G.SARAY ALMANYA'DAN YENİ TEKNİK DİREKTÖRÜ İLE DÖNMEK İSTİYOR. SKİBEE HABERİNDEN NEDEN RAHATSIZ OLDULAR. KİMİ İKNAYA ÇALIŞIYORLAR
Turkspor.net türkspor medyasında Skibbe'nin istanbul'a geldiği haberini ilk duyuran site olmuş ve haber bomba gibi patlamıştı.
G.Saray yönetimi Skibbe'yi İstanbul'a çok gizli bir şekilde getirerek tesisleri gezdirmeyi, şartları görüşmeyi ve aynı günün akşamı tekrar Almanya'ya dönüşünü planlamışdı.
Herşey güzel giderken, Skibbe 'nin İstanbul'a geliş haberi turkspor.net istihbaratına takılmıştı.Turkspor.net haberi doğrulatmak için Adnan Sezgin'i aramış, Sezgin şokla karışık
''Yok böyle birşey, kesinlikle gündemde değil, nerden duyuyorsunuz böyle haberleri'' diyerek yalanlamıştı. Haberi sitemizden öğrenen spor medyası Adnan Sezgin'i arayarak haberi doğrulatmak istediklerinde Sezgin'in aynı tepkisi ile karşılaşmışlardı. Buna rağmen hemen hemen tüm gazeteler , Adnan Sezgin'den çok turkspor'a inanmış olacaklar ki haberi gazetelerinden manşetten vermişlerdi. Ancak böyle bir haberi etik olmayan bir şekilde turkspor.net i kaynak göstermeden kendi haberleri gibi vermeye çalışınca garip bir karmaşaya sebep olmuşlardı. TURKSPOR.NET BUGÜNE KADAR SON DERECE SEVGİ, SAYGI VE DOSTLUK BAGLARI İLE SAYGI DUYDUĞU ANDAN SEZGİN'İN BU TEPKİSİNE ANLAM VEREMEDİĞİNDEN OLAYIN PERDE ARKASINI ARAŞTIRMAYA BAŞLADI.. SONUÇTA BİR ALMAN TEKNİK ADAM TÜRKİYE'YE İSTANBUL'A GELİYOR VE G.SARAY YÖNETİMİ İLE KONUŞUYORDU. BU PANİK NEDENDİ? GERÇİ SONRASINDA ADNAN SEZGİN
''EVET 5 TEKNİK ADAMLA GÖRÜŞÜYORUZ SKİBBE'DE BUNLARDAN BİRİ DEMİŞTİ AMA SKİBBE ÜLKESİNE DÖNMÜŞTÜ BİLE.. TURKSPOR.NET BU PANİK VE TEDİRGİNLİĞİN, HATTA HABERİN YALANLAMASINDAKİ GERÇEĞİ ARAŞTIRDI SEBEBİNİ BULDU.. İŞTE G.SARAY'IN SKİBBE'NİN İSTANBUL'A GELİŞİNİ SIR GİBİ SAKLAMAYA ÇALIŞMASININ SEBEBİ NEYDİ.. G.SARAY'IN İKNA ETMEYE ÇALIŞTIĞI TEKNİK ADAM KİM.. İKNA TURLARI İÇİN G.SARAY'IN TEKNİK DİREKTÖRDEN ÖNCE KİMİ İKNA ETMESİ GEREKİYOR. BUNUN İÇİN SARI KIRMIZILI KİMİN RİCACI OLMASI İÇİN HAREKETE GEÇTİ.. TURKSPOR.NET FARKI İLE...
Sarı- Kırmızılı yönetim yeni teknik adam arayışlarındaki en önemli kriteri ALMAN BİR TEKNİK ADAM olarak belirlemişti.
Amaç Kalli ile başlayan ekolün sürdürülmesi düşüncesiydi. Önce Adnan Sezgin ve Haldun Üstünel, arkalarından da gizlice başkan Adnan Polat Almanya'ya gitmişlerdi.
Adnan Polat saatlerce Alman hoca ile başbaşa görüşmüş ve büyük ölçüde anlaşma sağlanmıştı. Sammer ekibimle hazırım diyordu.
SKİBBE TEDİRGİNLİĞİ VE PANİK
G.Saray Sammer ile büyük ölçüde anlaşmıştı. Ancak ne olur ne olmaz diyerek yedekte bir kaç teknik adam ile de görüşmeler gizlice devam ediyordu. Bunlardan birisi de Skibbe idi.. G.Saray Skibbe ile her konuda anlaşmış ve Alman Hoca'yı İstanbul'a Florya'ya davet etmişti. ANCAK BU KESİNLİKLE GİZLİ BİR ŞEKİLDE GERÇEKLEŞMELİYDİ. ÇÜNKÜ EĞER SAMMER, SKİBBE'NİN İSTANBUL'A GELEREK FLORYA'DA YÖNETİCİLERLE GÖRÜŞTÜGÜ HABER DUYARSA, BİR ANDA KARARINDAN CAYABİLİR
''HEM BENİMLE ANLAŞTINIZ, HEM DE SKİBBE'Yİ İSTANBUL'A GETİRİP TESİSLERİNİZİ GEZDİRİYORSUNUZ'' DİYEBİLİRDİ.
