Sayfa 219 / 578 İlkİlk ... 119169209217218219220221229269319 ... SonSon
6,541 ile 6,570 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    UEFA'yı alırkende herkes öyle diyordu. Oranımız 1-3000 mi neydi. Ama ne oldu ? Hiç belli olmaz futbol işleri. Kesin konuşmamak lazım. Öyle hayal felan

Kupayı alacağımızı tabikide beklemiyorum ama takıldığım şey kesin konuşma konusu
    kaldıki trabzon o halde son maçta şansa gruptan çıkamadıysa biz hayli hayli çıkabiliriz tamamen şans içi gelicek kura çok önemli

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Bugün herhangi bir takım Avrupa'da final hedefliyoruz dediğinde insanların tepkisi pöff oluyor.

Galatasaray'ın Avrupa'da final oynayacağı söylendiğinde ise kulaklara yabancı gelmiyor, olmaz gelmiyor.

İşte, bütün mesele bu ruhu oluşturabilmektir. Kadronun önemi mutlaka var ama yeter koşul değildir. Şayet öyle olsaydı bugün Chelsea değil diğer takımlar şampiyon olurdu.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

kura çok önemli gerçektende 1.torbadan barça 2.torbadan city 3. dende juve gelirse buyrun cenaze namazına

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Neyse yönetici değilim ama eski alışkanlığımı konuşturup bu konuya son verelim diyorum çünkü burası tarnsfer konusu.Sizi sohbet alanına alalım.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    kura çok önemli gerçektende 1.torbadan barça 2.torbadan city 3. dende juve gelirse buyrun cenaze namazına
    juve 4. torbada bizde ya 3 yada 4. olcaz ama o kadar da gelmez tabi olmadı hepsini yeneriz yani

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

O zamanki yapılanma ve lige vurulmuş bir damga söz konusu Cihan.Şuan avrupada öyle çatır çatır maç kazanacak bi takımımız yok bence de.Ne Fener ne de Galatasaray.He bu iki takım yine bu sezon da ligin zirvesinde olurlar , o ayrı.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by Facx View Post
    kaldıki trabzon o halde son maçta şansa gruptan çıkamadıysa biz hayli hayli çıkabiliriz tamamen şans içi gelicek kura çok önemli
    Yalnız geçen seneki grubumuz düşebileceğimiz en güzel gruptu. Dağılmış bir İnter ve güç olarak bizle yakın seviyelerde olan CSKA, Lille gibi ekiplerle eşleştik. Ben böyle güzel bir gruba düşmüş bir Türk takımı hatırlamıyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Obaa. Juve var demi bide. Bu sefer karşılaşalım artık Juveyle ya. Bi kere göremedim Nedved'i canlı canlı

Transfer konusunda ben her sene ki sabrımı koruyorum. Vardır bi bildikleri diyorum ve bekliyorum. Yarın felan assaidi açıklanır zaten. O çok iyi transfer olacak. Tam sevdiğim tip adam.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Yalnız geçen seneki grubumuz düşebileceğimiz en güzel gruptu. Dağılmış bir İnter ve güç olarak bizle yakın seviyelerde olan CSKA, Lille gibi ekiplerle eşleştik. Ben böyle güzel bir gruba düşmüş bir Türk takımı hatırlamıyorum.
    bizim ceyrek final oynadığımız sene

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Aynen o da çok iyi bir kuraydı yahu.Cidden işi kura şansına kalacak kulüplerdeniz hala maalesef avrupa için.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Yine İnter, CSKA vardı. 3. takım kimdi? Yalnız dediğim gibi sizin gruptaki İnter'in gücüyle bizimkisi arasında baya bir fark var. CSKA yine aynı seviyelerde.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

4. takım PSV vardı

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

4. takım PSV vardı
    Tamam bizimki daha kolaymış.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Vay anasını son konu Fener'in CL'deki grubuyla TS'nin CL'deki grubunun karşılaştırılması, helal olsun ya, yakışıklı forvetten nasıl geldi o konu oraya
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Vay anasını son konu Fener'in CL'deki grubuyla TS'nin CL'deki grubunun karşılaştırılması, helal olsun ya, yakışıklı forvetten nasıl geldi o konu oraya
    necati'nin karizması çarptı herkesi yada umut'un elle telefon taklidi

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Arif'in Manchester'a attığı golden geldik

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Cihan,uzamanki Uefa kupasındaki rakiplerle şimdiki Ş.L'deki takımları karşıkaltırmak istemiyorum bile.Sen bi düşün sonra birdaha karar ver.
    Tek bir soru Mustafa: Aşağıdaki futbolcuları hatırlıyor musun?

