Sayfa 22 / 24 İlkİlk ... 122021222324 SonSon
631 ile 660 arası toplam 696 sonuç

Konu: TSL 07/08 7. Hafta Galatasaray - Beşiktaş

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Öncelikle Galatasaray'lı arkadaşları tebrik ediyorum.Her ne şekilde olursa olsun maçı kazanarak 3 puanın sahibi oldular.Hemde Lincoln'süz..

Bu maçtan sonra o kadar moralim bozulduki maçtan gelir gelmez vurdum kafamı yattım.Bir travma geçirdim resmen.Şu an bile bu yazıyı yazarken moralim çok bozuk.

Maça gelirsek.Öncelikle maç çok zevksizdi.Hiç heyecanlanmadım desem yalan olmaz.Bunda maçın seyircisiz olmasınında payı var.Takımlarda çok yaratıcı oynamayınca böyle orta saha mücadelesi şeklinde geçen bir maç oldu.

Bu maçta Cisse ve Ricardinho'nun eksikliğini yaşadık biraz.Çünkü ortasahadan takım iyi yönlendirilemedi.Hücum organizasyonu sıfırdı.Bobo ve Nobre'ye ceza sahası içinde servis yapılacağına adamlar çizgiden ve geriye gelerek top taşımaya çalıştı.Böyle oynarsak tabii kazanamayız.Malum kazanmak için gol atmanız lazım.Delgado ilk 11 de başlasaydı farklı mı olurdu? Bence hayır.Çünkü son yarım saatte geride olmamıza rağmen oyuna girdi ama sıfırdı.Ben bu adamdan iyice ümidimi kestim.Takım yönlendirmek,liderlik yapacak birisi değil.Bizim ligimize göre değil.İsviçre liginde parlamasının sebebi demekki oranın TSl'den daha zayıf olmasıymış.Ben bu maçtan sonra bunun farkına %100 vardım.Ayrıca Serdar Özkan'ında sağ kanattaki performansı gittikçe düşüyor.Ortada daha iyi oynuyor.Sanırım Ertuğrul hocada bunun farkında.Ama Tello çok iyi bir oyuncu olduğunu her geçen hafta artan grafiğiyle gösteriyor.O bölgede uzun yıllar değişmez isim olacaktır.

Galatasaray'a gelince onlar savunmada bizden daha sağlam,hücumda daha etkiliydiler.Ama çnlarda vasat oynadılar.Bunda biraz Lincoln ve diğerlerinin eksikliğinin payı vardı.Lincoln hücumda Galatasaray için çok önemli.Kimse maç kazanıldıktan sonra Lincoln'ün oynamaması için bir şey söylememiş.Ama bu maç kazanılmasaydı bunun en büyük sebebi Lincoln'ün olmamasıdır.

Birde Galatasaray'ın attığı gollere bir şeyler demek istiyorum.Hep diyoruz hakem o anda o kararı vermiştir.Saygı duyuyorum diye ama bu hatalarda bir yere kadar.Hep bizim aleyhimize olunca insan bir yerden sonra kendi takımının kötü oynununu eleştirmekten sıkılıyor.Çünkü futbol her zaman iyi oynayarak kazanılmıyor.Kötü oynarkende puan/puanlar kazanabilecekken maçı yöneten kişilerin hatasının buna engel olması bir yerden sonra sıkıcı hale geliyor.Heleki bu hakem hatalarının rakip takıma hiç bir zaman puan kaybetmesine neden olmuyorsa..

Yazımın sonlarına doğru gelirken eklemek istediğim bir kaç şey daha var.İlk olarak bazı Fenerli arkadaşlar Ertuğrul hoca hakkında atıp tutmuşlar.Size ne oluyor.Her şeyin bir sınırı var.Ben fanatik bir Beşiktaş taraftarı olarak sonuna kadar hocamızın arkasındayım.Artık yeter.Ertuğrul hocayı uzun bir süre takımın başında görmek istiyorum.Başarıya ulaşmanın en kolay yolu bu.Yeni maceralar aramaya gerek yok.İnşallah daha çok seneler takımın başında görürüz onu.

