Harbiden Deniz'in dediği gibi oyuncular yere basmıyor sanki![]()
Harbiden Deniz'in dediği gibi oyuncular yere basmıyor sanki![]()
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
siteler açılmıyor kilitlendi galiba
bu arada 3D new star soccer oyunundaki gibi. Böylece futbolcuların fiziki yapılarını görebilecez hep siyahi futbolcuları takımımda görmek istemişimdir![]()
Ayrıca oyuncu puanlarıda küsürlü olmuş direk 6 puan değil bu güzel.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
ArkadaşLar bunu yapmak koLaymış gibi konuşmayaLım Lütfen,söyLedikLerimiz o kadar koLay oLsaydı hepimiz oyun çıkartırdık.![]()
3d'de oyunu durdurmadan oyuncu değişiklği yapabiliriz umarım.
allahtan 2d olarak izleyebilicez maçları üstelik 2 farklı kamera açısı olucak 2d nin,3d olarak izlemiceğim için bi sorun yok 2d yerinde duruyo önemli olan bu![]()
3D motorunu geliştirirler muhtemelen.Panolar vs de eklenir.
Yav bu Pes,Fifa değilki bence ilk sene için çok iyi,zaman geçtikçe daha da güzelleşicek gerçeğe yakın olucak.
3D için kötü diyorsunuz ama oyunun FIFA Manager gibi olup bug yuvasına dönmesinimi istiyorsunuz ?
Asıl 3D budur işte , şimdi kanım ısındı 3D'ye , kafa vuruşları , şutları görmek yeter bana.
Evet 3D çok iyi olmasa da 2d gibi zamanla bu da gelişir oyun harika , almak için sabırsızlanıyorum..![]()
Güzel olmuş güzel
arkadaşlar ben izlemedim videonun tamamını da.
Böyle 3d harici acayip yenilikler varmı? bizlerin sinirini bozacak veya sevindirecek![]()
Nedvedmania arkadaşım , eğer girebiliyorsan Sistem İhtiyaçların da kopyalayabilir misin ?
2d görüntü her türlü akarr bu ne ya adamlar havada koşturuyolar
bu 3d ye iyi diyenlerin şimdiden fifa manager a donmesi gerek...
neyse artık 3d yi geliştirilene kadar 2d oynarız
Medya tarafından sorulan sorulara kendin cevap verebiliyorsun
Oyuncuyu maç sırasınca vs. maçtan önce motive edebiliyorsun
Oyuncuya kendi istediğin antremanı yaptırabiliyorsun
Bu yeniliklerden sadece 3'ü yeniliklerin çoğunu videoda göstermeyeceğiz şeklinde açıklama yaptılar için rahat olsun![]()
Bence harika olmş 3D olayı en azından artık ofsayt kafa vb. gibi pozisyonları daha iyi görcez. Sigames müthiş bir değişiklik yapmış onları burdan kutluyorum. Artık FM nin önünden kimse kalkmaz diye tahmin ediyorum. Bu oyunun orjinali alınmazmı ya işte sonuç budur. Teşekkürler Sigames ve Turksportal
bazı eski gelenekçi fanlardan birisi olarak (1993-94'den bu yana) 2D geldiği zamanlarda "bu ne ya, böyle şey olur mu?" diye eleştirenler birisiydim.. Bu oyuna 3D gelmesinede karşıydım. Fakat o dönemdeki teknoloji ile bu yorumu kolaylıkla getirebilirdiniz.. Şimdiki zaman ile o zaman arasında çok daha fazla fark var. Ayrıca yaklaşık 6 yıldır aynı olan maç motoru üzerine her yıl eklenen bir kaç değişiklik ile çıkan yeni oyunlar, bir çok oyun severi tatmin etmiyordu, Maç motorunda olan saçmalıklar 3D ye nasıl yansıyacak önemli olan bu. Football Manager, bu sene 3D olayı gerçekten iyi uygulamışsa, kullanılır, izlenir oynanır. O yüzden bu yıl herhangi bir eleştiriyi test etmeden yapmak istemiyorum.
Bazı gelenekçiler, özellikle CM2 serileri ve CM3 serilerinde bu oyuna bağlanan kişiler daha çok eleştiri yapabilirler. Oyunun o günlerden bu günlere geldiği süreçte ortada ve içerisinde kapsadığı özellikler ile kıyaslamasını yaptığınızda artık çok daha fazla ayrıntı bulunmakta. Haliyle 3D biraz kullanıcı tatmin etmek ve satış strajesi olarakta gözükse, iyi uygulandığı taktirde SI'ın yarattığı FM efsaneliğine efsane katacaktır
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
son olarak bir şey soracağım maçları istersek 2d olarak izleyebilecek miyiz fm 2009 da?
Arkadaşlar sistem gereksinimlerini görebildinizmi yazabilirmisiniz.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
slayer34 arkaşıma katılıyorum , zaten jerlik oyunu için 3D budur...
Ayrıca ben orada Sistem Gereksinimleri yazan yeride gördüm , yani açıklanmış.
Ama giremedim çünkü açılmıyor.
Arkadaşlar biz Fifa Manager gibi olsun demiyoruz ama bu 3D maç motorunun görüntü olarak gelişmesini istiyoruz.Çimlere daha iyi basan futbolcular.Panolar ve diğer ayrıntılar.Yeterli olacaktır.Muhteşem bir oyun bizleri bekliyor.Tabi 3D'de büyük buglar ve pozisyon tekrarları olmazsa (Fifa manager gibi).
oyun mükemmel ne zaman elimize geçer internetten download edebilir miyiz acaba
Şimdiden sabırsızLanıyorum.Muhteşem bir şey ortaya çıkacak.İlk işim takıma uzun şutu 20 oLan birisini aLıp şutLarını izLemek.![]()