Yahu gezi bitti geldim eveEvden yaziyorum Semsi (:
Yalnız Turgut abi fark atarsam kızma![]()
Ne çabuk bitti ne yaptınız bakalım ormanda?
Turgut abi kaale almamanı öneririm bir dost...
So what?
Saike
Şemsi senide gördük turnuvadaAdam 2 sene önce oynamış FM o yüzden pek kazanma şansı yok..
Sen herkese karşı artistlik yapıyorsun ama 2 sene oynamamışada Trabzon ile şampiyon olmuşadaAma yenilince bahanelerin her zaman hazır...
So what?
Saike
Aygün, bir şey söyleyeceğim bilmem ceza alır mıyım ama her zaman ki gibi ukala davranıyorsun..
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Bu turnuvada da bana kimse şans tanımadı ama 2.oldum grupta..Benim taraftara ihtiyacım yok..Bahanesiz yenilgi olur mu ?Aynı şeyi sende turnuvada yaptın..Yok şu atamadı yok bu
Tosun'um 1 Dk.Cezaya gerenk yok.Tatlı tatlı konuşuyoruz
![]()
"0" çekmenin bahanesi olmazTarık abiye hele senin kafa tutman mantık dışı
Kimin bu oyunda taraftara ihtiyacı var?
So what?
Saike
Yahu Aygün TSİ'nin en büyük FM'cisi olsan ne olacak olmasan ne olacak? Bu bir yerde senin karakterini gösterir. Her yerde bunun üstüne basarak söylüyorsun ama daha bir numaranı göremedik.. Ben şampiyon olanların hiç birinde duymadım en iyi FM'ciyim diye ama sen olmadığın halde her fırsatta bunu söylüyorsun.. Açıkçası sen böyle dedikçe sana üzlüyorum, hayallerin içinde yaşadığın için.
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Tosun ben şaka amaçlı söylemiştim onu ama şaka gittikçe beyinlere kazındı ve ciddi bir hal oldu.Yoksa TSI'ın en iyi FM'cisi olmak ne haddimeHerkes takmış zaten 0 çekmeme her zaman bunu söylüyor.Orda takım hatası yapmıştım..Tarık abide demişti.HİÇ KİMSE YENİLMEZ DEĞİLDİR..!
Değildir ama adım gibi eminim sende bu sitenin en iyi FM'cisi değilsin. Ama boşver ben bu konuyu uzatmayacağım. Kendini beğenmişlik durumundasın çünkü şuanda.. . Ne desek ben en iyiyim diyeceksin. Ama değilsin. 0 çekmek mühim değil. Bende şuan 4 maçta 0 çekiyorum. Ama ben hiç bir zaman idda etmedim en iyi FM'ci benim diye. Bilmem anlatabildim mi?
Bak önemli olan senin "0" çekmen değil senin çıkıp en iyi benim Empoli ile rakip tanımam Tarık abiyi getirin onuda yeneyim tarzında konuşman![]()
So what?
Saike
Merhabalar yeniden.Kim 0 çekti?Aygün mü?
Seni yenemiyorum hiç TosunBu da belirtirki en iyi değilim.Sende değilsindir.Bunu kimse bilemez.Ama turnuavada da bir ödül almak isterim
Şemsi ben öyle birşey dedim mi ?
Hiç hatırlamıyorum..
Brni yenebilirsin. Bu da çok tepki görmez. Çünkjü ben en iyi olduğumu idda etmiyorum. Ama sen bunu ta ki bu zamana kadar üstüne basa basa söylüyordun. Sende değilsindir demişsin. Burdan beni anlamadığın ortada. Çünkü ben sen en iyisi değilsi, en iyisi benim gibi bişey demedimBenim FM oynamamdaki amaç en iyi olmak değil zevk almaktır.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Msn'de üstüne basa basa söylediklerinden birisi de buydu..
Hatırlamazsın sen zaten boşver...
So what?
Saike
Turnuvadan sonra tüm fikirlerim değişti..Tarık abiyi hiç oynarken görmedim ve öyle dedim.Sonra turnuavada 0 çekince Empoli'yle ben birşey yapamam dedim.Hele Tarık abiye karşı..Bu arada Kafe'de mesaj sayacı kapatılmış.İyi oldu..
Neyin kavgası bu ya?Tosunum'a varmayın![]()
Arkadaşlar size kolay gelsin gidip sınava konsantre olayım ben![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Ne kavgası la deli misin ? Konuşuyoruz şurda..Git Turgut abi git![]()
Turgut Duncan ne haber![]()
sen bilmessin imam![]()
Neyi ya![]()
Selamlar,inşAllah herkesin ÖSS süper geçer salladıkları tutar falan![]()
Ohh be finaller bitti ama ben de bittim. İlereyen saatlerde sandalye üzerinde uyuma ihtimalim çok yüksek.3 gündür 10 saatlik uykuyla duruyorum, artık iflas etmek üzereyim...
2 sene sonra mezun olduğumda "ulen 1 ders için aylarca uğraş, günlerce sabahla, buna değer miydi be?" dediğimde kendime vereceğim cevabı çok merak ediyorum.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Abi sen hiç buralarda durma git bir kaç gün uyu![]()
So what?
Saike
sınav hiç de kolay değildi ya bi de kolay kolay diye yırtınıyordu birileri..![]()
Noluyor burda yahu?![]()