Yarın paylaşımlar biraz geç olacak! Hastaneye gidiyorum,gelince tam gaz devam.İyi geceler![]()
Neyse şanssızlık olmuş.Schalke'yi tebrik ediyorum şampiyonluk için.
İlk kupamızı aldık
Hastane mastane? geçmiş olsun neyin varsa![]()
Ahh be oturdu içime
Bomba gibi bitmiş sezon süper sürükleyiciydi bayern munıch s.l fınalı kotu olmus sımdı 3 takımdanda transfer bombaları beklıyoruzz yardırın![]()
Bayern bu sene neredeyse maksimumu almış. ŞL kupası da gelseydi çok çok iyi olurdu. Seneye ligde
zirveyi daha da zorlayacaktır.
Schalke nin şampiyonluğu efsane olmuş yalnız, tebrikler. Burdan çıkarılacak sonuç; biz hata yapmadan Schalke nin kupa kaldırması çok zor.
Dortmund da sıkıntı yok bence, talihsiz bir şekilde kaybettik ligi. Sağlam bir kaleci şart gibi mac başına 4 gol attık neredeyse ama yetmedi. Wilshere da harika olmuş, Daimao 41 nedir abi adam yanıltmadı bizleri.![]()
şampiyonluk mücadelresine bakar mısın kaç puan geriden gelmiş dortmund valla helal olsun gönüllerin şampiyonuşampiyonluk bence 4-3 kaiseurslautern maçında gitmiş
Wilshere kesin değil,götze satılırsa o da.Kaleye Stegen"i transfer ettim.Üst düzey bir stoper kadromuza katacağız.Damiao Efsane oynadı valla
Teşekkür ederim kardeşim,hakem 9 kişi bırakınca o maçı da şampiyonluğuda kaybetmişti zaten.
Bayern için üzücü bir final olmuş.Artık bir daha sene yine finalde bekliyorum Bayern'i.
Şampiyon olmuşuzAma keşke Bayern ŞL'yi alsaydı.
şl yi almadım ama şimdiden bomba transferler yaptım 2 tane daha bütçe var 1 kişi daha alacağım
Bayern Munich teknik direktörü Atakan Özler bir sol bek birde santrafor bitirdiklerini açıkladı acaba bu flaş transferler kimler?
Bir daha o şekilde şampiyonluk yaşamak istemiyorum 90+2 'de gelen şampiyonluk
Bombalarda yolda
Yanlız es geçilen bir şey var , son 5 hafta Lewa yoktu , yerine oynayan Matri son 5 hafta;'da 1 gol dahi atamadı , Dortmund'un hiç alakası yokken bi anda potaya girdi
Kaç puan geriden mi gelmişburada bizim şampiyonluğumuzu gölgelemeyelim , hala Dortmund'un kadrosu bizden daha güçlü , ve bizden çok daha zengin bir takım , bence sonuna kadar hakettik
Keşke Bayernde alsaydı , ama seneye daha bomba olacak bayernbu arada teşekkürler
![]()
Falcao ve Marcelo(yada Coentrao)
Yok regen değil ama bi kaç regende bitirdim![]()
Diego costa bence![]()
FALCAO VE COENTRAO olduğu çok belli![]()
![]()