Bu adamın havada kapışılması gerekiyor yav.
Bu adamın havada kapışılması gerekiyor yav.
So what?
Saike
Hayırlı olsun bu sene seyredeceğiz tam anlamıyla.
So what?
Saike
Real'i kaldıramaz.
So what?
Saike
ya fıratcan abi 8 milyon euroyu da nerden çıkardın.orda bahsedilen oyunculardan palacionun bonservisi 20-22 nilyon euro boselli de 8-10 mil euroluk piyasası var.artı birde 4 milyon euro var.yani toplamda adamlardan 35 milyon euro istemişler.tabikide verilmez
ben olsam bu teknik direktörü kovardım.adamlarda riquelme gibi bir futbolcu var sırf teknik direktörle araları bozuk olduğu için satmaya çalışıyorlar.
Rodrigo P. iNanılmaz bir futbolcu özelliklede saçları.Ama bence ikisi takas ve 2 mn.
Aslında onu kanattada oynatabilirler ama Marcelo felan.![]()
RıqueLme Manyak Adam
Anında Gitmesi BekLenir Buyuk Bi KuLube Ama Olmuo Nedense
Palacio takasa katılmasaydı daha gerçekçi olurdu.
Everton’ın teklifinden sonra Osasuna’nın da Santiago Ezquerro için Barcelona’ya resmi teklif vermesi transfer yarışını kızıştırdı.
Athletic Bilbao, Bolton Wanderers ve Manchester City de bu oyuncuyla ilgilenen diğer kulüpler.
Ezquerro’nun Barcelona’yla bir yıl daha sözleşmesi var ama Frank Rijkaard bu oyuncuyu önümüzdeki sezon kadroda düşünmüyor.
30 yaşındaki oyuncu bedelsiz transferine izin verilmesini isterken, Barça iki sene önce Athletic Bilbao’dan bedelsiz transfer ettiği oyuncunun bu şekilde gitmesine izin vermiyor.
Athletic ve Osasuna’nın tekliflerine rağman oyuncunun İngiltere’de oynamak istediği belirtildi.
Barcelona oyuncunun bedelsiz gitmesine izin verirse, İngiltere’den bu oyuncu için daha fazla kulübün teklif vereceği düşünülüyor.
Ya Goal.com'dan zaten c/p yapıyoruzda bari yaparken, Goal.com'da yapılmış olan hataları düzelterek koyalım. Goal.com yanlış yazmış diye bizimde yazmamıza gerek yok.
Ayrıca Ezquerro hiçte iyi bir oyuncu değil, bonservis bedeli ödemeye değmez.
Başlığı baştan oku!
Ezquerro İçi Everton ve Osasuna Kapışıyor.
Ezquerro Osasuna da iyi oynar...
Ezquerro son kullanma tarihid geçti bence 2 3 sene hamlandı klübede
Riquelme gibi oyuncunun satılmak istenmesi ve alıcının çok olmaması garip avrupanın en iyi takımlarından oynayabilecek bir oyunvu aslında ama sorun saha dışında galiba
Yok yahu satmaya çalışıyorlar ya ondan dedim 8m€ civarı bir para versin alsın FB çok faydalı olur... Elinde kalcana satar heralde Villareal....
Normal piyasası kesinlikle 8m€ değil ama istenmeyen adam olunca bu teklif bile kabul edilebilir...
Yani 8m€ ölesine söledim bir rakam...![]()
eet işte piyasası o değil ztn ama istenmeyen adam takımda... Villareal in çok lüksü yok satmak için ztn talibide yok görüldüğü gibi...
Mesela R.Mad. alsın bu adamı.Neden alınmıyor.İnter bile istemiyor.Anlamakta zorluk çekiyorum.
So what?
Saike
Başlığı okuyunca o da kim dedim![]()
İspanya'da kalsın.Osasuna onun için daha iyi olur![]()
Ben de anlayamıyorum.Böyle bir adam istenmeyen adammmış gibi gösteriliyor![]()
Biz alalım, Lincoln ile ikisi oynar.. Tek forvet oynarız.. Of be, düşüncesi bile güzel.. (:
Bence Everton'a gitmesi daha iyi olur.
Burak, Riquelme gelsin, forvetsiz oynasak da olur.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Riquelme: "Boca'dan Ayrılıyorum"
Arjantinli oyunkurucu Juan Roman Riquelme sonunda Boca Juniors’ta oynamaya devam etmeyeceğini ve bu Pazartesi günü Villareal’e döneceğini söyledi.
Riquelme, haftalardır süren spekülasyonlardan sıkılmış olacak ki bir basın toplantısı düzenledi ve herşeyi açıklığa kavuşturdu. Arjantinli yıldız, Boca’dan ayrılacağını ve Pazartesi günü Villareal’e döneceğini belirtti.
Villareal’e dönme kararını "Birkaç gün içinde klübüm Villareal ile çalışmalara başlamam gerekiyor. En kısa zamanda kendimi Teknik Direktör Manuel Pellegrini'yle çalışmak için hazır hale getireceğim. Kendisi, sadece oyuncu-hoca ilişkisi içinde olmayı düşündüğüm biri" sözleriyle açıklayan Riquelme, hocasıyla çok samimi bir ilişkisi olmayacağını da ima etmiş oldu.
Her zaman bir Boca taraftarı olduğunu hatırlatan Arjantinli yıldız, "Villareal’de oynadığım dönemde de Boca maçlarını izlerdim. Takım arkadaşlarımdan birinin 10 numarayı giydiğini görünce, sanki o formayı ona ödünç vermişim de, döndüğümde tekrar ben alacakmışım gibi hissederdim" dedi.
Villareal'le olan kontratının 2009 yılında dolacağının altını çizen Riquelme, daha sonra tekrar Boca Juniors'a dönebileceğini, belirterek, Boca camiasına şöyle seslendi.
"Beni takımda tutmak adına elinizden geleni yaptığınız için teşekkür ederim. Ancak bir gerçek var ki, o da 31 Temmuz’dan itibaren Villareal’in oyuncusu olacağım. Kendimi orada göstermem gerekiyor."
Boca'ya hayranlığı gerçekten çok güzel.![]()
Hollanda ekibi Ajax, Real Madrid'den Wesley Sneijder için istenen 30 milyon avroyu ödemesini, değilse oyuncunun Şampiyonlar Ligi ön eleme maçında oynatılacağını bildirdi.
Real Madrid'den başarılı oyuncu için 24 milyon avroluk bir teklif alan Ajax, hafta için Salvia Prag'la Şampiyonlar Ligi ön eleme maçına çıkacak.
Ajax'ın hocası Henk ten Cate konu hakkında, "Real'in acele etmesi gerekiyor, zira Çarşamba günü Wesley'i oynatmak istiyoruz," dedi.
Ajax'ın sportif direktörü Martin van Geel de Ten Cate'nin sözlerini doğruladı ve "24 milyon avroluk bir teklif aldık ama 30 milyon istiyoruz. Oturup bize gelen ilk teklifi kabul edecek halimiz yok," dedi.
"Ohah" diyorum.
forlan,agüero,santana ve perea'nın yarın sabah takıma katılmaları bekleniyor.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
atletico madrid real madrid'in 20 yaşındaki genç yeteneği javi garcianın transferi için çok ciddi bir şekilde ilgileniyor.daha önceden 3 milyon euro teklif eden atleticonun bu fiyatı 6-7 milyon euro ya kadar çıkarabileceği tahmin ediliyor.oyuncu 20 yaşında 1.84 boyunda ve ön libero oynuyor.