Sayfa 217 / 436 İlkİlk ... 117167207215216217218219227267317 ... SonSon
6,481 ile 6,510 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

eldeki kadroya göre
    ------------------------------volkan---------------------------
    -g.g------------yobo--------------egemen-------------h.ali
    ------------------m.topuz----------m.topal------------------------
    -krasiç---------------------------------------------------stoch-
    -----------------------kuyt---------sow------------------------------

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by murat taşlı View Post
    eldeki kadroya göre
    ------------------------------volkan---------------------------
    -g.g------------yobo--------------egemen-------------h.ali
    ------------------m.topuz----------m.topal------------------------
    -krasiç---------------------------------------------------stoch-
    -----------------------kuyt---------sow------------------------------
    Bence de ideal kadro bu olmalı, Aykut inadından vazgeçip 4-4-2 ye dönerse öldürücü ileri dörtlüsü olur. Gidişata göre de Alex oyuna dahil olur.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Kara bulutlar dolaşıyor üzerimizde..
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Artık bizi de alıstırdı kendi korkak oyununa bu kadroları görünce fazla hucum degil mi ya diye düsünüyorum. Muhakkak bir kanatta Caner yada Topuz olmalı olmazsa olmaz.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Topuz artık kanatta olmaz. Krasic ve kuyt var. Ee Caner de dengesiz. Ne olacak bu takımın halı acaba kuyt ya da krasic sen biri solda yapamaz mı Stoch demeyin güvenmiyorum ona
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Topuz artık kanatta olmaz. Krasic ve kuyt var. Ee Caner de dengesiz. Ne olacak bu takımın halı acaba kuyt ya da krasic sen biri solda yapamaz mı Stoch demeyin güvenmiyorum ona
    GS de begendiginiz Amrabattan ne eksigi var ki Stochun. bence ilk 11e monte edilmeli, oynadikca guven kazaniyor Stoch.

Alex oynasin diye kesik yiyen oyunculara bakin esas. dunku mac mesela, krasic, stoch, sow. yapilmasi gereken bence Alexi ve Cristiani memleketlerine yollamak ve ortasahaya en kalitelisinden 2 tane isim koymak. bu kadar basit formul. 6 eylule kadar umutla takip ediyorum transferler gerceklesir diye, yoksa bu senenin de gecen sezonlardan farki kalmaz.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

stoch gibi bir futbolcunun hala ilk 11'e monte edilmesini konuşuyorsak, ölmüşüz de ağlayanımız yok.

sebebi aykut hocadır tabi.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Ben onu bunu bilmem ilk 11'imizde çalım atmasını bilen oyuncu eksiği var. Çalım derken Alex'in attığını kast etmiyorum Emre gibi Andre Santos gibi çalım atarken dikine ilerleyen yani adam eksilten,boş alan yaratan oyuncular lazım bize. Şu ismini telafuz ettiğim 2 oyuncu kadromuzda olsa Santos solda Emre Cris'in yerinde,ligde rakipsiz olduğumuzu düşünürdüm. Şimdi ise her maç en iyi oyununu oynamalı takımımız ki başarılı olabilelim diyebiliyorum.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006

Caner Manisaspor'da orta sahanın ortasında oynamadı mı? Madem transfer olmayacak orada denenebilir, çalım atabilen, top taşıyan birisinin orta sahaya monte edilmesi gerek.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Crazycat View Post
    Caner Manisaspor'da orta sahanın ortasında oynamadı mı? Madem transfer olmayacak orada denenebilir, çalım atabilen, top taşıyan birisinin orta sahaya monte edilmesi gerek.
    caner çok top eziyor kanatta. aynısını ortasahada da yaparsa cristian'dan daha kötü futbol sergiler.
    (/s)

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    caner çok top eziyor kanatta. aynısını ortasahada da yaparsa cristian'dan daha kötü futbol sergiler.
    Elbet birisini denemesi gerek. En uygun seçenek Mehmet Topuz olarak gözüküyor. Hazırlık maçları bunlar için yok mu? Şimdiye kadar birisini denemesi gerekiyordu Aykut Hocanın.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Volkan 4-6 ay yok
    Kaynak:fenerbahce.org

edit : ameliyat olmaz ise daha kısa sürecekmiş.volkan da ameliyatı reddetmiş

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Çok yanlış karar. Ne kadar uzak kalması gerekiyorsa kalsın ama sağlıklı dönsün geri.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

İngiltere'de düğünlerde bile 4-4-2 oynuyorlar bizim ligde sadece biz oynuyoruz sanırım...Ne kadar güzel futbol ortaya koyduğumuz ortada 4-4-2 Fenerbahçe'ye bizden daha iyi gider bence...Alex 2. yarı oyuncusu olsun daha çok iş görür diye düşünüyorum...Şu kadro çok iyi gider :

Sow(Alex) - Kuyt

Stoch - Topuz - Topal(Cristian) - Krasiç

Hasan Ali - Egemen - Yobo - Gökhan

Volkan

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Volkan'a 3 hafta tedavi uygulanacakmış.Fayda etmezse ameliyat olup 6 ay oynayamayacakmış.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Volkan a çok üzüldüm. Gecmis olsun, umarım uzun süre sürmez.

