Sayfa 22 / 29 İlkİlk ... 122021222324 ... SonSon
631 ile 660 arası toplam 860 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Tello sol bekte çok etkisiz. Seric var da, Seric oynayabilecek mi acaba, kontenjana takılıyor. Seric ile Cisse yedek kalır diyorsunuz siz Beşiktaşlılar, öyle olursa sol bekte kim oynayacak? Seric oynarsa da Bobo'yu kesmek gerekiyor. Sezer de bir şey yapamaz, o tecrübede değil.

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

ezber,ezber,ezber...Sezer'in yetersiz olduğunu nasıl anladın?Oynadığı kaç karşılaşmayı izledin de bu düşünceye vardın?Sezer Tello'yla benzer yapıda ama savunması iyi ona göre hız ve teknik açıdan çok benziyorlar birbirlerine.

Sezer'i izlemedim ama eğer kaliteli bir isim olsa mutlaka adını duyardım. BJK'nin sol bekinde oynayabilecek bir oyuncu olsa geçen yıl şans bulurdu veya adını duyururdu. Oynatın da sonuç hüsran olsun, ne diyeyim

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bu Sezer eğer Karşıyaka'da oynayan Sezer ise forma verildiğinde sırıtmaz. Gökhan da 2. ligdeydi fakat Fenerbahçe'de hiç de sırıtmadan oynuyor. Sezer de ofansı seven bir oyuncu, kötü değil, şans bulabilir.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Sezer Karşıyaka'da kiralık oynayan oyuncu değil mi ?

Canlı olarak izlemiştim Giresun'a geldiğinde.İyi bir oyuncu ama Beşiktaş'ın yükünü kaldıracak seviyede olduğunu düşünmüyorum.

Sol bek'te Seric oynayacaktır bence.Bu arada Ertuğrul Sağlam'ın işi çok zor olacak bence 8 kaliteli yabancıdan kimleri kesecek merak ediyorum.

Unutmadan söyliyim bence Cisse gidecek.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Sezer'e güvenmeliyiz benceSezer kaç senedir kirada artık bişeyler kazanmıştır.Lig A'nın en iyi sol beki oldu.Ben onda gelecek görüyorum.Olmadı arkada Tello önde Aydın oynatırız.Seric oynarsa mecburen Nobre ilk 11 olcak ama Bobo mutlaka ilk 11 olmalı bomba gibi geliyor....Aklıma bir şey takıldı bu arada.Cisse yedek olunca, Sivok ön libero olcak büyük ihtimal.Bu durumda Zapotocny'nin yanında kim olcak?Toraman kalsa bence o oynardı ama şimdilik en büyük aday Gökhan Zan.

Taktik 1
    Rüştü
    Serdar ---Zapo---G.Zan---Sezer(Aydın)
    (Toraman)
    Uğur-----Sivok
    Holosko------Delgado------Tello
    Bobo
    (Nobre)

Taktik 2
    Rüştü
    Serdar---Zapo---G.Zan---Sezer
    (Toraman)
    Sivok
    Serdar Ö.---Delgado---Tello
    Holosko---Bobo
    (Nobre)

Taktik 1=> Zor ve önemli maçlarda,Derbiler, Avrupa maçları, bazı zorlu Anadolu takımı deplasmanlarında vs.
    Taktik 2=> Genellikle iç sahada ve dışardaki kolay maçlarda, baskı kurmak adına kullanılmalı

Kadro için 6+2 alternatifleri şimdi de ;
    Alternatif 1 : Seric+Cisse yedek; sol kanatta Tello'nun yeri garanti, önünde veya arkasında oynayabilcek 2 aday var;Aydın ve Sezer, hatta 3 aday ( Ekrem Dağ )
    Alternatif 2 : Seric + Bobo yedek; sol kanat aynı şekilde , Bobo yerine de Nobre oynar.Sivok defansa çekilir, ki bu da kuvvetli bir ihtimal.Sivok defans oynamak için geldiğini belirtmişti.Cisse ön libero olarak ilk 11'e katılır.
    Alternatif 3:Bobo+Cisse yedek; sol beke Seric'i yerleştiririz.Bobo yerine yine Nobre oynar.Cisse yerine de Sivok...

