Sayfa 22 / 38 İlkİlk ... 12202122232432 ... SonSon
631 ile 660 arası toplam 1148 sonuç

Konu: STSL Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

19, 20 ve 21 Ekim'de oynanacak 8. hafta karşılaşmalarının programı şöyle:

19 Ekim 2013 Cumartesi
    SANICA BORU ELAZIĞSPOR - ESKİŞEHİRSPOR 16:00
    GENÇLERBİRLİĞİ - KASIMPAŞA 19:00
    GALATASARAY - KARDEMİR KARABÜKSPOR 19:00

20 Ekim 2013 Pazar
    GAZİANTEPSPOR - TORKU KONYASPOR 16:00
    TRABZONSPOR - SİVASSPOR 16:00
    MEDICALPARK ANTALYASPOR - AKHİSAR BELEDİYESPOR 19:00
    KAYSERİ ERCİYESSPOR - FENERBAHÇE 19:00

21 Ekim 2013 Pazartesi
    BEŞİKTAŞ - ÇAYKUR RİZESPOR 20:00
    BURSASPOR - KAYSERİSPOR 20:00

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Hele şükür olaylı derbi ile ilgili karar yarın veriliyormuş.

Umarım olduğu gibi tescil edilir.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Bu haftanın maç konuları ne zaman açılacak acaba? 3,5 saat sonra 2 maç birden başlayacak (birisi de FB'nin); ama ortada henüz maç konuları yok!

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Erciyesspor'da Björn Vleminckx, Sinan Kaloğlu, Ziri Hammar, Ekrem Ekşioğlu ve Erhan Güven süresiz kadro dışı bırakılmış.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Robert Prosinecki, Beşiktaş maçından sonra görevinden istifa ettiği açıkladı.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Murat Şahinin eşinin attığı tweet'e göre Sergen Yalçın Antebin Yeni T.D;yardımcısı Murat Şahin olmuş

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Bi Sergen eksikti zaten.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

ilk yarıyı çıkarırsa başarıdır

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Sergen mi?
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sergen teknik direktör olarak ne yapar hep merak ederdim. Umarım gelir de görürüz
    FM Gazetesi

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Konuşmayı çok seviyor bakalım icraatları ne olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Hipodrom var mı Antep'te?

Beşiktaş'ın eski kalecisi Fevzi dün eşine olan nafaka borcunu ödeyemediği gerekçesiyle ceza evine girmiş, bugünde futbol camiasının önde gelen isimleri sayesinde borcun bir kısmı ödenmiş ve tahliye edilmiş.

Bu olayların daha öncesinde Beşiktaş'la antrenörlük için görüşmeye gitmiş ama Beşiktaş istememiş, ceza evine girdiğinde de ne mevcut yönetimden nede eski yöneticilerden herhangi bir destek gelmemiş malesef. Açıkcası durumun anlayışla karşılanacak bir tarafını göremedim. Beşiktaş'la 100'den fazla maça çıkmış, milli takımlar seviyesine yükselmiş bir oyuncu için kulübün destek çıkmasını beklerdim.

En azından eski dostları onu unutmamış ve destek çıkmışlar, bundan sonrası içinse milli takımlar seviyesinde antrenörlük yapacakmış. Nafaka borcunu ise taksitle ödeyecekmiş.

Fevzi benim gözümde hiçbir zaman kötü bir kaleci olmadı, belki o zamanlar daha fazla destek olunsaydı her şey çok daha farklı olurdu. Özel hayattı futbol kariyerine çok büyük darbe vurdu ve ne yazık ki bugün bu durumlara düştü.

Vefa örneği gösterenleri tebrik ediyorum. Umarım Fevzi için bundan sonra herşey tersine döner. Futbolculuğundan doğru düzgün yararlanılamadı ama en azından antrenör olarak ülkesine yıllarca huzurlu bir şekilde hizmet eder.
    Burak

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Beşiktaş'ın eski kalecisi Fevzi dün eşine olan nafaka borcunu ödeyemediği gerekçesiyle ceza evine girmiş, bugünde futbol camiasının önde gelen isimleri sayesinde borcun bir kısmı ödenmiş ve tahliye edilmiş.

Bu olayların daha öncesinde Beşiktaş'la antrenörlük için görüşmeye gitmiş ama Beşiktaş istememiş, ceza evine girdiğinde de ne mevcut yönetimden nede eski yöneticilerden herhangi bir destek gelmemiş malesef. Açıkcası durumun anlayışla karşılanacak bir tarafını göremedim. Beşiktaş'la 100'den fazla maça çıkmış, milli takımlar seviyesine yükselmiş bir oyuncu için kulübün destek çıkmasını beklerdim.

En azından eski dostları onu unutmamış ve destek çıkmışlar, bundan sonrası içinse milli takımlar seviyesinde antrenörlük yapacakmış. Nafaka borcunu ise taksitle ödeyecekmiş.

