8.Sezonu açtık geçelim bomba olaylara
GİDENLER
KİRALIKLAR
Sanırım hesaplayabildiğim kadarıyla sezon sonu kiralık transferlerden 51 Milyon gelir elde edeceğiz. Klasik 200 üstü teklifler sıktı ama para sıcak yapacak bir şey yok.VE REKOR GELİRLE GÖNDERİLENLER
Görüldüğü gibi 327 Milyonluk bir satışımız oldu elimde patlayan 4 ismide ucuz ama iyi paralara okuttuk.
3 oyuncu ise kiralanarak kendilerini geliştirdi ve potansiyellerine yavaş yavaş ulaşmaya başlayınca kiradan çıkarıp transfer listesine koyduk güzel paralar kazandırdılar.
Defansın iki ismi Balanta ve Casasola bana güven vermiyordu belki Casasola kalabilirdi ama Balanta 27 yaşına geldi artık parasını kazanma vaktiydi çokta iyi oldu
Milyutin'i biliyorsunuz fazla para istedi yolladık.
Cetnarowicz çok severdim kendisini ama yeni transferlerle gitmesi gerekiyordu.
Veee Enes Ünal benim yedek oyuncum hiç bir zaman sağlık problemi olmadıkça ilk 11'de kesin oynatmadım yeni gelen Vintila'nın önünü açmak için öylesine 41M önerdim kulüplere 1 gün geçmeden direk peşin bayıldılar bir an 50-60 istesem mi demedim değilGELENLER
Abim bunlar kral çocuklar
KİRADAN KADROYA ..
İki isime de bu sene epey ihtiyaç duyacağım ve kiralık göndermektense yararlanmayı istedim iş yapar bu elemanlar.
BİLGİLER !
Regenler boş değilmiş ki 51 oyuncuyu Milli takıma gönderiyoruz.. 12 tanesi falan Türkiye Milli takımına.
62 Bin forma satmışız bu sene daha ilk aydan 9600 forma sattık heralde 100'e yaklaşırız sezon sonu.
Katsayıda fark çok az artık
Zenginler kulübünde zirveyede az kaldı ^^