Stoch konusunda maalesef size katılmıyorum. Bu adam oynadığında oynuyor ama oynamadığında çekilmez bir hal alıyor. Çok çabuk top kaybediyor. Forvet gibi oynuyor, kötü oynadığında 10 kisi kalmış gibiyiz. Mehmet'in gg ye yaptıgı boşluk yaratmaları hiç yapmıyor hasan için. Bunları geçtim , bu ortasahayla iki kanadın hücum oyuncusu olamaz bence. Hadi ortasahaya Topuz'u koydun diyelim yanına kimi koyarsan koy bu takım kaldırmaz Stoch-krasic ikilisini. Bence transfer yoksa Stoch da yok. Çok canımız yanar. Ben transfer yapmayacağımızı inanmıyorum , inanmak istemiyorum.

Ek: topal o kadar fiyaskoydu ki Allah yardımcımız olsun ne diyim.

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

Volkan a çok üzüldüm. Gecmis olsun, umarım uzun süre sürmez.

Stoch konusunda maalesef size katılmıyorum. Bu adam oynadığında oynuyor ama oynamadığında çekilmez bir hal alıyor. Çok çabuk top kaybediyor. Forvet gibi oynuyor, kötü oynadığında 10 kisi kalmış gibiyiz. Mehmet'in gg ye yaptıgı boşluk yaratmaları hiç yapmıyor hasan için. Bunları geçtim , bu ortasahayla iki kanadın hücum oyuncusu olamaz bence. Hadi ortasahaya Topuz'u koydun diyelim yanına kimi koyarsan koy bu takım kaldırmaz Stoch-krasic ikilisini. Bence transfer yoksa Stoch da yok. Çok canımız yanar. Ben transfer yapmayacağımızı inanmıyorum , inanmak istemiyorum.

Ek: topal o kadar fiyaskoydu ki Allah yardımcımız olsun ne diyim.
    gs arta sahası kaldıyorda fener niye kaldırmıyor anlamıyorum gerçekten.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by murat taşlı View Post
    gs arta sahası kaldıyorda fener niye kaldırmıyor anlamıyorum gerçekten.
    ciddi olamazsın. onların ortasahasında Melo ve Selçuk İnan var. ayrıca geçen sene Emre oynuyordu bir kanatta. geriye fazlaca geliyordu. bu sene de Hamit olacak. o da gelecek. Galatasaray'ın kanatları kanat forvet gibi oynamıyor. ama bizim Stoch öyle.

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

ciddi olamazsın. onların ortasahasında Melo ve Selçuk İnan var. ayrıca geçen sene Emre oynuyordu bir kanatta. geriye fazlaca geliyordu. bu sene de Hamit olacak. o da gelecek. Galatasaray'ın kanatları kanat forvet gibi oynamıyor. ama bizim Stoch öyle.
    engin ve selçuk oynadı bizim maçta ayrıca engin kırmızı yedi ve bizim orta sahadan daha iyiydiler topuz engin kadar oynar heralde niye bu kadar karamsarsınız anlamıyorum cristian oynuyorsa herkes oynar benim görüşüm ne yapıyor bu adam ben bişey göremedim şimdiye kadar hucuma top çıkarmaz savunma yapmaz peki ne yapar? yani demem onun yerine topuz rahat oynar daha iyi olur

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Demek ki kalenin devreme zamanı geliyor, umarım Volkan ameliyat olmadan atlatabilir sakatlığı, ameliyat olursa da, önümüzdeki 8-10 senenin kalecisi olabilecek mi Mert bunu göreceğiz. Volkan kariyerinde her sene zirve yaparak ilerliyordu, eksikliği kesinlikle hissedilecek.

Ertuğrul geri çağrılabiliyorsa geri çağırsınlar, Mert yerine onu deneyelim, eğer ameliyat olursa Volkan.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Demek ki kalenin devreme zamanı geliyor, umarım Volkan ameliyat olmadan atlatabilir sakatlığı, ameliyat olursa da, önümüzdeki 8-10 senenin kalecisi olabilecek mi Mert bunu göreceğiz. Volkan kariyerinde her sene zirve yaparak ilerliyordu, eksikliği kesinlikle hissedilecek.

