Corbett Sports Welsh Premier League Şampiyonluk Grubu 7.Maç
Transfer döneminde de kurt olmaz lazıım. Piyasa şimdi kaliteli regen kaynıyordur bunlardan 1-2'sini takıma kazandırman Avrupa Kupaları için iyi olur.
...
Corbett Sports Welsh Premier League Şampiyonluk Grubu 8.Maç
Corbett Sports Welsh Premier League Şampiyonluk Grubu 9.Maç
Loosemores League Cup Final Maçı
2.kupamızı da aldık
Yerel rekabette sana kimse çelme takamaz ama temkinli olmak lazım. Avrupada başarılar diliyorum
Corbett Sports Welsh Premier League Şampiyonluk Grubu 10.Maç
Ligdeki tek mağlubiyetimizi son maçta alıyoruz.Bu kadar rezil bi futbola bu skor normal
Welsh Cup Final Maçı
Bu sezonu da 3 kupa ile kapatıyoruz
helal kaptan kupayi almissin
UEFA'ya gidecek son takımı belirlemek için oynanan play-off maçları tamamladı ve sıralama bu şekilde oluşuyor
Yılın menajeri ödülünü kazanıyorum
Yılın en iyi genç oyuncusu Liverpool'dan kadroma kattığım Graham seçiliyor
Yılın en iyi oyuncusu Hollandalı Bas Brack'in
Yaz transfer dönemi açıldı.Genç oyuncuyu 18binTL bedelle kadromuza kattık
Ligimizin değeri 109. sıraya kadar yükseldi
Avrupada 126. sıraya kadar yükseliyoruz
Ve sonunda TNS'yi geride bırakıp Galler'in en popüler takımı oluyoruz
Şampiyonlar Ligi 2.Ön Eleme Turu Rakibimiz geçen sene olduğu gibi Kuzey İrlanda'dan bu sefer Crusaders takımı
5 yıllık katsayılara bakılınca yeni sezonda 10 bin civarı puan toplarsan ilk 100'e girecek Neath FC. panathinaikoslar, rosenborglar, steaular arkandan bakacaklar.. reputationda 1 yıldızlık değerlendirme aynı zamanda kulübün genel ün sıralamasıyla aynı, yanılıyor muyum?
tamamdır. tr süper kupaya bak 2 yıldızlı, rezillik, gerci TsL bile 3 yıldızken fazla bilebugün marsilya yarı finali var, heyecanlıyım çok
![]()
Hırvat Tomislav Pek'i ücretsiz olarak kadromuza kattık
Genç Scott Ridgers'ı ücretsiz olarak kadromuza kattık
Genç oyuncuyu bonservissiz olarak kadromuza katıyoruz.
Richards bedelsiz oyuncuya göre kıyakmış.. Şu Britanya ülkelerinin kupalarındaki ihtişamlı figürlere hayranım![]()
Kaptan seni bekliyorum, şimdi oynuycam finali, canlı anlatımla, gel kariyerime..
Şampiyonlar Ligi 2.Ön Eleme Turu 1.Maç
Çok etkili oynamamıza rağmen Cüneyt Çakır'ın verdiği penaltıyı gole çevirerek kazandıkGolcü oyuncumuzun Günther'in bu maçtan önce sakatlanması bitiricilik anlamında takımı sıkıntıya soktu.Günther 1 ay sahalardan uzak kalacak