Bunlar benim görüşlerim ,kalacak yedek oyuncular kadar Ertuğrul hocanın taktiksel dizilişini de merak ediyorum.Sanırım önemli hazırlık maçlarında görebileceğiz taktiği...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Evet arkadaşlar Sezer Karşıyaka'da kiralık oynayan Sezer.Hücumu iyi ama defansif anlamda biraz zayıf,biraz daha çalışırsa 11'de yer bulur kendisine.Ayrıca Emre Özkan isminide yazın bir kenara...

Herkes gibi yedek kalacak yabancıları bende merak ediyorum.Bobo ve ya Holosko'dan biriside yedek kalabilir...

Holosko'nun yedek kalacağını sanmıyorum, takımı tek başına sırtladı 2. devre geldiğinden itibaren.

Yedek kalmayacak yabancılardan bankoları şunlar: Delgado, Tello, Holosko, Zapotochny, Sivok. Bir de Cisse, Bobo veya Seric'ten biri oynar. Diğerleri kulübede. Bobo ile Cisse yedek kalmalı, zira yeni alınan bir yabancıyı yedek oynatmak saçmalıktır, hele ki Zapotochny ile Sivok gibi çok para verilen iki yabancıyı. Defansif orta saha yükünü kim çekecek onu merak ediyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Ertuğrul Hoca idmanlarda sürekli tek forvet arkasında Delgado deniyormuş...

-------------Rüştü------------

Kurtuluş---Zapo--Sivok----Seric

S.Özkan----Uğur-Tello-----Aydın

-------------Delgado------------

-------------Holosko------------

Geçen sezon Koray ayrıldıktan sonra Cisse'nin yokluğunda önliberoda mücadeleci yapısıyla önplana çıkan Tello'ya görev veriyordu Ertuğrul Hoca.Yine böyle bir şey düşünebilir...

Ya da Seric yedek kalır sol bek Sezer oynar.Sol açığa Tello geçer.Aydın'ın yerinede Cisse dahil olur kadroya,ki bu ihtimal daha yüksek duruyor...

----------------Rüştü---------------

Kurtuluş------Zapo--Sivok------Sezer

--------------Uğur--Cisse-----------

S.Özkan------------------------Tello

----------------Delgado-------------

----------------Holosko-------------

Tabi bunlar tahminden öteye gitmez.Merakla bekliyorum...

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Anıl bence Holosko ile tek forvet oynanmaz.Madem bu sene çift dm oynayacağız.Holosko sağa koyarız.Bobo tek forvet olursa, Tello ortada olur dediğin gibi , solda Aydın oynar.Tek forvet Nobre olursa , Tello solda Cisse ortada...Çeklerin defansın ortasında oynama işi aklıma daha bir yattı sanki.Çünkü Gökhan Zan'a güvenemiyorum

Uğur İnceman yeni yerli transferlerden en şanslı isim. Cisse yedek kalırsa o bölgede oynayabilmesi en yüksek ihtimalli oyuncu.

4-2-2-1-1 oynayacaksak Beşiktaş en ideal kadro bence;

----------------Rüştü---------------

Serdar----Zapotochny--Sivok----Sol bek

--------------Ekrem--Uğur-----------

Holosko------------------------Tello

----------------Delgado-------------

----------------Bobo-------------

Toraman ve Üzülmez affedilirse, sol bekte Üzülmez, ön liberoda Toraman oynar Ekrem yerine, bence epey iyi olur.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Son ihtimal olarak orta sahanın defansif anlamda gücünü artırmak için S.Kurtuluş'un Tigana döneminde milli takıma kadar yükseldiği önlibero vasıflarından da yararlanabiliriz.Böylece Cisse'yi içimiz daha rahat bir şekilde yedek oturtabiliriz...

