Sayfa 22 / 41 İlkİlk ... 12202122232432 ... SonSon
631 ile 660 arası toplam 1201 sonuç

Konu: Yıl 2015 [10. Sezon 5. Takım] Roma

Hybrid View

Beşiktaş & Nürngberg galibiyetleri çok gzl olmuş...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

UEFA Kupası C Grubu

Maçın ilk ve son dakikasında yediğimiz gollerle maçı 2-0 kaybettik. Artık gruptan çıkmak için son maçı kazanmamız şart.

Turkcell Süper Lig 12. Hafta

Denizlispor karşısında favoriydik ama sadece kağıt üzerinde. Bu istikrarsız gidişe bir çözüm bulamadık, ligin altındaki takımlara yenilmememiz gerekir.
    "YÜCE ATATÜRK"

Kötü olmuş Abi bu 2malübiyet....

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

UEFA Kupası C Grubu

Maçtan mutlaka galibiyetle ayrılmalıydık. 2 kalecimizin de sakat olması bizi sıkıntıya soksa da sahada mücadele eden oyuncularımız kalecimize hiç iş düşürmediler. Çağatay’ın 8. dakikada attığı golle 1-0 öne geçtik. İlk yarı bitmek üzereyken Anderson Silva durumu 2-0 yaptı. 2. yarı aynı mücadelemizi sürdürdük ve maçtan galibiyetle ayrıldık.

Bu sonuçla gruptan 6 puanla 3. olarak çıktık. Bu başarıyı beklemiyorduk, şu anda tüm Çanakkale sokaklarda ve bu başarıyı kutluyor. Bir Yunan takımının Çanakkale’nin sularında boğulması taraftarın çoşkusunu daha da arttırıyor.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Bu sonuçla gruptan 6 puanla 3. olarak çıktık. Bu başarıyı beklemiyorduk, şu anda tüm Çanakkale sokaklarda ve bu başarıyı kutluyor. Bir Yunan takımının Çanakkale’nin sularında boğulması taraftarın çoşkusunu daha da arttırıyor.
    Helal olsun artik UEFA'da 2. tura cikarsin ilk turdaki rakibin kim oldu. Eger buyuk bir dev degilse gecersin onu da 2.tur olarak belirle bence hedefini...

Dardanel Avrupa da Tam Gaz...

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Helal olsun abi Çanakkale geçilmez.Bunu bir kez daha göstermişsin yunanlara

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

PSG ile eşleştik, işimiz zor. Hadi geçtik diyelim Liverpool gelecek, orada kesin eleneceğiz.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    PSG ile eşleştik, işimiz zor. Hadi geçtik diyelim Liverpool gelecek, orada kesin eleneceğiz.
    Evet biraz oyle olmus PSG'yi gecemezsin demiyorum iyi oyuncularin var evinde golsuz berabere kalsan diger macta da 1 gol atsan alirsin diye dusunuyorum ama Liverpool zor rakip bana da 2. turda o cikti bakalim West Ham'la ben napicam Sanirim 2mizde 2. turda elenicez

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Dardanel gibi takıma Uefa kupası oynatmak da büyük başarı zaten

good luck serkan abi yunanlilarin birdaha dersini vermissin

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Çok iyi başarı abi..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Turkcell Süper Lig 13. Hafta

Evimizde Fenerbahçe’ye kaybediyoruz ve şampiyonluk hayallerimiz kül olup uçuyor.

Turkcell Süper Lig 14. Hafta

Ruiz’in 2 golü bizi galibiyete taşıyamıyor. Artık hedef en azından avrupa kupalarına kalabilmek.

Türkiye Kupası A Grubu

Ufak bir operasyon yaptım ve kadroda değişikliklere gittim. Bazı oyuncuları kulubeye yollarken bazılarını 18’e dahi almadım. Kupa’da ilk galibiyetimizi 3-0’la almış bulunmaktayız.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Hiç Kaybolmadım..

Serkan lig tablosunu verebilirmisiniz merak ettim.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Turkcell Süper Lig 15. Hafta

Üstün oynadığımız maçı Pancu’nun golüyle 1-0 kazandık.

Turkcell Süper Lig 16. Hafta

Başabaş geçen mücadelede Erciyes son vuruşları iyi yapan taraftı. Bizim forvetlerin beceriksizliği gol atamamamızı sağladı.

16. hafta sonunda oluşan puan durumu;

"YÜCE ATATÜRK"

Ankara beraberliği v Erciyes malbiyeti kötü olmuş ama sağlık olsun... Bşarılar SeRkaN Abi...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Türkiye Kupası A Grubu

Bu maçı kazanabilseydik gruptan büyük ölçüde çıkacaktık ama olmadı. Çağatay’ın tek golü şeref sayımız oldu.

Türkiye Kupası A Grubu Son Maç

Maç ortada geçti, Ruiz’in golünden sonra kontrollü oyunla 3 puana ulaştık.

Şu anda 6 puanla 2. sıradayız. Grupta son hafta maçları oynandıktan sonra çıkıp çıkamayacağımız netleşecek.

"YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Sakaryaya yenilmen kötü olmus

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Sakaryaspor son maç Konya ile berabere kaldı ve grutan çıkan takım olduk. Çeyrek Final'de rakibimiz Galatasaray.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Gruptan çıktığın için tebrikler

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Umarim Galatasaray'i gecersin... Basarilar kupada yari final iyi bir basari olur

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Turkcell Süper Lig 17. Hafta

Sakaryaspor’a ligde de mağlup oluyoruz. Tuncay koca sezon boyunca 5 gol atmış 4’ü bize.

