luccin tekrar gündeme gelmedi sadece selman sayesinde biz haberi diğerlerinden önce öğrendikOriginally Posted by gookhan
olay bitti kapandı onlar daha yeni bu haberi veriyorlar ....
luccin tekrar gündeme gelmedi sadece selman sayesinde biz haberi diğerlerinden önce öğrendikOriginally Posted by gookhan
olay bitti kapandı onlar daha yeni bu haberi veriyorlar ....
Luccin olayı ne yazık ki kapandı. Gazeteler bir adım geriden geliyorlar Turksportaldan...Farkımız olsun dimi ama![]()
öfff yaa GS de s1kt1 artik bi transfer yapamadilar...![]()
luccin olayı paradan dolayımı olmamış acaba selman?
bide Y.I beye sorarmısın zokora ile ilgilendiğimiz gerçekmi?![]()
Originally Posted by gorkemyilmazkarasu
İlahi Görkem
Luccin olayının paradan dolayı olmadığını geçen mesajlarda belirtmiştim zaten. İlk görüşmelerde 3.5 milyondan kapıyı açan Madrid, İspanya'ya giden Ali Gürsoy'a fiyatın 5 milyon euro olduğunu söyleyince transfer otomatikman kapanmış oldu. Galatasaray'ın hedefi 3 milyon euro'ya işi bitirmekti ama olmadı ne yazık ki.
Zokora olayına gelince daha fiyatı bile öğrenilmemişken haber basına sızdı (ben suçsuzum) Bu yüzden net bir girişim yok şu an için. Olduğu zaman kuşlar yine bana fısıldar herhalde
![]()
peki selman su an gundemde kım war?![]()
şu an gündemde gravesen var
ya ben anlamıyorum gündemde gravesen var ama a.polat yıldız adayı alıcaz diyor ... gravesen işide çok uzadı ... anlamadım gitti ....
Galatasaray ön liberoya alacaksa fildişi sahillerinden yaya toure yi alsın arkadaşlar....
maçda izledim adam muhteşem oynuyor..yaşıda genç hem...
olympiakos dan o futbolcuyu almak çok zor olacağını sanmıyorum...
ileride satar parada kazanırız....
genç yetenek olarak yorumluyorum....
gravesen işi zaten çıkmaz yol.............
gravesen bence vakit kayibindan baska bisi diil
emin ol touré yi almak o kadar kolay değil... olympiakos vermez.bir de dünya kupasondan sonra bedeli en az 2 katına çıkacaktır...
Gnegneri Yaya Touré
doğum: 13.05.1983
boy: 1,89
kulüp: Olympiakos Piräus
pozisyon: Mittelfeld
Positionsdetails: zentrales Mittelfeld
takıma gelişi: 2005
kntrat bitişi: 2008
değeeri:8.000.000 $ veya euro
geçmiş..
05 / 06 Metalurg Donezk Olympiakos Piräus 1.200.000
03 / 04* KSK Beveren Metalurg Donezk 2.000.000
01 / 02 ASEC Abidjan KSK Beveren ?
bu degeri neye gore hesapliyolar
tam olrak bilmiyorum ama kendi çalışanları falandır.en iyitransfer sitesi ismi lazım değil...
yaya toure süper oyuncu ama onu almak olypiakostan biraz zor çok para isterler![]()
Olmayacak bir transfer olduğu için üzerinde fazla durmamak gerek.Originally Posted by gorkemyilmazkarasu
Bu arada önümüzdeki 2 gün boyunca Atatürk Havalimanı'na dikkatle bakın. Zira Ze Roberto'yu görme ihtimaliniz çok yüksek(Tüh bak yine ağzımdan kaçıverdi...
