Vayy Kasper SchmeicheL eskiden 2006 daydı yanıLmıyorsam hemen aLırdım oynadığım her takımabirde supat vardı =)
BaşarıLar .. Ligde iyisin Avrupada'da çıkarsın o grup koLay senin için![]()
Beşiktaş ile devam etmeliyim
Artık başka bir takıma geçmenin zamanı geldi
Kariyeri tamamen sonlandırmalıyım
Vayy Kasper SchmeicheL eskiden 2006 daydı yanıLmıyorsam hemen aLırdım oynadığım her takımabirde supat vardı =)
BaşarıLar .. Ligde iyisin Avrupada'da çıkarsın o grup koLay senin için![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Valencia maçı öncesi Kayseri Erciyes'in defansımızın solundaki zayıflıktan yararlanıp bulduğu 2 gole rağmen maçı kazanmayı başardık..
Süper Lig'de ilk 7 maçta puan kaybımız yok
![]()
Son maçlar her zaman olduğu gibi süper abi![]()
Maçlar harika gidiyor.
sağolun beyler teşekkür ederim
valencia deplasmanı var 1 puan alırsak gruptan lider çıkarız sanırım![]()
Alırız alırız![]()
Gol ve goller bekliyorum puan ve puanlar bekliyorum abi![]()
Capoue çok iyi ama üstünde çok durman Lasın Fener kariyerimde 4m € alıp 25m € satmışdım Milana. bide Jemery Mathieu bak istersen çok iyi sol bek atağı uzakdan gol ve frikikleriyle çok maç kazandırır kariyerini yeni takip etmeye başladım güzel gidiyorsun![]()
taraftar istedi ! gittik ispanyayı başlarına yıktık öyle geldik
tek attık yattık kardeşim
Evet hocam Capoue özellikle defansif yönü mükemmel bi oyuncu..Şu an taktiğim gereği onu MC oynatabiliyorum DMC oynatamadım pek fazla
Seneye taktiği yeniden düzenlemeyi düşünüyorum Capoue ve Albaek ikilisi için
Kıymetli yorumlarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar
BOĞA GİBİ TOSLADIK
![]()
Süpersin abi bu sene getir artık kupayı![]()
artık hedeflere ulaşma zamanı abicimbitirelim bu işi
koparıcam kardeşim bu kupanın kafasını![]()
Ligde 8'de 8 galibiyetle harika gidiyoruz
Kupada ligin 7. sırasındaki Konyaspor'a bi miktar show yaptık
Albaek'in 35 metreden attığı inanılmaz gol eşliğinde Valencia'yı dize getirdik ve grupta 9 puanla liderliğimizi sağlamlaştırdık..
Valencia maçın genelinde orta sahayı geçip geçip şut çekti..Fakat David Villa ile çok önemli 3 pozisyonu harcadılar..Mata ise 2 defa göründü ve bunların ikisinde de skoru değiştirdi
Banko favori olduğumuz maçta amacımız 7+ oynayanları sevindirmekti
Yırttığımız kuponlardan özür diliyoruz :P
![]()
Abi gidişat süper artık kupa geliyor...![]()
aman kardeşim poponu kaşı nazar değmesin
zaten sakatlık korkusundan lige kupaya 16 yaşında gençlerle çıkıyorum
kupada 2. maçı genç kadromuzla kazandık ama takım Fenerbahçe ve Inter maçları öncesi bu maça konsantre olmadı açıkçası..Hatta ben bile takmadım maçı falan
![]()
Süper Gidiyorsun Abi Nazar Değmesin![]()
fener deplasman , inter içerde
ikisini de yenersem nazar felan değmez![]()
4 defans - 1 ön libero - 2 kanat - 2 amc - 1 forvet şeklindeki yeni taktiğimizle kadıköyde çok etkiliydik..oyuncuların özelliklerine göre bu taktiği geliştirip takıma benimsetmek istiyorum..bazı maçlarda 30-35 şut attığımıza şahit olabilirsiniz
![]()
İNÖNÜ'DE FUTBOL ŞOV..
İnönü'yü dolduran 40.000 taraftar bu gece futbola doydu..Şampiyonlar liginin en büyük favorisi olarak gösterilen Inter ve son iki sezondur kupada devrim yapmaya çok yaklaşan Beşiktaş arasındaki maç pozisyon zenginliği , kıran kırana mücadele ve yüksek temposuyla uzun yıllar unutulmayacak maçlar arasında yerini aldı..Beşiktaş 15. dakikada soldan Eren'in ortasında topla altıpasın içinde buluşan Barazite'nin kafa vuruşunda golün kıyısından döndü..Barazite zor olanı yaptı ve bomboş kale yerine topu auta gönderdi.Hemen arkasından gelen ofsayt golüyle Inter öne geçti fakat Beşiktaş devre bitmeden eşitliği sağlamayı başardı..
İkinci yarı ise tamamen Beşiktaş'ın üstünlüğüyle geçti..Crisci ile bir topu direkten dönen Beşiktaş , Albaek'in müthiş füzeleriyle Inter'i kendi sahasına hapsetti fakat bir türlü 3. golü bulamadı..Defans hattında sıfır hatayla oynayan Beşiktaş maçı sorunsuz bir şekilde 2-1 kazandı ve gruptan lider çıkmayı bir maç kala garantiledi..
Bütün camia tek bir hedefe kilitlendi : Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu
![]()
SüpersinBu Sene Şeytanın Bacağını Kıracağız İnş
![]()
Albaek var , sorun yok
not : altyapıda bi çocuk var , "could be the next Albaek" yazıyo delirdim![]()
Süpersin abi tabi Albaek'te![]()
Maçların çok iyi..![]()
Abicim sen çok sanssızlıklar yasadın ben 3 .sezonda galibiyetlerden bıkmıstım sen de bu sene kupayıda alıp İngiltere veya İspanya Liglerine gidersin gibime geliyo