Şimdi 3 maç üst üste GS ile oynayacağım. Önce kupa ilk maçı, sonra lig maçı ve en son da kupa 2. maçı. 3 maçı da kaybetmemek için mücadele edeceğiz.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Sakarya da başına bela oldu abi

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Kötü gidişat hakkında yazılı bir açıklamada bulunan Özışık, açıklamasında şunları söyledi;

“Ligde uzun süredir kötü durumdayız. Sezona şampiyonluk hedefiyle başladık ama korkarım ki ilerleyen dönemde kümede kalmak için mücadele edeceğiz. UEFA Kupası’nda aldığımız başarılı sonuçlar bize kötü yansıdı, bir anda kendimize aşırı güven geldi. Zaten her kazanılan avruma maçı sonrasında ligde mağlup olduk.

Şimdi UEFA’a gruplardan çıktık, rakibimiz PSG. Elenmemiz halinde görevimiz bırakacağım. Ben dardanelspor’a geldiğimde Lig A’ya yeni çıkmış bir takımdı. Biz o günlerden bu günlere geldik. 3,5 sezonda büyük işler başardık. Dardanelspor’u avrupaya taşıdık ve kimsenin beklemeyeceği bir konuma getirdik şu an. Ben verebileceğim her şeyi verdiğimi düşünüyorum. Kan değişikliği daha da iyi gelecektir.

Kupa’da da çeyrak finale çıktık. O da Dardanelspor için büyük bir başarıdır. Casanova’nın uzun süreli sakatlığı takımı çok etkiledi. Onun yokluğunu kesinlikle hissediyoruz.

Sezon sonu takımdan ayrılmayı düşünüyorum ama dediğim gibi avrupadan elendiğimizde de görevi bırakabilir. Burada çalıştığım süre boyunca kimseye kırgınlığım olmadı, hep Çanakkale Dardanelspor’un başarısı için çalıştım. Görevimi yerine getirdiğimi düşünüyorum, buradan ayrılırken içim çok rahat olacak.”

Galatasaray’a 2 maçta yenildik 1 maçta berabere kaldık. Kupa’dan elendik. Ligdeki mağlubiyet de çok kötü oldu. Ruiz kırmızı kart gördüğü için 3 maç cezalı.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Peki baska takima gidicek misin yoksa kariyeri bitirecek misin?

Kupada gruptan çıkmışsın Abi ama Ligde hafiften kara bulutlar üstünde...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Turkcell Süper Lig 18. Hafta

PSG maçını düşündüğüm için bazı oyuncuları yedeğe çektim. Maç 1-1 sona erdi. 1 puana sevinecek duruma geldik.

Şimdi PSG maçları var, turu geçmek için pek ümitli değiliz ama elensek de ezilerek elenmek istemiyoruz. Biz elimizden gelen mücadeleye yapacağız.

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    Kupada gruptan çıkmışsın Abi ama Ligde hafiften kara bulutlar üstünde...
    Evet düşme potasının hemen üzerindeyiz.

Quote Originally Posted by eglocc View Post
    Peki baska takima gidicek misin yoksa kariyeri bitirecek misin?
    İlk defa bu kadar uzun oynuyorum. 2012 yılındayım, başka takımla devam edeceğim.

UEFA Kupası 1. Tur İlk Maçı

Kendi sahamızda oynadığımız ilk maçın ilk yarısında rakibi yormadık ve kendi kalemize onların yerine gollerini attık. 2. yarı etkisiz olan 2 forveti değiştirdim. Oyuna gşren Mehmet beraberlik golünü attı. Ve maç 1-1 sona erdi. İçeride bu sezon hiçbir avrupa kupası maçını kaybetmemiş durumdayız şu anda.

Deplasmanda mutlaka gol atmamız lazım. Zor maç bizi bekliyor.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

UEFA Kupası 2. Tur İlk Maçı

Skor sizi yanıltmasın, golü yiyene kadar başabaş mücadele ediyorduk. 2. yarı baskımızı artıırdık, bu esnada kontradan bir gol yiyerek durum 2-0 oldu. Aydın 1 dakika sonra hemen cevabı verdi. Artık hücüm zamanı diyerek 3 forvete döndüm ve bunun cezasını da yediğimiz gollerle ödedik.

Ama maç zevkli geçti. Çanakkale Dardanelspor’la buralara gelmek de büyük bir başarı bizim için. Bu yolda bize destek olan tüm taraftarlarımıza teşekkür ederiz.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bence Dardanelspor'u bu oyuncularla getirdiğin yer bir başarıdır. Ancak kalıp daha uzun süreli politikaları da düşünebilirdin. Yeni takımını merakla bekliyoruz Serkancığım
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ve Özışık İstifa Etti

UEFA'da elenmeliri halinde istifa edeceğini belirten Özışık'ın istifasının bu sabah başkana ulaştığı bildirildi. Fransa'dan dönüşte direk İzmir'e geçen Özışık'ın bu sezon yeni takım çalıştırıp çalıştırmayacağı, çalıştırırsa bu takımın yurt içinden mi yoksa yurt dışından mı olacağı merak konusu...
    "YÜCE ATATÜRK"

Sayfa 22 / 41 İlkİlk ... 12202122232432 ... SonSon

Mesaj Yetkileri