Sayfa 22 / 41 İlkİlk ... 12202122232432 ... SonSon
631 ile 660 arası toplam 1216 sonuç

Konu: A Milli Takım Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Emre Çolak ve zevkle izlemek ? Kanser olmazsan iyidir
    Sac bas yolduranlar bu sefer Aydin Yilmaz ile Cenk oldu

Rakip ingilizlerin kadrosunu gorseniz burdan 1-0 galibiyettin yeterli olmiyacagini dusunurdunu benim gibi.

Preston Edwards - Ebbsfleet United FC
    Sam Mott - Welling United FC
    Ryan Jackson - Macclesfield Town FC
    Aswad Thomas - Grimsby Town FC
    Jamie Turley - Forest Green Rovers FC
    Eddie Oshodi - Forest Green Rovers FC
    Simon Ainge - Luton Town FC
    Lindon Meikle - Mansfield Town FC
    Josh Gillies - Gateshead FC
    Kenny Davis - Braintree Town FC
    Keiron Forbes - Forest Green Rovers FC
    James Vincent - Kidderminster Harriers FC
    Sam Wedgbury - Macclesfield Town FC
    Scott Spencer - Hyde FC
    Andre Gray - Luton Town FC
    Christian Jolley - Newport County FC

Bu adamlara karsi oynamamiza ragmen cok kotu bolumler gecirdik mac icerisinde. Ingilizler 90dk organize gelirken biz ikinci yari belirli bolumlerfe rakip kaleye gidebildik.

Bizim takimin en iyisi ayaklari en iyi yere basan Salih'ti , Kayserisporlu olan. Bi kac seneye Istanbula tasinmis olur cok saglam oynuyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

A2 takımının kadrosu nasıldı ki ?
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Eren Güngör Kayserispor

Ertuğrul Taşkıran Kayserispor

ömer Bayram Kayserıspor

Salih Dursun Kayserispor

Sefa Yılmaz Kayserispor

Aydın Yılmaz Galatasaray A.ş.

Emre çolak Galatasaray A.ş.

Aykut Demir Gençlerbirliği

Ramazan Köse Gençlerbirliği

Mahmut Tekdemir Istanbul Bbsk

Tevfik Köse Istanbul Bbsk

Serdar Aziz Bursaspor

Serdar Gürler Sanica Boru Elazığspor

Cenk Tosun Gaziantepspor

Murat Duruer Medıcal Park Antalyaspor

Ziya Erdal Sivasspor

Soner Aydoğdu Trabzonspor A.ş.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Kuzenimle beraber hazirladigimiz pankart ve mac sonu mutlu son

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Sac bas yolduranlar bu sefer Aydin Yilmaz ile Cenk oldu
    Tamam işte Emre olmazsa Aydın var. Düşün Gs'lının halini bir de

Cenk de zaten bu sezon komple kötü.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gökhan Zan Milli Takım'a davet edilmiş Macaristan maçı öncesi.

Birşey soracağım , İbrahim Toraman Kenyalı falan mı veya ne bileyim Somali , Cibuti ya da her ne zıkkımsa. Sonuç olarak Türk değil mi bu adam , bu sene oynadığı oyunla da çağrılmıyorsa ve hele hele Gökhan Zan çağrılıyorsa eğer bu işte bir iş vardır , net.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

and icilmis gibi bjk takimindan oyuncu alinmamasi dusundurucu gercekten. butun turkiyede futbolcu kalmasa yine besiktastan adam almayacak bunlar. tum sezon oynadigi 1-2 macla milli takima cikiyorsa bir adam gercekten incelenmesi gerek. toraman konusundaki sitemleri hakli buluyorum sahsen.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Toraman'dan önce alınacak bir sürü adam var,tek kişiye sabit kalmayın,düzenli oynamayan adamı almasına odaklanın.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Bunlar hep GS, FB'yi tepede bırakma çalışmaları. Kimse masal anlatmasın burada verilen mesaj ap açık belli. Düpe düz yerli oyuncuların tercihi GS veya FB olmalı yoksa Milli takım kapıları kapalı,zor demektir. Birde Avrupa'da oynayan Türk oyuncuları sayarsak. Toraman ve Ersan'dan vazgeçtim bari Aykut Demir'i al adam gayet iyi oynuyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Toraman'dan önce alınacak bir sürü adam var,tek kişiye sabit kalmayın,düzenli oynamayan adamı almasına odaklanın.
    Kim mesela abicim bir söylesene ? Semih başta olmak üzere Bekir , Serdar Aziz , Egemen , Ömer Torpak vs. Bunlardan sonra ve Toramandan önce kim var ?

