Sayfa 22 / 134 İlkİlk ... 1220212223243272122 ... SonSon
631 ile 660 arası toplam 4018 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri (II)

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Quote Originally Posted by fenerbahce_1907 View Post
    Osman Tanburacı??
    Osman Tanburacı, Fox'ta aynı işi görenlerden..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Bugün Konenin sülalesi ile konusmuslar net sonuc yarın cıkıyormus....Kone nin agızından denilecek sözler bekleniyormus.

Osman tanburacı cok güzel sözler ediyor

..Şimdilik iyigeceler

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TobiAslan View Post
    Osman Tanburacı, Fox'ta aynı işi görenlerden..
    Evet öyle.Hepsi aynı bunların

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

yha nsl bi iş bu yaa...dün herkes hayırlı olsun diyordu şimdi kesin degil durumları var...

neyse Yaa Sabır !!

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    sabrediyoruz ......

Neyse arkadaşlar bugünde müjde yok, ama umutsuzluğa düşmek için sebepte yok, yoksa PSV en büyük silahlarından birisini Süper Kupa maçında boşuna oynatmamazlık etmezdi. Kone gelirse kapımız açık gelmezse kendisi bilir nitekim Galatasaray kişilerin üstündedir ve onlara bağlı kalmaz. Bu oyun sisteminde hangi forvet gelirse gelsin çok gol atacağı zaten belli , hayırlısı Allah'tan.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by Murat Abbasi View Post
    Neyse arkadaşlar bugünde müjde yok, ama umutsuzluğa düşmek için sebepte yok, yoksa PSV en büyük silahlarından birisini Süper Kupa maçında boşuna oynatmamazlık etmezdi. Kone gelirse kapımız açık gelmezse kendisi bilir nitekim Galatasaray kişilerin üstündedir ve onlara bağla kalmaz. Bu oyun sisteminde hangi forvet gelirse gelsin çok gol atacağı zaten belli , hayırlısı Allah'tan.
    Evet dedigin gibi o macta Galatasaray rica etmiş........Zaten psv ıle anlasmısız coktan

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Yani hayır yanıtı gelirse burada Kone'yi kesin olarak Galatasaray'da gören kişiler ne diyecek merak ediyorum.Gelme ihtimali da bana göre yüksek ama

Default radiosport

arkadaslar radıosport ta suleyman rodop var trnfer kesın degıl dıyorlar kone ıçın

Nesil
    2007
    Yer
    34

bonservisi devam ediyorsa zor olabilir ancak PSV nin niyetini bilmiyorum
    Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
    Usta : " Kelebek " der ..

daha kesın bır sey yok suleyman rodop kulagı keskındır bu adamın

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Hedefi ingiltere oynamakmış.

Rodop asla ınanmayın emana,Kily falan bizde suan

Kadir cetincalıya inanırım ben

İyi geceler

Bunlarada malzeme oldu Adnan Sezgin çıksın Premier ligden çok iyi forvet alıcaz desin yarın önümüze 20 ismi çeşitli senaryolarla koyarlar. Türkiye'de futbolun bir yere gelmesi için medyanında kendine çeki düzen vermesi ve etik yönden ahlak kurallarına uyması şart ama kimin umrunda. Yarın ola hayrola.

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    Yani hayır yanıtı gelirse burada Kone'yi kesin olarak Galatasaray'da gören kişiler ne diyecek merak ediyorum.Gelme ihtimali da bana göre yüksek ama
    2 hafta önce Morientes GS'de demisti ayni kisiler, ondan öncede Saviola kesin GS de demislerdi.
    Hala cok eminler kendilerinden , transfer kesinlesmeden cok emin konusuyorlar.

adriano kesin demişlerdi birileri zigiç kesin demişlerdi birileri bilmem anlatabildim mi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by UA dragon View Post
    adriano kesin demişlerdi birileri zigiç kesin demişlerdi birileri bilmem anlatabildim mi
    Biz hiç bi zaman kesin demedik direk adamlara formalar giydirmedik sizin gibi.

