Colman maşallah paso atıyo![]()
Colman maşallah paso atıyo![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
#5 - Engin Baytar
![]()
Hugo Broos: Ligdeki ilk rakibimiz Sivasspor, Anderlecht karşısında yenilgi aldı. Anderlecht iyiydi ancak Sivasspor’u izleyemedim.
diye konuştu.
inceden..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Gözde isim SHARBİNİ
Broos’un, ‘Alabilirseniz iyi olur’ dediği futbolcuyu Avrupa’nın önemli kulüpleri izliyor
Trabzonspor’da kısa bir süre önce gündeme gelen ve Teknik Direktör Hugo Broos’un çok istediği 22 yaşındaki Hırvat futbolcu Anas Sharbini’nin Avrupa’nın dev kulüplerinin de kıskacında olduğuna işaret edildi. Orta alanda her bölgede oynayabilen, topla adeta sihirbaz gibi dans eden, attığı gollerden daha çok asistleriyle zirve yapan Sharbini’yi Hollanda devi Ajax, İngiliz kulüpleri Westham United, Aston Villa ve Liverpool, Alman kulübü, Hamburg, İskoç temsilcisi Glasgow Rangers ve Avusturya’nın parlayan yıldızı Red Bull Salzburg gibi dev kulüplerin de takip ettiği belirlendi. Hırvatistan’ın NK Rijeka takımında forma giyen yıldız futbolcunun alınması halinde takıma büyük katkı yapacağı da ifade edildi.
Hırvatların Gözbebeği
NK Rijekalı oyuncu Anas Sharbini orta alanın her bölgesinde ve forvette oynayabilirken, Hajduk Split’in gol makinesi Nikola Kalinic, Tothenham’a 18 milyon Euro karşılığı giden Luka Modric ve Dinamo Zagrep’in genç forveti Madzukic ile birlikte Hırvat futbolunun geleceği olarak kabul ediliyor. Trabzonspor’un şartlarını araştırdığı genç futbolcuyu özellikle eski futbolcu Davori Vugrinec’in önerdiği, sonra takip altına alındığı ve çok beğenildiği bildirildi. Bordo-Mavili yönetim ise yabancı kontenjanı sorunu yaşanması nedeniyle bu futbolcuyla ilgili nasıl bir yöntem izleyeceğini belirlemeye çalıştığı da ifade edildi. Anas Sharbini, kendisine iyi bir teklif gelmesi halinde Trabzonspor’a sıcak baktığını belirtti.
Takımı iyi hazırlamış gibi görünüyor zaten..Kötü futboluna dem vurmuş sadece..
Neyse Gabric'le her konuda anlaştıgımızı klübüyle olan problemlerin ortadan kalkmasını bekliyoruz dedi başkan..Broos çok ısrarcı bu isimde..Yalnız UEFA ön eleme maçında oynadıgı için Avrupa'da oynayamayacak Gabric..Buna ragmen hoca onu sadece lig için istiyor..
______________Sylva_______________
cora________song___egemen_____cale
_______tjikuzu_________selcuk_____
yattara______colman_______alanzinho_
__________gökhan ünal_________
en iyi kadro bu olur sanıyorum Ts için..
Gabric ve Engin de ilk 11 i ciddi şekilde zorlar..
ama bana kalırsa bir de sağ bek alınabilr..
Ortasaha çok sağlam oldu Tjikuzu çok katkı sağlıyacak , Engin'de as oynayabilir.
Sylva
Serkan
Song
Egemen
Cale
Tjikuzu
Selçuk
Colman
Alanzinho
Engin
Umut(Gökhan)
Sivas maçını bu muhtemel 11 ile çıkabiliriz.
Tolga
Tayfun
Giray
Ceyhun
Zafer
Barış
Gökhan
Sivasspor'a bişey giydirdiği falan yok gerçekler ortada Anderletch maçındaki Sivasspor'la son 2 sezondur ligde şampiyonluk için savaşan Sivasspor arasında dağlar kadar fark vardı.Broos'ta gerçek Sivasspor'un bu olmadığını düşündüğünden gerçek Sivasspor'u izleyemediğini belirtmiş..
ufaktan lafını da sokmuş şimdi gözmezlikten gelmeyelim![]()
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
ama adam doğruyu söylemiş![]()
eğer benim bilmediğim başka bir şey yoksa orda laf sokmak istememiş,sadece sivası izleyemedik yani gerçek sivas sahada yoktu sivasın performansını göremedik bu maç bizim için ölçü olmamalı anlamında demiş nekopun dediği gibi.
trabzonsporun 6-0 lık maçını izledim gerçekten çok beğendm colman gününde olursa ligin en iyi 10 futbolcusundan biri bana göre alanzinhoda ligte çok gol atar eğer fazla sakatlık yaşamazsa, yattaradan daha akıllıca düşünüyor bence.barış memiş de çok hareketli bu sene daha fazla oynayacağı kesin engin baytarda biraz takım oyununa adapte olabilse dahada iyi olacak bence.bu sene galatasarayla birlikte şamp. adayım ts,trabzonun 2. olacağını düşünüyorum ya da öyle istiyorum![]()
Samsunspor'dan Turgut Doğan Şahin hakkında bilgisi olan var mı ?
