Sayfa 22 / 80 İlkİlk ... 1220212223243272 ... SonSon
631 ile 660 arası toplam 2396 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri

Quote Originally Posted by gookhan
    luccin tekrar gundeme gelmis gazetede gordum
    luccin tekrar gündeme gelmedi sadece selman sayesinde biz haberi diğerlerinden önce öğrendik olay bitti kapandı onlar daha yeni bu haberi veriyorlar ....

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Luccin olayı ne yazık ki kapandı. Gazeteler bir adım geriden geliyorlar Turksportaldan...Farkımız olsun dimi ama

Nesil
    2004
    Yer
    Jeddah to Ankara

öfff yaa GS de s1kt1 artik bi transfer yapamadilar...

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

luccin olayı paradan dolayımı olmamış acaba selman?

bide Y.I beye sorarmısın zokora ile ilgilendiğimiz gerçekmi?

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by gorkemyilmazkarasu
    luccin olayı paradan dolayımı olmamış acaba selman?

bide Y.I beye sorarmısın zokora ile ilgilendiğimiz gerçekmi?
    İlahi Görkem

Luccin olayının paradan dolayı olmadığını geçen mesajlarda belirtmiştim zaten. İlk görüşmelerde 3.5 milyondan kapıyı açan Madrid, İspanya'ya giden Ali Gürsoy'a fiyatın 5 milyon euro olduğunu söyleyince transfer otomatikman kapanmış oldu. Galatasaray'ın hedefi 3 milyon euro'ya işi bitirmekti ama olmadı ne yazık ki.

Zokora olayına gelince daha fiyatı bile öğrenilmemişken haber basına sızdı (ben suçsuzum ) Bu yüzden net bir girişim yok şu an için. Olduğu zaman kuşlar yine bana fısıldar herhalde

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

peki selman su an gundemde kım war?

şu an gündemde gravesen var

ya ben anlamıyorum gündemde gravesen var ama a.polat yıldız adayı alıcaz diyor ... gravesen işide çok uzadı ... anlamadım gitti ....

Galatasaray ön liberoya alacaksa fildişi sahillerinden yaya toure yi alsın arkadaşlar....
    maçda izledim adam muhteşem oynuyor..yaşıda genç hem...
    olympiakos dan o futbolcuyu almak çok zor olacağını sanmıyorum...
    ileride satar parada kazanırız....
    genç yetenek olarak yorumluyorum....
    gravesen işi zaten çıkmaz yol.............

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

gravesen bence vakit kayibindan baska bisi diil

emin ol touré yi almak o kadar kolay değil... olympiakos vermez.bir de dünya kupasondan sonra bedeli en az 2 katına çıkacaktır...

Gnegneri Yaya Touré

doğum: 13.05.1983
    boy: 1,89

kulüp: Olympiakos Piräus
    pozisyon: Mittelfeld
    Positionsdetails: zentrales Mittelfeld
    takıma gelişi: 2005
    kntrat bitişi: 2008
    değeeri:8.000.000 $ veya euro

geçmiş..

05 / 06 Metalurg Donezk Olympiakos Piräus 1.200.000
    03 / 04* KSK Beveren Metalurg Donezk 2.000.000
    01 / 02 ASEC Abidjan KSK Beveren ?

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

bu degeri neye gore hesapliyolar

tam olrak bilmiyorum ama kendi çalışanları falandır.en iyitransfer sitesi ismi lazım değil...

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

yaya toure süper oyuncu ama onu almak olypiakostan biraz zor çok para isterler

Nesil
    2006
    Yer

yaya toure süper oyuncu ama onu almak olypiakostan biraz zor çok para isterler
    Olmayacak bir transfer olduğu için üzerinde fazla durmamak gerek.

Bu arada önümüzdeki 2 gün boyunca Atatürk Havalimanı'na dikkatle bakın. Zira Ze Roberto'yu görme ihtimaliniz çok yüksek (Tüh bak yine ağzımdan kaçıverdi... )

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by demirhan1984
    Olmayacak bir transfer olduğu için üzerinde fazla durmamak gerek.

Bu arada önümüzdeki 2 gün boyunca Atatürk Havalimanı'na dikkatle bakın. Zira Ze Roberto'yu görme ihtimaliniz çok yüksek (Tüh bak yine ağzımdan kaçıverdi... )

abi ze roberto dünya kupası kadrosunda değilmi brezilyanın.amaa gelirse tribünleri yerinden oynatır valla

Nesil
    2006
    Yer

abi ze roberto dünya kupası kadrosunda değilmi brezilyanın.amaa gelirse tribünleri yerinden oynatır valla
    Evet Dünya kupası kadrosunda olduğu için "büyük ihtimal" dedim zaten Görkem. İzin alma meselesi var. Ama sorun olacağını sanmıyorum. Parreira yapar bir iyilik.

