o zaman baya can yakacak yani bu stad
Hayırlısı olsun bakalım
o zaman baya can yakacak yani bu stad
Hayırlısı olsun bakalım
Şu resimlere bak..Gerçekten mükemmelin ötesi bir stad olmuş..İnşallah böyle stadların sayısı artar.Galatasaray taraftarı baya şanslı.
Açılış maçında kime yenileceğimiz belli olmuş.
Türk Telekom Arena Ajax Maçıyla Açılıyor
Galatasaray'ın yeni evi Türk Telekom Arena'da oynanacak ilk maçtaki rakibimiz belli oldu.
15 Ocak 2011 Cumartesi günü, hazırlanmakta olan muhteşem bir törenle açılacak stadımızda Hollanda'nın dev ekibi Ajax ile oynayacağımız maç saat 20:00'de başlayacak.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılacağı Türk Telekom Arena Açılış Töreni ise saat 18:00'de start alacak. Yaklaşık iki saat sürecek olan ve Türkiye'de ilk kez uygulanacak bir teknolojiyle hazırlanan muhteşem açılış programıyla ilgili ayrıntılı bilgileri resmi sitemiz Galatasaray.org'dan takip edebilirsiniz.
Açılışta orada olmaya çalışacağım, umarım o güne sınav koymaz sevgili üniversitem..
Son resimlere buradan ulaşabilirsiniz..
http://www.gscimbom.com/forum/turk-t...cel-_-631.html
http://www.cimbomlu.net/aslantepe/index.swf
Stadi gezebilirsiniz az da olsa
Sağlam olmuş güzel güzel lazım böyle stadlar
Açılış maçına gitmek istiyorum.Eğer yer bulabilirsem biletler çok pahalı olmazsa gideceğim inşallah![]()
Kendimi Old Trafford stadına bakıyormuşum gibi hissettim bi an.![]()
Açılış maçı için biletler ne zaman satışa çıkıyormuş haberi olan var mı?
tribünler sahaya baya yakın olmuş. rakip kolay baskı altına alınır bu stadda.
Biletler ne zaman çıkacak bilmiyorum da, GS Store'da kampanya var, 200 liralık alışveriş yapan herkese açılış maçına bilet veriyorlarmış.
üstü kapanirsa cok dehset olur bu stad.. veltins arena ile amsterdam arena karisimi birsey olmus![]()
Üst kapamaya Türkiye izin vermiyor nedenini bilmiyorum daha önce fenerbahcede müracaat etti reddedildi sanırım bjkde müracaat etmişri reddedilmişti
Yoo bu stadın üstü kapanıcak.Mayıs'ta başlancak diye biliyorum işlemlere.
Sanmıyorum ben izin verilmiyor diye biliyorum
Evet ben de mayısta başlanacağını duymuştum.Hatta Adnan Polat söylemişti yanlış hatırlamıyorsam.
Evet, tam tarihi bilmiyorum ama bu stadın üstü geç de olsa kapanacak. Hatta ilk başta TOKİ üstünü kapatmayacak diye söylentiler çıkmıştı fakat Adnan Polat 2011-2012 sezonundan itibaren yanlış hatırlamıyorsam stadın üstünün açılır kapanır çatı olacağını söylemişti.
Hmm güzel olur tabi olursa ben yanlış biliyorum ozman
Şu bilet fiyatlarını öğrensek iyi olacak.Ama büyük ihtimalle Beypazarı maçından sonra açıklarlar.
Stadın üzerini kapatacak raylı sistem daha sonra takılacak. İlk etapta stad normal stadlar gibi bir süre kullanılacak daha sonra tamamen kapatma sistemi monte edilecek...
http://galeri.haberturk.com/galeri/index/405291
Başkanlar stadı gezmişler
yöneticilerin talimatiyla almislardir
Bilet satışı olmayacakmış. Sadece kombine sahipleri ve davetiyesi olanlar girebilecekmiş.
Stad dolacakmı ki![]()
Açılış Golünü de Kazım Atarsa Artık İlah Olur TT Arenada![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"