Sayfa 22 / 122 İlkİlk ... 1220212223243272 ... SonSon
631 ile 660 arası toplam 3657 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    34

İngiliz basını, Premier Lig ekiplerinden Newcastle United'ın Arda Turan'ı transfer edeceği yönündeki haberlerini sürdürüyor.

Daily Mirror gazetesi de bugünkü sayısında, Newcastle'ın Arda'yı transfer etmek için Galatasaray'a 7 milyon pound bonservis bedeli ödemeye hazır olduğunu yazdı.

Gazete haberinde, Newcastle teknik direktörü Kevin Keegan'ın Arda'yı, Avrupa'daki en önemli genç yeteneklerden biri olarak gördüğü ve EURO 2008 öncesinde transferi bitirmek istediğini belirtirken Galatasaray başkanı Adnan Polat'ın ise genç oyuncuyu tekliflere rağmen takımda tutmak istediği de ifade edildi

MARATON.COM.TR/ÖZEL HABER: KORAY BULUT

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Galatasaray'ın Robben'i Olurum!

Galatasaray’ın Rizespor’dan transfer ettiği Ferdi Elmas ilk kez konuştu!..

MARATON.COM.TR’yi tercih eden Ferdi, kendi geçmişinden ve özelliklerinden, Galatasaray’da en beğendiği futbolcudan daha önce yan yana oynadığı yıldızlara kadar her konudan bahsetti.

İşte “yeni aslan” Ferdi’yle yaptığımız söyleşi’nin ana hatları:

“Ben Overmars ve Robben gibiyim. Onların futbol stiline çok benziyorum. Süratliyim. Amacım: Galatasaray’da şov yapmak ve başarılarına katkı sağlamak. Hedefim: kendimi Şampiyonlar Ligi’nde gösterip, A Milli Takıma yükselmek. Galatasaray’da ilk 11 oynayacağımı düşünüyorum. sSl kantta oynayacağım için Arda ile rekabete gireceğim düşünülebilir ama Arda ile yan yana da forma giyebilirim. Kendime güveniyor ve inanıyorum.”

“Ben 23 yaşındayım ve daha önce 9 sene Ajax’ta oynadım. Çok büyük yıldızlarla yan yana görev aldım. Van Der Vaart, Heitinga ve Liverpollu Babel’le oynadım. Baki ile de aynı takımda bulundum. Bütün tecrübemi ve gördüklerimi Galatasaray’a taşıyacağım.”

“Özel yaşantım iyi, kendime iyi bakıyorum ve profesyonelce yaşıyorum. Galatasaraylı taraftarlar hiç merak etmesin, seneye yine şampiyonuz!”

“Galatasaray’da en çok Hakan Şükür’ü beğeniyorum. Onunla beraber oynamayı çok isterdim.”

MARATON.COM.TR ÖZEL
    HABER: F.TOLGA ERASLAN
    Last edited by ShevAnil : 04.Haziran.2008 at 15:13 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Ferdi'den bende çok ümitliyim açıkcası.Türk futbolu için önemli bir kazanç...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Default Aslan'a müjdeli haber !..

Teknik direktör arayışını sürdüren Galatasaray'a Yunanistan'dan müjdeli bir haber geldi !.. Daha önce Laudrup ile anlaşmaya çok yakın olduğu belirtilen Panathinakios'un Hollandalı teknik adam Henk Ten Cate ile görüştüğü ve büyük bir ihtimalle de tecrübeli teknik adamı takımın başına getireceği öğrenildi.

Laudrup'un sürekli olarak fiyat artırmasından dolayı genç teknik adamdan vazgeçen Yunan temsilcisinin, geçtiğimiz sezon Chelsea'de Avram Grant'ın yardımcısı olan Henk Ten Cate ile anlaşma noktasına geldiği ifade edildi. Holandalı teknik adamın da bu teklife sıcak baktığı ve kısa bir süre içerisinde sözleşme imzalanacağı öğrenildi.

(Ligtv.com.tr)

Nesil
    2007
    Yer
    34

Laudrup'u Almazlar Umarım. Bizi Çok Oyaladı Kalsın Bu Sene Klüpsüz...

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Harika bir transfer Ferdi ..

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

CimBom Laudrup ile cosar, genc bi teknik adam, takimdada genc cok yildiz adayi var. Kesinlikle Laudrup olmali

Laudrup çok para istiyomuş..Gelmez..

Ben Deschamps'ı çok istiyorum ya, keşke gelse.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Ya Hala laudurup diyorsunuz..Yahu adam yıllık 5M istiyor hiç bu kadar para verilirmi..Zaten kulübte para sorunu var..Laudrup'a en fazla yıllık 3m verilir..
    Last edited by Emurafu : 04.Haziran.2008 at 17:54

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Ya Hala laudurup diyorsunuz..Yahu adam yıllık 5M istiyor hiç bu kadar para verilirmi..Zaten kulübte para sorunu var..Laudrup'a en fazla yıllık 3m verilir..
    Iki yillik istedigi para 5 milyon, yani yillik 2.5 milyon istiyor.

Ferdi'nin altyapısı çok sağlam gerçekten, 1-2 sene içerisinde çok iyi yerlere gelecek potansiyeli var. Çok iyi bir transfer olur Galatasaray için Ferdi ..

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Bugun burda Dailly Mirror gaztesinde Arda nin Newcastle a transfer olacagini yazdi.

