Sayfa 22 / 439 İlkİlk ... 1220212223243272122 ... SonSon
631 ile 660 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

İstikrarlı bir oyuncu istiyor Sağlam. İnşallah istediği adam alınır.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Ronaldo yalan. Deivid gitmeden Ronaldo gelirse Fenerbahçe çok büyük bir yanlışın içine girmiş olur.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bugün Fotosporda yazan habere göre Galatasaray'ın alıcagı büyük yıldız Podolski'ymiş.

Podolski mi?

Nasıl alıyormuşuz onu.. Kaç para vereceğimiz de yazıyor mu?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    Podolski mi?

Nasıl alıyormuşuz onu.. Kaç para vereceğimiz de yazıyor mu?
    Bonservis bedeli yazmyor ama menajeri gecen hafta İstanbul daymıs önce Kuranyi'yinin menajeri ile görüşülmüş sonra Podolski'nin menajeri ile masaya oturulmus her an bomba patlayabilirmiş
    Ayrıca Brezilya lobisinden dolayı mutsuz oln Kezman'da Gs yolundaymıs
    fotoşopor formda bugün

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Necati Ateş,Kanlıca'da bulustugu Fenerbahce Başkanı Aziz Yıldırım'ın elini öptü!!.Galatasaray'lı futbolcu''Bonservisini al,gel'' cevabı alınca havalara uctu.

Fotosporu manşetten verdiği haberi ünlemine tırnak işaretine kadar size ulastırdım

arkadaslar 27 temmuz uefa ya listenın verilmesi icin son gun
    3 gun ıcınde transferler yapılacaktır merak etmeyin.
    ayrıca
    seçim beklenıodu dolar kuru faalan
    1.25e oturdu su an
    eger sponsordan aldıgımız para Turk lisarı bazında ise
    kar ettik o acıdan da biraz
    bence morientes alındı ama
    aklıma takılan tek sey
    Haldun Ustunelin yaslı oyuncu almayacagız demesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ronaldo'yu istiyorum

Fenerbahçe'nin Brezilyalı hocasının yöneticilerle yaptığı görüşmede "Appiah, Schalke'ye gidebilir ama yerine bir forvet isterim. Kadromda görmeyi hayal ettiğim isim ise Ronaldo. Eğer onay verirseniz, ben Ronaldo'yu Fenerbahçe'ye gelmesi için ikna ederim" dediği öğrenildi. Ronaldo için Milan'la temas halindeki yönetim bu dev transferi bitirmekte kararlı

Şampiyonlar Ligi için

Fenerbahçe'de transfer çalışmaları konusunda yeniden sıcak gelişmeler yaşanmaya başlandı. Sarı-lacivertli yönetim, Schalke 04 ile anlaşan Appiah'ı satma kararını aldı. Avusturya kampını değerlendirirken, "Stoper isterim" diyen teknik direktör Zico ise Appiah konusunda yaşanan ani gelişme üzerine bu kez forvet talebini gündeme getirdi. Brezilyalı hocanın, yöneticilerle yaptığı görüşmede "Şampiyonlar Ligi maçları için iş bitirici bir forvet şart. Ronaldo'yu kadromda görmeyi çok istiyorum. Eğer onay verirseniz Ronaldo'yu Fenerbahçe'ye gelmesi için hemen ikna ederim" dediği öğrenildi.

Ronaldo, Zico hayranı

Daha önce Ronaldo konusunda birkaç kez girişimde bulunan ve Milan kulübüne Brezilyalı yıldızın transferi ile ilgili şartları soran Fenerbahçe yönetimi yeniden harekete geçti. Sarı- lacivertlilerin, Ronaldo için 20 milyon euro'yu gözden çıkardıkları öğrenilirken, öncelikli hedefin bu futbolcuyu kiralamak olduğu vurgulanıyor. Fenerbahçe yönetiminin, Ronaldo için kiralık bedeli olarak İtalyanlara 10 milyon euro verebileceği sızan bilgiler arasında yer alıyor. Zico ile çalışmayı çok isteyen Ronaldo'nun Roberto Carlos gibi bir yıldızı kadrosunda bulunduran Fenerbahçe'ye sıcak baktığı ifade ediliyor.

