Sir Alex Ferguson'un yerine taraftarın gönlündeki bir başka Sir mü geliyor ?
Şu resim için gidilir oraya![]()
Netimde sıkıntı olduğu için 1-2 gündür pek güncelleyemedim. Ramazan olunca davet edilenler davete gidilenler derken netimizinde düzelmesi ile artık güncellememizi yapalım. Dediğim gibi oyunda ilerlediğim için biraz seri güncelleyecem. Elimde olmayan sebeplerden ötürü geciktiğim için k.bakmayın
14.Hafta
Spoiler: ISTATISTIK
15.Hafta
Çeyrek Final
5.Maç
16.Hafta
Saçma sapan ummadık puan kayıplarına devam ettik. Waford maçında itirazlardan ötürü hak mahrumiyeti almıştım. Assitana devretmeyip kendim izledim ne taktik değişimi ne oyuncu değişimi yapamadık benim suçumdan gitti 2 puan yani. Capital Cupta şanssız kura çektik city olmasının dışında birde deplasmanda oynadık. Herşeye rağmen city ve chelsea gibi güçlü takımalra karşı iyi mücadele verdik diyebilirim.
6.Maç
Gruptan Beşiktaş ile beraber çıktık. Kuralar aslında ne çok zor nede çok kolay orta şekerli. Ama eleyebileceğimize inanıyorum. Hedeflediğimiz çeyrek finale çıkabiliriz diye umuyorum. Lakin bu form gragi tedirgin ediyor
kuralar fena değil twenteyi geçersin gibi sonrasına gelince bakarız![]()
17.Hafta
18.Hafta
19.Hafta
3.Tur
Çıldırmak üzereydim. Bir türlü galip gelemiyorduk. Newcastle maçında da kaleci krul rakip ve formsuzlugumu düşünerek yine dellenmeyim diye asistana verdim yönetsin diye. Saolsun resmen tarumar etmiş fark olacakken 1-0 olmuş oda son dakikalarda ama mühim değil mühim olan 3 puandı. Kritik bir rakip ve kritik bir noktada aldığımız 3 puan ile güven tazeleyip takıma küsmemem gerektiği aksine daha çok didinip çare üretmem ve hedeflerimiz için biran önce takımı toparlamalıydım. Nitekim Evertonu deplasmanda net skorla geçip Fa Cupta zayıf rakip karşısında farkı bulup moral ve güvenleri yeniden yukarıya çektik. Umarım Asistanımın kazandığı Newcastle maçı sezonun dönüm noktası olur.
Dipnot: Ara transfer dönemi açıldı. 11ler yada gollere bakarak 1-2 transferimi görebilirsiniz fakat her zamanki gibi parça parça koyup gidişatı hem maç hem transfer diyerek bölmek istemiyorum. Bunun yerine transfer sezonu bitiminde transferleri tanıtmayı ve fiyatlarını koymayı düşünüyorum.
Hedefimiz olan şampiyonlar ligi potasından biraz uzaktayız ama sezonun bitimine bir 19 maç daha var. Ben takıma ve kendime güveniyorum. Ve bundan sonra gidişatın çok daha iyi olması için elimizden geleni fazlasıyla yapacağımıza emin olabilrisiniz. Zor maç kaybediyoruz fakat özellikle güçlü takımlar dışnda kalan diğerlerine karşı biraz zorlanıyoruz. Bazı maçlarda konsatrasyon sorunu yaşadığım için puan kayıpları yaşadık. Kendime çeki düzen verip tamamen klüp başarısına odaklanacağım. Bu aralar Crystal kızlardan birine yakınlık hissediyorumda aklım 1 karış yukarda
Güzel bir galibiyet serisiyle çok rahat yukarı tırmanabilirsin, yeterki diren Juan Diaz.
Twitter da hareket başlatalım beyler; #DirenDiaz
(Bu arada benim kariyerde senin amcaoğlunun profili yayınladım haberin olsun )
20.Hafta
21.Hafta
Tottenham maçında 1-0 öndeyken stoperim Strandbeg sakatlandı kenarda tedavi edilirken rakip korner kazandı korner taktiğimde 3-4 oyuncu geride duruyordu stoperim kenarda olunca boşta olan oyuncu golü attı. Stradbergin kondisyonu düşünce tamamen sakatlanmasın diyerek oyuncu değiştiriyordum o arada 1 tane daha yedik. Tamemen bala kazandı rakip. Yapacak bişey yok bundanda ders çıkarıp yolumuza devam ediyoruz. Diğer yandan transfer çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor
Fikir alışverişinde bulunmak için soruyoruz 3lü defanslara karşı hangi taktiği uyguluyorsun ?
Senin formasyonu ve oyun mentaliteni bilmiyorum dolayısıyla pres tempo defans çizgisi atak yada kontra gibi mentalite ile oynamak yerine birkaç rütuş yaparsın. Önce geriyi sağlama al sonra rakibin boş bıraktığı kanatlardan kes cezasını. yani şöyle anlatayım;
rakip AMC kullanıyorsa sende DM koy ve rolü defansif oyun kurucu olsun rakip yükleniyorsa ki formasyona göre yükleniyor olması lazım defansif oyun kurucu ile hem rakip amc yi bozar rahat vermezsin hemde savunmadan çıkarken daha iyi çıkarsın hatta baktın rakip cok zorluyor dmyi 2le ve amcyi marke ettir..AML ve AMR kullan rakip 3lü stoperse kanatlar bomboş olacaktır. Defansa topu kanatlara yolla talimatı verip hem riske girmemelerini sağlar hemde rakibi kanattan zorlarsın. Rakip çok boğuyorsa risksiz pas ve ayağa pas talimatıda verirsin top sende kalır topu kanatlara yola talimatı ile stoperlerin hata yapma riskini azaltırsın ve dediğim gibi kontralarla güzel ataklar yapabilirsin
22.Hafta
Son zamanlarda basında Diaz'ın Manchester Unitedin yeni patronu olacağı söylentileri ayyuka çıkmıştı. Hatta dün gazetelere yansıyan yukardaki fotoğrafların Diaza ait olduğu iddiası Lonrayı şok ederken Diazdan herhangi bir yalanlama gelmemesi hatta yuvarlak cevaplar vermesi kafalarda oluşan kuşkuyu iyice artırmıştı. Çok geçmeden gelen son dakika haberi gündeme bomba gibi düştü !!
Bundan sonra ne olacak hep beraber göreceğiz. İşin trajik yanı Premier Ligde bir sonraki maç Crystal Palace ile Mancester United arasında !!
Son maçlar güzel şampiyonluk artık uzak ama şl inşallah olacak
Sezona başlarken devler arenası parolamız vardı ve halen o umudumuzu koruyoruz. Şampiyonluk için ise ara transfer dönemi sonunda konuşacağım (: lakin işler karışık
Umarım faydalı olur..Manu meselesi ise ince işBir sonraki maçta hangi takımın başında kime karşı mücadele vereceğiz hep beraber yarın göreceğiz inş
![]()
Umarım faydalı olur..Manu meselesi ise ince işBir sonraki maçta hangi takımın başında kime karşı mücadele vereceğiz hep beraber yarın göreceğiz inş
yarın mı ? bugün sabahlamıyor muyuz ya?![]()
Konsatrasyonumuz yüksek olmalı ki doğru kararlar verebilelim uykulu uykulu maç yapmıyorumOriginally Posted by RodiMood
![]()