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Gereksiz tartışmalar başlamasın yine.
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by UA dragon View Post
    Kim dedi yahu adriano ve zigic kesin diye?
    ben öyle bir mesaj atildigini görmedim hergün girerim bu transfer konularini takip ederim fakat adriano ve zigic kesin olarak fenerde diyen bir üyeyi görmedim.
    Eski konu silinmeseydi mesajlari size gösteriridim Kone haberleri ciktiginda da buraya gelip söyledim kesin olarak konusmayin diye. Resmi bir agizdan haber hakkinda bir aciklama gelmedigi sürece kesin olarak konusmak dogru degildir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kone imzaya geliyor

Cimbom'da Lincoln'ü bile gölgede bırakacak forvet transferi nihayet belli oldu. Sarı-kırmızılı yönetim, PSV Eindhoven'ın Fildişili süper golcüsü Kone ile her konuda anlaştı. Galatasaray'ın birçok Avrupa devinin peşinden koştuğu Arouna Kone'nin işini bitirmesi, dünya futbol dünyasında adeta bomba etkisi yarattı.

ARTIK BİTTİ GİBİ
    Galatasaray'ı Kone heyecanı sardı. Yönetici Haldun Üstünel'in hem PSV Eindhoven hem de Kone ile prensip anlaşmasına varmasının ardından pazar akşamı başkan yardımcısı Adnan Polat, Çaykur Rize maçını bile izlemeden bu transfere nokta koymak için Hollanda'ya gitti. Polat'ın bugün PSV Eindhoven ve Kone'nin menajeri ile son detayları
    görüşüp transferi gerçekleştireceği belirtildi.

İMZA ÜÇ YILLIK
    Polat'ın birkaç gün içinde de Kone ile İstanbul'a gelmesi bekleniyor. Fildişili 24 yaşındaki Kone'nin detaylı bir sağlık kontrolünden geçtikten sonra Galatasaray'la 3 yıllık sözleşme imzalayacağı ifade edildi. Adnan Sezgin de dün Radyospor'da "Sona yaklaştık" diyerek işin bittiğini müjdeledi. Galatasaray'ın birçok Avrupa devinin listesindeki Kone ile anlaşması, taraftarını çok heyecanlandırdı.

CANAYDIN: MÜJDE AN MESELESİ
    Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın, müjdeyi verdi. Radyospor'da Bilgin Gökberk'in programına katılan Canaydın "Adnan Sezgin 15 gün evvel 'Öyle bir transfer yapacağız ki Lincoln gölgede kalacak' dedi, bana mal edildi. Adnan Bey "1 değil 2 oyuncu alacağız" demişse öyledir. Müjde çok yakın. 2 gün içinde bir yıldızı getireceğiz. Belki 2 futbolcu gelecek. Belki kapıdan çıkınca iş bitecek" ifadelerini kullandı.

ŞiMDi SIRADA ALVES VAR
    BU sezon müthiş transferler yapan Galatasaray, Kone'den sonra Heerenveen'in süper golcüsü Afonso Alves'in de transferini bitirmek için harekete geçti. Geçen sezon 34 maçta 34 gol atarak Hollanda Ligi'nde 'gol kralı' olan 26 yaşındaki Brezilyalı forvet, Galatasaray'a gelmeyi çok istiyor.

Kaynak:Fotomac

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Sezgin'den transfer müjdesi..

Galatasaray Sportif AŞ. Genel Müdürü Adnan Sezgin Radyospor'da transferleri ve Galatasaray'daki son durumu açıkladı. Serhat Ulueren'le Son Nokta'ya katılan Sezgin kamuoyundaki spekülasyonlara son verirken takımının ligin ilk maçında aldığı galibiyetten dolayı son derece mutlu olduklarını kaydetti...

Transferler hakkında konuşarak sözlerine başlayan Adnan Sezgin Kone'nin transferi konusunda önemli bir mesafe kaydettiklerini ve bu oyuncuyla birlikte bir transfer daha yapabileceklerini sözlerine kaydetti.

Sezgin, "Belirli bir aşamaya gelmeden önce kamouyona yanlış bilgi vermek istemiyorum. Ancak transfer yoğun bir şekilde çalışıyoruz." dedi.

Radyospor.......

Fotomacın;Canaydın ve sezgin hakkında yazdıkları dogru hepimizi radyosporda dinledik.......

Adnan Sezgin ilk defa isim telaffuz etti....Canaydında bugün radyosporda belki programdan cıkmadan acıklanırdedı...Hatta hep birlikte dinledik sizle burda...Malum murat kardes oraya baglandı Turksportalıda tanıttı

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Canaydın banka falanmı soydu daha geçen sene oyunculara para verilemiyordu.

