Sayfa 22 / 34 İlkİlk ... 12202122232432 ... SonSon
631 ile 660 arası toplam 999 sonuç

Konu: Football Manager 2009 | Tanıtımı ve Sonrası [Açıklandı]

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Harbiden Deniz'in dediği gibi oyuncular yere basmıyor sanki
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

siteler açılmıyor kilitlendi galiba

bu arada 3D new star soccer oyunundaki gibi. Böylece futbolcuların fiziki yapılarını görebilecez hep siyahi futbolcuları takımımda görmek istemişimdir

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Ayrıca oyuncu puanlarıda küsürlü olmuş direk 6 puan değil bu güzel.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

ArkadaşLar bunu yapmak koLaymış gibi konuşmayaLım Lütfen,söyLedikLerimiz o kadar koLay oLsaydı hepimiz oyun çıkartırdık.

3d'de oyunu durdurmadan oyuncu değişiklği yapabiliriz umarım.

allahtan 2d olarak izleyebilicez maçları üstelik 2 farklı kamera açısı olucak 2d nin,3d olarak izlemiceğim için bi sorun yok 2d yerinde duruyo önemli olan bu

3D motorunu geliştirirler muhtemelen.Panolar vs de eklenir.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Yav bu Pes,Fifa değilki bence ilk sene için çok iyi,zaman geçtikçe daha da güzelleşicek gerçeğe yakın olucak.

3D için kötü diyorsunuz ama oyunun FIFA Manager gibi olup bug yuvasına dönmesinimi istiyorsunuz ?

Asıl 3D budur işte , şimdi kanım ısındı 3D'ye , kafa vuruşları , şutları görmek yeter bana.

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Evet 3D çok iyi olmasa da 2d gibi zamanla bu da gelişir oyun harika , almak için sabırsızlanıyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Güzel olmuş güzel

arkadaşlar ben izlemedim videonun tamamını da.

Böyle 3d harici acayip yenilikler varmı? bizlerin sinirini bozacak veya sevindirecek

Nedvedmania arkadaşım , eğer girebiliyorsan Sistem İhtiyaçların da kopyalayabilir misin ?

2d görüntü her türlü akarr bu ne ya adamlar havada koşturuyolar

bu 3d ye iyi diyenlerin şimdiden fifa manager a donmesi gerek...

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

neyse artık 3d yi geliştirilene kadar 2d oynarız

17. Default

Quote Originally Posted by slayer34 View Post
    arkadasim turkce konusuyorum anlamakmi istemiyorsun???????
    oyunda ki 3d nin amaci 2d oyunda gorulmesi zor olan kafa sutlari voleler vs gibi olaylarin gorulmesini saglamak yok ben illa ki super 3d istiyorum diyosan dedigim gibi fifa var onu oyna

kesinlikle katılıyorum burdaki 3d zaten abartı iyi olsa fifa gibi oyundan aldıgımız tat azalır burda maksat sadece oyunu daha iyi analiz edebilmemizi saglamak .

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Quote Originally Posted by expolatti View Post
    arkadaşlar ben izlemedim videonun tamamını da.

Böyle 3d harici acayip yenilikler varmı? bizlerin sinirini bozacak veya sevindirecek
    Medya tarafından sorulan sorulara kendin cevap verebiliyorsun

Oyuncuyu maç sırasınca vs. maçtan önce motive edebiliyorsun

Oyuncuya kendi istediğin antremanı yaptırabiliyorsun

Bu yeniliklerden sadece 3'ü yeniliklerin çoğunu videoda göstermeyeceğiz şeklinde açıklama yaptılar için rahat olsun

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

Bence harika olmş 3D olayı en azından artık ofsayt kafa vb. gibi pozisyonları daha iyi görcez. Sigames müthiş bir değişiklik yapmış onları burdan kutluyorum. Artık FM nin önünden kimse kalkmaz diye tahmin ediyorum. Bu oyunun orjinali alınmazmı ya işte sonuç budur. Teşekkürler Sigames ve Turksportal

