Bence biraz daha düşük fiyata almaya çalış..
Bence biraz daha düşük fiyata almaya çalış..
selamlar,man city ile 2. sezondayım.ofansa dönük kaliteli mc arıyorum para sorun değil. ( db 9.3.0 )
Arkadaşlar Los Angeles Galaxy ile oynuyorumBana iyi ve bonservisi elinde olan adamlar söylermisiniz ? Oyun versiyonu 9.3.0
mauricio var brezilyalı nelson cuevas var paraguaylı appiah var bunlar en iyi serbestler
Arkadaslar ben delgadoyu 6 milyon euroya sattim ama 2 hafta oldu para hala butcemde gozukmuyo ve de bana
1 forvet vede 1 amc onerebilirmisiniz ?
2'side 3'er milyon euro degerinde olsun.
dostum demirören borçlarını tahsil etmiştir..hiç böyle bir şeyle karşılaşmadım o yüzden bilmiyorum.. fakat aklıma ilk gelen taksitle sattıysan eğer yandın..
Forvet olarak oyunun başındaysan kovacevic i öneririm en az iki sene müthiş oynuyor.. amc olarak ise mehmet ekiciyi kiralayabilirsen işini görür..
Kurunun Yanında Yaş Telaş Yapmaz
Bende anlamadim dostum cidden
Demiroren yatti paranin ustune galiba neyse kovacevice yaziliyim ben
Tesekkur ederim.
Bu arada taksitlede satmadigima eminim delgadoyu![]()
shaktharım ben 2. sezonumda klüp 98 milyon euro verdi brandao ve fernandinho yu satıp 120 milyon euro olur forvette cardozonun yanına birisi bir tane kaleci bir tane defans orta birde fernandinho mevkisine orta saha ortaya bir tane oyuncu karar veremiyorum kim alcağımısizce kimleri aliyim
beyler trabzonu çalıştırıyorum sizce sakaryalı martinezialıyım mı bedavaya alabilirim yoksa sylva daha mı iyi
arkadaşlar forvet isteyenlere marquinhos'u tavsiye ederimhenüz 19 yaşında size maliyeti tahminen 11 milyon € olur.. paranız varsa alın.. zaten 2 sezon sonra 30 milyon € ya satarsınız
Guilherme'de aynı şekilde... Forvet hattınızda zaten bu 2 si varsa sıkıntı yaşamazsınız gol konusunda pek
Eugene seleznyov u da tavsiye ederim.. özellikleri çok iyidir
gene aldığınız fiyatın üzerinde satabileceğiniz bir oyuncu ... Kaleci konusunda paranız varsa ve azcık itibarınız varsa 17 milyona Igor Akinfeev i alın derim... Galatasaray'ı yönetiyorum ve ilk işim elimdeki gereksiz oyuncuları satıp Akınfeev'i almak oldu
9 sezondur kalemi başarıya korumakta
... Orta sahada ofansif olarak simon vukcevic
38 maç 22 gol 17 asistlik bir istatistikle bitirdiği bir sezonu var bende
süper bir adamdır... Maçda varlık gösteremesede 90 da ki bir frikikten maçın sizin olmasını sağlayabilecek bir oyuncu
stoperde gojko kacar iyidir
aldığınız fiyatın üstüne satabilirsiniz bunuda
sol kanat arda turan yada caner erkin .. Bu ikisininde çok faydası dokunacaktır... Sağ kanat mehmet topuz... Oyuna başladığımda 2-3 sezon içerisinde elimde bu kadro vardı.. Bir kaç mevki yazmadım... sol bek , sağ bek , stoper , defansif ortasaha felan.. Bu mevkilerde elimdeki oyuncularla devam ettim..2-3 sezon sonra onlarıda iyi fiyatlara satıp altyapıdan çıkardığım oyuncuları koydum yerine
Benim oyunda ki asıl amacım kulübü parasal yönden dünyanın en iyi kulüplerinden biri haline getirmek..bu yüzden daha iyi fiyata satabileceğimden emin olduğum oyuncuları alıyorum genelde... Birde altyapıdan çıkan oyunculara önem verin derim... Diğer kulüplerdeki iyi gençleri kadronuza katın...transfer döneminin son gnlerinde bir mevkiye adam ihtiyacı olduğunu gördüğünüzde fazla bilmediğiniz bir oyuncuya büyük miktarda para vereceğinize gençleri kullanın derim ben
getirisinin çok iyi olabileceğinden emin olabilirsiniz...Kadronuz çok iyi ve şampiyonlar liginde fazla başarılı olamıyorsanız.. Her sene kadroya 9-10 oyuncu alıp ilk 11 deki 4-5 oyuncuyu değiştirmekten vazgeçin derim
az oyuncu alın genel bir kadronuz olsun onu kullanın
takımdaki uyum artsın
şimdilik aklıma gelenler bu kadar
iyi oyunlar hepinize...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
kulübün mali durumu iyi değilse kulüp transfer bütçesinden kısmış olabilir o parayı![]()
Last edited by axidunya : 13.Haziran.2009 at 19:12 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Beyler Kayserispor ile ikinci sezondayım.Takıma abilik yapacak her an maçın kaderini değiştirebilecek bir amc (tabii Kayserispor'a fazla mali zarara uğratmadan gelebilecek) söylerseniz sevinirim.
