Sizce de Bursaspor'un belirlediği bilet fiyatları çok yüksek değil mi? Resmen soygun.
Sizce de Bursaspor'un belirlediği bilet fiyatları çok yüksek değil mi? Resmen soygun.
Şampiyonlar ligi finalini izleyecez de haberimiz mi yok ? , bu fiyat ne böyle ligde 6 atmıştık onun acısını alıyorlar galiba
o nedir hakkaten...
(/s)
Çok iyi oldu her sene Bursa'da misafir tribünü 20-30 TL yapıyorlardı. TT Arena'da 100-200 arası değişti bu da bir ders olsun.
1. Arena'nın standartıyla Bursa Atatürk'ün standartı bir mi ?
2. Arena'da kendi taraftarına en düşük bilet 50-200TL arasında maça göre değişiyorken Bursa taraftarına 20-30TL'ya mı satacaklardı ?
3. Kombine fiyatının 10 katına maç bileti satmanın mantığını açıklar mısın ?
4. Ders anlayışınız böyleyse bundan sonra Arena'da karşılaşacağınız fiyatlar konusunda konuşma hakkınızın olmadığını da hatırlatıyım.
Screw you guys, I'm goin' home
Tek bilet fiyatı mı o?
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Gerekli açıklamayı başkan yapmış TFF ye ve GS yönetimine tepki olarak koymuş. Bayan taraftarlar küfür etti diye saha mı kapatılır ? Kaç hafta sonra Bursaspor taraftarı maça gidecek. Derbi maçları hariç her maça aynı fiyat olmalı. Akhisara 10 Konyaspor'a 20 Trabzon-Bursaspor maçına 150 TL bilet fiyatı olmaz kardeşim.
Evet![]()
Last edited by E.Cartman : 15.Nisan.2014 at 17:48 Reason: Flood
Şu bilet fiyatlarına emlak sektöründe olduğu gibi bir sınırlama getirmeleri lazım. Kulüpler ne kadar belirliyorsa halkta o fiyattan almak zorunda mı?
Bende onu diyorum derbi maçları hariç her maç aynı fiyattan çıkması lazım. O takımın taraftarı deplasmana geliyor diye fazla fiyattan taraftara itelenmemesi lazım. Sonuçta Aziz Yıldırım'ın, Ünal Aysal'ın, Erkan Körüstan'ın, Fikret Orman'ın oğlu maçlara gelmiyor. Maça giden bizleriz, çoğu öğrenci ve işçi.
Yanlız hiç bir zaman Arena'da biletler 10-20 olmadı.Mesela Elazığspor maçı 50 Tl, Trabzonspor maçı 80 Tl'ymiş.Tabiki de Trabzon vb. maçlarda yükseltme olacak gayet normal, kaldı ki dağlar kadar bir fark yok.
Yanlız 800 TL hakikaten katliam.Bursaspor tepkisinde haklı olmuş olsa bile böyle olmaz.
Galatasaray'ın bilet fiyatlarını bilmediğin ve ticareti de bilmediğin ne kadar belli.
Akhisar'a Konya'ya 10-20TL falan olduğu yok biletlerin. Ben en ucuz 30TL bilet gördüm Arena'da o da Tokatspor maçındaydı. Minimum 60-70TL'ya oynanıyor Arena'da maçlar. İşin diğer kısmına gelirsek Bursaspor ve Trabzonspor ligde şampiyon olmuş takımlar. İşlerine gelince 4. 5. büyük demeyi biliyorlar kendilerine. Büyük maçların fiyatları da doğal olarak daha pahalı oluyor. Yani biletlerin 150TL'ya çıkması çok normal ki Trabzon ve Bursa'ya en ucuz biletin 150TL olduğunu hatırlamıyorum ben hatta Fener'e bile olmamış olabilir. Her maça aynı bilet parası olmaz yani.
Diğer kısıma gelirsek yazdığın. Yönetime tepki koyup taraftarı maçtan yoksun edemezsin 1. Kendi taraftarın yüzünden sahan kapandı diye bunun cezasını rakip taraftara çektiremezsin 2.
Fener ve Galatasaray'ın sattığı bilet fiyatlarını hatta ülkedeki genel bilet fiyatlarını alım gücüne falan oranlayıp pahalı bulursun anlarım da. Takip etmeden bilmeden oraya buraya sallamanın hiçbir mantığı yok. Ders olsun diye kombinenin 10 katı fiyat çekmenin hiçbir mantığı yok. Bileti az pahalı yaparsın eyvallah da asgari ücrete eş değer bir bilet fiyatı koyamazsın. Önceki mesajımda söylediğim gibi Arena'daki ilk Bursa maçında 3-4 sıfırlı rakamlar gördüğünüzde itiraz hakkınız olmayacağını unutmayın.
