Benden borç istiyorlar valla![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
madem oynadıgınız fm 2007.şu guzel haliyle ben de oynamak istiorum.yaptigınz tüm eklentieri yamaları ltfn solermisiniz?![]()
Arkadaşım yanlış yerdesin...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
muhammed abi önümüzdeki sezon için ya da paran varsa bu transfer dönemi için raul garciayı öneriyorum.orta sahanı çok iyi toparlayabilecek bir isim.ya da gourcuff(gelmek istemiyor genelde)
ilk kupanı almışsın hayırlı olsun.![]()
Murat abi senden Chelsea'ye bi bomba bekliyoruz...![]()
Bizim takım zaten yıldızlarla dolu kimi alayım daha yıldız kalmadı![]()
Sağol Ömer.
Ben iyi sallıyor demiştim![]()
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Onları mı diyorsunuz ...
Ben yeni sezon öncesi için genç yıldız avındayım.O yıldız isimleri transfer bütçem belli olunca karar vereceğim![]()
DROGBA'nın BORDEAUX maçındaki golü sonrası sevinci...
Ayrıca 20.dakikada Ferreira'nın da kırmızı kart gördüğünü eklemeliyim...
Ömer burası İngiltere başka yerlere benzemez
Hem stad aydınlatması var![]()
Liverpool'a hic sans tanimiyorum Sampiyonlar Ligi kupasi benimdir benim olacak.
Bu arada buyuk bir gizlilik ile yuruttugum Transfer calismasinda son noktayi yine koydum yakinda Dunya yildizi 2-3 oyuncu Manchesterde..
Brezilya futbolunun yetiştirdiği en önemli futbolculardan biri olan ?'nin peşindeyim.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Valla ban gore chelsea tarihi de satin alacak galiba
Ceyrek final maclarini bekliyoruz
Geçmiş olsun Muhammed abi şansla geldin buralaraTebrikler MeMo.
Tebrikler Memo.Su ilgilendiğin Dünya Starlarınıda acıklarmısın![]()
Evet Mehmet madem aldın açıkla artık.![]()