Orta sahaya yasin karaca yi alabilirsin defansa gokhan zan ilhan demirci can arat servet cetin onder turaci bunlardan birini almayi dene forvetede hasan kabzeyi al.Originally Posted by genesislen
Orta sahaya yasin karaca yi alabilirsin defansa gokhan zan ilhan demirci can arat servet cetin onder turaci bunlardan birini almayi dene forvetede hasan kabzeyi al.Originally Posted by genesislen
maşallah fener kadrosu gibiÖnder yazınca Luciano yazacan sandım
ortasahaya Burhan Eseri al Rizede Ferdi Elmas var zaten genç yetenek burhan da iyi 20 yaşında burhanı ortada veya defansın önünde oynat,Ferdiyi sol açık.
Sağ açığada Musa Büyük var Ankarasporda iyi oda.
forvete de Trabzonspordan Mehmet Yılmaz iyidir
lb-malik fathi rb-sonkaya,hamit atıntop,muslu
dc-alpay(32 yasında) dm-nuri sahin
mr-hakan cankaya ml-emre belözoglu hakan yakın sezer öztürk
am-ugur yıldırım,halil altintop fc-azar karadas halil altıntop sezer öztürk
Mirko Vucinic forvette oynuyor sanırım leccedeydi
arkadaşlar bende 2 brezilyalı var pişman olan bana ulaşsın
1--sidnei
2--fagner galvao
regen degil demi bunlar?Originally Posted by efrasiyap26
ömer özpoyraz 16 yasında GENK klubünde
ömer o kadar iyi değil ya bende denizli almıştı..ama deniz kaçan ve burak yılmaz çok ii. hele burak antalyada kötü gözükmesine karşın alınınca müthiş gelişiyo....
wattford takımında bir dmc bangoura süper adam alın görün
TOP GEçER ADAM GEçMEZ..![]()
roger rodrigues da silva(st),helmes(st),thomas kessler(gk),hernan pellerano(dc)
marek cech wbl 22 yasında portoda ve oldukca ucuz özellikle arka kanatlı oynayan fmcilere duyrulur
Yav arkadaşlar...
Nuri Şahin'e teklif sunuyorum takımı küçümsüyor...
Yasin Karaça'da kabul etmiyor...
Arkadaşlar lütfen YARDIM...![]()
![]()
hangi takımsın türkiyede bi takımsan nuri sahin ilk senende gelmez
yasin karacanın takımı basta huysuzluk cıkarıyo fazla para istiyo
genelde üc büyüklere geliyo. (nuri sahin intere bile gelmiyo basta)
yaw beyler ya cm 03/04 deki gibi Manyak (todorov) gibi bir adam biliyormusunuz???
EDGAR BARRETO : DMC ve MC oynadığı zaman orta sahanın babası gibi ve uzaktan çok etkili şutları var süper paslar çıkartıyor
LEBOHANG MOKOENA : Hem genç hemde ucuz bir oyuncu olan Mokoena takımınıza aldığınız zaman fiyatı birden fırlıyo ve amc ve forvette çok iyi oynarken aynı zamanda orta sahanın sağındada görev yapabiliyor
TUNCAY ŞANLI : Hepinizin tanıdığı tuncay oyunda mükemmel fazla söze gerek yok
SEZER ÖZTÜRK : Geleceğin müthiş yıldızlarından
ÖZGÜRCAN ÖZCAN : Tam anlamıyla mükemel bir futbolcu Hakan Şükür'ün genç versiyonu diyebilirim
![]()
beyler şimdi çok iyi bir kaleci buldum independiente de oynuyor adı oscar ustari 19 yaşında fiyatı da uygun
wallah ugur yildirimi sunderlanda aldim adamin bi gin 7 nin ustune ciktigini görmedim bence cok gereksiz
bence eddie johnson bu oyunun en gelisebilen forveti diebilirim ayrıca giodayı da unutmamak lazım![]()
aga ben önermicem ama isticem. orta sahanın göbeğğine gerektiğinde fazla ileri çıkmayan ama müthiş pas atıp gol attıran ya da başka bi boş adama pas atıp onun asist yapmasını sağlayan biri war mı??? ronaldinho fln demeyin öle bi adam lazım ki bana olmayan atağı bi pas sayesinde golle sonuçlanmasını sağlasın
alex var,appiah var,matias fernandez varOriginally Posted by ALİ_can
saol varol
sergey kisliy mtz-ripo takımında kacırmayın hemen alın. 350.000 değerinde
millet cruzeiro dan çıkan bu oyuncu tam bir cevher renan adam 17 yaşında st kaçırmayın![]()
hangi yılda?
1. her oyuncu için lütfen ayrı konu açmayın
2. renan diye bir adam var demeyin ss koyun herkes görsün
bjarne lyn de oynuyr 50k (şuan değeri 5,000,000 )
marcus berg goteburgda (strum grazda iken 100k aldım 10,000,000 E a sattım )
Arkadaşlar çok iyi bir DR istiyorum Takım GS not:yabancı olmasın
uğur uçar süper oluyo bir sezon sonra
ali güneş
ümit davala
önder turacı
muslu
ilhan özbay
mehmet nas
emin koç
muhammet hanifi
ugur uçar, arda turan, serkan balcı, hamit aktıntop bunlar oyunun en iyi türk dr leri.
Cihan bende süper ayrıca uğur uçarda war