Sayfa 22 / 29 İlkİlk ... 122021222324 ... SonSon
631 ile 660 arası toplam 842 sonuç

Konu: Football Manager 2009 Oyuncu Tartışma Platformu

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Bence biraz daha düşük fiyata almaya çalış..

selamlar,man city ile 2. sezondayım.ofansa dönük kaliteli mc arıyorum para sorun değil . ( db 9.3.0 )

Quote Originally Posted by SkyJacker View Post
    selamlar,man city ile 2. sezondayım.ofansa dönük kaliteli mc arıyorum para sorun değil . ( db 9.3.0 )
    matias fernandez güzel bir tercih olur

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Arkadaşlar Los Angeles Galaxy ile oynuyorumBana iyi ve bonservisi elinde olan adamlar söylermisiniz ? Oyun versiyonu 9.3.0

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

mauricio var brezilyalı nelson cuevas var paraguaylı appiah var bunlar en iyi serbestler

Arkadaslar ben delgadoyu 6 milyon euroya sattim ama 2 hafta oldu para hala butcemde gozukmuyo ve de bana

1 forvet vede 1 amc onerebilirmisiniz ?

2'side 3'er milyon euro degerinde olsun.

Nesil
    2005
    Yer
    Karşıyaka

Quote Originally Posted by bigboss34 View Post
    Arkadaslar ben delgadoyu 6 milyon euroya sattim ama 2 hafta oldu para hala butcemde gozukmuyo ve de bana

dostum demirören borçlarını tahsil etmiştir.. hiç böyle bir şeyle karşılaşmadım o yüzden bilmiyorum.. fakat aklıma ilk gelen taksitle sattıysan eğer yandın..

Forvet olarak oyunun başındaysan kovacevic i öneririm en az iki sene müthiş oynuyor.. amc olarak ise mehmet ekiciyi kiralayabilirsen işini görür..
    Kurunun Yanında Yaş Telaş Yapmaz

Bende anlamadim dostum cidden

Demiroren yatti paranin ustune galiba neyse kovacevice yaziliyim ben

Tesekkur ederim.

Bu arada taksitlede satmadigima eminim delgadoyu

shaktharım ben 2. sezonumda klüp 98 milyon euro verdi brandao ve fernandinho yu satıp 120 milyon euro olur forvette cardozonun yanına birisi bir tane kaleci bir tane defans orta birde fernandinho mevkisine orta saha ortaya bir tane oyuncu karar veremiyorum kim alcağımı sizce kimleri aliyim

Nesil
    2005
    Yer
    Karşıyaka

Quote Originally Posted by torres92 View Post
    shaktharım ben 2. sezonumda klüp 98 milyon euro verdi brandao ve fernandinho yu satıp 120 milyon euro olur forvette cardozonun yanına birisi bir tane kaleci bir tane defans orta birde fernandinho mevkisine orta saha ortaya bir tane oyuncu karar veremiyorum kim alcağımı sizce kimleri aliyim
    defansa radoi yada burdisso yu öneririm.. burdisso DRLC oynuyor.. orta sahayada miguel veloso tavsiyemdir..
    Kurunun Yanında Yaş Telaş Yapmaz

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

beyler trabzonu çalıştırıyorum sizce sakaryalı martinezialıyım mı bedavaya alabilirim yoksa sylva daha mı iyi

arkadaşlar forvet isteyenlere marquinhos'u tavsiye ederim henüz 19 yaşında size maliyeti tahminen 11 milyon € olur.. paranız varsa alın.. zaten 2 sezon sonra 30 milyon € ya satarsınız Guilherme'de aynı şekilde... Forvet hattınızda zaten bu 2 si varsa sıkıntı yaşamazsınız gol konusunda pek Eugene seleznyov u da tavsiye ederim.. özellikleri çok iyidir gene aldığınız fiyatın üzerinde satabileceğiniz bir oyuncu ... Kaleci konusunda paranız varsa ve azcık itibarınız varsa 17 milyona Igor Akinfeev i alın derim... Galatasaray'ı yönetiyorum ve ilk işim elimdeki gereksiz oyuncuları satıp Akınfeev'i almak oldu 9 sezondur kalemi başarıya korumakta ... Orta sahada ofansif olarak simon vukcevic 38 maç 22 gol 17 asistlik bir istatistikle bitirdiği bir sezonu var bende süper bir adamdır... Maçda varlık gösteremesede 90 da ki bir frikikten maçın sizin olmasını sağlayabilecek bir oyuncu stoperde gojko kacar iyidir aldığınız fiyatın üstüne satabilirsiniz bunuda sol kanat arda turan yada caner erkin .. Bu ikisininde çok faydası dokunacaktır... Sağ kanat mehmet topuz... Oyuna başladığımda 2-3 sezon içerisinde elimde bu kadro vardı.. Bir kaç mevki yazmadım... sol bek , sağ bek , stoper , defansif ortasaha felan.. Bu mevkilerde elimdeki oyuncularla devam ettim..2-3 sezon sonra onlarıda iyi fiyatlara satıp altyapıdan çıkardığım oyuncuları koydum yerine Benim oyunda ki asıl amacım kulübü parasal yönden dünyanın en iyi kulüplerinden biri haline getirmek..bu yüzden daha iyi fiyata satabileceğimden emin olduğum oyuncuları alıyorum genelde... Birde altyapıdan çıkan oyunculara önem verin derim... Diğer kulüplerdeki iyi gençleri kadronuza katın...transfer döneminin son gnlerinde bir mevkiye adam ihtiyacı olduğunu gördüğünüzde fazla bilmediğiniz bir oyuncuya büyük miktarda para vereceğinize gençleri kullanın derim ben getirisinin çok iyi olabileceğinden emin olabilirsiniz...Kadronuz çok iyi ve şampiyonlar liginde fazla başarılı olamıyorsanız.. Her sene kadroya 9-10 oyuncu alıp ilk 11 deki 4-5 oyuncuyu değiştirmekten vazgeçin derim az oyuncu alın genel bir kadronuz olsun onu kullanın takımdaki uyum artsın şimdilik aklıma gelenler bu kadar iyi oyunlar hepinize...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by bigboss34 View Post

kulübün mali durumu iyi değilse kulüp transfer bütçesinden kısmış olabilir o parayı
    Last edited by axidunya : 13.Haziran.2009 at 19:12 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Yalova

