir oyuncuya ihtiyacımız var öncelikle.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

M.Diarra aslında iş yapar bizde tam aradığımız bi topçu.

bu site en sağlam kaynak. orası yazmadan inanmam.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

O site de kolpacı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Olympiacos Kallström için 9M€ teklif etti lafları dönüyor ortada..

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Yarın ola hayrola yarında olmazsa artık bilemicem ama bu hafta mutlaka bi transfer olmalı zaman gittikçe azalıyor..

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Duyum aldım demekle olmuyor.izmer96 seni takip ediyorum şuan hiç bi duyumun çıkmadı .Kallstörm Galatasaray'a gelir inş.Çok sevdiğim bir isim.

Kallström çok zor bir transfer. Olursa bomba olur ama pek ihtimal vermiyorum. Ayrıca Galatasaray önlibero arayışındaysa ve Kallström'ü oraya düşünüyorsa geçen seneki yanlışlarına bir yenisini ekler. Elano ile benzer stilde bir oyuncu çünkü. Ha mevkiisinin önde gelenlerindendir ayrı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kallström'le Elano'nun bence alakası yok. Çünkü çok iyi pres yapan bir oyuncu Kallström ve Elano'ysa presten nasibini almamış arada sırada parlayan pres yapan biri.. Kallström oyunu 2 yönlü çok iyi oynar ama Elano sadece hücumda etkilidir. Oyuncuyla kesin olarak anlaşıldığını biliyorum ama iş kulüpte bitiyor sonuç olarak. Umarım arkalarına da çok sağlam bir ön libero alabiliriz.

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Gattuso'nun gelmemesi taraftarıyım.Hem yaşı dolayısıyla hemde disiplinsizği nedeniyle istemiyorum gelmesini.Türkiye liginde bu agresiflikle 3-4 maçta bi kırmızı kart görür.Daha gençlere yönelmeliyiz.

2001'den bu yana toplam 4 kırmızı kart görmüş. 9 sezonda 4 kırmızı kart. yani iki senede bir görüyor demektir bu.

kaldı ki biz burada ne lugano lar ne yalçın ayhan lar biliyoruz, böyle "sert" adamlar... onların da kart durumlarına bakmak lazım. tsl de ne kadar toleranslı davranıldığını ne kadar az kart çıkarıldığını anlamak lazım.

gattuso tozu dumana katar tsl de. kimse de çıkıp hop kardeş napıyosun demez, diyemez hakkı yoktur...

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by indie View Post
    Kallström çok zor bir transfer. Olursa bomba olur ama pek ihtimal vermiyorum. Ayrıca Galatasaray önlibero arayışındaysa ve Kallström'ü oraya düşünüyorsa geçen seneki yanlışlarına bir yenisini ekler. Elano ile benzer stilde bir oyuncu çünkü. Ha mevkiisinin önde gelenlerindendir ayrı.
    1 ön libero + 1 mc ile mi oynuyoruz yahu? adamı kemirirler. napıyonuz...

------------dmc-------------------
    -------mc---------mc(elano)------

rijkaard ın kafasındaki sistem bu. kallström de o diğer mc için alınıyor işte.

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Kallstrom'un oyununu izlemeyen arkadaslar AMC saniyorlar herhalde , Kallstrom topu iki yonlu oyniyan cok iyi bir oyuncudur , gecen sezon mustafa sarp , baris in yapamadigi isi cok cok iyi yapicak bir oyuncudur

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Arsenal'den bir defans oyuncusu ile temas halindeyiz ama PSG araya girdigi icin transfer cok zorlasti

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Kaç gün oldu Kallström yok ortada.

Quote Originally Posted by izmer96 View Post
    Arsenal'den bir defans oyuncusu ile temas halindeyiz ama PSG araya girdigi icin transfer cok zorlasti
    Bir el at abi kaptırmayalım adamı

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Kaç gün oldu Kallström yok ortada.

Bir el at abi kaptırmayalım adamı
    Benim aticagim elle olsaydi Song'u getirirdim Arsenalden ama bu sene cok cimriyiz transfer parasi konusunda yoksa Diarra , Song , Kallstrom 3 u ilede anlasildi kluplerinin istedikleri para yi vermiyor bizimkiler ama insallah artik Kallstromde sona gelindi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by izmer96 View Post
    William Gallas o adam.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Gerçekten mi Seko ?
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence Gallas çok pahalıya mal olur bize olsa olsa Silvestre'dir herhalde..

Duyuru: Keita Al Saad SC.’ye Transfer Oldu

Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı oyuncumuz Abdul Kader Keita’nın € 8.150.000 bedelle Katar Al Sadd S.C.’ye transfer olması konusunda anlaşmaya varılmıştır.

Ayrıca oyuncu €200.000 tutarında alacaklarından vazgeçecektir.

Abdul Kader Keita’ya bugüne kadar Galatasaray’a vermiş olduğu hizmet için teşekkür eder, bundan sonraki futbol yaşamında başarılar dileriz.

Galatasaray Sportif A.Ş

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Hayirli ugurlu olsun artik cok guvendigimiz kanatlarimizda oyniycak Arda'dan baska baska adamimiz kalmadi Adnan Polat ne yapmaya calisiyor anlamak mumkun degil gecen sezon en yurkli en iyi top oyniyan surekli biseyler yapmaya calisan adami sattilar HELAL OLSUN!

FLAŞ FLAŞ! Keita transfer oldu!

FLAŞ... Galatasaraylı AbdelKader Keita Katar'ın Al Sadd kulübüne transfer oldu. Galatasaray Spor Kulübü konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:"Duyuru: Keita Al Saad SC.’ye transfer oldu

Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı oyuncumuz Abdul Kader Keita’nin €8.150.000 bedelle Katar Al Sadd S.C.’ye transfer olması konusunda anlaşmaya varılmıştır. Ayrıca oyuncu €200.000 tutarinda alacaklarindan vazgececektir.

Abdul Kader Keita’ya bugüne kadar Galatasaray’a vermiş olduğu hizmet için teşekkür eder,bundan sonraki futbol yaşamında başarılar dileriz.

Galatasaray Sportif A.Ş"

Ayrıntılar birazdan...

Bu demek oluyor ki Rijkaard Serdar Özkan'ı ilk 11'de düşünüyor önümüzdeki sene.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Duyunca üzüldüm ama iyi paraya gitmiş

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bence iyi oldu, istikrarlı bir oyuncu değildi Keita, maç içerisinde yaptığı 2-3 hareketle taraftarın gönlünü alıyordu o kadar. En azından zarar etmedi Galatasaray bu transferden. Artık Arda'yı satmazlar herhalde o zaman taraftar ayaklanır, iyi para biriktiriyor Galatasaray, muhtemelen 1-2 güne flaş bir isim açıklanacaktır.

Bir de bu yaşta Katar'a gitme zihniyetinde olan bir oyuncudan bu sezon zaten hayır gelmezdi bence, en hayırlısı bu olmuş.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Quote Originally Posted by Varonil View Post
    Bu demek oluyor ki Rijkaard Serdar Özkan'ı ilk 11'de düşünüyor önümüzdeki sene.
    Rijkaard'in bu kadar ''saf'' oldugunu dusunemeyiz buyuk ihtimalle yeni bir kanat alinicak ona kaynak yaratmak icin Keita elden cikarildi , kimi alicaklarda takimin en iyi oyuncusunu sattilar cok merak ediyorum

Mesaj Yetkileri