Diğer bahsetmek istediğim bir konu ise bu maçı 2 tartışmalı pozisyonla kazanıp gelip burada üstünlük taslamaya çalışan arkadaşlardan ricam.Lütfen ortamı germeyin.Yoksa bu sefer her şey çok farklı olabilir.Bizede saygı gösterin.Yenilmişiz,moralimiz bozuk,ve tartışmalı 2 gol.

Bir kez daha galibiyetinizden dolayı sizi tebrik ediyorum.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

öncelikle maçın hakemi fırat aydınus olmalıydı şu anda tek güvenilecek hakem oyken bazıları nedense onun performansı görmemezlikten geliyyor izlediğim her maçta derslik şeyler yapan bir adamdır mesela 2-3 sene önce bir fener bjk maçında anelkanın topu sürerken korayın önüne geçmeye çalışması ve anelkanın rüzgar gibi korayı devirip geçtiği pozisyonda faul çalmayıp golü vermişti geçen yıl beşiktaşın galatasarayı yendiği 2-1 lik maçta mehmet güvenin topa elle deyip yaptırdığı penaltıyı onlarca kişi arasında süzebilmesi ve en önemlisi KENDİNE GÜVENİ türkiye liginin bana göre en iyi hakemidir kendisi

neyse geçelim bunları kalli müthiş bir adam babama benzetiyorum kendisini ne yaptığını biliyor cezalar çok yerinde oldu ben bir galatasaraylıyım ve lincolün kralın oyanayamayacağını duyduğum an hiç birşey değişmez dedim arda lincolnden çok eksik bir oyuncu değildir nonda da öyle kalli bu rotasyonu çok iyi sağlıyor ve o kesinlikle tam bir üstad
    takımda kimse key player değil kimse ben çok rahatım 4 senedir futbol oynama ama paramı alırım diyemiyor bakın hasan şaşa 4 sene yattı baktı yedek kalacak sezon ortasıda gönderilecek aman dedi ben çalışmaya başlıyayım paslanmış tabi beline ağrılar girdi arkadaşın
    beişktaşa gelince tam bir fiyasko o son transferler yapılmamış olsaydı şampiyonluk favorimdi şimdi şampiyonluk hayal şampğiynlar ligi için fb ile çekişirler diye tahmin diyorum biri şu türk antrenörlere öğretsin 30 KİŞİLK KADRO KURUNCA BİR MEVKİİYE BİR BİRİNDEN FARKI OLMAYAN 3 TANE İLK ON BİR KAPESİTESİ OYUNCU ALINCA GENİŞ KADRO KURMUŞ OLMUYORSUN
    bakın lucescu ya 22 kişiden fazla takım kurmazdı ama her oyuncusu en az 15 maça çıkardı bakın şimdi 4-2-3-1 oynayacak diye çıkmış yola
    hakan rüştü ikiside as takım oyuncusu neyse rüştüye bambaşka bir misyon yüklersiniz hakan arıkanı eğitir vs kale iyi
    serdar kurtuluşu nedensizce sağ beke çektiniz anladım yedeğide ali tandoğan burasıda güzel biri as takım biri ratasyon oyuncusu sol beke de değişilmez kaptan ibrahim ve mehmet sedefi koydun mehmet sedefi çok beğeniyorum çok yetenekli hadi biri as takım biri yedek olsun gelelim dc lere ağlayasım geliyor ibrahim toraman gökhan zan key player diatta as takım oyuncusu baki mercimek rotastyon mustafa doğan yedek ibrahim kaç türkiyenin gelecekteki en iyi stoperi hot propected yaw hangi birini oynatacaksın ne diye alıyorsun be adam
    geldik mc lere cisse var koray var başka yok yedeği yok cisse as takım koray rotasyon yedek yok halbuki fahri çok çalışıyordu hadi diattayı çok beğeniyordun aldın koysana sağ beke ali tandoğanı yedek yapsana serdar kurtuluşun fm de dayanıklılığı en az 17-18 olur bu adam sağ bek için çevik değil bu adam tam bir ön libero tigana bunu görmüş türk milli takımına geleceğin ön liberosunu çıkarmış hangi akla hizmet sağ beke çekersin koy cisse ile yan yana ikisinin yedeği koray onun yedeği fahri yedek olsun sat mustafa doğanıda toramanın yedeği kaş olsun gökhanın yedeği baki mehmet sedefide alt yapıya göndermemiş olursun baki sol ayaklı oyunu geriden kurabilen nadir stoperlerden biri neden futbol hayatını bitiryorusun sağ açığa geldik serdar özkan mc idi sen daha iyi etüd etmişsin kanat adamı demişsin ewet öyledir sağa koyalım bakayım mehmet yozgatlı var as takım oyuncusu serdar özkan astakım oyuncusu burak yılmaz as takım oyuncusu hangi birini oynatacaksın be adam sol tarafa geçelim tello yu aldın as takım oyuncusu ibrahim akın var rotasyon adamı bide aydın karabulutu hala oynatıyorsun göndermiyorsun kiralasana adamı yaw sonra amc lere bakın hele ricardinho yetmedi delgado onların ikiside yetmedi bide higuen üçüde key player diyeceksinizki higuen fc de oynuyor peki oynatın bakalım ttek forvet oynuyorsunuz bobo key player nobre as takım bide higuen key player bide türk futbolunun yeni hakan şükürü batuhan var ya biri bana anlatsın şu popoma kadar boyu olan higuen hangi akla hizmet alındı batuhan forma şansı bulamasın diyemi