Beyler Kayserispor ile ikinci sezondayım.Takıma abilik yapacak her an maçın kaderini değiştirebilecek bir amc (tabii Kayserispor'a fazla mali zarara uğratmadan gelebilecek) söylerseniz sevinirim.
    Twitter

Maalesef bir zamanlar Glader77 idi nickim

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Freddy77 View Post
    Beyler Kayserispor ile ikinci sezondayım.Takıma abilik yapacak her an maçın kaderini değiştirebilecek bir amc (tabii Kayserispor'a fazla mali zarara uğratmadan gelebilecek) söylerseniz sevinirim.
    Carlos Villanueva
    (/s)

Quote Originally Posted by elevitli View Post
    beyler trabzonu çalıştırıyorum sizce sakaryalı martinezialıyım mı bedavaya alabilirim yoksa sylva daha mı iyi

barovero diye bir kaleci var onu al. çok ucuzdur. çok iyi paralara gider senden.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beyler Galatasaray'ı yönetiyorum, üç oyuncuyla anlaşmaya vardım, hangisi alsam karar veremedim.
    Salvatore Foti
    Federico Laurito
    Pavel Pogrebnyak

İkinci sezonun başındayım. Hangisini alayım acil yardımcı olsanız?
    9.3.0 Patch'te sanırım Laurito iyi değil

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Salvatore Foti.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İbisevic Ve Dzeko ile de anlaşmaya vardım aslında...
    Foti iyi midir
    İbisevic : 5.5 M euro
    Dzeko : 8 M euro
    Foti : 3.3 M euro
    Bu fiyatlara anlaştım. Foti'yi mi alayım Rossoneri, fikrin değerli benim için?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Arkadaşlar Galatasaray'a orta sahaya Axel Witsel'i mi yoksa Steven Defour'u mu alayım? Hangisi daha çok katkı yapar?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Axel Witsel'i al. Çok yönlü ve daha iyi gelişiyor.
    Foti'yi alıyorum bu arada

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

hakan sükürü, yıl kaç bilmiyorum ama Foti'nin ss'i koyabilir misin? Dzeko çok para ama Foti Dzeko'dan daha iyi oluyor.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İkinci sezonun başındayım, Foti şimdiden (bazı mental özellikleri dışında) Dzeko'dan iyi Teşekkür ederim önerin için.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Foti'yi sol fc'de oynatmanı tavsiye ediyorum bir de
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tek Forvet oynuyorum, Barça tarzı
    Vukcevic'i mi alayım 9M euroya,
    Theo Janssen mi 6 M euroya,
    Ze Roberto mu bedavaya?
    İkinci senemdeyim.. Dmcnin önündeki iki mc den, sol mc biraz ofansif olacak.. O babda..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Valla dayanamadım hem roberto hem vukcevic'i aldım. Vukcevic ne öyle yahu, Ronaldinho gibi güçleri
    2. Sezondayım, ilk 11'im;
    -----------------------De Sanctis----------------------------
    A.Dereli(Uçar)---Servet(güngör)-----Meira(Zan)---Pernia(Balta)
    -------------------------Topal------------------------------
    ------------Ze Roberto(barış)--Vukcevic(m.sarp)--------------
    Arda---------------------------------------------------Caner
    ------------------Foti(M.Yıldız/Nobre)-----------------------

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bende 2.sezondayım bende Galatsarayım 11 im

Gk:Transfer(aykut)
    Dr: Sabri(uğur)Dc: Naldo(servet) Dc:Miranda(e.güngör)DL:H.balta(A.erdem)

Dm:Mehmet topal(barış) Dm:Rafael carioca(ayhan)

Amr:Mehmet Topuz Amc:R.Vander vaart Aml:Wagner(arda)

Fc :Oscar Cardozo(m.yıldız/Eder)
    Kadroma ne tavsiye edersiniz Naldo W.bremendeki naldo Miranda saopaulo daki miranda wagnerde coritibadaki wagner kaleci olarak sizce kimi almalıyım birde kadroya şl kupası için ne gibi takviyeler yapmalıyım

Nesil
    2006
    Yer
    ıstanbul

galatasaraya onerebılecegınız 2 tane hızlı forvet varmı 7 mılyon eurodan fazla olmasın

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

marquinhos keirrison

Nesil
    2007
    Yer
    Yalova

Quote Originally Posted by Freddy77 View Post
    Quote Originally Posted by Rossoneri View Post
    Carlos Villanueva
    Onu Boca kapmış başka tavsiyeleriniz var mı acaba ?
    Last edited by Raten : 17.Haziran.2009 at 06:12
    Twitter

Maalesef bir zamanlar Glader77 idi nickim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ali Karimi.

Sayfa 22 / 29 İlkİlk ... 122021222324 ... SonSon

Mesaj Yetkileri