Sayfa 22 / 56 İlkİlk ... 12202122232432 ... SonSon
631 ile 660 arası toplam 1686 sonuç

Konu: Afyonkarahisar'da Sürpriz İsim: "Hasan Hüseyin Coşkun" [7. sezon]

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

kariyeri hızlandırmak adına yükselme grubu son maçına kaar SS koymadan ilerleyelim arkadaşlar... maç sonularını yazarım buraya...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bitime 4 hafta kaldı...

Y. Kırşehirspor 1- 3 Afyonkarahisarspor

Bu arada 15 maçtır yenilmemişiz rekor kırdık
    Last edited by nannar : 26.Aralık.2008 at 00:46 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

kariyerlerin efsaneleşiyor artık

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

MEDYA ORDUSU AFYON ŞEHİR STADINDA!!!

Resmen bir medya ordusu şu anda şehir stadyumunda hazır bekliyorlar.. Çünkü birazdan oyuncular antremana çıkacak.... Fakat medya oyunculardan çok yeni antrenörler için burada! Hasan Hüseyin Coşkunun hummalı çalışmaları sonucunda tamamı yurt dışından yeni çalışanlarla imza atıldı... hepsi birazdan...

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by CalibreTR View Post
    Hocam helal olsun şuan afyonla maç yapıyorum neyse 17 koç yine iyi bana 16 koç izin verdi şuanda yabancı + türk karışımından birşey var

afyon'u yenersin D: başında ben olsam zordu ama

Quote Originally Posted by BlacKSpiriT View Post
    kariyerlerin efsaneleşiyor artık

bunu bana değil ,kariyeri ayakta tutan kardeşlere söylemek lazım

Quote Originally Posted by Avalanche_70 View Post
    s.a hashüs hocam ŞK ekibi olarak tam gaz arkandayız bugün ben de yazar grubuna kabul edildim hedef tff 1.lig
    Quote Originally Posted by Avalanche_70 View Post

AliOyan soğuk kentin sıcak takımına desteklerini sunar

daimi takipçinim ben de

oooooo kimler buradaymış hoşgeldiniz efenim... çay ,kahve, kapuçino ? ya da sucuk ekmek'le ayran

Quote Originally Posted by Stargazer View Post
    Hadi canım konuya baktım bakalı galibiyet geliyor Bu sezon bişeyler olacak gibi hadi bakalım aman diyim sakata gelme
    Quote Originally Posted by Stargazer View Post

olm gaza geldim, takım biraz da şansla iyi gidiyor fakat yeni antrenörler dehşet... SS'ler geliyor....
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    VE İŞTE YENİ ANTRENRÖLER SIRAYLA BASININ OBJEKTİFLERİNDE!

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Last edited by nannar : 25.Aralık.2008 at 22:41 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

özellikle scout çok sağlammış 17-19 judging ca-pa , sana çok iyi oyuncular bulacaktır

bir de youth coach bulursan çok iyi olur , gençler onun elinde yetişirse eğer birkaç seneye canavar olurlar

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Abi biliyorsun bende afyon kadar kötü bir takım yönetiyorum senin ekibi çalabilirmiyim tabi bende varsa bunlar herkeste farklı açılıyor herhalde :S

Gözüm bi bunları tuttu As özelliği 20 olmayan adamı sevmiyorum ben yav

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

yaşlarına baksana bunlar yeni çıkmışlardır muhtemeler... ama özelliklere göre kontratı bitenlerden araştırırsan bunlar gibi bulabilirsin 2. ya da 3. sezonda

Gerçekten hoş kariyer 3 4 gündür bakıyorum zevkle inşallah çıkarsın önce bank asya sonra süper lig e (: Aldığın gençlerde çok iyiydi .

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by sebofanmemo View Post
    Gerçekten hoş kariyer 3 4 gündür bakıyorum zevkle inşallah çıkarsın önce bank asya sonra süper lig e (: Aldığın gençlerde çok iyiydi .

sağolasın.. bu sezon çıkacağız inşallah üst lige...

son bulduğun koçlarda çok iyi hocam devamını bekliyoruz

Talking

yav bu antranorler uyum sorunu çekmesin oralarda...elemanları getirmeden tesislere boya badana yaptırsaydın en azından

işte bu , gerçekten world class hocalar geldi afyonkarahisar en geç 2014 sonunda tsl de olmalı yalnız sen bir gün bu takımdan gidersen bile oluşturduğun altyapı sensiz idare edebilecek kadar kuvvetlendi