7£ milyon civari, bence az bi miktar Arda en az 10£milyon eder

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Mancini dedikoduları hala devam ediyor.Mancini hatta 3 tane oyuncu istemiş falan filan..Ne kadar dogru merakla bekliyoruz..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Mancini dedikoduları hala devam ediyor.Mancini hatta 3 tane oyuncu istemiş falan filan..Ne kadar dogru merakla bekliyoruz..
    Laudrup u karşılayamayan takım manciniyide karşılayamaz bence

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Laudrup'a yılda 2.5 milyon € veremeyen takım Mancini'ye nasıl maaş verecek.

Bence Galatasaray camia içinden birisini getirmeli. Galatasaray'lı futbolcular maçtan önce pohpohlanmayı seven futbolcular çabuk gaza gelebilen futbolcular. Bülent Korkmaz olabilir bu isim. Hem camia yı yakından tanyan bir hoca hemde kadroyu yakından tanıyan bir hoca. Ayrıca maliyetide az olur.

Bence yabancı hocaya hiç gerek yok.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Aydın Yılmaz İle 5 Yıllık Sözleşme İmzalandı

Geçtiğimiz sezon İstanbul Büyükşehir Belediyespor’da kiralık olarak forma giyen futbolcumuz Aydın Yılmaz ile 5 yıllık sözleşme imzalanmıştır.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Maicon mu :s Biraz ölçülü duyum yazsaymış bari.

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Arsa satilacak gibi, Ferdi ise bence cok akilli bir transfer.

Ayrica Laudrupu her yerde tercih ederim, Barca'ya gidecekken bazilari istememis ve Guardiola getirildi....

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Arkadaşlar kusura bakmayın ama ben Deschamps 'ın Galatasaray'ıma gelmesini istemiyorum.5-6 sene önce Juventus'ta oynarken Türkiye'de her türlü affedersiniz ama pisligi yapmıstı.Yok Türkler şöyle filan diye.Sevmem kendisini .
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Arkadaşlar kusura bakmayın ama ben Deschamps 'ın Galatasaray'ıma gelmesini istemiyorum.5-6 sene önce Juventus'ta oynarken Türkiye'de her türlü affedersiniz ama pisligi yapmıstı.Yok Türkler şöyle filan diye.Sevmem kendisini .
    Ama Deschamps Juventus'tan ayrıldığında sen 7 yaşındaydın

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Süper tespit

Valla Deshamps olursa harika olur. Şuan ismi gecen TD lerin en iyisi bence. Kendisini takımın basında görmeyi çok isterim.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Süper tespit

Valla Deshamps olursa harika olur. Şuan ismi gecen TD lerin en iyisi bence. Kendisini takımın basında görmeyi çok isterim.
    Yaşla bunun ne alakası var ki.Ben karakter yapısını begenmiyorum yıllar önce Türkler için söylediklerini şuan okuyorum .
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Del Piero_10 Misafir

Deschamps Juventus'tan 1999 yılında ayrıldı.5 yıl önce Monaco'da teknik direktörlük yapıyordu.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Yönetim Arda'yı satmak istemiyoruz diye sürekli açıklama yapıyor..İngiliz basınında haberler cıkmaya devam ediyor..Türk basınında ise her zaman çıkıyor alışdık

Nesil
    2003

Yönetim Arda'yı satmak istemiyoruz diye sürekli açıklama yapıyor..İngiliz basınında haberler cıkmaya devam ediyor..Türk basınında ise her zaman çıkıyor alışdık
    Her oyuncunun bir fiyati vardir. Finansal acidan Galatasaray tatmin olursa (yani aptalca yukseklikte bir teklif gelirse), Arda'da gitmek isterse pekala satilabilir.

Su anda telaffuz edilen rakamlar, Arda'nin yerine benzer kalitede oyuncu koymak icin yeterli degil bence. Bu nedenle de Galatasaray kulubu satmiyoruz aciklamasi yapmistir. Ama atiyorum 30 milyon Euro'luk bir teklif gelirse, satmamak ahmaklik olur bence.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Arda Euro 2008 de çok iyi bir performans gösterirse çok iyi teklifler gelecektir hem Arda'ya hemde Galatasaray kulübüne.Belki o zaman satılabilir.

Teknik hoca konusunda ise basındada belli başlı isimler dönüyor.Galatasaray yönetimi 1 isimi almak için uğraşıyor sanırım.Yoksa bu kadar uzamazdı herhalde..Bu uğraşılan isimde ya Deschamps'dır ya da Sammer'dir herhalde.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

ve monaco ya ŞL finali oynattı. Finalde Mourinho lu porto ya 3-0 yenildi.

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Deschamps Şampiyonlar Ligi maçında okan Buruk'un göbeğine basmış bir adam.Yerdeki adamın göbeğine bastı hadi o kazara köşe vuruşunda attığı tekme?Irkçı söylemlerinden ötürü Monaco'dan kovulduğu söyleniyor.Futbolculuğunda çirkefin tekiydi.

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by bjk_melo_151 View Post
    Deschamps Şampiyonlar Ligi maçında okan Buruk'un göbeğine basmış bir adam.Yerdeki adamın göbeğine bastı hadi o kazara köşe vuruşunda attığı tekme?Irkçı söylemlerinden ötürü Monaco'dan kovulduğu söyleniyor.Futbolculuğunda çirkefin tekiydi.
    Fatih Terim'in futbolculuk dönemini hatırlayan var mı

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Hiçbir hocayıda begenmiyoruz..İşimizi zor

Deshamps olaylarını nerelere getirmissiniz..Ozaman Türkiyeye gelince dövelim

Sayfa 22 / 122 İlkİlk ... 1220212223243272 ... SonSon

Mesaj Yetkileri