---------------------Rüştü---------------------

Tandoğan-------Zapo---Sivok------------Tello

------------------Kurtuluş-Uğur-----------------

--------------------Delgado--------------------

Holosko------------------------------------Aydın

---------------------Bobo-----------------------

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Tandoğan nerden çıktı Anıl, eksik olsunAncak yedek olur Beşiktaş'ımda...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence Cisse bu takımdan gönderilmeli..Aydın oynamalı ama bence.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by BlackEagle19o3 View Post
    Tandoğan nerden çıktı Anıl, eksik olsunAncak yedek olur Beşiktaş'ımda...
    Kerem her türlü ihtimalleri zorluyoruz napalım?Bakalım Ertuğrul Hoca ne yapacak...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bu sezon 8 tane iyi yabancımız var.Hepsi forma için kapışmak zorunda ve bu mücadeleden en büyük karı Beşiktaş kazanacaktır.

Sol bek için diğer bir ihtimal M.Sedef var.

Şu son maçımızın tekrarını seyrettim Zapotocny ile Sivok stoper oynadılar.Ve açıkcası bayağı güven veriyorlar 2 si bir arada defansta.

Geçen sezon en büyük sıkıntımız olan alternatif kadro sorununu hallettik.Lafın özü bu sezon ilk 11 için büyük bir mücadele olacak ve kazanan biz olacağız bence.
    So what?
    Saike

İbrahim Kaş imzaladı!
    İspanya'nın Getafe Kulübü, Beşiktaş'tan transfer ettiği İbrahim Kaş'ı bugün İspanyol basınına tanıtırken, genç oyuncu basın toplantısı sonrası, kendisini 4 yıllığına Getafe'ye bağlayacak resmi sözleşmeye imza attı. Kaş, "Getafe, gençlere fırsat veren bir kulüp. Hedefleri olan bir futbolcuyum" dedi.

Getafe'nin maçlarını oynadığı Coliseum Alfonsa Perez Stadı'nda yapılan tanıtımda konuşan İbrahim, ''Getafe, gençlere fırsat yaratan bir kulüp. Ben de hedefleri olan genç bir futbolcuyum'' dedi. 22 yaşındaki futbolcu, İspanyol Ligi'nin Avrupa'nın en zor liglerinden biri olduğunu, ancak uyum sağlamak için çok çalışacağını kaydedip, en çok zorlanacağı konu olarak gösterdiği İspanyolca'yı en kısa zamanda öğrenmek için yoğun çaba sarf edeceğini belirtti.

La Liga'daki en tecrübeli Türk futbolcu olan Villarreal formasını giyen Nihat Kahveci ile sık sık telefonda konuştuğunu anlatan İbrahim, ''Nihat ağabey iyi bir arkadaşım. Çok iyi bir seçim yapıp, güzel bir takıma geldiğimi söyledi. Bana ilk zamanlarda zorluk çekeceğimi söyleyip, (Sakın bocalama) uyarısında bulundu'' diye konuştu.

Öte yandan, basın toplantısında konuşan Getafe Spor Direktörü Toni Munoz, ''İbrahim süratli ve agresif bir futbol oynuyor. Öğrenmesi gerekenler de var ama burası kalitesini göstermesi için iyi bir yer'' değerlendirmesinde bulundu.

Madrid'in ilçesi olan Getafe'ye menajeri Ahmet Bulut ile gelen İbrahim Kaş, basın toplantısı sonrası yeni forması ile fotoğraf çektirip, kendisini 4 yıllığına Getafe'ye bağlayacak resmi sözleşmeye imza attı.

Ajansspor

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

İbrahim Kaş kalsaydı takımda çok iyi bir alternatif olacaktı ama Getafe'ye gitti.Açıkcası hiç kızmadım gitmesine.İnşallah orada bizi en iyi şekilde temsil eder.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Mattersburg kulübüyle Cem Atan için bonservis ücreti konusunda anlaşılmak üzereymiş.Bu transfer her an bitebilir...

Beyler kadrolarinizi burda kurmayin

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Cem Atan'a gerek yok bence...

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    İbrahim Kaş kalsaydı takımda çok iyi bir alternatif olacaktı ama Getafe'ye gitti.Açıkcası hiç kızmadım gitmesine.İnşallah orada bizi en iyi şekilde temsil eder.
    Bravo Şemsi.Ne güzel objektif yorumlamışsın.

Bişey söylemek istiyorum;

Sezer'i tartışıyorsunuz olur ve olmaz diye..Bu takımda Mehmet Sedef vardı ne oldu?Tamamen bilmediğimden soruyorum..