Ertuğrul geri çağrılabiliyorsa geri çağırsınlar, Mert yerine onu deneyelim, eğer ameliyat olursa Volkan.
    Mert yerine neden başkasını deneyelim? Mert, Volkan'ın 23 yaşındaki halini düşünürsek fersah fersah önündedir. Bir maç ile ipi çekilecekse işimiz var... Kaldı ki Mert'in yaptığı hatalardan 30-40 tane yaptı Volkan son 2 sezon hariç.

Fenerbahçe alt yapı takımlarının hepsinin oynadığı dönemde göz bebeğiydi mert.Eğer Volkan'ın sakatlığı uzun sürecekse yerine düşünülecek ilk ve tek alternatiftir.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ertuğrul'un daha potansiyelli olduğunu düşünüyorum, Mert ya da Ertuğrul olması sorun değil, yedekte Serkan olacağına Ertuğrul olsun.

Volkan'dan böyle bir sakatlık beklemiyordum, o sebeple 2-3 sezon daha zirvede olur, bu dönemde de Mert iyi bir yedek olarak devam eder, Volkan artık misyonunu tamamladığında da Ertuğrul kaleyi alır diye düşünüyordum, o nedenle bilinçaltımda Volkan'dan sonra Ertuğrul olmalı kalmış muhtemelen.

Yoksa Mert'in dün yaptığı hata umrumda değil, Fenerbahçe kalesini layıkıyla koruyacaktır.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Ben de alt yapılarda Mert'in çok tutulduğunu,göz bebeği olduğunu duymuştum. Hatta zamanında barcelona alt yapısına gidecekken son anda aksilik çıktığını falan.Bu ikincisi yanlış bilgi olabilir ama Mert bir Recep Biler değil.

Ertuğrul süper ligde çok maça çıktı ve baskısı nispeten az olan bir samsunspor ile o yüzden bizim çocuk iyi kaleci dedik ama Mert'i kesemez.Bana kalırsa Volkan'ın sakatlığı 6 ay falan sürerse Volkan'da kesemez Mert'i.

Engin sakatlanır Rüştü...Rüştü sakatlanır Volkan...Volkan sakatlanır Mert gibi bir döngü işte.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sananes View Post

Engin sakatlanır Rüştü...Rüştü sakatlanır Volkan...Volkan sakatlanır Mert gibi bir döngü işte.
    Bunun için erken önümüzde ki süreçte Volkan'dan sonra kaleyi Mert mi alacak yoksa Ertuğrul mu sorusunun cevabını daha net göreceğiz bence.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    stoch gibi bir futbolcunun hala ilk 11'e monte edilmesini konuşuyorsak, ölmüşüz de ağlayanımız yok.

sebebi aykut hocadır tabi.
    Arkadaşımla Krasic transferini konuşurken şöyle bir tespitte bulunduk vede gerçekten de gidişat onu gösteriyor.

Krasic'in gelmesiyle Stoch'un işi daha da zora girdi çünkü Aykut hoca iki kanattan birinin mücadele eden,ortasahaya yardımcı olan oyuncu olmasından yana.

Aykut hoca sağda Mehmet Topuz'u solda Krasic'i oynatır, Stoch yine yedek kalır.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

krasic mehmet topuz'dan daha az pres yapmaz.

Quote Originally Posted by BleedingMoon View Post
    krasic mehmet topuz'dan daha az pres yapmaz.
    Kesinlikle katılıyorum .

Ben krasici daha bireysel oyuncu zannediyordum dün 15 dakika izledim daha takım oyuncusu gibi mücadele gücü yüksek

Stocha gelince rıdvan dilmen tabiriyle papatya falı gibi oynar oynamaz oynar oynamaz.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Volkan'ı kimse kesemez şu an. İsterse 1 yıl oynamasın gelir o kaleyi alır. Tıpkı Onur'un bu sene kaleyi Tolga'dan geri alacağı gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Krasiç'in ciğer konusunda Topuz'dan eksiği yoktur fazlası vardır arkadaşlar emin olun. Sırf bize karşı CSKA'da oynadığı iki maçta da hayran bırakmıştı kendisine herkesi. Adamın kondisyonu muazzam. Fit duruma geldikçe üstüste iki maç yap deseniz yapar.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Stoch- Krasic bir arada oynar diyosunuz yani kanatlarda? Aykut Kocaman'ın oyun anlayışı üzerinden düşünürsek tabi.

Mesaj Yetkileri