Quote Originally Posted by fenerbahce_1907 View Post
    Kone imzaya geliyor

Cimbom'da Lincoln'ü bile gölgede bırakacak forvet transferi nihayet belli oldu. Sarı-kırmızılı yönetim, PSV Eindhoven'ın Fildişili süper golcüsü Kone ile her konuda anlaştı. Galatasaray'ın birçok Avrupa devinin peşinden koştuğu Arouna Kone'nin işini bitirmesi, dünya futbol dünyasında adeta bomba etkisi yarattı.

ARTIK BİTTİ GİBİ
    Galatasaray'ı Kone heyecanı sardı. Yönetici Haldun Üstünel'in hem PSV Eindhoven hem de Kone ile prensip anlaşmasına varmasının ardından pazar akşamı başkan yardımcısı Adnan Polat, Çaykur Rize maçını bile izlemeden bu transfere nokta koymak için Hollanda'ya gitti. Polat'ın bugün PSV Eindhoven ve Kone'nin menajeri ile son detayları
    görüşüp transferi gerçekleştireceği belirtildi.

İMZA ÜÇ YILLIK
    Polat'ın birkaç gün içinde de Kone ile İstanbul'a gelmesi bekleniyor. Fildişili 24 yaşındaki Kone'nin detaylı bir sağlık kontrolünden geçtikten sonra Galatasaray'la 3 yıllık sözleşme imzalayacağı ifade edildi. Adnan Sezgin de dün Radyospor'da "Sona yaklaştık" diyerek işin bittiğini müjdeledi. Galatasaray'ın birçok Avrupa devinin listesindeki Kone ile anlaşması, taraftarını çok heyecanlandırdı.

CANAYDIN: MÜJDE AN MESELESİ
    Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın, müjdeyi verdi. Radyospor'da Bilgin Gökberk'in programına katılan Canaydın "Adnan Sezgin 15 gün evvel 'Öyle bir transfer yapacağız ki Lincoln gölgede kalacak' dedi, bana mal edildi. Adnan Bey "1 değil 2 oyuncu alacağız" demişse öyledir. Müjde çok yakın. 2 gün içinde bir yıldızı getireceğiz. Belki 2 futbolcu gelecek. Belki kapıdan çıkınca iş bitecek" ifadelerini kullandı.

ŞiMDi SIRADA ALVES VAR
    BU sezon müthiş transferler yapan Galatasaray, Kone'den sonra Heerenveen'in süper golcüsü Afonso Alves'in de transferini bitirmek için harekete geçti. Geçen sezon 34 maçta 34 gol atarak Hollanda Ligi'nde 'gol kralı' olan 26 yaşındaki Brezilyalı forvet, Galatasaray'a gelmeyi çok istiyor.

Kaynak:Fotomac
    Aynı Fotomaç Postiga'yı Cuma günü İstanbul'a ardından Pazar günü Olimpiyata getirmişti ama biz ne yazık ki görememiştik Kone'nin durumu biraz daha farklı olsa da medyanın büyük kısmı tek kaynaktan haberi alıp evire çevire yeni senaryolarla yazıyor ki burayı takip etseler insanların yalan habere karınlarının tok olduğunu görürler. Hatta bir gazete Fenerbahçeyle ilgili bir haberde fotomontajlı resmi gerçekmiş gibi sunmuştu. Lincoln transferinde artık gına gelmişti aynı şeyleri duyup okumaktan 3 gün hiç bir haber sitesinde girmedim TV'deki spor bültenlkerini de izlemedim ardından Lincoln ile sözleşme imzalandığını gördüm sevindim. Diğer türlü stresini çekmenin bile bir anlamı yok Gelirlerse seviniriz artık ama her transfer haberinde gidip youtube'dan video, yabancı kaynaklardan haber aramaktan başka değerli işlerimiz var. Bırakın Ronaldinho'yu Galatasaray'a Kaka'yı Fenerbahçe'ye Messi'yi de Beşiktaşa transfer etsinler zavallılar. Düşen tirajlarını bu balonlarla arttırmak niyetinde olsalar da üzerindeki lekeleri unutmayacak birileri elbet vardır.

gene birkaç gün bekleyeceğiz
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Kone tamam
    Galatasaray, gelecek planlarında İstanbul bulunmayan Fildişili golcüye ret edemeyeceği bir teklif yaptı ve işi bitirdi.
    14.08.2007

Başrolde Haldun Üstünel var
    Sezona 4-0’lık Çaykur Rizespor galibiyetiyle fırtına gibi giren Galatasaray’a bir müjdeli haber de Hollanda’dan geldi. Futbol A.Ş. Müdürü Adnan Sezgin’in uzun süren temasları sonrasında önemli yol katettiği Arouna Kone transferinde iş artık sadece resmi imzaya kaldı. Eindhoven’da üs kuran yönetici Haldun Üstünel’in, hem PSV Eindhoven Yönetimi hem de Arouna Kone ile prensipte el sıkıştığı vurgulandı.