ewet kadro böyle olunca ta süper kupa sheriff maçlarından beri geçen 12 maçtır beşiktaş aynı ilk onbirle iki maça çıkmamış çıkamazsınız çünkü nobre derki ben şampiyon fenerbahçenin kadrosunun vazgeçilmez adamıydım burada yedek kalmam der haklıdırda ve 12 maç devamlı kadro değiştirirsenizde istikrarı tutturamazsınız ben ertuğrul hocanın bu kadar amatörce davranacağını hiç beklemezdim
    Fikirlerim burada

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bir duran top, bir penaltı. Sezon başından beri Allah yanımızdaydı, özellikle Antep ve Kayseri maçlarında. Ama gerekli tevekkülü yapamamışız demek ki.

Hakeden kazandı...

Tebrikler Galatasaray.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Şu ana kadar bu konuda tam 34 kişiye ceza sistemi kullanıldı. Bilmem anlatabildim mi ? Yönetim Kadrosunun sabrı kalmadı bazı şeylere. Sizler devam ederseniz bu tarz mesajlarınıza 10 ceza puanına kadar yol var.

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Gerçekten Beşiktaş çok korkak bir futbol oynadı galibiyet alsak hakedeceğimizi sanmıyorum üstüne birde penaltı ve korner eklenince daha kötü oldu... 2. yarıda Galatasaray orta sahanın hakimiydi bu yüzden daha etkili pozisyonlar buldu , tebrik etmek lazım onları.

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

servete neler neler söyledık ama dün akşam mühteşem oynadı.

katılıyorum servet dün hayatının futbolunu oynadı

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Servet derbilerin adamııymış Şemsi şu iddaa olayı ne oldu canım ?
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Birde şu var.Hakem bizi tuttu diyorsunuzda.Toraman'ı sahada tuttu ve Hakan'ın tekmesine birşey demedi.Onuda göz önüne alalım.

Birleştirilen Mesaj:
    Birde şu var.Hakem bizi tuttu diyorsunuzda.Toraman'ı sahada tuttu ve Hakan'ın tekmesine birşey demedi.Onuda göz önüne alalım.[/quote]

aynen katılıyorum.bence hakem 2 taraf içinde iyi yönetmedi.ama kırmızı gormesi gerekiyordu hakan arıkanın.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bu gidişle bizi kimse liderlik koltuğundan indiremez...