Bu isimlerin neredeyse hepsi efsane futbolculardır. Dortmund'un 1999-2000 kadrosu son iki sezondur şampiyon olan şimdiki kadrosuyla kıyaslanamaz bile. Andreas Möller tek başına hepsine bedel zaten. Keza o dönemki Arsenal kadrosu günümüz Barcelona'sına rakip olabilecek düzeyde müthiş bir kadroydu. Leeds'in efsane kadrosu, Kewell'ın en iyi dönemleri, Mallorca'nın çıkış yaptığı dönemin Arsenal'e giden Lauren'li Deportivo'da harikalar yaratan Tristan'lı kadrosu, Milan'ın Shevchenko'lu Chelsea'nin Zola'lı bugün aynı kadrolarla katılsalar rahatlıkla final oynayabilecek süper kadroları, Serie A'nın en iyi lig olduğu dönemin Bologna'sı...

Sanırım biraz tahmini bir yorum yaptın, o zamanki yaşını bilmiyorum ama o kadroları hatırlayan bir kişi bu şekilde yazmazdı onu biliyorum

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Valla ben bilmem diğer rakipleri o zaman finalde karşılaştığımız Arsenal belkide futbol tarihinin en iyi takımlarından biriyidi. Şimdi UEFA'da böyle yıldızlar görmek çok zor. Son dönemde UEFA'nın en kralı Falcao işte
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Apoel ŞL'de çeyrek final oynamadi mi yahu?Neden gruplardan cikamayalim ki?

Şu an transfer için ilk isteğim melo.onu halledersek cok iyi olacak.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

gabi abi çok güzel yazmış,nostalji yapmış olduk
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2011
    Yer
    adana

bence hedeflerimizi doğru koymalıyız hedefimiz ilk başta gruptan çııkıp şanslı bir kurayla çeyrek final kalmak olmalı eğer zor bir grup gelirse de uefada yarı final oynamalıyız tabi bunda da şans çok önemli

Bence Ş.L'de yarı final oynayabiliriz güzel bir kurayla ama tek sefer yarı final değil ertesi sene gruptan çıkıp ilk turda elenelim,ertesi sene çeyrek final,sonra bir bakmışsın Kupa evet zor ama başarılabilir.Benim için önemli olan istikrardır,sürekli başarıdır başkanda bunu söyledi zaten.Galatasaray bunları yaptığı takdirde sadece kendisi değil Türk futbolda çok şey kazanıcaktır.

Bu arada Assaidi geldi.Melo anlaşmaya varıldı varılacak birde yakışıklı forvet gelicek bakalım neler olucak hayırlısı

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Hagi: "10 numara Galatasaray'da her zaman vardır. 10 numara o farkı yaratmalı ve her şeyi değiştirmelidir."

Hagi: "Benim yeteneklerim vardı ama en büyük kalitem hırsımdı. Her zaman kazanmak istiyordum"

Hagi: "Emre Çolak daha çok bana benziyor. Şu anda çok genç, tecrübeye ihtiyacı var."

Hagi: "Selçuk İnan'ın kalitesi var. İyi ve kişilikçi bir futbolcu. Çok yetenekli ama onun önünde bir 10 numara gerekiyor."

Hagi: "Bütün kalbimle G.Saray'ın iyi olmasını istiyorum. Ümit ediyorum benim de bu sezon vaktim olur ve G.Saray'ı daha yakından izlerim"

Hagi: "Galatasaray Avrupa'da başarılı olursa hep beraber seviniriz. Çünkü Galatasaray Avrupa takımı"

Webaslan

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Hagi: "10 numara Galatasaray'da her zaman vardır. 10 numara o farkı yaratmalı ve her şeyi değiştirmelidir."

