aaatakan noldu![]()
![]()
![]()
![]()
aaatakan noldu![]()
![]()
![]()
![]()
city chelsea yı 3-1 yenmiş![]()
haha takımı tebrik ettim takım rehavete kapıldı sanırım haydi dortmund son bir atak daha![]()
Vee Finalde Machaster City ile karşılaşacağız
Dortmund çevirecek beyler.
Heyecan dorukta Wolfsburg sürpriz yapabilecek kapasiteye sahip bir takım.
Yarın paylaşımlar biraz geç olacak! Hastaneye gidiyorum,gelince tam gaz devam.İyi geceler![]()
Neyse şanssızlık olmuş.Schalke'yi tebrik ediyorum şampiyonluk için.
İlk kupamızı aldık
Hastane mastane? geçmiş olsun neyin varsa![]()
Ahh be oturdu içime
Bomba gibi bitmiş sezon süper sürükleyiciydi bayern munıch s.l fınalı kotu olmus sımdı 3 takımdanda transfer bombaları beklıyoruzz yardırın![]()
Bayern bu sene neredeyse maksimumu almış. ŞL kupası da gelseydi çok çok iyi olurdu. Seneye ligde
zirveyi daha da zorlayacaktır.
Schalke nin şampiyonluğu efsane olmuş yalnız, tebrikler. Burdan çıkarılacak sonuç; biz hata yapmadan Schalke nin kupa kaldırması çok zor.
Dortmund da sıkıntı yok bence, talihsiz bir şekilde kaybettik ligi. Sağlam bir kaleci şart gibi mac başına 4 gol attık neredeyse ama yetmedi. Wilshere da harika olmuş, Daimao 41 nedir abi adam yanıltmadı bizleri.![]()
şampiyonluk mücadelresine bakar mısın kaç puan geriden gelmiş dortmund valla helal olsun gönüllerin şampiyonuşampiyonluk bence 4-3 kaiseurslautern maçında gitmiş
Bayern için üzücü bir final olmuş.Artık bir daha sene yine finalde bekliyorum Bayern'i.
Şampiyon olmuşuzAma keşke Bayern ŞL'yi alsaydı.
şl yi almadım ama şimdiden bomba transferler yaptım 2 tane daha bütçe var 1 kişi daha alacağım