Beşiktaş çok mahkum oynadı, bu kadar da korkak bir futbol beklemiyordum açıkçası. Delgado'suz maça çıkmanın anlamı nedir, çözemedim. Rakipte Lincoln'ün ve Hakan Şükür'ün olmamasını değerlendiremedi Ertuğrul Sağlam ve böyle önemli bir maçta kaleyi Rüştü'ye vermemenin de cezasını çekti. Hakan çok basit bir hata yaparak gole sebep oldu, Rüştü gibi tecrübeli bir kalecinin oynaması daha iyi olurdu.

Orta sahada bir tane bile yaratıcı adam yoktu dün, Serdar ve Koray defansif oyuncular, onlar ne yapabilirlerdi ki hücumda? Delgado gibi bir silahı kullanmadı, büyük hata yaptı bana göre.

Penaltı pozisyonuna gelince, kesinlikle penaltı değil bana göre. İbrahim Toraman Arda'dan topu sökmüş, almış, gitse nereye gidecek ki, top gitmiş. Kendini taktırdı Arda o pozisyonda, kesinlikle penaltı değil bana göre.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Hakemden Önce Ertugrul hocaya hesap sorulsun kahvede ben bile ertugrul hocaya baya kızdım..dünden beri lincoln ve halkan yok diyorlar ertugrul hoca da hep korkak cıkmıs maca..Delgadoyu geç aldı..Hıguani 2.gol yiynce hemen alması lazım..
    Penaltı pozsiyonunda hakemin süzmesi cok zordu hangi hakem olsa verirdi..orda serdarın girmesi karıstırdı..

Düngece programları izledinizmi telegol,maraton hepside verilebilir dedi ayrıca sahadaki her hakem buna penaltı verirdedi..

Serdar kurtulus hatalı girdi...

İlk golde diatta topa da degiyor ardada degiyor tv den bile zor anlasılıyor diatta büyük hata yaptı aynısını marsilya macındada yaptı..

Hakan arıkan yaptıgı hariket en sarı karttı..

Besıktaslı futbolcular ,yöneciler,hocalar herkez kötü oynadık diyor bence ertugrul hocanın büyük hatası ile maç kacdı...

Suanda bile Ntv izliyorumkimse hakemi konusmuyor kazım kanat bile besıktas cok kötü oynadı diyor..biz ise burda hala hakemi konusuyoruz..

Hep aynı şey oluyor ama GS nin maçlarında çok kolay düdük çalıyolar her hafta penaltı oluyor tamam kötü oynadık ama hakem dün tüm her 2taraf adınada verebilcek kararlarını hep GS lehine verdi... Arda nın pozisyonu İ.Toroman topu kaptı aldı Arda da daha kimseye değmeden ağzını açtı Serdar a çarptı düştü... penaltı ise bu pozisyon ligde her takım her hafta penaltı atar... İlk gol arda dan gidiyor auta yan hakem sanki Collina 500m görüor ısrarla korner diyor ve aut olan top korner oluyor v gol oluyor golde Marsilya maçının aynısı... Ayrıca H.Arıkan dinlendirilmesi lazım 1.96 boy var hala kornerlerde çıkıp alamıyor...

Tekrarlıyorum Galatasaray eksiklerine rağmen bizden daha iyiydi galibiyeti hakeden taraftı hakemde bunu kolaylaştırdı...

Nonda çok iyi ama söylim oldukça hareketli istekli hırsılı orta sahaya gelip top kapıyor çok faydalı bir oyuncu bence...

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Yav Şemsi abiye yazık oldu

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Nonda dün gece sahanın yıldızı idi......Fenerbahceye tam lazım olan forvet bana göre Nonda..Adam inanılmaz oynadı 3 kişi bir türlü düsüremedi adamı hele karana dokunuyorlar hemen düsüyor..Top sakladı.Topa bastı..

Hakan balta-Volkan uyumuda cok iyi idi insallah kalli bu uyumu bozmaz..Servetin cok iyi oynadı ama bunun nedeni kanatlardan hiç bir Besıktaslı futbolcu servetle karsı karsıya kalmadı..Volkan ve hakanın payı büyük....

