PSG gelsin ya Juve turnuvanın gizli favorisi. PSG, olmadı Malaga![]()
PSG gelsin ya Juve turnuvanın gizli favorisi. PSG, olmadı Malaga![]()
Hayırlısıyla bir Malaga ya da PSG çekmek şart oldu.
Uefa kura çekimi ne zaman ?
İngiliz takımı olmaması da bi hayli garip oldu.
15 mart cuma
Çekilebilecek en makul takım Malaga. Makul derken oradaki kasıt takımı küçümsemek değil en azından bir Madrid,Münich,Barca kıvamında olmaması. Hayırlısıyla inşAllah eleyebileceğimiz bir takım gelir...
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Malaga Geldi beyler bize. izleyin
[YOUTUBE="EPRfKVicLXw"]Kura Çekimleri[/YOUTUBE]
Böyle birşeye imkan verebiliyor musunuz arkadaşlar ? Keşke gerçek olsa , olsa bile inadına değiştiriler şimdi.![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
İkinci tur eşleşmesinde böyle bir şey olmuştu. Eşleşmeler önceden sızdırılmıştı. Eşleşmeler doğru çıkmıştı. Hep Amerika'nın oyunu bunlar
İşin şakası bir yana bu saatten sonra hangi takım gelirse gelsin zor geçer. Malaga'da dahil buna. Malaga deyip geçmemek lazım başlarında Pellegrini gibi bir hoca var. Öncesinde çalıştırdığı takımlarda kendi ayarındaki takımları geçmesini bildi. PSG dışında diğer takımlarda iskelet belli. Çok çetin mücadeleler olacak. Real , Bayern , Barcelona bu üç takımdan ikisi çeyrek finalde birbiri ile eşleşir diye tahmin ediyorum.
İspanya'dan bir arkadaşım söyledi,Malaga bitmiş.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
G.Saray ve F.Bahçe'nin kura şansları çok çok iyi o yüzden güveniyorum PSG veya Malaga gelecektir yüksek ihtimal.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Juve gelecek biz italyanları italyanlar bizi sever![]()
Efendim bir kura da bizler çekelim dedik şöyle bir şey oldu,
Real Madrid - Bayern Münih
Dortmund - Malaga
Barcelona - PSG
Juventus - Galatasaray
Bunlar da yarı final,
Barcelona - PSG / Dortmund - Malaga
Juventus - Galatasaray / Real Madrid - Bayern Münih.
schalke tahminimi tutturmuştum. şimdi juve diye düşünüyorum, umarım haksız çıkarım.![]()
Bayern Münih - Galatasaray gelecektir.
You can call me a hero.
I'm no hero. I'm a legend.
Heroes last a lifetime. Legends last forever.
Merak etmeyin, Malaga veya Dortmund gelecek G.Saray'a. Kura şansı yaver gidiyor her zaman G.Saray'ın.![]()
Şimdi bir Malaga veya Dortmund ile R.Madrid ya da Barca'yı kıyaslayamayız zorluk derecesi bakımından. Hepsi zor da, zorun da zoru var.Dortmund gelsin de, deplasmanda da taraftar desteği bakımından eksiklik yaşamasın G.Saray.
Barcelona Real Madrid veya Bayern gelirse her ne kadar aslanlar gibi oynayacağımızı bilsemde illa motivasyon kaybı olur ama.Malaga Psg Dortmund ve hatta Juventus gelirse aslanlar gibi oynarız.Tur benim için ortada olur.
Dortmund kolay takım mı ? Her yerde Dortmund'u gelsin kategorisine yazıyorlar, Adamlar bu sene önüne geleni devirdi. Real Madrid, Manchester City, Shaktar vs Bu sene ligde Bayern'in puan olarak gerisinde kaldılar o da doğaldır tabi, 2 senedir geride kalan Bayern bu sene Allah ne verdiyse oynuyor : )
Barcelona, Bayern, Madrid, Dortmund en dinamik ve tehlikeli takımlar
Juventus, PSG ve Malaga ise kora kor mücadele edebilecek takımlar
Şahsen alttakilerin gelmesini yeğlerim.
...
Malaga'lı Joquain "Kolay rakip olsun, Galatasaray'ı istiyoruz" demiş. İnşallah gelirler![]()
youtube yada yukleyen videoyu silmis ben dowloand yaptiydim tekrar uploadladimolursa valla buyuk skandal
[YOUTUBE="fdpilOd1k9Q"]cl[/YOUTUBE]
Joaquin bizi tam tanıyamamış galiba kolay takımmış
İstediğim
Galatasaray-Malaga
Barcelona-Bayern
Borussia Juventus
Real Madrid-PSG
Olabilir dediğim
Galatasaray-PSG
Juventus-Real Madrid
Barcelona-Malaga
Bayern-Borussia Dortmund
Okulda yaptığımız kura çekimi ;
Malaga - Galatasaray
Dortmund - Barcelona
Juventus - Bayern Münih
PSG - Real Madrid
Canım FEDA olsun sana !
Şimdi ligde oynadıkları futbola bakılınca en zayıf halka tabiki de Galatasaray. Fakat kurada bize zorun kolayı gelse hiç fena olmaz;
Gönlümden geçen sıralama;
Malaga-PSG-Juventus-Dortmund-Bayern-R.Madrid-Barcelona
Sıralamada sağa gidildikçe GS'nin şansı azalır.Ama en baştaki takıma karşı bile % 50'nin üzerinde değil şansımız. Ama dediğim gibi en yüksek tur şansı en solda
![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Galatasaray - Bayern Munich
Juventus - Barcelona
Real Madrid - PSG
Dortmund - Malaga
bekliyorum