Anket Sonuçlarını Görüntüle: Football Manager 2009'u Türkiye'den Satın Alacak mısınız?

Voters
611. You may not vote on this poll
  • Evet

340 55.65%
  • Hayır

271 44.35%
Sayfa 22 / 26 İlkİlk ... 122021222324 ... SonSon
631 ile 660 arası toplam 762 sonuç

Konu: Football Manager 2009 - Satışa Çıktı

yanlız ilk önce 14 kasım sonra 17 kasım şimdi kasım yakında fm 2009u beklemeyin fm 2010 1 aya elinizde diye başlık atıcaklar

ya arkadaşlar senditte benden kargo ücreti almamışlar sizde aldılar mı(senditten alanlar için söylüyorum)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Harbi bu ne yaa ertelene ertlene bu sene FM bize hayal olacak... millet oynuyor ss lere baka baka ilk baştaki heyecanda kalmadı

Beyler oyunu yükleyip içinde Data Editör bulunan biri bana upload edip gönderebilirmi, çok Lazım..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Önceki sayfalara bi göz attım da; "Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş" sözü aklıma geldi birden.. Fiyatı yüksek diye oyunu karalamanın bi anlamı yok.. Kimse size zorla alacaksınız demiyor..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Yukarıda arkadaşımız sormuş;

Sendit'ten katgo ücreti alınmıyor. Çünkü oyunu 'Free Delivery' olarak satışa sundular. Oyun çıktıktan sonrada şuan 1£ zam yapmışlar.

Bu arada bana hala oyun gelmedi. Hala ödemede problem var diyor, sen nasıl hallettin? Geçen sene böyle olmamıştı.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Quote Originally Posted by kazma View Post
    ya arkadaşlar senditte benden kargo ücreti almamışlar sizde aldılar mı(senditten alanlar için söylüyorum)
    cevap verecek bir yurtsever(ne alakaysa) yok mu

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Ben cevap verdim zaten; 1 mesaj yukarıya yazdım. Bu arada arkadaşlar kimin nasıl ve ne koşullarda aldığı bizi ilgilendirmez ama buraya hangi yasal olmayan yollardan ulaştığınızı yazmayınız.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Sendit den aldığımızda Türkiyeden alınmış gibimi gözüküyor.. Yani Türkiyeden alınan orjinal sayısı mı artıyo?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

vee arkadaşlar FM sonunda elimde... GS kariyeri bekliyor sizi

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Mehmet, maalesef öyle gözükmüyor (Yani gözükmemesi lazım, çünkü para sadece Türkiye üzerinden transfer edilmiş gözüküyordur.)
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Baktım fiyata baya bi ucuz sendit de.. keşke öyle gözükse de hemen alsam ordan..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Valla gerçekten çok uygun ama keşke yansısa ama tam bilmiyorum belki de yansıyordur. Daha iyi bilen arkadaşlar varsa, daha iyi yardım edebilirler bize.

Ama sadece para transferi Türkiye üzerinden gerçekleştiğinden dolayı olmuyor olabilir. Çünkü oyun onların deposundan yola çıkıyor. Türkiye hiçbir yerde girmiyor bu konuya.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

ya abi ben tam mesajı yazdığımda senin mesaj geldi valla yani karışıklık oldu diyelim ben babamın kredi kartıyla aldım ve oyunun yollandığı yönünde mesaj geldi yani sorun çıkmadu yanlız bahçelievler yazdım turkce karakter sıkıntı yaratıyomuş ondan biraz tırsıyorum

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Türkçe karakter konusunda sorun çıkacağını düşünmüyorum. Zaten çıkarsa sana site üzerinden mesaj atacaklardır.