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Mehmet Sedef haLa takımda. Sadece Mehmet Sedef i ErtuğruL hoca biraz daha ofansif anLamda düşünüyor. Zaten Mehmet savunmada oynadığı maçLarda vasatın üstüne çıkamazken, ofansif oynadığı maçLarın bazıLarında başarıLı oLabiLiyor.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Mehmet Sedef haLa takımda. Sadece Mehmet Sedef i ErtuğruL hoca biraz daha ofansif anLamda düşünüyor. Zaten Mehmet savunmada oynadığı maçLarda vasatın üstüne çıkamazken, ofansif oynadığı maçLarın bazıLarında başarıLı oLabiLiyor.
    Kısacası Mehmet Sedef'e ikinci bir Uğur Boral diyebilirmiyiz.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Diyemeyiz. Mehmet Sedef, Uğur BoraL a göre daha yavaş, ve daha tekniği zayıf bir oyuncu. Mehmet Sedef düz bir oyuncu. Fiziği güçLü, etkiLi şutLarı oLan, müsayit boş pozisyonLarda iyi orta açan bir adam. Kendisinin pozisyon yaratma gibi bir yeteneği yok. Beşiktaş ondan iLk zamanlarda çok şey bekLiyordu ama o bir türLü isteniLen düzeye geLemedi. HaLa çok eksikLeri var. Artı yönLeri ise mücadeLeci ve farkLı bir kaç pozisyonda daha oynayabiLiyor oLması. Uğur BoraL iLe karşıLaştırıLamaz biLe.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Mehmet Sedef dl olarak düşünülmüyor.Ml ya da mc de daha başarılı.Paf takımda forvet arkası da oynuyordu.Bence gönderilmesi veya kiraya verilmesi laızm, pek beğenmiyorum Mehmet'i

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Diyemeyiz. Mehmet Sedef, Uğur BoraL a göre daha yavaş, ve daha tekniği zayıf bir oyuncu. Mehmet Sedef düz bir oyuncu. Fiziği güçLü, etkiLi şutLarı oLan, müsayit boş pozisyonLarda iyi orta açan bir adam. Kendisinin pozisyon yaratma gibi bir yeteneği yok. Beşiktaş ondan iLk zamanlarda çok şey bekLiyordu ama o bir türLü isteniLen düzeye geLemedi. HaLa çok eksikLeri var. Artı yönLeri ise mücadeLeci ve farkLı bir kaç pozisyonda daha oynayabiLiyor oLması. Uğur BoraL iLe karşıLaştırıLamaz biLe.
    Quote Originally Posted by BlackEagle19o3 View Post
    Mehmet Sedef dl olarak düşünülmüyor.Ml ya da mc de daha başarılı.Paf takımda forvet arkası da oynuyordu.Bence gönderilmesi veya kiraya verilmesi laızm, pek beğenmiyorum Mehmet'i
    Kerem ve Hayrettin abim zaten ben Sedef için Uğur Boral demedim.Hayrettin Abim defansı zayıf derken bende Uğur Boral'ında defansı zayıf olduğundan dolayı Uğur Boral gibi diyebilirmiyiz dedim.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Mehmet Sedefin asıl mevkiisi ML/AML'dir

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Mattersburg kulübüyle Cem Atan için bonservis ücreti konusunda anlaşılmak üzereymiş.Bu transfer her an bitebilir...
    Cem Atan'ı çok istiyor Sinan Engin.Demekki bir ışık gördü bu adamda.Yetenekli bir oyuncu olduğunu duydum ama biraz şımarıkmış.Çok ihtiyacımız yok aslında ama çok yetenekliyse ucuza kapatırsak neden olmasın diyorum..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Zaten ucuza almanın peşindeler Şemsi.O yüzden bu kadar pazarlık yapıyorlar.Çok gerekli olsa bu kadar pazarlık yapmadan alırdık.Devre arasından beri S.Engin bir çok maçını izlemiş ve ısrarla alınmasını istiyor...

Oyun olarak Burak Yılmaz'ın biraz daha güçlü ve dengeli hali...

Sayfa 22 / 29 İlkİlk ... 122021222324 ... SonSon

Mesaj Yetkileri