yakışırr =)
Eğer yapılacaksa yerli transferlerini de kamptan önce halletmek iyi olur aslında ..
Simao bitmiş , Almeida sıradan topçu , Fernandes kadroya giremeyen bir oyuncu
demiycem![]()
Muhteşem transferler yaptı Beşiktaş. Helal olsun. Kıskanmaktan çatlıyorum Allah belamı vereki. Ronaldoda gelse Portekiz Milli Takımı hücum hattı Beşiktaş'tan kurulu olmuş olacak
Bu arada Portekiz Milli Takımından artık cacık olmaz. Bizim kasap futbolcular bunların alayını sakatlarlar. Kadro kuramaz Portekiz![]()
Almeida iyi bi transfer olmuş tam patladı dediğimiz zamanda gelmesi Beşiktaş için bi artı ama Almeida geldi diyip Bobo yollanmamalı yoksa takım hızlı hücüma çıkma konusunda bazı maçlarda sorun yaşayabilir özellikle deplasmanlarda.
Ben Almeida'yı Bobodan üstün tutmam doğrusu. Türk olsun-olmasın kadroda tutulmalı, hatta bol bol da süre almalı. Müthiş sert şutları ve tartışılmaz hava üstünlüğü olsa da Almeida zaman zaman saç baş yoldurduğu maçlar çıkarabilir. Bobo daha efektif bir santrafordur, maçta 3 kez pozisyona sokarsanız (ki soksunlar bir zahmet Simao, Quaresma, Guti, Fernandes) garanti bir tanesini atar. En formsuz gününde olsa bile.
Ayrıca Beşiktaş'ın çocuğudur. Figer miger anlamam, Nobre'yi yollasınlar, maaşını Boboya versinler.
Gerçekten çok iyi transferler yaptı BJK. NTVSpor'dan izlediğimiz topçuları artık Türkiye'de izleyecez. Birde şu Tabata, Fink gibi isimleri yollayabilirseler 2.yarıda çok farklı bir BJK olacak bence.
beşiktaşı kutluyorum hayırlı olsun çok iyi transferler..
aklıma r.madridin galacticos fiyaskosu geliyor..
hucumda çok iyi olacaklardır ama defansta yine çok büyük problemler yaşayacaklardır...
ileri 4lü almeida-simao-q7-guti ortada ernst-fernandes ee defans hattı...
hucumda bu kadar sükseli isimler defansta toramanla ersan çok komik geliyo..
asıl sivok dönünce ne olacak bunlardan biri kesilecek..
bu transferlerin bjkyı ilk 2ye sokacağını düşünmüyorum....
Last edited by jarosik_61 : 24.Aralık.2010 at 12:53
Beşiktaş'ı tebrik etmek lazım. Bu oyuncuları mutlu edip kadrosunda tutmayı başarabilirse seneye defansa yapılacak iyi takviyelerle istenilen noktaya gelebilirler.
Ben de neden savunmanın yerin dibine sokulduğunu anlamıyorum. Evet hücuma kıyasla sönük kalıyorlar ama bunun sebebi hücumun Türkiye standartlarının epey üzerinde isimlerden kurulmuş olması. Yoksa formsuz da olsa İbrahim Toraman Servetten, Egemenden, Ömer Erdoğandan daha kötü oyuncu değildir. Ersan zaten mevkiisinin altın çocuğu konumunda şu an. Türk milli takımının bel bağlayacağı bir isim. Cenk deseniz aynı şekilde. Henüz akıbetleri belli olmasa da Sivok-Ferrari ligin sayılı yabancı stoperleri. Rıdvan sakatlanmasa, yetenek itibariyle bugün Gökhan Gönüle milli takımda alternatif olacak oyuncuydu. İsmail savunmada aksasa da ofansif yetenekleri itibariyle genç yaşına rağmen a milli takım oyuncusu.
Orta sahadaki Ernst, Fernandes, Aurelio, Necip şeklindeki kaliteli defansif oyuncu rotasyonu başka kimsede yok.
Teorik olarak Beşiktaş defansı zayıf değil, aksine lig standartlarına göre güçlü bile denilebilir. Tabata, Nihat, Nobre, Zapo, Holosko'nun maç başına yaptığı onlarca top kaybından arınmış bir Beşiktaş'ın eskiye nazaran çok daha az açık verecektir diye umuyorum. Kaldı ki Almeida, Simao ve Quaresmayı kontrol etmekle Tabata-Holosko-Nobre'yi tutmak arasındaki bariz farktan dolayı artık öyle 4-5 kişiyle yüklenen rakipler göreceğimizi sanmıyorum.
Hedef bu saatten sonra ligi olabildiğince yukarıda bitirip alınabilecek en iyi avrupa vizesini almak. Bundan sonraısnı sakatlıkların (kasaplara hoşgörünün) azalması ve takım uyumu belirleyecek.
Helal olsun beşiktaşa iyi transfler yaptılar.Bakalaım neler olacak ligin 2.yarısında.
Güzel transferler;umarım uyum sağlarlar ve beklentilere cevap verirler...
Last edited by vuque : 24.Aralık.2010 at 15:30 Reason: tartışma çıkabileceğine karar verdim ve mesaj içeriğini değiştirdim...
Beşiktaş Şaşırma , Sabrımızı Taşırma !![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
simao göbek yapmış kelekten
şaka bir yana iyi transfer. yararlı olacaktır.
Şirketimiz Hugo Miguel Pereira de Almeida'nın transferi konusunda kulubü Werder Bremen ile 2.000.000.avro sözleşme fesih bedeli karşılığı anlaşmıştır. Almeida ile imzalanan 3,5 yıllık sözleşme şartlarına istinaden, futbolcuya 2010-2011 yarım sezonu için 1.650.000.avro, kalan 3 sezon için (2011-2012, 2012-2013 ve 2013-2014 sezonları) sezon başına 2.500.000.avro garanti ücret ödenecektir
So what?
Saike
Yedi hedefler Hamit+Sezer deniyor ama çok lazım mı emin değilim.
Hamit sağ beke , Sezer yedeğe iyi olur bence.
Beşiktaş, City'i elerse hiç şaşırmam şu dakikadan sonra.
Tabata gitti, Guti den başka elimizde AMC yok... Sezer gelirse güzel olur. Hamit de harika bir joker olur takıma...
Hamit bildiğimiz Hamit mi ?
Serdal Adalı , Hamit'in Türkiye'ye gelmeme düşüncesini değiştirdiği anda Beşiktaş'a transfer edileceğini söyledi , tek iş Hamit'in ikna olması Türkiyeye gelmeye.
Bu transferlerden sonra fikri değişebilir belki , Bayern'de de bazı sorunlar yaşıyordu bildiğim kadarıyla.
Hamit'te eğer olur da gelmek isterse , geride de çok sağlam bir hat oluşturmuş olacağız , zaten ileride Q7 ve çetesi işi halledecektir.
Last edited by Ahmet Göktaş : 24.Aralık.2010 at 20:01
Almeida'nın sıradan olduğunu nerde duydun ?
bundesligada 10 golü gecememis bir oyuncudan bahsediyoruz sirf bremende oynadi diye dünya yildizi yapmayin adamireal madridin lsitesine girdigini kim söylüyor bu arada? avrupada kendine isim yapmis bir oyuncu dogru fakat son yillardaki performansi o kadar da ic acici degil werderda zaten pizzaro geldikten sonra popülaritesi düstü.