Beyler Galatasaray'ı yönetiyorum, üç oyuncuyla anlaşmaya vardım, hangisi alsam karar veremedim.
Salvatore Foti
Federico Laurito
Pavel Pogrebnyak
İkinci sezonun başındayım. Hangisini alayım acil yardımcı olsanız?
9.3.0 Patch'te sanırım Laurito iyi değil![]()
Salvatore Foti.
(/s)
İbisevic Ve Dzeko ile de anlaşmaya vardım aslında...
Foti iyi midir
İbisevic : 5.5 M euro
Dzeko : 8 M euro
Foti : 3.3 M euro
Bu fiyatlara anlaştım. Foti'yi mi alayım Rossoneri, fikrin değerli benim için?
Arkadaşlar Galatasaray'a orta sahaya Axel Witsel'i mi yoksa Steven Defour'u mu alayım? Hangisi daha çok katkı yapar?
Axel Witsel'i al. Çok yönlü ve daha iyi gelişiyor.
Foti'yi alıyorum bu arada![]()
hakan sükürü, yıl kaç bilmiyorum ama Foti'nin ss'i koyabilir misin? Dzeko çok para ama Foti Dzeko'dan daha iyi oluyor.
(/s)
İkinci sezonun başındayım, Foti şimdiden (bazı mental özellikleri dışında) Dzeko'dan iyiTeşekkür ederim önerin için.
Foti'yi sol fc'de oynatmanı tavsiye ediyorum bir de![]()
(/s)
Tek Forvet oynuyorum, Barça tarzı![]()
Vukcevic'i mi alayım 9M euroya,
Theo Janssen mi 6 M euroya,
Ze Roberto mu bedavaya?
İkinci senemdeyim.. Dmcnin önündeki iki mc den, sol mc biraz ofansif olacak.. O babda..
Valla dayanamadım hem roberto hem vukcevic'i aldım. Vukcevic ne öyle yahu, Ronaldinho gibi güçleri
2. Sezondayım, ilk 11'im;
-----------------------De Sanctis----------------------------
A.Dereli(Uçar)---Servet(güngör)-----Meira(Zan)---Pernia(Balta)
-------------------------Topal------------------------------
------------Ze Roberto(barış)--Vukcevic(m.sarp)--------------
Arda---------------------------------------------------Caner
------------------Foti(M.Yıldız/Nobre)-----------------------
Bende 2.sezondayım bende Galatsarayım 11 im
Gk:Transfer(aykut)
Dr: Sabri(uğur)Dc: Naldo(servet) Dc:Miranda(e.güngör)DL:H.balta(A.erdem)
Dm:Mehmet topal(barış) Dm:Rafael carioca(ayhan)
Amr:Mehmet Topuz Amc:R.Vander vaart Aml:Wagner(arda)
Fc :Oscar Cardozo(m.yıldız/Eder)
Kadroma ne tavsiye edersiniz Naldo W.bremendeki naldo Miranda saopaulo daki miranda wagnerde coritibadaki wagner kaleci olarak sizce kimi almalıyım birde kadroya şl kupası için ne gibi takviyeler yapmalıyım
galatasaraya onerebılecegınız 2 tane hızlı forvet varmı 7 mılyon eurodan fazla olmasın
marquinhos keirrison
Last edited by Raten : 17.Haziran.2009 at 06:12
Ali Karimi.