Adnan Polat da işbaşında
    Gelişmeleri dakika dakika İstanbul’a ileten ve transfere son noktayı koymak için önceki gün Başkan Yardımcısı Adnan Polat’ı Hollanda’ya davet eden Üstünel’in, “PSV’den ayrılırsam çok daha büyük bir kulübe giderim” diyen Kone’ye ret edilemeyecek bir teklif yaptığı ve işi bitirdiği kaydedildi. Fildişili golcünün kısa süre içinde Türkiye’ye gelmesi bekleniyor.

Raşit ALTUN
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Sıra Grafite`de
    L'Equipe yazdı: Ribery'i Galatasaray'a getiren John Bico şimdi Grafite için devrede...
    14.08.2007

Önce FANATİK yazdı, sonra...
    Galatasaray Yönetimi’nin çok gizli planını ele geçirmiş ve geçtiğimiz hafta sizlere duyurmuştuk: Bir değil iki forvet alınacak... Arouna Kone için artık saatleri sayan Sarı-Kırmızılılar’ın getirmeyi planladığı ikinci ismi de açıklamıştık: Grafite... FANATİK’in haberine, Fransa’nın saygın gazetesi L’Equipe de katıldı. Gazetede dün çıkan haberlere göre Cim Bom-Grafite flörtünde son durum şu:

Adım adım transfer gelişmeleri
    Türk ekibi, Grafite için Le Mans’a 2. teklifini de yaptı. Galatasaray; 28 yaşındaki, 1.89 boyundaki Brezilyalı için 1.5 milyon Euro bonservis bedeli önerdi. Son sözü, Le Mans ile birlikte geçen sezonu 34 maç-12 golle tamamlayan Grafite söyleyecek. Ribery’yi İstanbul’a gitmeye ikna eden John Bico’nun Galatasaray için çalışması da şüphesiz Türkler’in bir avantajı.

Çağrı DAVRAN

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

LigTV yarın sabaha olumlu ya da olumsuz transfer netleşecek dedi bugün NTV'nin 10.15 haberini kaçırmayın belki NTV verebilir haberi.

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Canaydın banka falanmı soydu daha geçen sene oyunculara para verilemiyordu.
    Valla ya ama sonradan işin kokusu çıkar ortaya.Bi iş var bunda orası kesin..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2005
    Yer
    ŞişLi + Byrmpşa Carrefour

Adnan Sezqin Bundan Önceki SezonLarda Doru Düzqün Transfer Yapmadık
    Transfer PoLitikamızı v Bütçemizi Buna Göre AyarLadık Dedi

Şimdide Çatır Çatır Transfer Yapıoruz İnşaLLah Kone'de GeLio
    Tekrar Avrupa v Türkiyede Tek Hakim Olcaz(Turk Olarak) Allah'ın İzniyLe

Bi ZmnLar Fakir Ama GuruLu Bi Genc Vardı Olayına Döndü Gs'ninki

Kone GeLsin Öbürü Kim Olursa Olsun
    Ali Lukunku BıLe GeLebiLir

beyler bugün olumlu yada olumsuz acıklama gelcekmıs.fazıl abi dedi

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bence PSV yönetimi iLe anLaşıLdıysa oyuncu iLe anLaşmada ne oLursa oLsun sağLanırı.Bu saatten sonra bu transferin yatacağını sanmıyorum ben.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Açıkçası basına yansıdığı gibi naz yapıyorsa PSV veya Premier ligde daimi mutluluklar dilerim , brezilyalı Alves'le yine aynı dili konuşan postiganın alınmasına da daha çok sevinirim, ama iş bu raddeye geldikten sonra Kone'den bende bir çalım beklemiyorum. Hayırlısı artık. Bu arada Ümit Karan'da uykusuzluk sorunları başlamış o yüzden hanımı babasının evine yollayıp tesislerde kalmak istemiş formanın değerini şimdi daha iyi anlar

ama haberler yanlışsa PSV yle anlaşılmadıysa

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Walla ben afonso alves veya postiganın alınmasını daha çok isterdim ama kone kesinlikle gerçekse, kabul.. Dün santra programında konenin birkaç golünü gösterdiler işte galatasaray bunu aldı falan dediler..

Mesaj Yetkileri