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

İlk olarak Gs'yi tebrik ederim.. Biz biraz daha oyunu kendi sahamızda kabullendik.. Daha atak oynasak belki daha etkili olabilirdik. Ayrıca şu hakem hatalarından bıktım artık..

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Bana göre Ertuğrul Sağlam güzel bir kadro ile çıktı. Delgado oyuna ilk 11'de çıksaydı yine birşey değişmezdi. Zaten girdikten sonrada iç açıcı bir futbol oynamadı.

Gel gelelim penaltı pozisyonuna. İ.Toraman orada topu uzaklaştırmaya çalışıyordu topu uzaklaştırırken dikkat edin İ.Toroman'ın dizine. Arda'yı diziyle bi kere düşürüyor sol ayağını. Arda'nın zaten sağ ayağı Serdar ile Toraman'ın arasında sıkışmış kalmış. Allah korusun ayağı orada kırılabilirdi.Sonra giderken arada Serdar'da olunca Toraman zaten diziyle müdahale yaptı ayakta sıkışık, hareket edemedi ve düştü. Belki topu İ.Toraman uzaklaştırmış olabilir ama Arda'da bana göre ikinci müdahaleyi yapabilirdi. Penaltıda deriz diyemeyizde. Çok zor bir karar. Hakemin taktirine kalmış.

Şimdide ilk gole geçiyorum. İlk gol arap saçı. Diatta vuruyor arda vuruyor korner oluyor. Yani zor bir karar. Ama Selçuk Dereli daha yakın. Ki bide orta hakem. O aut diyor kaç m gerisinden yan hakem duruyor sonra korneri ısrarla gösteriyor Selçuk Dereli'de tamam diyor. Sonrada Hakan'ın Marsilya'daki hatasını yine yapıyor gol oluyor. Yahu sen hem daha yakınsın hemde orta hakemsin kaç metre gerisindeki yan hakeme uyuyorsun. O zaman sen düdüğü yan hakeme ver o yönetsin maçı. Dikkat edin bunları bir Galatasaraylı söylüyor.

Hakemin her iki taraf içinde hataları vardı ayrıca. Örnek olarak Hakan'ın Barış'a tekmesi. Çok gereksiz bir vuruş. En az sarı kart ile cezalandırılması lazımdı artık hakemmi görmedi,gördüde vermedimi onu bilmiyorum tartışılır.

Sonuç olarak bana göre iyi oynayan taraf bizdik ve kazanmasınıda hakettik. Ama yine söylüyorum Ertuğrul hocada birşey yok çok iyi bir teknik adam bana göre... Ayrıca ben Servet'i hep savundum yinede savunuyorum ve kendisini gösterdi süper bir futbol oynadı. Maçın yıldızı Servet idi bana göre.

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Hakan Balta Ankarasporda 1 mac oynadı aldılar onu bu takımlar nie boyle anlamıyorumki yaptıgı hataları Rüştü yapmaz tecrübesi yeter Rüştünün

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Quote Originally Posted by c3surkedi61 View Post
    Hakan Balta Ankarasporda 1 mac oynadı aldılar onu bu takımlar nie boyle anlamıyorumki yaptıgı hataları Rüştü yapmaz tecrübesi yeter Rüştünün
    Hakan Balta değil Hakan Arıkan

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Quote Originally Posted by c3surkedi61 View Post
    Evet Hakan son dönemlerde bir çok hata yapmış olabilir ama bu şekilde konuşarak kendinizi bilgisiz durumuna düşüreyelim. Hakan 03-04 Kocaelispor' da oynadığı dönemden beri sürekli kendini geliştirerek ilerlerledi. A2 milli takımının da kalecisiydi.
    [CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]

Arkadaşımın babası eski SüperLig hakemi, şu an gözlemci, kendisine sordum pozisyonu, penaltı değil dedi. Ahmet Çakar bu pozisyonla ilgili ne diyecek, onu merak ediyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Maçı hakeden kazanmıştır, uzatmaya gerek yok..