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by fkayadelen View Post
    yav bu antranorler uyum sorunu çekmesin oralarda...elemanları getirmeden tesislere boya badana yaptırsaydın en azından

harbi özellikle çamaşırhane ve kalorifer dairesini göstermemek lazım bunlara yoksa kaçarlar bunlara dayarız sucuk ekmeği yanında da yayık ayran para pula gerek yok daha yeni antrenör olmuşlar zaten yetiştirecez bunları burda

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

usta bu ne ya baya ıyı scout ve koçlar buluyorsun valla tebrık ederım

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Trabzonspor gibi yapsaydın Hasan abi İstanbul'un manzarısını falan gösterip getirseydin

Nesil
    2006
    Yer
    Gazi Magosa

hasan kardeşim birşey dikkatimi çekti yahu bu koçlar senden daha fazla maaş alıyorlar

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by thehell61 View Post
    usta bu ne ya baya ıyı scout ve koçlar buluyorsun valla tebrık ederım

arayan mevlasını da bulur belasını da derlerya arıyoruz işte...

Quote Originally Posted by Haygary View Post
    Trabzonspor gibi yapsaydın Hasan abi İstanbul'un manzarısını falan gösterip getirseydin

aslında iyi fikir dur bi maurinho'ya asistanlık önereyim bu taktikle

Quote Originally Posted by burak_defoe View Post
    hasan kardeşim birşey dikkatimi çekti yahu bu koçlar senden daha fazla maaş alıyorlar

benim gözüm parada pulda değil ben beleş de çalıştırırım takımı

SIRADAKİ GELSİN !!

En yakın takipçilerinden A.Sebat ile deplasmanda karşılaşan Afyonkarahisarspor yine yenilmeden sahadan ayrıldı ve 1 puan alarak zirvedeki yerini korudu. ligin 2. maçları başladı ve artık yavaş yavaş sona yaklaşacağız...

bir meyve arası arkadaşlar

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by hakan sükürü View Post
    Hüseyin abi bu kariyer 50 sayfayı bulacak gibi bir his var içimde Başarılar. Takipçinim sürekli. Arada yazmaya bahane bulamıyorum, öyle kasıyorum sanmasınlar diye
    normal muhabbetimizi ediyoruz yaww... kariyer bahane

neyse meyve yiyip gelecegim...
    Last edited by nannar : 25.Aralık.2008 at 23:28 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hüseyin abi bu kariyer 50 sayfayı bulacak gibi bir his var içimde Başarılar. Takipçinim sürekli. Arada yazmaya bahane bulamıyorum, öyle kasıyorum sanmasınlar diye

Hasan Hocam gönülden destekliyoruz seni.. Bu gece bitir Su isi ayh daraLdim !

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by YozGatGFB66 View Post
    Hasan Hocam gönülden destekliyoruz seni.. Bu gece bitir Su isi ayh daraLdim !

sırf şu "ayh daraLdim!" hatrına bile çıkarız artık

HAŞİGO FARKI ARTTIRDI!!

Afyonkarahisarspor Diyarbakırspor'u da yenerek en yakın takipçisine 7 puan fark attı. Artık mutlu sona 7 maç kaldı !!!

sırf şu "ayh daraLdim!" hatrına bile çıkarız artık

:Pp Ehehe Saolasin Hocam

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

hocam bişeyi merak ediyorum kariyeri başından beri takip ediyorum bende sizden gaza gelerek maltepespor u aldım ligde 1.yim ilk senem playoff lara tek maçlara kalıcam bu gidişle ama merak ettigim bişey var bu kadar oyuncuyu scout programları sayesindemi buluyosunuz ayrıca özellikle bank asya ve super ligdeki kontratının bitimine gelmiş oyuncuları komple nasıl arayabiliyoruz denedigim her yöntemle genelde benim gibi 2. lig klupleri ara sırada bank asya liginden oyuncular çıkıyo malum bendede bütçe yok bedava transfer yapmak lazım kardeş takım galatasaray cimri çıktı 2 adam verdiler 1 tanesini geri aldılar sonradan şimdide kadroyu gençleştirmem lazım
    benim sizin gibi sucuk ayranımda yokki anca 1 paket sigaraya veya akşam yemegine geliyo gelenler
    bu arada sizede oldumu bilmiyorum ama bana newcastle utd. den teklif geldi 2. ligde maltepespor ile oynarken garip bi durum teklifi kabul ettim ama imza günü gelince feyk etıp gitmicem

