3 puan gibisi yok valla![]()
Murat Özdemir(Beşiktaş)
Sekopej(Fenerbahçe)
Eray Dengiz(Galatasaray)
nekop(Trabzonspor)
Jesus_FB(Kayserispor)
Çağrı Zorkol(Ç.Rizespor)
Coşkun Özdemir(Bursaspor)
3 puan gibisi yok valla![]()
Ç.Rizespor ve Kayserispor maçları nerede peki?
Serhat tebrik ederim ayrıca. 3 puanı bu hafta yalnızca sen almışsın.![]()
Aşağıya yazmıştım ama, bu hafta oynanan maçların ardından teknik direktör değişiklikleri yapıldı, önümüzdeki hafta oynanacak maçlarda yeni menejerler takımlarının başında olacaklar.
Bu arada önümüzdeki haftanın programı;
Sakaryaspor-Fenerbahçe
PSV-Galatasaray
Sivasspor-Galatasaray
Beşiktaş-Gaziantep
Bursaspor-Kayserispor
Denizlispor-Trabzonspor
Ç.Rizespor-Konyaspor
"YÜCE ATATÜRK"
6 kişilik yazıyı merakla bekliyoruz.![]()
Çağrı abi sana başarılar dilerim. Çaykur Rizespor'umuzu iyi yerlere getirmen dileğiyle.
OOOOFFF Of.Yeter artık Beşiktaşım offf offf her maçına geliyoruz oooff ooff .Yenilsende geliyoruz yensende geliyoruz ölümüne seviyoruz offfff..
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Ne olcak bu beşiktaşın hali![]()
hep destek tam destek FENERBAHCE.seneye kiradan gelince mateusa ceza wermek lazim.maasini fln kesmek lazim![]()
Kısmetse bu gece...
Belki yarın belki yarından da yakın.
Arkadaşlar biliyorsunuz ki kadromuzda ÖSS'ye girecek arkadaşlar var, benim finallerim var, ödevlerim var... Oyun güzel şey ama öncelik özel hayatımızda. Hele haftaya ÖSS geçsin, benim finaller bitsin eskisi gibi son sürat devam edeceğiz...(Tabi haftaya kadar oynamayacağımız anlaşılmasın, her an herşey olabilir.
)
"YÜCE ATATÜRK"
Gala2asa1ay Yine Yendi!
Maça çok rahat çıktık. Futbolcularıma sadece "çıkın ve oynayın" dedim. Takımda inanılmaz bir kazanma hırsı vardı ve kazandık. Çok atak yaptık, çok gol kaçırdık ve Eddie & Delgado ikilisi çok formsuzdu. Önemli değil böylesine zor bir gruptan 12 puan toplayarak çıkmak çok umut verici bir durum.
Milan'ı 2 maçta da elimizden kaçırmasaydık gruplardan birinci olarak çıkabilirdik. Neyse artık önemli değil önümüze bakıyoruz. Zor veya kolay bir rakip gelecek karşımıza ve hangi takım olursa olsun onlarıda yenip adımızı bir üst tura yazdıracağız. Biz Galatasaray takımı olarak yine Avrupa'da başarı gösteriyoruz. Gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz. Taraftarlarımızın beklentilerini karşılamak istiyoruz..
Tebrik ederim Eray. 2. Tur'da kim gelecek çok merak ettim şimdi.![]()
lig ve şampiyonlar ligi iyice kızıştı........
Psv maçı harika olmuş tebrikler eray abi
Zor Rakip
![]()
Kendi sahanda yenebilirsin belki ama deplasmanda işin zor..
GS Avrupa'ya veda eder. Fener ise yoluna devam eder.![]()
Fenerbahce,GalataSaray ve Besiktas malesef elenirler.
3 takiminda rakipleri cok zor.
Uefa'da rakip SEVİLLA FC...
Uefa Kupasında guruplardan bir üst tura yükselen Beşiktaş İspanyol ekip Sevilla ile eşleşti.Son UEFA şampiyonu olan Sevilla'nın kadrosu yıldızlarla dolu.Bunlardan en önemlisi ise Kanoute.Yıldız oyuncu için Beşiktaş defansının özel önlemler almasıda bekleniyor.
Bu arada transfer çalışmalarınıda son sürat sürdüren Beşiktaş'ta ALİ TANDOĞAN'ın sözleşmesi sona erdi ve yeni sözleşme önermeyince Trabzonspor'un yolunu tuttu.
Sezon başında da ilgilenilen Servet Çetin ile ise 1 yılı opsiyonlu 3 yıllık sözleşme imzalandı.
Ayrıca ismini vermek istemediğimiz 19 yaşında da bir yabancı santraforla ilgili girişimlere başladık.
Kaleci konusunda ise henüz karar veremedik,yerli mi yabancı mı diye...
Beşiktaş JK.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Beşiktaş'ta elenir maalesef.
GS turu belki gecer
Gs'nin işi zor. Ama Eray abi'ye güveniyoruz![]()
galatasarayın işi gerçekten zor fenerbahçenin turu geçme şansı da beşiktaştan fazla murat abi kaleci yabancı olsun en iyi seçim grohe olcaktır ya da mekiskalı ochoa
Eray rakibin zor ama sen başarırsın
6 kişilik kariyerde hostun bilgisayarı çok kasmıyor mu?
12 kişide, çok zevkli olur yav..![]()