)
Originally Posted by demirhan1984
abi ze roberto dünya kupası kadrosunda değilmi brezilyanın.amaa gelirse tribünleri yerinden oynatır valla![]()
Evet Dünya kupası kadrosunda olduğu için "büyük ihtimal" dedim zaten Görkem. İzin alma meselesi var. Ama sorun olacağını sanmıyorum. Parreira yapar bir iyilik.Originally Posted by gorkemyilmazkarasu
![]()
Eheheh sevindim vallahi
Sağol Selman abi ağzından kaçırdığın için![]()
-
selman bu haberin doğru olduğuna yüzde yüz eminim hayırlısı olsun. umarım tez vakitte gelir ve imzalar![]()
ohhh bea ne güzel olduherneyse inş böyle kaliteli futbolcular Türkiyeye gelirde ad yapmış oluruz
![]()
hele şükür Galatasaray kulübü kendine geldi....
Aslan uyanıyor...GALATASARAY LILAR....
En yakın zamanda bi Ze roberto = Galatasaray forması alayım....
vee ze roberto transferini de yakından tanıdığımız birisi bitirdi gelsin bakıyim tahminler???
Sol kanada Mehmet Akgün!
Yeni sezon transferi için 'Yıldız değil, yıldız adayı futbolcu' arayışlarını sürdüren yönetim, Alman 1. Ligi Bundesliga'nın güçlü ekiplerinden Borussia Dortmund'ta forma giyen genç Türk oyuncusu Mehmet Akgün ile prensip anlaşmasına vardı.
Teknik direktör Eric Gerets'in yardımcısı Erdal Keser'in bu transferle ilgilendiği ve sol kanat oyuncusu olan Mehmet Akgün'ün transferini gelecek hafta içinde sonuçlandıracağı öğrenildi.
Kaynak: Vatan
Ze Roberto nun kac yasinda oldugunu bilen varsa soyleyebilir mi? ins. Galatasaray Ze Roberto yu almistir. Tr ligimizin adi duyulsun. Simdiden Fenerbahce ile Ronaldinho adi bile cikti. daha da gusel seyler olur umarim.
kardeş bu transfer sitesi en bomba transfer sitesidir ... bence çok asparagas bizdeki fotomaç a benziyor ... daha galatasaraya oyuncu gelmeden oyuncuyu kadromuzda gösteriyo ... tek güzelliği sürekli güncel olması ... türkiyedeki haberlere göre mesela gravesen galatasarayda yazsın hemen galatasaray kadrosunda gösteriyo ... bence burayı çok takip etme ...Originally Posted by mustafagungor
ze roberto 32 yaşında kariyerinin büyük kısmında leverkusen ve bayern formaları giydi
TAFFAREL İKNA ETTİ
GALATASARAY İKİ SEZONDUR PEŞİNDE OLDUĞU ZE ROBERTO'YU TANIDIK BİR İSİM SAYESİNDE İKNA ETTİ!
Galatasaray, iki sezondur peşinde koştuğu Ze Roberto ile büyük ölçüde anlaşmaya vardı. Dünya Kupası'nda Çek Cumhuriyeti ile mücadele eden Marek Heinz'a kulüp bulunduğu takdirde, Brezilyalı sol kanat oyuncusuyla resmi sözleşme imzalanacak. Sarı-kırmızılı ekibin böylesine kariyerli bir futbolcuyu ikna etmesinin ardından ise tanıdık bir isim çıktı: Claudio Taffarel.
ALMANYA'DA KONUŞTU
Galatasaray ile ulaşılmaz başarılar yaşayan ve ülkemizde bulunduğu süre içerisinde tam bir Türkiye aşığı olan Taffarel'in, vatandaşı Ze Roberto ile Galatasaray'a gelmesi için konuştuğu öğrenildi. Başkan Özhan Canaydın'ın telefonuyla harekete geçtiği belirtilen Taffarel'in, Almanya'daki Brezilya Milli Takımı kampına gittiği; Galatasaray ve Türkiye hakkında olumlu ifadeler kullanarak Ze Roberto'yu bu transfer için ikna ettiği belirtildi.
SABAH
Ze Roberto kesin ise, bir de ön libero alırsak harika olur![]()
-
haydaa ön libero diyodular noldu şimdi .... heinz kesin gidecek heralde ...Originally Posted by Maymuncuk
geçen yıl devre arasındada geliyordu ze roberto hatta uçak fln bekliyordu ama artık ben bu tip haberlere gelip imza attığını görmeden inanmıyorum...