Ronaldo'ya sponsor aranıyor

Ronaldo'nun sponsorları Nike ve Pirelli, Brezilyalı yıldızın Milan'dan ayrılmasını istemiyorlar. Brezilyalı forvetin bu iki sponsor firmadan yılda yaklaşık 5 milyon euro kazandığı belirtildi. Ronaldo'yu transfer etmek isteyen Fenerbahçe'nin de Brezilyalı yıldıza Türkiye'den sponsor aradığı iddia edildi.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by fenerbahce_1907 View Post
    Necati Ateş,Kanlıca'da bulustugu Fenerbahce Başkanı Aziz Yıldırım'ın elini öptü!!.Galatasaray'lı futbolcu''Bonservisini al,gel'' cevabı alınca havalara uctu.

Fotosporu manşetten verdiği haberi ünlemine tırnak işaretine kadar size ulastırdım
    Ağlamak istiyorum ya, gülmek için fotospor okumak lazım..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Ağlamak istiyorum ya, gülmek için fotospor okumak lazım..
    Fotospor'un bugünkü manşeti Fhotoshop işlerinde geliştirmişer eskiye göre daha gercekci gözüküyor artık

http://gazete.netgazete.com/ShowPape...?news=fotospor

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Süper ya, çok yaratıcılar.. Haklarını yememek lazım..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Yunanistan 3. ligi takımlarından İliulupolis'te forma giyen 17 yaşındaki kaleci Alex Paskalakis, Galatasaray'la antrenmanlara çıkmak için dün akşam İstanbul'a geldi.
    Sarı - kırmızılı kulübün PAF takımı ile 10 gün boyunca kamp yapan ve performansı beğenildiği için bir kez daha Türkiye'ye davet edilen 1.94 boyundaki Paskalakis'in, Teknik Direktör Karl Heinz Feldkamp tarafından deneneceği bildirildi.
    Feldkamp isterse annesi Türk, babası Yunanlı olan Paskalakis'le anlaşma yapılacağı öğrenildi. Bu arada Yunanistan birinci ligi ekibi AEK'nın da, Paskalakis'le ilgilendiği ve Galatasaray'ın almaması durumunda genç kaleciyi transfer edeceği vurgulandı.

Kaynak: Milliyet..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by neondh View Post
    ölew dusunursek herkes yıldız
    herneyse ya cevap vermıcem bundan snra
    Nasıl düşünürsek ya.Senin bahsettiğin adam Roberto Carlos ac wikipedia da falan kariyerine basarılarına bak istersen Carlos büük bir yıldızdır ayrıca cok da özel bir oyuncudur.
    Birde Hooijdonk 35 yasında gelmediki demişsin.Hooijdonk 1969 dogumludur Fenerbahce'de 2003-2005 yılları arasında oynamıstır.Yani bu hesaba göre 35 yasındayken Fenerbahce'de oynayıp 24 gol atmıstır.

Konu dışı mesajlarınızı temizledim. Biraz daha dikkat. Lütfen

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

bence 27 temmuz a kadar 1-2 tane cok iyi transfer yapilacak.
    27 temmuz uefa ya oyuncu listeleri veriliyor.

Quote Originally Posted by fenerbahce_1907 View Post
    :
    Ayrıca Brezilya lobisinden dolayı mutsuz oln Kezman'da Gs yolundaymıs
    fotoşopor formda bugün
    Kezmani neyapcaz biz adam bizim takima boyna laf sokuyor ayrica yalan habere bak yuhhh

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Postada Galatasaray'ın Lyon'a misilleme yapmak için Fred'e kanca taktığı ve 10 milyon euro'nun gözden çıkarıldığını yazmışlar.. Çok komik bu gazeteler yahu, sırf misilleme için adam alcakmışız.. Pehh..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Ziya hoca illa eski ogrencilerinialacak sunu soyluyorum tolga gecen sene bizde baya kotu oynadi bence yine yanlis bir transfer ama belli olmaz bekleyip gorelim