Eheheh sevindim vallahi

Sağol Selman abi ağzından kaçırdığın için
    -

selman bu haberin doğru olduğuna yüzde yüz eminim hayırlısı olsun. umarım tez vakitte gelir ve imzalar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ohhh bea ne güzel oldu herneyse inş böyle kaliteli futbolcular Türkiyeye gelirde ad yapmış oluruz

hele şükür Galatasaray kulübü kendine geldi....
    Aslan uyanıyor...GALATASARAY LILAR....
    En yakın zamanda bi Ze roberto = Galatasaray forması alayım....

vee ze roberto transferini de yakından tanıdığımız birisi bitirdi gelsin bakıyim tahminler???

Sol kanada Mehmet Akgün!

Yeni sezon transferi için 'Yıldız değil, yıldız adayı futbolcu' arayışlarını sürdüren yönetim, Alman 1. Ligi Bundesliga'nın güçlü ekiplerinden Borussia Dortmund'ta forma giyen genç Türk oyuncusu Mehmet Akgün ile prensip anlaşmasına vardı.
    Teknik direktör Eric Gerets'in yardımcısı Erdal Keser'in bu transferle ilgilendiği ve sol kanat oyuncusu olan Mehmet Akgün'ün transferini gelecek hafta içinde sonuçlandıracağı öğrenildi.

Kaynak: Vatan

Nesil
    2006
    Yer
    it depends..

Ze Roberto nun kac yasinda oldugunu bilen varsa soyleyebilir mi? ins. Galatasaray Ze Roberto yu almistir. Tr ligimizin adi duyulsun. Simdiden Fenerbahce ile Ronaldinho adi bile cikti. daha da gusel seyler olur umarim.

Quote Originally Posted by mustafagungor
    tam olrak bilmiyorum ama kendi çalışanları falandır.en iyitransfer sitesi ismi lazım değil...
    kardeş bu transfer sitesi en bomba transfer sitesidir ... bence çok asparagas bizdeki fotomaç a benziyor ... daha galatasaraya oyuncu gelmeden oyuncuyu kadromuzda gösteriyo ... tek güzelliği sürekli güncel olması ... türkiyedeki haberlere göre mesela gravesen galatasarayda yazsın hemen galatasaray kadrosunda gösteriyo ... bence burayı çok takip etme ...

ze roberto 32 yaşında kariyerinin büyük kısmında leverkusen ve bayern formaları giydi

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

TAFFAREL İKNA ETTİ

GALATASARAY İKİ SEZONDUR PEŞİNDE OLDUĞU ZE ROBERTO'YU TANIDIK BİR İSİM SAYESİNDE İKNA ETTİ!

Galatasaray, iki sezondur peşinde koştuğu Ze Roberto ile büyük ölçüde anlaşmaya vardı. Dünya Kupası'nda Çek Cumhuriyeti ile mücadele eden Marek Heinz'a kulüp bulunduğu takdirde, Brezilyalı sol kanat oyuncusuyla resmi sözleşme imzalanacak. Sarı-kırmızılı ekibin böylesine kariyerli bir futbolcuyu ikna etmesinin ardından ise tanıdık bir isim çıktı: Claudio Taffarel.
    ALMANYA'DA KONUŞTU
    Galatasaray ile ulaşılmaz başarılar yaşayan ve ülkemizde bulunduğu süre içerisinde tam bir Türkiye aşığı olan Taffarel'in, vatandaşı Ze Roberto ile Galatasaray'a gelmesi için konuştuğu öğrenildi. Başkan Özhan Canaydın'ın telefonuyla harekete geçtiği belirtilen Taffarel'in, Almanya'daki Brezilya Milli Takımı kampına gittiği; Galatasaray ve Türkiye hakkında olumlu ifadeler kullanarak Ze Roberto'yu bu transfer için ikna ettiği belirtildi.
    SABAH

Ze Roberto kesin ise, bir de ön libero alırsak harika olur
    -

Quote Originally Posted by Maymuncuk
    Ze Roberto kesin ise, bir de ön libero alırsak harika olur
    haydaa ön libero diyodular noldu şimdi .... heinz kesin gidecek heralde ...

geçen yıl devre arasındada geliyordu ze roberto hatta uçak fln bekliyordu ama artık ben bu tip haberlere gelip imza attığını görmeden inanmıyorum...

Sayfa 22 / 80 İlkİlk ... 1220212223243272 ... SonSon

Mesaj Yetkileri