Sayfa 22 / 122 İlkİlk ... 1220212223243272 ... SonSon
631 ile 660 arası toplam 3657 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Harika bir transfer Ferdi ..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Default Aslan'a müjdeli haber !..

Teknik direktör arayışını sürdüren Galatasaray'a Yunanistan'dan müjdeli bir haber geldi !.. Daha önce Laudrup ile anlaşmaya çok yakın olduğu belirtilen Panathinakios'un Hollandalı teknik adam Henk Ten Cate ile görüştüğü ve büyük bir ihtimalle de tecrübeli teknik adamı takımın başına getireceği öğrenildi.

Laudrup'un sürekli olarak fiyat artırmasından dolayı genç teknik adamdan vazgeçen Yunan temsilcisinin, geçtiğimiz sezon Chelsea'de Avram Grant'ın yardımcısı olan Henk Ten Cate ile anlaşma noktasına geldiği ifade edildi. Holandalı teknik adamın da bu teklife sıcak baktığı ve kısa bir süre içerisinde sözleşme imzalanacağı öğrenildi.

(Ligtv.com.tr)

Nesil
    2007
    Yer
    34

Laudrup'u Almazlar Umarım. Bizi Çok Oyaladı Kalsın Bu Sene Klüpsüz...

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

CimBom Laudrup ile cosar, genc bi teknik adam, takimdada genc cok yildiz adayi var. Kesinlikle Laudrup olmali

Laudrup çok para istiyomuş..Gelmez..

Ben Deschamps'ı çok istiyorum ya, keşke gelse.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Ya Hala laudurup diyorsunuz..Yahu adam yıllık 5M istiyor hiç bu kadar para verilirmi..Zaten kulübte para sorunu var..Laudrup'a en fazla yıllık 3m verilir..
    Last edited by Emurafu : 04.Haziran.2008 at 17:54

Ferdi'nin altyapısı çok sağlam gerçekten, 1-2 sene içerisinde çok iyi yerlere gelecek potansiyeli var. Çok iyi bir transfer olur Galatasaray için Ferdi ..

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Bugun burda Dailly Mirror gaztesinde Arda nin Newcastle a transfer olacagini yazdi.

7£ milyon civari, bence az bi miktar Arda en az 10£milyon eder

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Ya Hala laudurup diyorsunuz..Yahu adam yıllık 5M istiyor hiç bu kadar para verilirmi..Zaten kulübte para sorunu var..Laudrup'a en fazla yıllık 3m verilir..
    Iki yillik istedigi para 5 milyon, yani yillik 2.5 milyon istiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Mancini dedikoduları hala devam ediyor.Mancini hatta 3 tane oyuncu istemiş falan filan..Ne kadar dogru merakla bekliyoruz..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Mancini dedikoduları hala devam ediyor.Mancini hatta 3 tane oyuncu istemiş falan filan..Ne kadar dogru merakla bekliyoruz..
    Laudrup u karşılayamayan takım manciniyide karşılayamaz bence

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Laudrup'a yılda 2.5 milyon € veremeyen takım Mancini'ye nasıl maaş verecek.

Bence Galatasaray camia içinden birisini getirmeli. Galatasaray'lı futbolcular maçtan önce pohpohlanmayı seven futbolcular çabuk gaza gelebilen futbolcular. Bülent Korkmaz olabilir bu isim. Hem camia yı yakından tanyan bir hoca hemde kadroyu yakından tanıyan bir hoca. Ayrıca maliyetide az olur.

Bence yabancı hocaya hiç gerek yok.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Aydın Yılmaz İle 5 Yıllık Sözleşme İmzalandı

Geçtiğimiz sezon İstanbul Büyükşehir Belediyespor’da kiralık olarak forma giyen futbolcumuz Aydın Yılmaz ile 5 yıllık sözleşme imzalanmıştır.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Maicon mu :s Biraz ölçülü duyum yazsaymış bari.

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Arsa satilacak gibi, Ferdi ise bence cok akilli bir transfer.

Ayrica Laudrupu her yerde tercih ederim, Barca'ya gidecekken bazilari istememis ve Guardiola getirildi....

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Arkadaşlar kusura bakmayın ama ben Deschamps 'ın Galatasaray'ıma gelmesini istemiyorum.5-6 sene önce Juventus'ta oynarken Türkiye'de her türlü affedersiniz ama pisligi yapmıstı.Yok Türkler şöyle filan diye.Sevmem kendisini .
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Yönetim Arda'yı satmak istemiyoruz diye sürekli açıklama yapıyor..İngiliz basınında haberler cıkmaya devam ediyor..Türk basınında ise her zaman çıkıyor alışdık

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Arda Euro 2008 de çok iyi bir performans gösterirse çok iyi teklifler gelecektir hem Arda'ya hemde Galatasaray kulübüne.Belki o zaman satılabilir.