Edit: Mantığın ve doğrunun yanında olduğunu gösteren Teksas grubuna da teşekkürler.
Çarşamba akşamı evimizde oynayacağımız Ziraat Türkiye Kupası yarı final mücadelesinde kulüp yönetimimiz tarafından açıklanan
AÇIK KALE ARKASI Tribünü: 800,00 TL
MİSAFİR Tribünü: 800,00 TL
gibi sağlıklı bir düşüncenin ürünü olmayan bu fiyat politikasının ne gibi hesaplarla ortaya çıktığı biz tribün insanlarını zerre ilgilendirmiyor.
Başkan Erkan Körüsta'nın ''PARA LAZIM ve TEPKİDEN KORKUYORUM'' yönündeki açıklamaları hem açık kalede yer alan kendi taraftarımızı hem de deplasman yapacak rakip taraftarın düştüğü durumu özetliyor.
Bu güne kadar her şehirde takımı yalnız bırakmayan Bursaspor taraftarı evinde DEPLASMAN seyircisi görmediği zaman hüzünlenen bir tribün yapısına sahiptir ve her takımın deplasman taraftarına aynı hassasiyetin gösterilmesinden yanadır.
Ülkemizde E-Bilet sistemine geçilerek öldürülmek istenen taraftar ruhuna kulüplerin bu şekilde katkı koyması bizleri çok üzüyor.
Başta Bursaspor Kulübü olmak üzere bilet fiyatlarında fahiş fiyat politikası izleyen tüm kulüpler taraftarın düşmanıdır.
Çarşamba akşamı deplasman tribününde yüksek bilet fiyatlarından dolayı yer alamayacak olan Galatasaray tribünün üzüntüsü her tribünün ortak üzüntüsüdür.
http://www.teksas.org/haberoku.asp?haber=13623
Screw you guys, I'm goin' home
Bizim itirazımız olmayacaktır zaten bilet fiyatlarına. İsterse 1 trilyon koysun bu saatten sonra Bursaspor ile Galatasaray arasında ki bağlar kopmuştur. Beşiktaş gibi olacaktır. Tarafların bencilliğinden kulüp zedelenecektir.
Bayan taraftarlar 3 saniye küfür etti diye saha kapatmak neymiş ? Buna saha kapatma veren TÜPÇÜ Galatasaray-Bursaspor maçında duymadığımız küfür kalmadı TFF 1 kuruş ceza vermedi o maçta olan biri olarak söylüyorum. Bizim bayan taraftarlar 3 saniye küfür etti diye saha kapanıyor.
Her maça 60-80 TL koysa nasıl olmayacak. Derbi ve ŞL maçlarına koysun yine fiyatını ?
Edit: Ayrıca Bursa'da maça gelmek isteyen GALATASARAY'LI arkadaşlar varsa pm atın 4 kombine var kapalıda beraber izleyebiliriz maçı para felanda istemem.
Ooo soygun,alırım bir dal.
Bu nedir abi sırf şunu eleştirmek için geldim yazıyorum.800 lira nedir Allah aşkına ? Bursa yönetimi kim ki kime ders veriyor ? Teksas grubu bile eleştirdi bu bilet fiyatını.Fiyatı savunanlara da o fiyatları belirleyenlere de Allah akıl fikir versin.
İbrahimovic denen canavarı 40 liraya gördüm ben,sanmıyorum ki İbrahim Öztürk için Galatasaray taraftarı 800 lira versin![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
800 liraya ben 10 gün tatil yapıyorum yazın. Boşuna demiyorlar demek ki altı evliya üstü eşkıya diye. Ancak eşkıyalıkla açıklanabilir sanıyorum.
846 TL asgari ücretin olduğu ülkede bilet fiyatı 800 TL.Geriye kalan 46 lirayla bir ayı döndürürüz artık.
![]()
Efsane bir rakam yalnız.Artık Gsli Ceo'lar filan gider deplasmana "armanın pesine adanmış hayatlar GSİAD"
![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
Resmen soygun. Buna bir standart getirilmeli. Epey önce deplasmanlarda Fenerbahçe'ye uygulanan bilet fiyatlarıyla ilgili yazmıştım. TFF'nin el atması lazım. 800 TL nedir yahu. O parayla aylık ev geçindirmeye çalışan onca insan var, ayıptır.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
şampiyonlar ligi müziği de çalacak mı ?
Sanmıyorum ama belki bu olaydan sonra şu bilet fiyatlarına bir standart getirilmesi gündeme gelir.Bu ne yahu,zaten sahada 5 para etmez bir futbol var.Bir de üstüne seyretmek için dünyanın parasını istiyorlar.Bu söylediğim sadece bu fiyat için değil tabii,genel olarak bir sıkıntı söz konusu.