Postada Galatasaray'ın Lyon'a misilleme yapmak için Fred'e kanca taktığı ve 10 milyon euro'nun gözden çıkarıldığını yazmışlar.. Çok komik bu gazeteler yahu, sırf misilleme için adam alcakmışız.. Pehh..
    Fener de Lincoln e misilleme Adriano yu alıyodu yabancı sınırına takıldı! (fotomaç)

Yunanistan 3. ligi takımlarından İliulupolis'te forma giyen 17 yaşındaki kaleci Alex Paskalakis, Galatasaray'la antrenmanlara çıkmak için dün akşam İstanbul'a geldi.
    Sarı - kırmızılı kulübün PAF takımı ile 10 gün boyunca kamp yapan ve performansı beğenildiği için bir kez daha Türkiye'ye davet edilen 1.94 boyundaki Paskalakis'in, Teknik Direktör Karl Heinz Feldkamp tarafından deneneceği bildirildi.
    Feldkamp isterse annesi Türk, babası Yunanlı olan Paskalakis'le anlaşma yapılacağı öğrenildi. Bu arada Yunanistan birinci ligi ekibi AEK'nın da, Paskalakis'le ilgilendiği ve Galatasaray'ın almaması durumunda genç kaleciyi transfer edeceği vurgulandı.

Kaynak: Milliyet..
    İnşallah AEK'ya gider. GS'ye Kaleci gerekmez + Yunan kaleci hiç gerekmez..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Türk vatandaşlığı vardır mutlaka, yoksa boşa kontenjan harcayacaklarını sanmıyorum.. Genç bir kaleci ve boyu da çok iyi.. Şu anda en uzun kalecimiz Aykut ve boyu 1.86.. Bence transfer etmek mantıklı olur..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Bu kalecinin annesi turkmus ertugrul pafa gelecek hemen kaleci gerekmez deme

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

eger dedigin gibi Türk pasaportu varsa gelsin..neyse arkadaslar artk bekledk ve sonuna geldik 27 temmuıza kadar keslkle en az bir oyncu alınacaktr..

Real Madrid'den Baptista için olumsuz yanıt alan Galatasaray'ın, bu defa İtalyan yıldızı almak için harekete geçtiği bildirildi...
    24.07.2007

Golcü ısrarı sürüyor
    Galatasaray’da yıldız avı sürüyor... Başkan Özhan Canaydın’ın yakın çevresine ‘Lincoln’ü bile gölgede bırakacak bir golcü alacağız’ açıklamaları camiayı heyecanlandırmaya devam ederken, yönetimin İspanyol devi Real Madrid’in kapısını bir kez daha çaldığı ortaya çıktı. Brezilyalı Baptista’nın olumsuz yanıt vermesinden sonra, Sarı-Kırmızılılar’ın İspanyol ekibinin İtalyan golcüsü Antonio Cassano için nabız yokladıkları öğrenildi.

Avusturya’ya gitmedi
    Roma’da harikalar yarattıktan sonra Real Madrid’e 7 milyon Euro karşılığında transfer olan milli oyuncu, burada istenen performansı bir türlü gösterememişti. Geçtiğimiz sezon sadece 1 gol atan 25 yaşındaki futbolcu, Capello’nun koltuğuna oturan Bernd Schuster tarafından Avusturya kamp kadrosuna da alınmadı. Real’den olumlu yanıt alan Galatasaraylı yöneticilerin, oyuncuyu ikna etmek için uğraştıkları ifade edildi.

Yasin CAM - Fanatik

hiç belli olmaz..bide şöyle bi durum var adnan polat yada adnan sezgindi tam hatırlamyorm , real madridle galatasarayın birbirlerini kardeş klup ilan ettigini ve transferde birbirlerine öncelik sağlıyacagını söylemişti..hadi bakalm

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

inşallah cole iş yapar ailton gibi olmasın yine çok çektik son dakikada yapılan transferlerden.. hayırlı olsun

Carlton Cole çok iyi bir oyuncu. Hava toplarını bilmem; lakin hızı bayağı iyi. Son vuruşları da gayet güzel. Hayırlısı olur inşallah Beşiktaş için.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Cole transferinde pürüzler varmış galiba.Bugün transferi bitirsinler de listeyi göndersinler Uefa ya

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

arkadaslar FB-BJK super kupa finalini kim veriyo acaba

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

İşte yavru Kartal!