Teknik hoca konusunda ise basındada belli başlı isimler dönüyor.Galatasaray yönetimi 1 isimi almak için uğraşıyor sanırım.Yoksa bu kadar uzamazdı herhalde..Bu uğraşılan isimde ya Deschamps'dır ya da Sammer'dir herhalde.
    So what?
    Saike

Nesil
    2003

Yönetim Arda'yı satmak istemiyoruz diye sürekli açıklama yapıyor..İngiliz basınında haberler cıkmaya devam ediyor..Türk basınında ise her zaman çıkıyor alışdık
    Her oyuncunun bir fiyati vardir. Finansal acidan Galatasaray tatmin olursa (yani aptalca yukseklikte bir teklif gelirse), Arda'da gitmek isterse pekala satilabilir.

Su anda telaffuz edilen rakamlar, Arda'nin yerine benzer kalitede oyuncu koymak icin yeterli degil bence. Bu nedenle de Galatasaray kulubu satmiyoruz aciklamasi yapmistir. Ama atiyorum 30 milyon Euro'luk bir teklif gelirse, satmamak ahmaklik olur bence.

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Arkadaşlar kusura bakmayın ama ben Deschamps 'ın Galatasaray'ıma gelmesini istemiyorum.5-6 sene önce Juventus'ta oynarken Türkiye'de her türlü affedersiniz ama pisligi yapmıstı.Yok Türkler şöyle filan diye.Sevmem kendisini .
    Ama Deschamps Juventus'tan ayrıldığında sen 7 yaşındaydın

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Süper tespit

Valla Deshamps olursa harika olur. Şuan ismi gecen TD lerin en iyisi bence. Kendisini takımın basında görmeyi çok isterim.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Süper tespit

Valla Deshamps olursa harika olur. Şuan ismi gecen TD lerin en iyisi bence. Kendisini takımın basında görmeyi çok isterim.
    Yaşla bunun ne alakası var ki.Ben karakter yapısını begenmiyorum yıllar önce Türkler için söylediklerini şuan okuyorum .
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Del Piero_10 Misafir

Deschamps Juventus'tan 1999 yılında ayrıldı.5 yıl önce Monaco'da teknik direktörlük yapıyordu.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

ve monaco ya ŞL finali oynattı. Finalde Mourinho lu porto ya 3-0 yenildi.

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Deschamps Şampiyonlar Ligi maçında okan Buruk'un göbeğine basmış bir adam.Yerdeki adamın göbeğine bastı hadi o kazara köşe vuruşunda attığı tekme?Irkçı söylemlerinden ötürü Monaco'dan kovulduğu söyleniyor.Futbolculuğunda çirkefin tekiydi.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Hiçbir hocayıda begenmiyoruz..İşimizi zor

Deshamps olaylarını nerelere getirmissiniz..Ozaman Türkiyeye gelince dövelim

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Arkadaşlar Adnan polatın söylediğini duymadınız mı ? Basında adı çıkmayan Bir td ile görüşüyoruz
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

G.SARAY ALMANYA'DAN YENİ TEKNİK DİREKTÖRÜ İLE DÖNMEK İSTİYOR. SKİBEE HABERİNDEN NEDEN RAHATSIZ OLDULAR. KİMİ İKNAYA ÇALIŞIYORLAR