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

bazı eski gelenekçi fanlardan birisi olarak (1993-94'den bu yana) 2D geldiği zamanlarda "bu ne ya, böyle şey olur mu?" diye eleştirenler birisiydim.. Bu oyuna 3D gelmesinede karşıydım. Fakat o dönemdeki teknoloji ile bu yorumu kolaylıkla getirebilirdiniz.. Şimdiki zaman ile o zaman arasında çok daha fazla fark var. Ayrıca yaklaşık 6 yıldır aynı olan maç motoru üzerine her yıl eklenen bir kaç değişiklik ile çıkan yeni oyunlar, bir çok oyun severi tatmin etmiyordu, Maç motorunda olan saçmalıklar 3D ye nasıl yansıyacak önemli olan bu. Football Manager, bu sene 3D olayı gerçekten iyi uygulamışsa, kullanılır, izlenir oynanır. O yüzden bu yıl herhangi bir eleştiriyi test etmeden yapmak istemiyorum.

Bazı gelenekçiler, özellikle CM2 serileri ve CM3 serilerinde bu oyuna bağlanan kişiler daha çok eleştiri yapabilirler. Oyunun o günlerden bu günlere geldiği süreçte ortada ve içerisinde kapsadığı özellikler ile kıyaslamasını yaptığınızda artık çok daha fazla ayrıntı bulunmakta. Haliyle 3D biraz kullanıcı tatmin etmek ve satış strajesi olarakta gözükse, iyi uygulandığı taktirde SI'ın yarattığı FM efsaneliğine efsane katacaktır
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

son olarak bir şey soracağım maçları istersek 2d olarak izleyebilecek miyiz fm 2009 da?

Quote Originally Posted by slayer34 View Post
    arkadasim turkce konusuyorum anlamakmi istemiyorsun???????
    oyunda ki 3d nin amaci 2d oyunda gorulmesi zor olan kafa sutlari voleler vs gibi olaylarin gorulmesini saglamak yok ben illa ki super 3d istiyorum diyosan dedigim gibi fifa var onu oyna
    evet cok haklısın oyundaki tek eksik ortalarda vurulan topların vole mi kafa mı rovasata mı oldugu? evet cok haklısın. cok az ingilizcen varsa yazıo zaten asagıda oyuncunun naptıgı...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Arkadaşlar sistem gereksinimlerini görebildinizmi yazabilirmisiniz.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Lightning View Post
    Nedvedmania arkadaşım , eğer girebiliyorsan Sistem İhtiyaçların da kopyalayabilir misin ?
    Ben birsürü kez linke tıkladım sonra birisinde sayfa ismi olarak Sports Interactivite yazdı 15 dk dır sadece o açık ve şuanda sitedeki yazıları görebiliyorum sadece. resimler az sonra açılacak Sistem gereksinimleri ile ilgili bir bölüm yok sanırım.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Quote Originally Posted by Exellence1905 View Post
    son olarak bir şey soracağım maçları istersek 2d olarak izleyebilecek miyiz fm 2009 da?
    Evet , izleyebileceğiz.

slayer34 arkaşıma katılıyorum , zaten jerlik oyunu için 3D budur...

Ayrıca ben orada Sistem Gereksinimleri yazan yeride gördüm , yani açıklanmış.
    Ama giremedim çünkü açılmıyor.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Exellence1905 View Post
    evet

Mustafa abi 2009 senesi Turksportalın 10. yıl dönümü olacak. Bu yüzden çok özel şeyler bekliyoruz sizden ona göre
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Arkadaşlar biz Fifa Manager gibi olsun demiyoruz ama bu 3D maç motorunun görüntü olarak gelişmesini istiyoruz.Çimlere daha iyi basan futbolcular.Panolar ve diğer ayrıntılar.Yeterli olacaktır.Muhteşem bir oyun bizleri bekliyor.Tabi 3D'de büyük buglar ve pozisyon tekrarları olmazsa (Fifa manager gibi).

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

oyun mükemmel ne zaman elimize geçer internetten download edebilir miyiz acaba

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Şimdiden sabırsızLanıyorum.Muhteşem bir şey ortaya çıkacak.İlk işim takıma uzun şutu 20 oLan birisini aLıp şutLarını izLemek.

Sayfa 22 / 34 İlkİlk ... 12202122232432 ... SonSon

Mesaj Yetkileri