Ne şekilde olursa olsun bu maçı hakkı Galatasaray'ındı zaten, oynanan futbol herşeyiyle ortada. Birazcık objektif olmayı becerebilecek herkes takımların oynadıkları oyun hakkında iyi bir yorum yapabilir..

Selçuk Dereli'ye selamlar..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Selçuk Dereli ve Aytekin Durmaz, bence şu an Türkiye'nin en kötü hakemleri ikisi de. 2 senedir inanılmaz hatalar yapıyorlar, komik kararlar veriyorlar. Bu hakemlerin acilen dinlendirilmesi lazım. Hele Selçuk Dereli, bu adama nasıl olur da FIFA kokart veriyorlar, anlamıyorum. Her verdiği karar tartışma konusu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Penaltıyı tartışmaya gerek yok.Bariz penaltıydı.

Maçın hakkı bizimdi.Ertuğrul hoca biraz fos çıktı...Ondan böyle hatalar beklemezdim...

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Bende Ahmet Çakar'ın yorumunu çok merak ediyorum. Ama ben görüşümü uzuuun uzun yazdım zaten isteyen okur üşenmeyen.

Ertuğrul Hoca, Ertuğrul Hoca dendi, fos çıktı gerçekten. Ankaraspor karşısında futbol yok, Denizlispor'a karşı 2-0 mağlup duruma düş, git Fransa'nın en kötü takımı Marsilya'ya tek şut atmadan yenil, olacak iş değil. E.Sağlam çok abartıldı, herkes "Ertuğrul Hoca aldıysa doğrudur, E.Hoca aldıysa sağlamdır, E.Hoca'ya güveniyorum" diye diye adamı Mourinho yaptılar, sanki çok bir başarısı var da E.Hoca'nın. Süper Kupa'yı kazanamadı, Marsilya'ya kaybetti, Galatasaray'a yenildi, büyük maçlarda Beşiktaş hiç başarılı olamadı bu sene.

bizim bu kadar kotu bir takim oldugumuzu bilmiyordum,gerci gs'de o kadar iyi degildi ama adamlar yinede bir seyler yapmaya calisti ve maci aldilar,tebrikler

hani derler ya bu mac x'in maciydi diye, iste bu macta oyle bir macti. tam ricoluk bir macti,macta orta saha diye bir sey yoktu rico olsaydi bazi seyler daha farkli olabilirdi tabi ayni durum gs icinde gecerli

ertugrul hoca biz seni seviyoruz,arkandayiz,yanindayiz ama boyle olmuyor.mantaliteni degistir hoca degistir,takimin basina gectiginde verdigin sozleri unutma maci resmen utanarak izledim.mac 2-1 oldugunda bile atagimiz yoktu.gerci bunlari simdi ben burda niye soyluyorsam,kime soyluyorsam...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Senin hakemliğin benim için geçen sezon bitmişti. Dün gece de Beşiktaş'ın yediği iki golde de başrolde sen vardın. Şimdi bu derbiye seni verenler de kına yaksınlar..
    Yıllardır söylerim, "Selçuk Dereli hakem değil" diye. MHK'nin prensidir ve hep önemli maçlarda görev alır. Bu işler geçen yıl kupada oynanan Fenerbahçe-Beşiktaş maçına kadar devam etti. O maçta Türk hakemliğine yaşattığı kara geceden sonra benim için Dereli'nin hakemliği bitmiş oldu. Hiç unutmam, o günkü yazımda "Dereli'ye bundan sonra maç verecek insan karşısında beni bulacak" demiştim. Şimdi ona maç verenler kına yaksınlar. Dün gece Beşiktaş iki çok net bariz hakem hatasıyla maçı kaybetti. Diğer bir deyimle Beşiktaş'ın yediği iki golde de büyük hakem hataları var. İlk golde top auta çıktı, karar "Korner" oldu. Kornerden de gol geldi. Gelelim G.Saray'ın kazandığı penaltıya. Toraman arkadan hamlesini yapıp topa dokunuyor. Serdar da yandan kayarak geliyor. Arda uzanmış ayaklarının üzerine kendini bırakıyor ve karar penaltı oluyor. Dereli yıllardır birçok takımı hakemlik açısından katletti. Aylar önce F.Bahçe Stadı'nda kara bir geceye imza attı. Dün gece ise adeta traji-komik bir hikaye gibi. Seyirci yok, baskı yok, sahada gerilim yok. Ama Selçuk Dereli var. Her zamanki gibi hatalı kararları ve maçın sonucunu etkileyecek düdükleriyle var. Şimdi MHK Başkanı Hilmi Ok'a sesleniyoruz: Hakemliği bitmiş Dereli'ye maç vermeye devam et ki, onu tarihin tozlu raflarına kaldır.