So what?
Saike
Türkiye Kupası etmiyor o kadar, çok abartmış Bursaspor yönetimi.
Neredeyse Şampiyonlar Ligi finali biletiyle eş değer bi fiyat açmışlar tebrik etmek lazım.Neyse artık zor ama bizim takım yenerek cevabını verir diyeceğim ama zor işte.
![]()
Arkadaş o kadar holiganizm,fanatizmin doruklarındaki 800 lira bilet fiyatını nasıl savunabilirim diye saçma sapan savunmalar yapıyor.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Vurgun peşindeler. Mutlaka alan çıkar diye düşünmüşler herhalde.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Aldıkları cezalardan dolayı maddi olarak çok geride kaldıklarını , bir yerden yakalamaları gerektiğini söylemiş bir yönetici bugün.
Biz her maça 1500 tl fiyat çekelim o zaman. Hem o kadar seyircisiz maç oynadık hem de stad yapıyoruz.
TFF'nin buna bir düzenleme getirmesi gerekiyor. Misal sezon ortalamasının şu kadar üstünde olamaz vs. O zaman bu işler düzene girer.
...
Bence hiçbir akıl 800 liraya seyirci getirelim diye düşünmemiştir. Oradaki amaç neyse tepkileri artık, işi abartıp gündeme gelmektir. Dediğim gibi kimsenin 800'den bu kadar kişi gelse falan diye hesap içinde olduğunu sanmıyorum. Adamlar birilerini tepki olarak böyle belirlemiş işte. Kısaca bu maça gelmeyin demişler.
Acaba maça giden Galatasaraylı olacak mı![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Bursaspor Kulübü Başkanı Erkan Körüstan, “Galatasaray maçı bilet fiyatlarıyla ilgili yaptığım açıklamadaki mesaj, çifte standart uygulayan TFF’ye olmasına rağmen başka çevreler bunu farklı yerlere çekiyor” dedi.
Körüstan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yarın Galatasaray ile oynayacakları Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçı için açık kale arkası ve misafir takım tribünleri bilet fiyatlarını 800′er lira olarak belirlediklerini hatırlattı.
Bu fiyatlara ilişkin söylediği, “Bu sezon aldığımız cezalar nedeniyle hasılattan çok yoksun kaldık. Bunu çıkarmamız lazımdı” sözlerinin, bazı çevrelerce farklı yönlere çekildiğini söyleyen Körüstan, şöyle konuştu:
“Galatasaray maçı bilet fiyatlarıyla ilgili yaptığım açıklamadaki mesaj, çifte standart uygulayan Türkiye Futbol Federasyonuna (TFF) olmasına rağmen başka çevreler bunu farklı yerlere çekiyor. İstanbul’da oynadığımız Fenerbahçe müsabakasında o kadar küfür olmasına karşı rakibimiz ceza almıyor ancak biz özellikle son maçlarda ceza üstüne ceza alıyoruz. Vermek istediğimiz mesaj buydu. Kimse bunun ardında başka bir şey aramasın. Mesajımız TFF’yedir.”
Senin yorumun olaya düz mantıkla bakmaktır. Aaaa Bursaspor fiyatları 800 TL olmuş bak burada biri savunuyor, ne dediğini anlamam yerine iki laf atayımdaöteye gitmemektedir. Ben demiyorum ki her İstanbul takımı geldiğinde bilet fiyatlarını yükseltelim. Türkiye'de en fazla deplasman yapan tribün TEKSAS. Bunu fırsat bilen büyük takımlar fiyatları öyle bir yükseltiyorlar ki sanırsın maaşımızı € ile alıyoruz. Benim demek istediğim derbi ve Avrupa maçları hariç tüm takımlar aynı fiyat ile anlaşmalı ve ya T(üpçü)FF belirli bir sınırlama getirmeli. En fazla ceza yiyen takımlar bu sezon Bursaspor ve Beşiktaş. Seyircisiz maçlara sen önce kadın ve çocukları koy, sonra kadınlar 2-3 saniye küfür etti diye binlerce TL ceza kes, stadı tekrar kapat böyle bir mantık yok! Yönetim sesini duyurmuştur, Galatasaray'lı taraftarlara Bursaspor'lu olarak bu güzel maçı izleyemedikleri için üzgünüm. Keşke başka bir maçta yapılsaydı ama yarı final olduğu ve medyanın GS'nin üzerine yoğunlaştığı bu dönemde ciddi bir ses getirmiştir diye düşünüyorum.
Tarihin en skandal TFF yönetimi ile karşı karşıyayız.