6.Hafta : Wolwes : 3 Chelsea : 4
Şansımız yanımızdaydı ve Kazandık , Yarın boş bi vakitte yeni taktik yapacağım ..
Trabzonspor | Manchester United
LaigLeNoiR | Liverpool
CeNTeR_TR | Chelsea
6.Hafta : Wolwes : 3 Chelsea : 4
Şansımız yanımızdaydı ve Kazandık , Yarın boş bi vakitte yeni taktik yapacağım ..
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Kornerler yanımızdaydı desen daha doğru olurdu kanka![]()
5.hafta
Ronaldo süper oynadı deplasmanda rahat kazandık.Golü de son dakika kornerden yedik bıktım bu gollerden.
Ronaldo ilk golünde 5-6 kişiyi çalımladı ve mükemmel bitirdi.
Ronaldo akıyor .
Şampiyonlar ligi
Kötü başladık iyi bititrdik.Ronaldo bir gol attı birde Brandao'nun kırmızı görmesini sağladı.
Ronaldo harbiden akıyor
Yalnız takım çok sarı görmeye başladı.Taktik'i klasik sitile çevirdim ondan mı acaba anlamadım.
He bu arada kornerden maç kazandık mutluyum
Şampiyonlar Ligi Grup 2.Maç : Bordeaux : 1 Chelsea : 1
Bıktım vallahi bıktım , taktik çözülünce 10 atacağın takıma 1 zor atıyosun saçmalık ..
7.Hafta : Aston Villa : 3 Chelsea : 5
Torres - Aguero neden birbirlerine pas vermezler anlamadım gitti .. Çok gol yiyoruz çok !!
6.hafta
Maçın başında iki gol attık sonra uraştık ama gol atmayı beceremedik.
7.hafta
Erteleme maçında sahamızda City'i konuk ettik.Güzel oyunla sahadan farklı galip ayrıldık.Rooney çok güzel gollere imza atarken Ronaldo son dakikalara doğru serbest atıştan golün attı.
bu sezon favorim manu cok iyi gidiyorlar![]()
Takım olarak iyi durumdayız.Önümüzde iki zorlu maç var ve ikisini kazanmamız halinde rahatlarız diye tahmin ediyorum.İlk ma. Arsenal sonra da Chelsea ile üst üst iç sahada maç yapacaz.
Chelsea maçını manu alır bence![]()
Arsenal'e karşı mağlubiyet Chelsea maçından da beraberlik bekliyoruz Manu maçlarının![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Muro sen çok şey istiyon![]()
8.hafta
Zorlu bir maçtan güzel oyun ve net skorla 3 puan kazandık.
Liverpool da yarışta olacak gibi bu sezon. 25. haftaya kadar kafa kafaya giderse 3 takımımız da muhteşem bir şampiyonluk yarışı olabilir.
TariboWest
Biz yarışı erkenden kazanamak istiyoruz.Heyecan aramaya luzum yok![]()
8.Hafta : Cardiff : 0 Chelsea : 2
Şu takımı bile zar zor yeniyoruz işimiz zor zor !
Şampiyonlar Ligi Grup 3.Maçı : Chelsea : 6 Rapid Wien : 0
Özlenen futbol ve özlenen skor sonunda geldi ..
Chelsea'nin artık derli toplu skorlar alması lazım![]()
Şampiyonlar ligi
Gurupta 3.maç yedek kadro ile çıkıp kazandık.
9.Hafta Dev Mücadele : Manhcester United - Chelsea
İki taraf içinde kritik bir maç ve iki tarafda 3 puan istiyor.Zorlu bir 90 dakika olacak gibime geliyor ama açıkçası pek de ümitli değilim.Manu bizden şuan için daha iyi bir görüntü çiziyor ama derbilerin favorisi olmaz derler bakalım neler olacak.
Manchester ; Eksik Yok !
Chelsea ; Mata ve Essien sakatlıklarından dolayı yoklar ..
Bir başka derbi ise Liverpool - Man. City arasında oynanacak.
Derbilerin favrisi olmaz diyorsun ama moruk geçen sezon senle 3 maç oynadık 2 galibiyet 1 mağlubiyet muro ile 4 maç oynadım 4 galibiyet aldım.Buda demek oluyor ki derbilerin favorisi benim![]()
Bizimde amacımız derbi haftasında City'i yenip üst sıramızda yer alan rakiplerimizin mücadelesinden puan kayıpları beklemek olacak.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Manu-Chelsea maçı gollü beraberlikle biter. Tahminim 3-3.
Liverpool da City'i tek farkla geçer diye tahmin ediyorum.
TariboWest
Manu - chelsea maçı noldu yaptınızmı
Stad'a 16000 bin kişilik koltuk eklendi.Ligde en çok ortalama seyiricisi olan takımdık ve bu ek ile birlikte dahada arayı açtık.