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Kim mesela abicim bir söylesene ? Semih başta olmak üzere Bekir , Serdar Aziz , Egemen , Ömer Torpak vs. Bunlardan sonra ve Toramandan önce kim var ?
    Ersan Gülüm, Serdar Aziz, Aykut Demir gelir kesinlikle.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Ersan Gülüm, Serdar Aziz, Aykut Demir gelir kesinlikle.
    Serdar Aziz var zaten abicim. Ersan da Beşiktaşlı olduğu için eleniyor geriye Aykut seçeneği kalıyor. O da Allah'a emanet.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Serdar Aziz var zaten abicim. Ersan da Beşiktaşlı olduğu için eleniyor geriye Aykut seçeneği kalıyor. O da Allah'a emanet.
    Niye eleniyor yahu ?

Bence İbrahim Toraman denileceğine Ersan denmeli. Buna ben de destek veririm ancak İbrahim gelirse benim açımdan Gökhan Zan kalsa da olur durumu oluyor.

Bu adamlar bir daha ki dünya kupasında bize ne katar ?
    -Hiçbir şey.

Ancak Ersan, Serdar, Aykut öyle değil. Hedef anı kurtarmak ise ha Gökhan gelmiş, ha İbrahim gelmiş sorun yok.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Niye eleniyor yahu ?

Bence İbrahim Toraman denileceğine Ersan denmeli. Buna ben de destek veririm ancak İbrahim gelirse benim açımdan Gökhan Zan kalsa da olur durumu oluyor.

Bu adamlar bir daha ki dünya kupasında bize ne katar ?
    -Hiçbir şey.

Ancak Ersan, Serdar, Aykut öyle değil. Hedef anı kurtarmak ise ha Gökhan gelmiş, ha İbrahim gelmiş sorun yok.
    Olaya yanlış açıdan bakıyorsun abim. Yaşla başla olacak iş değil bu. Emek var ortada , alın teri var. Bu adam milli takıma girmek için daha ne yapacak ? Bir tarafta sezon başından beri yatan son birkaç maçtır o da zaruretten oynayan biri diğer tarafta sezon başından beri maç kaçırmamış , canını dişine takarak hakkını vererek oynayan biri. Ben buna takılıyorum işte. Mesele yaş meselesi değil yanlış bakma olaya.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Beşiktaştan alınabilecek yerli oyuncu var da ben mi bilmiyorum zaten milli takım seviyesinde olan 6 futbolcu var ersan,olcay(kadroda),oğuzhan(çok formsuz son haftalarda),ismail(sakat),mustafa pektemek(yeni döndü sahalara) bir de necip var onun da ufak bir sakatlığı var diye hatırlıyorum

Bu arada seçilmemesi gereken oyuncular
    Egemen
    Sercan
    Mevlüt
    Caner'dir geri kalan seçimleri doğru buluyorum

Bekir de ilk 11 başlamamalı bence

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Olaya yanlış açıdan bakıyorsun abim. Yaşla başla olacak iş değil bu. Emek var ortada , alın teri var. Bu adam milli takıma girmek için daha ne yapacak ? Bir tarafta sezon başından beri yatan son birkaç maçtır o da zaruretten oynayan biri diğer tarafta sezon başından beri maç kaçırmamış , canını dişine takarak hakkını vererek oynayan biri. Ben buna takılıyorum işte. Mesele yaş meselesi değil yanlış bakma olaya.
    Valla olay emek olayı ise Aykut için de bu dediklerin geçerli bence.