Turkspor.net türkspor medyasında Skibbe'nin istanbul'a geldiği haberini ilk duyuran site olmuş ve haber bomba gibi patlamıştı.
    G.Saray yönetimi Skibbe'yi İstanbul'a çok gizli bir şekilde getirerek tesisleri gezdirmeyi, şartları görüşmeyi ve aynı günün akşamı tekrar Almanya'ya dönüşünü planlamışdı.
    Herşey güzel giderken, Skibbe 'nin İstanbul'a geliş haberi turkspor.net istihbaratına takılmıştı.Turkspor.net haberi doğrulatmak için Adnan Sezgin'i aramış, Sezgin şokla karışık
    ''Yok böyle birşey, kesinlikle gündemde değil, nerden duyuyorsunuz böyle haberleri'' diyerek yalanlamıştı. Haberi sitemizden öğrenen spor medyası Adnan Sezgin'i arayarak haberi doğrulatmak istediklerinde Sezgin'in aynı tepkisi ile karşılaşmışlardı. Buna rağmen hemen hemen tüm gazeteler , Adnan Sezgin'den çok turkspor'a inanmış olacaklar ki haberi gazetelerinden manşetten vermişlerdi. Ancak böyle bir haberi etik olmayan bir şekilde turkspor.net i kaynak göstermeden kendi haberleri gibi vermeye çalışınca garip bir karmaşaya sebep olmuşlardı. TURKSPOR.NET BUGÜNE KADAR SON DERECE SEVGİ, SAYGI VE DOSTLUK BAGLARI İLE SAYGI DUYDUĞU ANDAN SEZGİN'İN BU TEPKİSİNE ANLAM VEREMEDİĞİNDEN OLAYIN PERDE ARKASINI ARAŞTIRMAYA BAŞLADI.. SONUÇTA BİR ALMAN TEKNİK ADAM TÜRKİYE'YE İSTANBUL'A GELİYOR VE G.SARAY YÖNETİMİ İLE KONUŞUYORDU. BU PANİK NEDENDİ? GERÇİ SONRASINDA ADNAN SEZGİN
    ''EVET 5 TEKNİK ADAMLA GÖRÜŞÜYORUZ SKİBBE'DE BUNLARDAN BİRİ DEMİŞTİ AMA SKİBBE ÜLKESİNE DÖNMÜŞTÜ BİLE.. TURKSPOR.NET BU PANİK VE TEDİRGİNLİĞİN, HATTA HABERİN YALANLAMASINDAKİ GERÇEĞİ ARAŞTIRDI SEBEBİNİ BULDU.. İŞTE G.SARAY'IN SKİBBE'NİN İSTANBUL'A GELİŞİNİ SIR GİBİ SAKLAMAYA ÇALIŞMASININ SEBEBİ NEYDİ.. G.SARAY'IN İKNA ETMEYE ÇALIŞTIĞI TEKNİK ADAM KİM.. İKNA TURLARI İÇİN G.SARAY'IN TEKNİK DİREKTÖRDEN ÖNCE KİMİ İKNA ETMESİ GEREKİYOR. BUNUN İÇİN SARI KIRMIZILI KİMİN RİCACI OLMASI İÇİN HAREKETE GEÇTİ.. TURKSPOR.NET FARKI İLE...

Sarı- Kırmızılı yönetim yeni teknik adam arayışlarındaki en önemli kriteri ALMAN BİR TEKNİK ADAM olarak belirlemişti.
    Amaç Kalli ile başlayan ekolün sürdürülmesi düşüncesiydi. Önce Adnan Sezgin ve Haldun Üstünel, arkalarından da gizlice başkan Adnan Polat Almanya'ya gitmişlerdi.

Adnan Polat saatlerce Alman hoca ile başbaşa görüşmüş ve büyük ölçüde anlaşma sağlanmıştı. Sammer ekibimle hazırım diyordu.

SKİBBE TEDİRGİNLİĞİ VE PANİK

G.Saray Sammer ile büyük ölçüde anlaşmıştı. Ancak ne olur ne olmaz diyerek yedekte bir kaç teknik adam ile de görüşmeler gizlice devam ediyordu. Bunlardan birisi de Skibbe idi.. G.Saray Skibbe ile her konuda anlaşmış ve Alman Hoca'yı İstanbul'a Florya'ya davet etmişti. ANCAK BU KESİNLİKLE GİZLİ BİR ŞEKİLDE GERÇEKLEŞMELİYDİ. ÇÜNKÜ EĞER SAMMER, SKİBBE'NİN İSTANBUL'A GELEREK FLORYA'DA YÖNETİCİLERLE GÖRÜŞTÜGÜ HABER DUYARSA, BİR ANDA KARARINDAN CAYABİLİR
    ''HEM BENİMLE ANLAŞTINIZ, HEM DE SKİBBE'Yİ İSTANBUL'A GETİRİP TESİSLERİNİZİ GEZDİRİYORSUNUZ'' DİYEBİLİRDİ.
    İşte Skibbe'nin İstanbul'a geliş haberinin turkspor.net tarafından ortaya çıkartılması, başta Adnan Sezgin olmak üzere, gizlilik planları bozulan G.Saray yönetiminin paniklemesine ve bu haberin şiddetli bir şekilde yalanlamalarına sebep olmuştu..

Bu şiddetli yalanlama sebebi ile, bir çok gazete turkspor.net e güvenerek, inananark haberi manşetlerine taşırken, Adnan Sezgin'in yalanlaması sebebiyle de haberi İDDİA diye vermişlerdi.

Belki şimdi G.Saray yönetimi bu haberleri Sammer'e götürüp ''Bakın kesin birşey yok. Birisi yalan bir haber yaptı. Gazeteler bunu iddia diye verdi'' diyerek Ortaya çıkan sıkıntılı tabloyu açıklamaya çalışacaklardır..

FUTBOLUN PATRONLARI YİNE ALMANYA'DA..

