Sağlam bir kaynaktan aldığım bilgiye göre yukarıda arkadaşların bilgileri aldığı kaynaklar doğrudur.![]()
Sağlam olmayan bir kaynakdan aldığım bir habere göre transfer yapılmayacak bu sene.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Siz dalga geçmeye devam edin ama kaynağımı söylesem bana inanmayıp daha çok dalga geçersiniz![]()
Bu hafta içinde 1 transfer kesin açıklanıyore
Kaynak: ben![]()
Kallström , İsveç'in Zlatandan sonra en iyi topcusu.Oyunu iki yönünü üst düzey onayabiliyor yalnız biraz agır oda sorun teşkil etmiyor , uzaktan bomba gibi sutları var hadi hayırlısı diyorum artık.
Ama umarım kaderi hemşerisine benzemez![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Kallströmü çok beğenirim ama bizim ilacımız o değil, daha önce de söyledim. Bizim Ernst gibi bir oyuncuya ihtiyacımız var öncelikle.
M.Diarra aslında iş yapar bizde tam aradığımız bi topçu.
bu site en sağlam kaynak. orası yazmadan inanmam.
O site de kolpacı![]()
Olympiacos Kallström için 9M€ teklif etti lafları dönüyor ortada..
Yarın ola hayrola yarında olmazsa artık bilemicem ama bu hafta mutlaka bi transfer olmalı zaman gittikçe azalıyor..
Duyum aldım demekle olmuyor.izmer96 seni takip ediyorum şuan hiç bi duyumun çıkmadı.Kallstörm Galatasaray'a gelir inş.Çok sevdiğim bir isim.
Kallström çok zor bir transfer. Olursa bomba olur ama pek ihtimal vermiyorum. Ayrıca Galatasaray önlibero arayışındaysa ve Kallström'ü oraya düşünüyorsa geçen seneki yanlışlarına bir yenisini ekler. Elano ile benzer stilde bir oyuncu çünkü. Ha mevkiisinin önde gelenlerindendir ayrı.
Kallström'le Elano'nun bence alakası yok. Çünkü çok iyi pres yapan bir oyuncu Kallström ve Elano'ysa presten nasibini almamış arada sırada parlayan pres yapan biri.. Kallström oyunu 2 yönlü çok iyi oynar ama Elano sadece hücumda etkilidir. Oyuncuyla kesin olarak anlaşıldığını biliyorum ama iş kulüpte bitiyor sonuç olarak. Umarım arkalarına da çok sağlam bir ön libero alabiliriz.
2001'den bu yana toplam 4 kırmızı kart görmüş. 9 sezonda 4 kırmızı kart. yani iki senede bir görüyor demektir bu.
kaldı ki biz burada ne lugano lar ne yalçın ayhan lar biliyoruz, böyle "sert" adamlar... onların da kart durumlarına bakmak lazım. tsl de ne kadar toleranslı davranıldığını ne kadar az kart çıkarıldığını anlamak lazım.
gattuso tozu dumana katar tsl de. kimse de çıkıp hop kardeş napıyosun demez, diyemez hakkı yoktur...
Kallstrom'un oyununu izlemeyen arkadaslar AMC saniyorlar herhalde , Kallstrom topu iki yonlu oyniyan cok iyi bir oyuncudur , gecen sezon mustafa sarp , baris in yapamadigi isi cok cok iyi yapicak bir oyuncudur
Arsenal'den bir defans oyuncusu ile temas halindeyiz ama PSG araya girdigi icin transfer cok zorlasti
Gerçekten mi Seko ?
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Bence Gallas çok pahalıya mal olur bize olsa olsa Silvestre'dir herhalde..
Duyuru: Keita Al Saad SC.’ye Transfer Oldu
Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı oyuncumuz Abdul Kader Keita’nın € 8.150.000 bedelle Katar Al Sadd S.C.’ye transfer olması konusunda anlaşmaya varılmıştır.
Ayrıca oyuncu €200.000 tutarında alacaklarından vazgeçecektir.
Abdul Kader Keita’ya bugüne kadar Galatasaray’a vermiş olduğu hizmet için teşekkür eder, bundan sonraki futbol yaşamında başarılar dileriz.
Galatasaray Sportif A.Ş
Hayirli ugurlu olsun artik cok guvendigimiz kanatlarimizda oyniycak Arda'dan baska baska adamimiz kalmadi Adnan Polat ne yapmaya calisiyor anlamak mumkun degil gecen sezon en yurkli en iyi top oyniyan surekli biseyler yapmaya calisan adami sattilar HELAL OLSUN!
FLAŞ FLAŞ! Keita transfer oldu!
FLAŞ... Galatasaraylı AbdelKader Keita Katar'ın Al Sadd kulübüne transfer oldu. Galatasaray Spor Kulübü konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:"Duyuru: Keita Al Saad SC.’ye transfer oldu
Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı oyuncumuz Abdul Kader Keita’nin €8.150.000 bedelle Katar Al Sadd S.C.’ye transfer olması konusunda anlaşmaya varılmıştır. Ayrıca oyuncu €200.000 tutarinda alacaklarindan vazgececektir.
Abdul Kader Keita’ya bugüne kadar Galatasaray’a vermiş olduğu hizmet için teşekkür eder,bundan sonraki futbol yaşamında başarılar dileriz.
Galatasaray Sportif A.Ş"
Ayrıntılar birazdan...
Bu demek oluyor ki Rijkaard Serdar Özkan'ı ilk 11'de düşünüyor önümüzdeki sene.
Duyunca üzüldüm ama iyi paraya gitmiş![]()
Bence iyi oldu, istikrarlı bir oyuncu değildi Keita, maç içerisinde yaptığı 2-3 hareketle taraftarın gönlünü alıyordu o kadar. En azından zarar etmedi Galatasaray bu transferden. Artık Arda'yı satmazlar herhalde o zaman taraftar ayaklanır, iyi para biriktiriyor Galatasaray, muhtemelen 1-2 güne flaş bir isim açıklanacaktır.
Bir de bu yaşta Katar'a gitme zihniyetinde olan bir oyuncudan bu sezon zaten hayır gelmezdi bence, en hayırlısı bu olmuş.
"YÜCE ATATÜRK"