O koşmayan Alex, koşan adamların oynadığı ligde gol kralı oldu.. Koşsa kimbilir ne olacak![]()
O koşmayan Alex, koşan adamların oynadığı ligde gol kralı oldu.. Koşsa kimbilir ne olacak![]()
Alex'in koşan hali neler yapabiliyormuş, lig başlayınca göreceksiniz hepiniz..
6 aylık için olsada Evet![]()
su anda türkiyenin en çok kosacak topcusu geldi arkadaslar Linderoth izleyin bakalım bu arada fenerbahce arkadaslar alex 19 gol atıyosa bu sene lincoln heralde 39 gol star))))))))))
alex Türkiye dışında parmada oynadı ama baktılar alex avrupada oynayabilecek bi oyncu degil ülkesne geri gönderdiler..arkadsm alex Türkiye de gol kralı oldu..gol kralı oldugu takımda tuncay appiah aurelio gibi biçok savaşçı oyuncunun bulundugu fenerbahce..bi zahmet gol kralı olsn artık![]()
Bırakın şu muhabbetleri,Alex koşmuyor ama her sezon 20 gol 20 asist yapıyor,Lincoln ne yapar zaman gösterir
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
Alex isterse ligde 100 gol atsın.Avrupa'da yine küfretmiyormusunuz adama?Yuhalamıyormusunuz?
Olay bitmiştir.
Alex'in koşan hali zaten Türkiye Ligi'nde oynamaz.
Alex'in koşan halini Türkiye'de bırakmazlar Avrupa'ya gider.Bazı Fenerliler Alex koşmadan bunları yapıyor koşsa neler yapar diyorlar ya.Bende diyorum zaten Alex koşsa Fener'de kalmaz.Yani Alex koşsa FEnerli Alex olmaz.Boşu boşuna koşsa diye sevinmesinler
Valla ben Alex'in koşan halinden koşmayan hallinden yani her halinden memnunum3 tane defansif adamla oynuyoruz ortasahada onlar koşsun yeter.. Hücumda zaten top sürüyor oyun kuruyor gol atıyor gol pası atıyor serbest atış atıyor daha ne olsun.. Zaten aşkın özetlemiş, bende aynı görüşteyim. Koşsa zaten Barca Alex'le Riquelme arasında kaldığında düşünmeden Alex'i alırdı..
Linderoth koşuyor ama onda da öyle bir teknik yok mesela.. Lincoln'de azar azar her telden var.. Ama bunu çok açık ve net söylüyorum asla Alex kadar veya Alex'ten teknik değil. Tabi bu benim fikrim.. Ha bu Lincoln'ün iyi olmadığı anlamınamı geliyor.. Kesinlikle hayır.. Lincol iyi bir futbolcudur.. Mevkisinin gerektirdiği özelliklere sahiptir..
arkadaslar alex bu koşsa diye bişey yok yani riquelme de koşmyo ama adamın peşnde dünyann kulübü var bu biraz kalite meselesi bence ama ynede alexinde hakkını yemiyorz helal olsn diyorz orası ayrı
BENCE BU KONU KAPANSN ARKADASLAR
Bence de Lincoln daha iyi futbolcudur bu sene yine Alex daha iyi istatistik yapar gol ve asist alanında ama bu bence onun Lincolnden daha iyi olduğu anlamına gelmez
fenerli arkadaslar transferlerimizi biraz kıskanmış oalblir tmam kpatalım zaten lincolnun sitesine sakın gelme diye msj atanlarda fenerliler deil zaten)))))))))))))))))