Hagi: "Benim yeteneklerim vardı ama en büyük kalitem hırsımdı. Her zaman kazanmak istiyordum"

Hagi: "Emre Çolak daha çok bana benziyor. Şu anda çok genç, tecrübeye ihtiyacı var."

Hagi: "Selçuk İnan'ın kalitesi var. İyi ve kişilikçi bir futbolcu. Çok yetenekli ama onun önünde bir 10 numara gerekiyor."

Hagi: "Bütün kalbimle G.Saray'ın iyi olmasını istiyorum. Ümit ediyorum benim de bu sezon vaktim olur ve G.Saray'ı daha yakından izlerim"

Hagi: "Galatasaray Avrupa'da başarılı olursa hep beraber seviniriz. Çünkü Galatasaray Avrupa takımı"

Webaslan
    böyle bir adam yok.

Türkiye için Atatürk neyse, galatasaray için de hagi odur herhalde

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    Tek bir soru Mustafa: Aşağıdaki futbolcuları hatırlıyor musun?
    Abi o amanı senin kadar hatırlamam imkansız gençtik o zamanlar.O takımlara,takımlardaki isimlere saygım sonsuz ama o zamanla bu zaman gerçekten bir değil.Kadro olarak eşdeğer olabilir ama oyunlarda çok farklılık var.

Mesela şimdi Barcelona,Real,Manu,City,Munih,Chelseea,Milan,Juve ,PSG,Porto,Arsenal,Dortmund,Tottenham,Valencia,Ben fica,A.Madrid,Napoli,Marsilya vs vs bu takımların yanında bizim takımların esamesi okunmaz durumda.Hadi bunlardan 1,2 tanesini geçtin diyelim ama o dünya devleri dediğimiz takımları bırakın yenmeyi karşısında direnemezler bile.O yüzden hayal dünyasında yaşamanın alemi yok.

Burak'ta GS denince şampiyonluklar hayal olmaktan ıkar diyerek mübaalanın kralını yapmış.

Nesil
    2006
    Yer
    Kasımpaşa

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Abi o amanı senin kadar hatırlamam imkansız gençtik o zamanlar.O takımlara,takımlardaki isimlere saygım sonsuz ama o zamanla bu zaman gerçekten bir değil.Kadro olarak eşdeğer olabilir ama oyunlarda çok farklılık var.

Mesela şimdi Barcelona,Real,Manu,City,Munih,Chelseea,Milan,Juve ,PSG,Porto,Arsenal,Dortmund,Tottenham,Valencia,Ben fica,A.Madrid,Napoli,Marsilya vs vs bu takımların yanında bizim takımların esamesi okunmaz durumda.Hadi bunlardan 1,2 tanesini geçtin diyelim ama o dünya devleri dediğimiz takımları bırakın yenmeyi karşısında direnemezler bile.O yüzden hayal dünyasında yaşamanın alemi yok.

Burak'ta GS denince şampiyonluklar hayal olmaktan ıkar diyerek mübaalanın kralını yapmış.
    Takımların durumunu konuşuluyor o zaman göre. Anlatılmak istenen senin şu saydığın takımlar bugün neyse, Walter Sakana'nın verdiği takımlar oydu. Hiçbir fark yoktu.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Neyse kendimi daha fazla yormiyim.Tamam sizler haklisiniz galatasaray şampiyonlar ligini kazanabilir bu sezon.

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

cl az gelir, biz dünya kupası'na başvurmayı planlıyoruz. (ironi)
    Last edited by Nedvedmania : 03.Temmuz.2012 at 17:28

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Eee kaç yıldır girilemeyen bir şampiyonlar ligi var bırakında hayal kursunlar bence garipsememek lazım

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Oha nasıl laf soktu yerin dibindeyim şuan.Töbe yarabbim neyse.

Mesaj Yetkileri