Skibbe görüşmesinden sonra Pazar akşamı Almanya'ya giden G.Saray'ın futbol patronları birinci derecede takımın başında görmek istedikleri Sammer ile tekrar görüşmeye başladılar..
    Sammer'in , Skibbe'nin İstanbul'a getirildiğinden haberi var mıdır, yok mudur bilemeyiz. (G.Saray adına umarız yoktur) Ancak Sammer'in ikna edilmesi çabaları son hızla devam ediyor..

TEK SIKINTI ALMAN FUTBOL FEDERASYONU İLE OLAN 3 YILIK SÖZLEŞME
    Son derece prensipli bir teknik adam olan Mattihas Sammer in elini bağlayan tek şey ALMAN FUTBOL FEDERASYONU İLE YAPMIŞ OLDUĞU 3 YILLIK SÖZLEŞME.. Gerçi sözleşmenin son yılı içinde olmasına rağmen Sammer
    ''Ben bir sözleşme imzaladım. Geri dönemem. G.Saray'a gelmek istiyorum. Ancak sözleşmem bitmeden gelmem çok zor.'' diyor.

ALMAN FUTBOL FEDERASYONU BAŞKANINI İKNA EDEREK SÖZLEŞMENİN BİTİRİLMESİ İÇİN HATIRLI DOSTLAR ARACI..

Sammer'in ''Ben imza attım. Sözleşme bitene kadar görevimin başındayım. Bir
    kaç ay daha bekleyin. Ben anlaşmayı bozmam ama Federasyon başkanımız izin verir
    ise o zaman seve seve gelirim'' demesi G.Saray yönetimini Almanya Futbol Federasyonu Başkanı Dr. Theo Zwanziger'i ikna etmek için harekete geçirdi.

G.SARAY ESKİ ALMAN BAŞBAKANININDAN RİCACI OLACAK.
    G.Saray yönetimi Alman Futbol Federasyonu başkanının kıramayacağı bir ismi, yakın dostu (Haber kaynaklarımızın ismini verdiği ancak yazmamamızı rica ettiği) eski ALMANYA BAŞBAKAN larından birisini ricacı olarak devreye soktu. G.Saray yönetimi Eski başbakanın , Futbol Federasyonu Başkanı dostuna, Sammer'in G.Saray'ın başına geçmesi için sözleşmeyi feshettirmesini ve Sammer'e izin vermesini bekliyorlar.

SARI KIRMIZILI YÖNETİM SAMMER İLE DÖNMEK İSTİYOR.
    Teknik Direktör tercihini kesinlikle bir Alman Hocadan yana kullanmak isteyen G.Saray'da futbolun patronları, Sammer ile Türkiye'ye dönmek için büyük çaba sarfediyorlar...

Sammer kimdir?
    Matthias Sammer, Bundesliga'da 2000-2004 yılları arasında Borussia Dortmund ve 2004-05 sezonunda Stuttgart takımlarını çalıştırdı. Son 3 yıldır Almanya Futbol Federasyonu bünyesinde direktör olarak görev yapan Sammer, alt yapıdan A takıma kadar araştırma, taktik geliştirme gibi çeşitli projeler üzerinde çalışıyor.

TURKSPOR.NET.. ÖZEL HABER...

BU HABER KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ!... © Turkspor.net
    Sammer 10 numara olur..

Deschamps geliyor!
    Geçen sezonun bitimine 6 hafta kala Feldkamp'ın gidişiyle hocasız kalan Galatasaray, yeni sezonun teknik direktörünü nihayet buldu. Sarı-kırmızılı yönetim, Hagi, Souness, Skibbe gibi birçok isimle görüştükten sonra Fransız teknik adam Didier Deschamps'ta karar kıldı.

ÜCRETİ 1.6 MİLYON EURO

Taraflar arasında yapılan görüşmelerde anlaşma sağlandığı bildirildi. Geçen sezon İtalya'nın Juventus takımını çalıştıran ve ikinci ligden Serie A'ya çıkaran Deschamps'ın pazarlıklarda 2 milyon euro istediği ancak 1.6 milyon euroya ikna olduğu öğrenildi. Ancak Galatasaray yönetimi bu indirime ikna etmek için Fransız teknik adama lig, kupa şampiyonlukları ile Şampiyonlar Ligi'nde geçilecek turlar için özel primler taahhüt etti. Yarın İstanbul'a gelmesi beklenen Deschapms'ın pazar günü imza atması planlanıyor.

YENİ MENAJER AÇIKLANDI

Bu arada istifa eden Mustafa Turgun'un yerine Galatasaray Futbol Takımı'nın idari menajerliğine Cenk Ergün getirildi. Ergün Sportif AŞ'de görevliydi.

05.06.2008
    Kaynak : Sabah

Sayfa 22 / 122 İlkİlk ... 1220212223243272 ... SonSon

Mesaj Yetkileri