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by Remox View Post
    hocam bişeyi merak ediyorum kariyeri başından beri takip ediyorum bende sizden gaza gelerek maltepespor u aldım ligde 1.yim ilk senem playoff lara tek maçlara kalıcam bu gidişle ama merak ettigim bişey var bu kadar oyuncuyu scout programları sayesindemi buluyosunuz ayrıca özellikle bank asya ve super ligdeki kontratının bitimine gelmiş oyuncuları komple nasıl arayabiliyoruz denedigim her yöntemle genelde benim gibi 2. lig klupleri ara sırada bank asya liginden oyuncular çıkıyo malum bendede bütçe yok bedava transfer yapmak lazım kardeş takım galatasaray cimri çıktı 2 adam verdiler 1 tanesini geri aldılar sonradan şimdide kadroyu gençleştirmem lazım
    benim sizin gibi sucuk ayranımda yokki anca 1 paket sigaraya veya akşam yemegine geliyo gelenler
    bu arada sizede oldumu bilmiyorum ama bana newcastle utd. den teklif geldi 2. ligde maltepespor ile oynarken garip bi durum teklifi kabul ettim ama imza günü gelince feyk etıp gitmicem

yaşlı kontratı bitenleri filtreden 6 ay içinde kontratı bitecekler olarak bulup onları listene ekle, zamanı geldiğinde sana "6 ay içinde şu oyuncunun kontratı bitiyor" dediğinde kontrat önerirsin... gençler yazın sezon açılışına dogru sanırım 21 temmuz'du , o tarih civarında çıkıyor... tam senin alt yapıya genç geldiğinde tüm takımlara geliyor... iyi scoutların varsa "player search'ten" önce kendin özelliklere göre 19 yaş altı arat ve bulduklarına gönder gözcüler... ya da benim gibi sene boyunca 18 yaş altı ligini gözlemle... scout türünde programlarda gençleri alsan bile onların potansiyeline yetişip yetişemeyeceği muamma oluyor...Teklif konusuna gelince , ben 4. sezondayım ama teklif falan yok

EYÜP'DE SESSİZ GECE...

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

hocam teklifi istiyosan sana yönlendirebilirim sucuk ekmekten bıkmışsan falan gider sütlü çay içersin biraz

tam ne güzel gidiyorum derken son 3 maçtan 2sini kaybettim 2. oldum çıldırıcam valla bu arada afyonkarahisarspor çok uzunmuş be tarihinde ilk defa böyle takım görüyodur heralde adamlar kapında yatsa yeridir yani

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

15. hafta maçında Kayseri Erciyes'i konuk ediyoruz...

dk 50 .. Emrah Yollu kornerden gelen topu ağlara gönderdi. 1-0 öndeyiz...

emrah'ın attıgı gol galibiyeti getirdi... skor : 1-0

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

HOBAAAAA!!!!! BU İŞ BU KADAR!!!
    HAŞİGOLAR ŞAMPİYON !!!

Alttaki takımların puan kayıpları Afyonkarahisarspor'a erken şampiyonluk getirdi! Bitime 3 hafta kala mutlu sona ulaşan mor beyazlı ekipte keyifler yerinde!Haşigolar artık lig atladı!!!Kulüp tarihinde kazanılmamış bu başarı için yönetim ve taraftar Coşkun'a teşekkür ediyor.

* Arkası yarın... Herkese iyi geceler

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

hocam , kontratları bitenleri nasıl yapıyorum demiştin kusura bakma.

eğer kısa yollu bir anlatma şansın varsa rica ediyorum.

ustam 2 gündür okuyorum. şu an 21. sayfadayım üst lige çıkcan gibi. Son sayfayı okumadım acaba nerdesin merak ediyorum valla. Heyecan yaratıyorum)

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

bana vermiş oldugu yanıtı direk ileteyim

yaşlı kontratı bitenleri filtreden 6 ay içinde kontratı bitecekler olarak bulup onları listene ekle, zamanı geldiğinde sana "6 ay içinde şu oyuncunun kontratı bitiyor" dediğinde kontrat önerirsin... gençler yazın sezon açılışına dogru sanırım 21 temmuz'du , o tarih civarında çıkıyor... tam senin alt yapıya genç geldiğinde tüm takımlara geliyor... iyi scoutların varsa "player search'ten" önce kendin özelliklere göre 19 yaş altı arat ve bulduklarına gönder gözcüler... ya da benim gibi sene boyunca 18 yaş altı ligini gözlemle... scout türünde programlarda gençleri alsan bile onların potansiyeline yetişip yetişemeyeceği muamma oluyor.

Sayfa 22 / 56 İlkİlk ... 12202122232432 ... SonSon

Mesaj Yetkileri