bence de tS olabilir
bence de tS olabilir
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
ÖZIŞIK Beşiktaş’ta
Gaziantepspor’dan istifa eden Serkan Özışık Beşiktaş ile anlaştı. Her gittiği kulüpte olduğu gibi Beşiktaş ile de 1 yıllık sözleşme imzalayan Özışık’ın ne kadar ücret alacağı açıklanmadı.
Gaziantep’den ayrıldıktan sonra İzmir’de ki evine giden Özışık, karşısında Beşiktaş Menajeri Sinan Engin’i görünce şaşırdı. Yapılan açıklamada transfer görüşmesinin sadece 15 dakika sürdüğü, başarılı teknik adamın tereddüt etmeden teklifi kabul edildiği söylendi.
Geçtiğimiz sezon ligi 5. sırada bitiren Beşiktaş ile bu sezon şampiyonluğa oynamak istediklerini belirten Özışık, gerekli gördüğü yerlere transferler yapılacağını, Sinan Engin’in bu konuda tüm sorumluluğu kendisine verdiğini ve tüm transferleri kendisinin gerçekleştireceğini söyledi.
Takımı tek seferde doğru tahmin eden Mustafa'ya tebrikler.Cevat Kelle'nin de küçüklüğü çok hoşmuş.
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
aaahehe Beşiktaş'ı almış.
Yok yok bu 2008'e fırtına gibi girdim benTahminler tutuyor, oyunlar kazanılıyor
Bakalım beşiktaşta ne yapıcaksın. Yeni takımında başarılar.
Serkan bu ne yahu daldan dala atlıyorsun![]()
Profesyonellik diye buna derim ben 3 takımı da çalıştırdın.
sekan abi daldan dala fb gs g.antep bjk çok iyi türkiye kariyerleri
Serkan senin gibi kanında Lacivert buLunan birisini Beşiktaş ın başında istemiyoruz biz taraftar oLarak. Biz sana baskı yapıp kovmadan bavuLunu aLıp gidermisin Lütfen![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Taraftara kendimi alacağımız başarılarla sevdireceğimi düşünüyorum. Tabi ki onlar da haklılar, Fenerbahçeli olduğum herkes tarafından biliniyor. Onlardan sadece zaman istiyorum şimdilik.
Çağrı'cım bırak Cevat neredeyse orada kalsın, taraftar zaten istemiyor, o da gelirse iyice kışkırtır taraftarı. Neredeyse orada kalsın.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
aslında benim kalımdanda geçmişti bjk kadronu koyarmısın abi?
Başarılar dilerim Serkan abi Beşiktaş ta her ne kadar taraftar mutlu olmasada![]()
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Yakışşır Serkan Abime başarılar...
beşiktaş'da başarılar abi..
%50 tahmin etmişim bende yeni takımını.Beşiktaş'ta başarılar Serkan Abi.![]()
başarılar hazırlık kampı kadro ve transferleri koyarsan menmun oluruz ayrıca sadece gerekli yerlere transfer yapacağız dediğne göre nakit sıkıntısı var takımda
Yeni takımında başarılar dilerim Serkan abi.Umarım duygularını karıştırmazsın işine![]()
Serkan Fenerbahçe yi Kadıköyde yenersen ve Santra noktasına bir Beşiktaş bayrağı dikmeyi başarırsan o zaman seni bağrımıza,yüreğimize nereye istersen yahut oraya basarız![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Destek olan arkadaşlara teşekkürler, üzerimde baskı kuran arkadaşlara da teşekkürler.
Daha sezon başlamadı ama stres çok yüksek. Başarısız olursam neler olacağını merak ediyorum.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
başarılı olacağına inancımız tam Serkan abi...
Abi eğer bayrak falan dikmeye kalkarsan.Oraya gömerler valla seni![]()
Takım tatilden döndü, yaklaşık 65 kişi var kadroda. Bu kadar fazla oyuncuyla çalışmamız imkânsız. Genç oyuncularımızı ve Beşiktaş’da oynayabilecek kapasiteye sahip olmayan oyuncuları pilot takımımız İstanbulspor’a gönderdik.
Yabancı oyuncularımızdan 2 tanesini de yeterli kaliteye sahip olmadıklarını düşündüğüm için gönderiyorum. Takımda eksik bölgemiz öncelikle DMC. Burada oynayabilecek kaliteli bir oyuncu ve ona yedek olabilecek bir oyuncu almayı düşünüyorum. Orta sahanın ortasına da eğer yapabilirsek yabancı transferi yapmayı düşünüyoruz.
İbrahim Akın ve Burak bu sezon önemli kozlarım olacak. Bu 2 oyuncunun de yedekleri yok, o mevkilere de transfer yapabiliriz.
Kadro şu anda aşağıdaki gibi, listemde bulunan oyuncuları Sinan Engin’e ilettim. Transfer çalışmalarını o yürütecek.
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
ya serkan bırak türkiyede rüştünü ispatladın yurt dışına açıl teklif yokmu avrupadan
Galatasaray ile yeniden Avrupaya 2013 Kariyerim. Katkılarınızı beklerim.
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=110922
Sinan Engin hala beşiktaşda mı![]()
Batuhan satılmış galiba.
takım pekte kaliteli gözükmüyor serkan abi![]()
Serkan abi kadron dandik![]()
Serkan abi harbiden kadro dandiken az Rooney ayarında bir golcü lazım
![]()
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Beşiktaş’tan sonra hedef yurt dışı zaten. Beşiktaş ile de başarılı olmak istiyorum. Ayrıca kadronun çok kalitesiz olduğunu düşünmüyorum. Oyuncularım benim taktiklerimi uygularlarsa sorun yaşamayız.
Hazırlık maçları daha önceden ayarlanmıştı, ben de değiştirmedim. En zor olanı en son oynadığımız Genoa maçıydı. Tüm maçları kazandık.
Transfer çalışmaları da devam ediyordu. Son yıllarda takım başarısız olduğu için çoğu oyuncu sözleşme teklifini kabul etmedi. Yabancı transferinde pek başarılı olamadık, Türk oyuncularla kadroda derinliği sağlamak istiyoruz.
![]()
"YÜCE ATATÜRK"