Bu arada eğer yinede sorun olursa Avrupa Yakası Posta Dağıtım ve İşleme Merkezi'ne ulaşırsan hiç sorun kalmayacaktır.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

teşekkürler ya bu siteyi seviyorum...I love tsi(bu arada bnm bahçeli istanbul değil ankara bahçelievler ama önemli değil)

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

O zamanda Ankara'daki dağıtım bürosuna gelecektir. Sorun olmaz, zaten sana ulaşamadıklarında Postacı da haber kağıdı bırakır adresine.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Activation biri bana anlatsın nası yapcamm yaa

Nesil
    2007
    Yer
    Yalova

Senditten alırız artık.Normalde arkadaşlarımla almayı düşünüyordum ama taksit imkanı falan olunca (sendit) tek başıma alabilirim diye düşündüm.
    Twitter

Maalesef bir zamanlar Glader77 idi nickim

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

arkadaşlar mağaza olarak türkiyede nerelerde satılmaya başlandı veya başlıyacak aralın online sitesinde daha satılmaya başlanmamış

bende bu ayın altısında senditten sipariş verdim gelmesini bekliyorum bana maliyeti 26.39 sterlin

arkadaşlar fm yi nerden buldunuz netten mi indirdiniz ve orjinal mi alsam diye düşünüyorum salı
    Last edited by funkartalaaa : 16.Kasım.2008 at 23:47

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yarın kesin çıkıyormu yoksa salı gün mü çıkıcak ?

18.11.2008 yazıyor aral ın sitesinde.ancak fiyatını bile belirlememişler daha.benim pek umudum yok yarın cıkacagına dair...

senditten alan arkadasların eline ulasan varmı acaba

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Mumiii87 senle aynı gün sipariş etmişiz senditten.Bana persembe günü ürün yola cıkarıldı haberi geldi.Bugünde ürün yoldadır eğer ürün elinize geçtiyse bu mesajı dikkate almayınız ama eğer geçmediyse işte postaların şu ve bu yoğunluğundan 5 gün uzayabilir nedeni bu olabilir falan diye bir bildiri mesajı geldi.

Zaten isterse 10 gün sonra gelsin bir acelem yok çünkü sigamesin doğru düzgün kontrol etmeden alalacele çıkardıkları oyun ve o oyundaki hataları düzeltmek için hızla çıkardıkları yaması fayda etmedi.Önümüzdeki 2 hafta içinde ikinci bir yama daha çıkacak gibi gözüküyor.O zamana kadar 2008 oynamaya devam ederim oyun gelse bile.

Bir ürün çıkarılırken yapılan kontrollerin müşteri memnuniyeti açısından daha bilinçli ve organize yapılması lazımdır.Ne yazık ki senelerden beri süregelen baştan savma bu senede oldu. Hatta bir ara sitenin iç forumlarda yapılan yorumlarda artık bu sene teknik aksaklıklar için yama olmayacak falan deniliyordu.Neyse biz fmseverler olarak buna alıştık sabrederiz. Fakat bu tür davanmaları hadi biz fm e yıllarımızı verdik seviyoruz ama gün gelirde oyun tekelden çıkarsa yahu bu oyun hep aksıyo hadi şu yeni çıkanı deneyelim olayına dönüşür.Fifa Manager 2009 giderek hamlelerde bulunuyor bu yönde.Dilerim bundan sonraki senelerde çıkardıkları oyunlarda sigames daha özenli davranır.

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Kaan Bey yazınız çok güzel duygularıma tercüman oldunuz ayrıca yazı stiliniz ve olaya yaklaşımınızda gençlere örnek olacak cinsten sizi tebrik ederim ...

FM yine bize yaptı yapacağını (yorumlara bakarak söylüyorum oyun daha elime ulaşmadı) Biz 1 ay daha 2008 ile idare edeceğiz anlaşılan umarım bu sene 2 yama ile kurtarırlar işi. 2. yamadan sonra başlarız oynamaya yeterki iyi bir şeyler olsun ama benimde duyduğum yorumlar EA gamesinde bu sene sıkı çalıştığı yönünde CM de bir atılım yapabilir. FM yapımcılarının bizleri arayış içine sokmamalarını diliyorum bende...

dağıtıcı firma oyunun yarın mağazalarda olacağını kesin olarak açıkladı.Fiyatı da 80 YTL. siparişede açıldı

www.aral.com.tr

Ömür Plaza Teknosa'ya uğradım tesadüfen Aral Oyun'un dağıtıcısı elemanla tanıştım teknosa'lara çarşamba günü dağıtacaklarını söyledi

Az önce aralgame den sipariş verdim,sabırsızlıkla bekliyorum geçmez şimdi 3 gün

Sayfa 22 / 26 İlkİlk ... 122021222324 ... SonSon

Mesaj Yetkileri