İşte Skibbe'nin İstanbul'a geliş haberinin turkspor.net tarafından ortaya çıkartılması, başta Adnan Sezgin olmak üzere, gizlilik planları bozulan G.Saray yönetiminin paniklemesine ve bu haberin şiddetli bir şekilde yalanlamalarına sebep olmuştu..
Bu şiddetli yalanlama sebebi ile, bir çok gazete turkspor.net e güvenerek, inananark haberi manşetlerine taşırken, Adnan Sezgin'in yalanlaması sebebiyle de haberi İDDİA diye vermişlerdi.
Belki şimdi G.Saray yönetimi bu haberleri Sammer'e götürüp ''Bakın kesin birşey yok. Birisi yalan bir haber yaptı. Gazeteler bunu iddia diye verdi'' diyerek Ortaya çıkan sıkıntılı tabloyu açıklamaya çalışacaklardır..
FUTBOLUN PATRONLARI YİNE ALMANYA'DA..
Skibbe görüşmesinden sonra Pazar akşamı Almanya'ya giden G.Saray'ın futbol patronları birinci derecede takımın başında görmek istedikleri Sammer ile tekrar görüşmeye başladılar..
Sammer'in , Skibbe'nin İstanbul'a getirildiğinden haberi var mıdır, yok mudur bilemeyiz. (G.Saray adına umarız yoktur) Ancak Sammer'in ikna edilmesi çabaları son hızla devam ediyor..
TEK SIKINTI ALMAN FUTBOL FEDERASYONU İLE OLAN 3 YILIK SÖZLEŞME
Son derece prensipli bir teknik adam olan Mattihas Sammer in elini bağlayan tek şey ALMAN FUTBOL FEDERASYONU İLE YAPMIŞ OLDUĞU 3 YILLIK SÖZLEŞME.. Gerçi sözleşmenin son yılı içinde olmasına rağmen Sammer
''Ben bir sözleşme imzaladım. Geri dönemem. G.Saray'a gelmek istiyorum. Ancak sözleşmem bitmeden gelmem çok zor.'' diyor.
ALMAN FUTBOL FEDERASYONU BAŞKANINI İKNA EDEREK SÖZLEŞMENİN BİTİRİLMESİ İÇİN HATIRLI DOSTLAR ARACI..
Sammer'in ''Ben imza attım. Sözleşme bitene kadar görevimin başındayım. Bir
kaç ay daha bekleyin. Ben anlaşmayı bozmam ama Federasyon başkanımız izin verir
ise o zaman seve seve gelirim'' demesi G.Saray yönetimini Almanya Futbol Federasyonu Başkanı Dr. Theo Zwanziger'i ikna etmek için harekete geçirdi.
G.SARAY ESKİ ALMAN BAŞBAKANININDAN RİCACI OLACAK.
G.Saray yönetimi Alman Futbol Federasyonu başkanının kıramayacağı bir ismi, yakın dostu (Haber kaynaklarımızın ismini verdiği ancak yazmamamızı rica ettiği) eski ALMANYA BAŞBAKAN larından birisini ricacı olarak devreye soktu. G.Saray yönetimi Eski başbakanın , Futbol Federasyonu Başkanı dostuna, Sammer'in G.Saray'ın başına geçmesi için sözleşmeyi feshettirmesini ve Sammer'e izin vermesini bekliyorlar.
SARI KIRMIZILI YÖNETİM SAMMER İLE DÖNMEK İSTİYOR.
Teknik Direktör tercihini kesinlikle bir Alman Hocadan yana kullanmak isteyen G.Saray'da futbolun patronları, Sammer ile Türkiye'ye dönmek için büyük çaba sarfediyorlar...
Sammer kimdir?
Matthias Sammer, Bundesliga'da 2000-2004 yılları arasında Borussia Dortmund ve 2004-05 sezonunda Stuttgart takımlarını çalıştırdı. Son 3 yıldır Almanya Futbol Federasyonu bünyesinde direktör olarak görev yapan Sammer, alt yapıdan A takıma kadar araştırma, taktik geliştirme gibi çeşitli projeler üzerinde çalışıyor.
TURKSPOR.NET.. ÖZEL HABER...
BU HABER KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ!... © Turkspor.net