Türkiye Kupası 2 Maç 2 Gol
PAF Ligi 26 Maç 11 Gol
Özel Maçlar 1 Maç 0 Gol
Bank Asya 1. Lig 49 Maç 11 Gol
TFF@
Hugo Broos iyi çıktı sanırım zaten biz pek adını duymasakta ülkesinde iyi işler yapmış birisi. Bu sene Trabzonspor'dan ümitliyim.
''Batuhan için teklifimizi yapmıştık''
Trabzonspor Sportif Direktörü Ünal Karaman, Gaziantepspor'la sözleşmesini fesheden Batuhan Karadeniz'in transferi için net konuştu.
Hollanda kampında bu futbolcuyu transfer etmek için Beşiktaş'la görüştüklerini ifade eden Karaman, DHA'ya yapıtğı açıklamada, "Biz o zaman hem Beşiktaş'a, hem de futbolcuya teklifimizi yapmıştık. Şimdi cevap verme sırası onlarda. 'Batuhan gündemimizde değil' diyemeyiz. Transferi gerçekleşirse önemli katkılar yapabilir" dedi.
Karaman, Gabric konusunda ise 2 - 3 gün içerisinde önemli gelişmelerin olabileceğini ifade ederek, "Camiamız biraz sabırlı olsun. 2 - 3 gün içerisinde bu iş olumlu veya olumsuz kesin olarak sonuçlanacak" dedi.
"3 - 4 FUTBOLCUYLA GÖRÜŞÜYORUZ"
Karaman, Samsunspor'dan 21 yaşındaki Turgut Doğan Şahin'in transferi için temaslarının sürdüğünü de ifade ederek, "Bu futbolcu gündemimizde olan bir isim. Genç ve gelecek vadediyor. Onun dışında 3 - 4 tane daha yerli futbolcuyla görüşmelerimiz sürüyor. Yeni sezon öncesi kadromuzu daha da güçlendirmek için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz" diye konuştu.
YUNUS EMRE SEL - TRABZON / DHA
Batuhan'ı zannediyorum bonservisiyle istiyoruz sorun oradan kaynaklanıyor..Bjk kiralayacak klüp arıyor..Buna da biz yanaşmıyoruz..
Gabric geliyor heralde
Drago Gabric, de Hajduk Split, à Trabzonspor
(AFP) Mercredi 5 août 2009
Imprimer
Envoyer à un ami
Partager
Drago Gabric, milieu de terrain de Hajduk Split (1re div. croate) s'est engagé avec Tranbzonspor (1re div. turque) pour une période de trois ans, a-t-on appris mercredi auprès du club croate.
"Le joueur a insisté sur son départ et Hajduk a réussi à augmenter le montant du transfert de 700.000 euros en deux-trois semaines de négociations", a déclaré à l'AFP un responsable de la direction du club dalmate, Jako Andabak.
Gabric, 22 ans, se rendra à la fin de la semaine en Turquie pour signer le contrat et rejoindre son nouveau club.
M. Andabak n'a pas précisé le montant du transfert, mais selon le quotidien croate sportif, Sportske Novosti, il s'élèverait à 2,5 millions d'euros, dont un million devrait être versé au joueur.
Par ailleurs, Gabric devrait toucher un salaire de 700.000 euros par an, selon la même source.
Il disputera son dernier match avec Hajduk jeudi, contre l'équipe slovaque de Zilina, lors d'une rencontre comptant pour le 3e tour préliminaire retour de l'Europa League, à Split (aller 1-1, ndlr).
http://fr.fifa.com/worldfootball/clu...d=1087305.html
Gelirse bayağı faydalı olur heralde çünkü Broos çok istiyomuş onu
Bu eleman iyi..Eger Sırp araştırmacılar girecekse datada Gabric'i bu sene, iyi bakın..Kalinic,Mandzukic,İbricic,Gabric takımın 4 yıldızı..Kalinic ve Gabric yolcu..
Gabric’in kulübüyle anlaşma sağlandı.
Yönetim kurulumuz bir süredir girişimlerini sürdürdüğü Gabriç transferi konusunda, bu oyuncunun kulübüyle anlaşmaya vardı.
Söz konusu transfer için Hırvatistan’a giden Mali Saymanımız Mahmut Aksu ve İdari Genel Sekreterimiz Metin Kazancıoğlu, Hajduk Split Kulübü yöneticileriyle masaya oturdular. Yapılan görüşmenin ardından taraflar Gabriç’in bonservisi konusunda anlaştılar.
Resmi Site.
Süper oldu bu![]()
Evet Mahmut Aksu yine halletmişhayırlı olsun..
Gabric'in mevkiisi nedir tam olarak?
I'm back...
Hmm Broos Alanzinho veya Yattara'dan birisini yedek oturtmayı planlıyo galiba.![]()
I'm back...
Bana Alanzinho'nun 10 numara mevkiinde oynadığı bir kadro yaparmısınız?
1-Tony
2-Serkan
3-Cale
4-Egemen
5-Song
6-Tijikuzu
7-Selçuk
8-Colman-Alanzinho
9-Yattara
10-Gabric
11-Gökhan
bu şekil düşünüyor anilton..İlk maçlarda Colman'ı oynattı..fakat ilk 2 hazırlık maçında performası iyi olammasına ragmen Selçuk'u kesti Liege maçında..Sonra Heerenveen karşısında Selçuk'u tekrar takıma monte etti..Engin'i oynattı sürekli sol açıkta Aalnzinho'yu düşünmedi..Lafın özü Colman ve Alanzinho'dan biri yedek kalacak..