Ahmet Çakar - Hürrriyet

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

İLk 10 bitireLim bana bu sezon yeter.Şampiyon beLLi zaten kaLkıpta kendimizi yırtmanın bir anLamı yok.İyi futboL oynasakta yıLdıracakLar oynamamıza engeL oLacakLar zaten.

GS devam etsin...
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Mac kesinlikle bizim hakkimizdi.Besiktasa top oynattirmadik !Cok kostuk,mücadele ettik,iyi paslasmalar yaptik,topu en cok biz kullandik.Ve sonucunda hakettigimiz bir galibiyeti aldik !
    Nonda,Volkan Yaman,Hakan Balta,Baris,Ugur,Arda ve özellikle Linderoth müthis oynadilar.Bizi sirtladilar adeta !
    Besiktas cok kötü futbol oynuyor,korkak futbol oynuyor,yenilgiye mahkum futbol oynuyor.Bu ligde Besiktas Avrupa Kupalarina dahi katilamaz,ümitlenmeyin bosuna.

Gelelim Selcuk Dereliye:Ben onun ne kadar kötü bir hakem oldugunu gecen sene Fb-Gs macindan sonra söylemistim.Bizi bitirmisti adeta.Bugün de 2 takim aleyhine cok hatalar yapti.Ama goller netti ! Kimse kalkipta gollerimizi elestirmesin !

Ilk golde top en son Diattaya carpiyor,net korner.Ardanin ayagini sokuyor.Zaten top Diattaya carpmasa düz gitmez,caprazlamasina gider.Ardanin ayagi o durumdaydi cünkü.
    Golde Hakanin hatasi büyük.Bu da fos.Kalecilikten cakmiyor.Yillarin tecrübesi Rüstü orada dururken o kalede inanilmaz hatalar yapiyor.Besiktas acilen bu sorunu cözmeli.
    Gelelim penalti pozisyonuna;öyle bir pozisyonduki penaltiyi versen de bisi diyemezsin,vermesen de.Bunu Erman Toroglu söylüyor.Benim fikrim de ayni.Serdar iki ayagiyla Ardanin sol ayagini kiskaca aliyor,arkadan Ibrahim sol ayagiyla Ardanin bilegine vuruyor.Ardada hareket edemedigi icin yere düsüyor.Kimse bunun aksini ispatlamaya calismasin !

Gelelim Bjk lehine olan hatalara;
    1:Ibrahim Toraman 2 kere arkadan cok sert,sakatlayici fauller yapti.2 saridan kirmizi görmesi gerekirken,kart bile görmedi.Ilk yarida Ardanin arkadan faul yaptigi icin sari kart gördügünü hatirlatayim.
    2:Kaleci Hakan Barisa dönerek tekme vuruyorki bu direk kirmizi karttir ! Ama hakem hicbisey demedi.
    3:Normalde hakeme asiri itiraz etmek sari karttir demi ? Gökhan Zan dün 10 dakika itiraz etti,hicbisey olmadi ?

Besiktas dün sert oynadi,ama tek sari karti biz gördük.Ne acayip demi ?

Simdi olaya tek tarafli bakan Besiktasli arkadaslara söylüyorum,sizce bu kartlar verilseydi mac daha önceden kopmazmiydi ?

Sayfa 22 / 24 İlkİlk ... 122021222324 SonSon

Mesaj Yetkileri