Toraman ile ilgili bir duruş söz konusu zaten Milli takımda bu yeni bişey değil. Yapacak bişey yok, Toraman da olabilirdi Aykut da asıl sorun dediğin gibi 3-4 maçtır oynayan oyuncunun alınması.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    Beşiktaştan alınabilecek yerli oyuncu var da ben mi bilmiyorum zaten milli takım seviyesinde olan 6 futbolcu var ersan,olcay(kadroda),oğuzhan(çok formsuz son haftalarda),ismail(sakat),mustafa pektemek(yeni döndü sahalara) bir de necip var onun da ufak bir sakatlığı var diye hatırlıyorum

Egemen
    Sercan
    Mevlüt

Gökhan Zan'ı Milli Takım seviyesinde görüp Toraman'ı görmemen enteresanmış.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Gökhan Zan'ı Milli Takım seviyesinde görüp Toraman'ı görmemen enteresanmış.
    Gökhan Zan ile ilgili yorum yapmadım bence her ikisi de milli takımda olmaması gereken oyuncular

zaten bu milli oyuncuları koca bir yılda 2 hafta beraber antrenman yapıyorlar ve birbirlerine alışmaları için süreç gerekli ondan genç oyuncular çağrılmalı yedeklerde bilhassa ersan olmalı aykut da olmalı bence

son olarak eğer yaşlı oyuncuları çağırmak doğru olsaydı hala kloseyi izliyor olurduk almanya maçlarında ama adamlar her seferinde takıma yeni genç yetenekleri koyuyorlar hem gençler bir şey öğreniyor hem de az da oynasalar güzel bir tecrübe oluyordur

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Olay Toraman'ı almaması değil ki abi eğer saymamı istersen;

Aykut,Ersan,Giray Toraman'dan önce gelecek kişiler,ayrıca bu yıl izlediğimiz Toraman stoperden ziyade ön libero da daha iyi oynuyor.Stoper oynayamaz demiyorum zaten adamın normali stoper.Diğerleri de niye seçilmemiş demiyorum.En basit örnek; Mustafa Yumlu'yu seçseydi yine ağzımı açmazdım,sonuçta düzenli oynuyor.

Olay kulübünde düzenli oynamayan bir oyuncuyu milli takıma seçmesi.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by zeck17 View Post

Egemen
    Sercan
    Mevlüt

6 adam saydın zaten, daha ne olacak? M.Pektemek ve İsmail iyileştikten sonra alınırlarsa eyvallah, tek söz etmem; ama aynı adamlar seneye de çağrılırsa kesinlikle art niyet ve bit yeniği ararım işin içinde. Kimse de beni ikna edemez bu konuda.

Oğuzhan'ı formsuz diye çağırmıyor da, kadroya çağrılan 25 futbolcunun hepsi mi formda? Her maç harikalar mı yaratıyor bu adamlar? Dün Andorra karşısında formda(!) futbolcuları gördük işte hepimiz.

Ersan, F.Bahçeli arkadaşlar kusura bakmasın ama, Egemen ve Bekir'in çağrıldığı milli takımda banko olması gereken bir stoper. Aykut Demir de keza.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Spoiler: Oğuzhan Şov Yaptı ! 

Oğuzhan'ın formsuz hali buysa, formda halini düşünemiyorum.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Matthaus View Post
    Bunlar hep GS, FB'yi tepede bırakma çalışmaları. Kimse masal anlatmasın burada verilen mesaj ap açık belli. Düpe düz yerli oyuncuların tercihi GS veya FB olmalı yoksa Milli takım kapıları kapalı,zor demektir. Birde Avrupa'da oynayan Türk oyuncuları sayarsak. Toraman ve Ersan'dan vazgeçtim bari Aykut Demir'i al adam gayet iyi oynuyor.
    Bunu daha yeni mi anladınız?

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by Matthaus View Post
    Şunu söylemeyin yahu.

Kadroyu seçen adam Abdullah Avcı kabak gene FB-GS'ye patlıyor. Nerden anladın desem somut bir kanıt dahi yok, Fenerbahçe ve Galatasaray nası bu ülkenin takımı ise Beşiktaş ve Trabzonspor da o derece bu ülkenin takımıdır.

Bazı şeyleri bırakmamız gerek artık.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Şunu söylemeyin yahu.

