Barca donemi kapanmismidir ?
Barca donemi kapanmismidir ?
Barça'yı çözdüler artık futbolun yeni efendisi Munih'tir kaldıki Götze hamlesiyle gelecek sezon da şov yapacaklarını gösterdiler.Yarın da Dortmund'un yeneceğini düşünüyorum ama bu maç gibi olmayacaktır 2-1 3-1 falan alırlar.
Barca dönemi kapanmaz abi sadece şekil değiştirir,adamlar leblebi gibi topçu yetiştiriyor yani 3-4 yıl suskun olsalar yeni jenarasyon çıkar ortaya tekrar zirveye oynarlar.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
O değil de Bayern neden Guardiola'yı getirme ihtiyacı duyuyor ? Veya 40-50 milyon €'ya transferlere falan şimdiden imza atmaya başlıyor ? Hayır ligde önüne gelene 6-7 atıyor, Barcelona'ya 5 dakika daha olsa 5.'yi atacak, Amaçları ne ? Herkese 10-15 falan mı atmak ?
Hadi beyler söyleyin kim bastı bunları kuyruğuna : )
...
Ben de merak ediyorum. Daha fazla amacı ne bunların.
Öte yandan Barcelona yıllardır Eto'o dan sonra diyelim doğru düzgün bir forvet alamadılar.
Hayknes'i neden yolladılar sezon bitmeden onu da anlamadım. Adam Ligi garantiledi, Şampiyonlar ligi ortada. Almanya kupasında da finalde Stuttgartla oynayacaklar.
Adam daha ne alacak merak ediyorum![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Kassai sağolsun maçın açıkça içine etti 2.gol ofsayt 3.gol faul..
Bayern, Barca'yı resmen hacamat etti ve El Clasicco da yalan oldu bu skorla. Hakemin desteklerini de unutmamak lazım. Gerçi, her iki taraf adına da maçı batırdı. Bayern'in de penaltısını yedi.
B.Münih-Dortmund karşılaşmasını izleyelim finalde bari.
Bizim 3-0'lık rekor da el değiştirdi, en çok da ona yanıyorum.
Valla 3-4 kez elle oynama vardı Barca ceza sahası içinde.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Bence penaltı hakemin görüşüydü doğru veya yanlışı olmaz eline çarpıyor top istemeden ama pozisyonu da engelliyor![]()
Bayern Münih geçen sene de kupayı alacaktı da işte geçen sene Panzer'diler karşılarına asıl Tank gelince afalladılar.
Kusura bakmayın buradan prim yapmazsak olmaz![]()
Yahu bırakın ne emeklisi böyle adam emekli mi edilir. Ben olsam kulübü falan üzerine yaparım adamın
Bu arada Barcelona bitmiş![]()
Bayern 5 yıl önceki Chelsea'ye çok benziyor. Her bir oyuncusu daha önce bu kupayı kazanamamış , aç. Final sendromu yaşamazlarsa yine kupanın sahibi belli. Oyuncular bunun bilincinde kupayı bir defa da olsa kazanmanın hırsıyla oynuyorlar. Yani başlarında hoca olmasa da bu adamlar çıkar takır takır oynarlar. Bu sezon Bayern bam başka bir takım oldu.
Valla bu maçta hakem konuşulacaksa ilk önce Bayern'e çalmadığı penaltıların hesabı sorulmalıdırZaten onları çalsa bu maç daha farklı biterdi..
San Marino görünümlü BARCELONAne güldüm ama
![]()
'' Telefonu aç Barça, Arjen Robben '' çok fena![]()
Bu arada gerçekten Barcelona'yı Şampiyonlar Liginde 3 ve 3'den fazla farkla yenen takım ünvanı gitti![]()
Günün esprisi Hakan Şükür'den...
"Bayern'in kalesinde kim oynuyor?))
Gol yemediğine göre "No yer"dir))"
Vay be Barça bir anda geyik konusu oldu.![]()
Bence Bayern Münih sahaya çıkarken adamları tek tek saymalıyız,sahada resmen 22 kişi var gibiydi her yerde ikişer ikişer duruyorlardı.İşte bunlar hep koşmak.Ha birde hakemler var.sahada bulunma dışında bir işlevleri yok hakemlerin bu sezon.
Tito Vilanova açıklama yapmış maçtan sonra;
http://inciswf.com/tabiricaizse.swf
e casillas demisti zaten barcelona bir moda , real madrid ise bir gelenektir.Moda geçici,gelenek ise kalicidir barcanın modasıda geçiyor yavastan
İki yıl sonra falan Bayern'i bu kupada çeyrek finalde elenirken görürüz belki. Ama Barca istikrarından hiç bir şey kaybetmez. La masia'yı yakmadıkları sürece Barcelona devri kolay kolay bitmez. Adamlar leblebi gibi oyuncu yetiştiriyor. Her sezon 1,2 oyuncu mutlaka geliyor alttan.
Söylediklerinin hepsine eyvallah; ama şöyle bir sorun var: Yetiştirdiği gençlerin birçoğunu kaptırıyorlar. Misal; Pique - M.United, Fabregas - Arsenal, Jordi Alba - Valencia ... gibi, örnekler çoğaltılabilir. Şimdi de, Chelsea, Barca altyapısından 16 yaşında bir genç ile anlaştı ve 2 gence daha İngiltere'den teklifler var şeklinde haberler okumuştum geçenlerde.
Kendileri yetiştirip ucuza kaptırıyorlar ve rekor ücretlerle geri alıyorlar. Tabii, bu hepsi için geçerli değil; ama bu şekilde olanların sayısı da yadsınamaz.
ayrıca o messili pique li alba lı fabregaslı jenarasyondan sonra bi tane eli yüzü düzgün bira dam çıkmadı ne çok abartıyorsunuz şu la masia yı ajax altyapısı ve alman altyapıları katlar bence (tüm alman altyapılarına erişebilir bayernüst yapıya çıktıklarında en kötü )
Farkındaysan dün ilk 11'de oynayan 9 oyuncu La masia çıkışlı.
Messi, Pique, Alba, Cesc'den önce Xavi, İniesta vardı. Saydığım isimlerden sonra Thiago, Tello, Bartra gelecek. Şu an alt yapıdan as takıma yükselen oyuncular oynamıyorsa oynayan oyuncuların dünyanın enleri olması. Yani Xavi, İniesta varken Thiago'nun oynamaması normal. Ama ileri ki yıllarda şimdi alttan gelen oyuncular damgasını vuracaktır. Bu hiç şaşmadı . Yazdığın gibi Ajax alt yapısı da çok iyi zaten dünyada alt yapısı en iyi olan iki takım Barça ve Ajax. İki kulüpte de tek isim öne çıkıyor Cruyff.
Bence Bayern Münih şampiyon olacak ama burada unutulan bir şey var.
Real Madrid'in olduğu her turnuvada Real Madrid favoridir.