Cemil Vatansever, yıldızı parlayan bir savunmacı. Soğukkanlı, topu olumlu kullanabiliyor, ikili mücadelelerden yılmıyor ve sağlam kişilikli.

Bulgaristan göçmeni

Kartal yurt dışında transfer çalışmalarını sürdürürken, belki de hiç kimse farkında değil, ama gerçekten turnayı gözünden vurdu. Bundan 6 ay öncesine kadar kimse tanımıyordu Cemil Vatansever’i... Bu satırları okurken hala onu tanımayan bir çok insan olacağını da biliyorum. Belki şu sıralar transfer haberlerini okuyup, izleyenler biraz isminden haberdar oldu. 1989’da Bulgar zulmünden kaçan bir ailenin İstanbul Gaziosmanpaşa’ya yerleşmesiyle Türkiye macerası başlamış bu genç göçmen çocuğunun. 8 yıl önce Gaziosmanpaşa alt yapısında başladı futbolculuk dönemi.

Geçen sezon parladı

Geçen sezon kulüple yaşadığı yetiştirmeyle ilgili bir takım sorunlar nedeniyle ligin ilk yarısında oynamadı ve kadro dışıydı. Devre arası İstanbulspor Başkanı Saffet Sancaklı, Gaziosmanpaşa’dan biraz sorunlu da olsa bu genci kopartmayı başarıyor. Ve Lig A’da İstanbulspor formasıyla onu sahada gördüğümüzde hemen dikkatimizi çekti. “Ancak futbolda bir maçlık performanslar aldatıcı olabilir'' dedik, ama takipte ısrarlıydık. Gerçekten de Lig A’nın ikinci yarısında oynadığı maçlarda başarılı bir performans çizdi. Bir ara sakatlığı nedeniyle formasından uzak kaldı.

Dört oyuncuya bedel!

Ancak savunmadaki ağırlığı tartışılmazdı. Tabii ki, bu birden bire çıkan yıldız adayını gözünden kaçırmayanlar da oldu, bizler gibi. Ve Beşiktaş, takas olarak 4 oyuncusunu vererek renklerine kattı bu genci. İlk başta kişilik testinden en yüksek notu alır. Çok temiz ve sade bir kişiliğe sahip. Futbolculuk yönüne gelince; size şöyle söyleyelim, Galatasaray’daki Popescu’nun artılarına sahip. Bir kere yaşına göre çok soğukkanlı. Panik yapmayan, birinci bölgede topu çok olumlu kullanabilen teknik özelliklere sahip. Her göçmen çocuğu gibi oldukça boylu.

Gözü hep yükseklerde

Kendisiyle Kocaeli Kartepe’de kamp yaptıkları otelde söyleşimizi yaptık. şimdi bir de Cemil Vatansever’i konuşturalım bakalım, neler söylemiş: “Ben futbolu çok seviyorum. Nüfus kağıdım 1984’lü, ama 1986’lıyım. Alt yapıda iyi eğitim aldım. şimdi hedefim Beşiktaş formasıyla ilk 11’de oynamak. Daha sonra da takımımla büyük başarılara imza atıp, A Milli Takıma yükselmek. Tabii ki sonraki hedefim de Avrupa. Ama bunların hepsini hakkıyla başarmak istiyorum. Basamakları sağlam çıkacağım. Çok mutluyum, inşallah bana güvenenleri mahçup etmeyeceğim.''

Fanatik

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Tolganın geri dönmesi iyi olmuş

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Cassano Baptista önce fenre yazılıp sonea gsye yazılıyor türk basını yaratıcılığını kaybetti

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Cassano Baptista önce fenre yazılıp sonea gsye yazılıyor türk basını yaratıcılığını kaybetti
    Bence bu işin altında pislik var.. Fener alamadı, bakın Galatasarayda alamadı demeye getirmeye çalışıyorlar..

Komplo teorisi gibi oldu biraz..

Mesaj Yetkileri