Kadroyu seçen adam Abdullah Avcı kabak gene FB-GS'ye patlıyor. Nerden anladın desem somut bir kanıt dahi yok, Fenerbahçe ve Galatasaray nası bu ülkenin takımı ise Beşiktaş ve Trabzonspor da o derece bu ülkenin takımıdır.

Hangi masal alemindesin sen ceko? Sen ne zaman gördün Trabzonspor'u bu saydığın takımlarla aynı kefede? Bu ülkede futbol İstanbulun etrafında dönüyor gerisi hikayeden başka birşey değil. Son yıllarda yaşadıklarımzıda da bunlar apaçık ortada saymayayım şimdi.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

http://live.sporx.com/futbol/superli...SXHBQ321053SXQ

Hadi canım ?

Yok yok olmaz ya, olamaz demi ? Olmasın yapma yeter Baroniiiiiiiiii

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Orta Sahada yürüyen çok zaten gelmesine gerek yok.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Bunu daha yeni mi anladınız?
    Hayır. Ama siyasi idare ne kadar destek verirse o kadar ele yüze bulaştırılıyor. Yani varlık içinde yokluk durumu

Şunu söylemeyin yahu.

Yok işte öyle düşündüğün gibi değil maalesef. Hele başta YD'nin olduğu bir yerde Avcı'nın bu seçimleri yaptığına inanmıyorum ben. Neyse kadroya kim seçilirse seçilsin zaten gidemeyeceğiz. Bu kafayla daha çok organizasyon kaçıracağız. Bazı kesimler at koşturmaya devam etsin.

Valla GS'den FB'den alalım da onların değeri artsın düşüncesinde olduklarını sanmıyorum.
    Milli takıma oyuncu secilirken domestik oyunculardan cok uluslararası platformda boy göstermiş oyuncular seçilir. Özellikle üst yaşlarda. Yani Giray da Toraman da bana sorarsanız Gokhan Zan'dan daha yetenekli ama Gokhan onlara göre çok daha fazla uluslararası maç oynamış. Çünkü GS ve Fb takımları Trabzon Bjk ya da ne bileyim Antalya'dan daha fazla uluslararası maç oynuyor.
    Trabzon 2 senede bir en azından Avrupa maçı oynasa aynı oyuncularla ki bu da ligde üstlerde bitirmesi anlamına geliyor, o zaman daha fazla oyuncu verir milli takıma.
    Selçuk İnan bile ne kadar yetenekli ama daha yeni yeni milli takımda "belki" bir şeyler yapabiliyor. Hala Emre kadar top oynayamıyor. Hem şamp liginde hem de milli takımda. Ama ligde baksan harikalar yaratıyor. Selcuk bile Emre'ye Mehmet Topal'a göre "domestik" kalıyor. Anca anca "uluslararası maçlarda" biraz etkinlik göstermeye başladı. Bunda da şamp. liginde daha fazla maç oynuyor olmasının etkisi var. Hatta Selçuk yanlış hatırlamıyorsam Trabzon şamp liginde oynarken kadroda yoktu. O yuzdendir ki Burak'ın şamp ligi performansı Selcuk'tan daha iyiydi bu sezon. Yani oyuncu seçimlerinde safi yetenege bakılmaz. Öyle bakarsak şu anki Rizeli Sercan Kaya'dan ala forvet yok bana kalırsa. Ya da Manisa'lı Huseyin'den iyi stoper.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

http://live.sporx.com/futbol/superli...SXHBQ321053SXQ

Hadi canım ?

Yok yok olmaz ya, olamaz demi ? Olmasın yapma yeter Baroniiiiiiiiii
    Bu konuya daha genel bir yöntemle cevap verdim.

...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

gene televizyona cikmissin ibrahim, yakinda kadrolu yorumcusu olucaksin bu kanalin
    yorumun uzerine yorum da yaptilar, bence gozlerine girmeye basladin ufaktan. fuat akdag senle yakindan ilgilenmeye baslamis bile duyumlara gore

Sayfa 22 / 41 İlkİlk ... 12202122232432 ... SonSon

Mesaj Yetkileri