İngiliz basını, Premier Lig ekiplerinden Newcastle United'ın Arda Turan'ı transfer edeceği yönündeki haberlerini sürdürüyor.
Daily Mirror gazetesi de bugünkü sayısında, Newcastle'ın Arda'yı transfer etmek için Galatasaray'a 7 milyon pound bonservis bedeli ödemeye hazır olduğunu yazdı.
Gazete haberinde, Newcastle teknik direktörü Kevin Keegan'ın Arda'yı, Avrupa'daki en önemli genç yeteneklerden biri olarak gördüğü ve EURO 2008 öncesinde transferi bitirmek istediğini belirtirken Galatasaray başkanı Adnan Polat'ın ise genç oyuncuyu tekliflere rağmen takımda tutmak istediği de ifade edildi
MARATON.COM.TR/ÖZEL HABER: KORAY BULUT
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Galatasaray'ın Robben'i Olurum!
Galatasaray’ın Rizespor’dan transfer ettiği Ferdi Elmas ilk kez konuştu!..
MARATON.COM.TR’yi tercih eden Ferdi, kendi geçmişinden ve özelliklerinden, Galatasaray’da en beğendiği futbolcudan daha önce yan yana oynadığı yıldızlara kadar her konudan bahsetti.
İşte “yeni aslan” Ferdi’yle yaptığımız söyleşi’nin ana hatları:
“Ben Overmars ve Robben gibiyim. Onların futbol stiline çok benziyorum. Süratliyim. Amacım: Galatasaray’da şov yapmak ve başarılarına katkı sağlamak. Hedefim: kendimi Şampiyonlar Ligi’nde gösterip, A Milli Takıma yükselmek. Galatasaray’da ilk 11 oynayacağımı düşünüyorum. sSl kantta oynayacağım için Arda ile rekabete gireceğim düşünülebilir ama Arda ile yan yana da forma giyebilirim. Kendime güveniyor ve inanıyorum.”
“Ben 23 yaşındayım ve daha önce 9 sene Ajax’ta oynadım. Çok büyük yıldızlarla yan yana görev aldım. Van Der Vaart, Heitinga ve Liverpollu Babel’le oynadım. Baki ile de aynı takımda bulundum. Bütün tecrübemi ve gördüklerimi Galatasaray’a taşıyacağım.”
“Özel yaşantım iyi, kendime iyi bakıyorum ve profesyonelce yaşıyorum. Galatasaraylı taraftarlar hiç merak etmesin, seneye yine şampiyonuz!”
“Galatasaray’da en çok Hakan Şükür’ü beğeniyorum. Onunla beraber oynamayı çok isterdim.”
MARATON.COM.TR ÖZEL
HABER: F.TOLGA ERASLAN