ıkınızde inişli çıkışlı maclar oynuyorsunuz toparlanıp bi ser yakalamanız lazım yukarıyı zorlamak için
DisCo
Hellbells
ıkınızde inişli çıkışlı maclar oynuyorsunuz toparlanıp bi ser yakalamanız lazım yukarıyı zorlamak için
Everton toparlanmış. Bence ikiniz de ligi ilk yedide bitireceksiniz.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Aydoğan abime katılıyorum. Ayrıca Hellbells'ide tebrik ediyorum umarım hep mutlu olur.
sankı yavas devam edionuz yaTakipciniz olarak merak ediomm
You'll Never BeatThe Irish !
bayram tatilinde oynamayacaklarmış yazmışlar zaten.middlesbrough her zaman favorimsin![]()
Para bende oyuncu bende güç bende kariyerin sevilmeyen karakteriyim. Yaşasın kötülük kahrolsun seferoğulları
Arkadaşlar yaz tatili bayram tatili derken denk gelemiyoruz. Bayramdan sonra kaldığı yerden devam edeceğiz. Everton yükselişini ve Boro'nun küme düşmedeki maceraları 5. sezonda sizlerle olacak.![]()
![]()
[quote=HELLBELS YENİLMEZ MİDDLESBROUGHT BÖLÜNMEZ[/quote]
katılıyorum everton boro kardeşdir ayrım yapan kalleştir![]()
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Umut abi hayırlı olsun
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
umut abi hayırlı olsun![]()
keske gruptan cıkabılseydın abi
Bu maçı kazansak şansımızı sona maça taşıyorduk ama olmadı. Bazen durdurulması imkansız gibi oynuyoruz bazende acayip kötü.
Tabi aklınıza şu gelmesin. Mesela Man Utd maçı acayip iyi oynadık. Rakip dandik değildi. Ama bazende rakibin güçlü veya zayıf olmasına bakmaksızın berbat oynuyoruz.
abi noldu ya ndn devam etmiyosunuzSıtenın en guzel kariyeri bittimi yoksa
![]()
BARCLAYS PRİMİERSHİP 14.HAFTA
MİDDLESBROUGH : 1 - 2 : CHELSEA
BARCLAYS PRİMİERSHİP 15.HAFTA
MAN.UTD : 2 - 2 : MİDDLESBROUGH
BARCLAYS PRİMİERSHİP 16.HAFTA
MİDDLESBROUGH : 1 - 1 : LİVERPOOL
CARLİNG CUP ÇEYREK FİNAL
NEWCASTLE : 1 - 2 : MİDDLESBROUGH
Maçta sakatlanan oyuncumuz Javier Portillo 1-2 ay sahalardan uzak kalacak.
Bir Dost
Hellbells
UEFA'ya gıtmen ıyı abi UEFA'DA basarılar...
Boro'ya bıse denemez suanChelsea Man UTD Liverpool ust uste maclar ama bu 3 mactan 2 puan fena deqıl abi ...
manu macında kornerın yok abı o nasıl ıs ya ama sonuclar ıyı
Everton Uefa 'da iş yapacaktır.
M.Boro'da 3 zorlu maçtan 2 puanla ayrılmış.Az kalsın Chelsea'den de puan alıyormuş ama olmamış.
İkinizede tebrikler ve teşekkürler bu kadar uzun süreli,keyifli ve başarılı bir kariyer bizlerle paylaştığınız için![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Delikanlı adam korner atmaz,kronerden gol de atmaz
Valla zorlu 3 maç denk geldi atlattık.Lig şimdilik orta durumda ancak kupada yarı finale yükselmek iyi oldu.Yanlış hatırlamıyorsam kupada yarı final rakibi galiba chelsea idi.
Bizim için zevkti Murat. Taktiğim tarant.ula ancak verim vermeye başladı Boro'da.![]()
Bir Dost
Hellbells
Allahım ya 2 puancık almış seviniyor.
Ben Chelsea Liverpool Man Utd. 6 puan çıkardım üstüne Chelsea zor kortuldu bu kadar hava basmadım.![]()
oo ne dedi.bu lafın altında kalınır mı bilmiyorum![]()
Burak iyi gidiyorsun. Sanırım güzel bir sırada bitireceksin ligi.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
o maçı da kazansaydın ( Reading )( maçı) süper olacaktı
Yenebilirdim ama Reading çok etkili oynadı aslında. Ama bizde az ve öz pozisyonlar buluyorduk. 1-0 önede geçtim. 6 dakika uzatma verildi. 90+5'te frikik oldu. Ortalanan topa bir kafa ve goooooooooooooool. Olacak iş değil![]()
oo umut son 3 maçta 7 puan çok iyi olmuş