Fevzi benim gözümde hiçbir zaman kötü bir kaleci olmadı, belki o zamanlar daha fazla destek olunsaydı her şey çok daha farklı olurdu. Özel hayattı futbol kariyerine çok büyük darbe vurdu ve ne yazık ki bugün bu durumlara düştü.

Vefa örneği gösterenleri tebrik ediyorum. Umarım Fevzi için bundan sonra herşey tersine döner. Futbolculuğundan doğru düzgün yararlanılamadı ama en azından antrenör olarak ülkesine yıllarca huzurlu bir şekilde hizmet eder.

Beşiktaş'ın istememesi gayet normal, sambade gibi bir antrenör varken yanına fevziyi eklemek gereksiz olurdu. Bu işler hatır gönül işleri ile olmuyor ama ülkemizde bu profesyonelliğe gelemediğimiz için alt yapılar berbat halde. Oyuncu iken iyi-kötü tartışılır ama antrenör olarak oyuncuya ne vereceği önemli. Fakat bunun yanında başkanın veya yöneticilerin durumdan haberleri varsa ona destek vermemeleri bencede üzüntü verici.

Sergen yıllar önce A2 takımının antrenörüydü. O takımdan sadece necip a takıma gelebildi. O zamanlar a2 takımı çok başarılıydı ve iyi bir ekip yakalamıştı. Sergenin bir çok kez anlattığı orhan gülle olayı ise ülke futbolunun içler acısı halini anlatmakta.

[YOUTUBE="vl9ezjeG2ks"]Orhan gülle.[/YOUTUBE]

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Sergen'in Beşiktaş genç takımlarından birini yönetiyordu a2 veya u18 gibi orada başarılı diye yazıp çizilmişti. Bence Antep de bu sezon başarılı olur diğer sezon çuvallar diyorum ben.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Milli takımda antrenör olmanın kriteri bu olmamalı. Terim yardımcısı yapacaksa eyvallah. Ama büyük ihtimalle genç takımlarda görevlendirilecek. Şimdiye dek hiç bir hünerini görmediğimiz için verebileceği tek şey tecrübesi olacak. Genç oyuncuların yetiştirilmesi konusunda daha teknik, daha bilimsel çalışmalar yapılması gerektiğini düşünüyorum. Bu da mevcut Türkiye şartlarında futbolcu eskileriyle olmaz.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Ben sizler gibi düşünmüyorum, uefa antrenörlük lisansı var, tecrübesi var. Ayrıca söyledikleriniz Fevzi'ye özgü şeyler değil, bir ton futbolcu var antrenörlük yapan, sadece geçmişte futbolcu olduğu için. Antrönörlük eğitimlerinin bu şekilde değişmesi gerek derseniz eyvallah.

Beşiktaş'ta alt yapı kaleci antrenörü olabilirdi, milli takımda da keza farklı kategorilerde kaleci antrenörlüğü pekala yapabilir. Şimdi hayata çok daha hırsla bağlanacaktır, çok daha verimli olacaktır bence. Sahip çıkan yanında olan destek olan insanları gördüğünde motive olacaktır buda oyunculara yansıyacaktır.

Ben Fevzinin kalesinde devleştiği maçlarda gördüm, Hagi'nin penaltısını kurtardığı maçıda gördüm, penaltılara giden maçta 3 penaltı kurtardığını da gördüm. Bir çok vurdumduymaz oyuncu gibi hata yapıp gecesinde eğlenmeye gidenler gibi değildi, ağlardı, utanırdı, sıkılırdı, hatta bir keresinde kafasını kale direğine vurmuştu. Çok içim acımıştı.
    Burak

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Ben sizler gibi düşünmüyorum, uefa antrenörlük lisansı var, tecrübesi var. Ayrıca söyledikleriniz Fevzi'ye özgü şeyler değil, bir ton futbolcu var antrenörlük yapan, sadece geçmişte futbolcu olduğu için. Antrönörlük eğitimlerinin bu şekilde değişmesi gerek derseniz eyvallah.

Beşiktaş'ta alt yapı kaleci antrenörü olabilirdi, milli takımda da keza farklı kategorilerde kaleci antrenörlüğü pekala yapabilir. Şimdi hayata çok daha hırsla bağlanacaktır, çok daha verimli olacaktır bence. Sahip çıkan yanında olan destek olan insanları gördüğünde motive olacaktır buda oyunculara yansıyacaktır.

Ben Fevzinin kalesinde devleştiği maçlarda gördüm, Hagi'nin penaltısını kurtardığı maçıda gördüm, penaltılara giden maçta 3 penaltı kurtardığını da gördüm. Bir çok vurdumduymaz oyuncu gibi hata yapıp gecesinde eğlenmeye gidenler gibi değildi, ağlardı, utanırdı, sıkılırdı, hatta bir keresinde kafasını kale direğine vurmuştu. Çok içim acımıştı.
    Alt yapıda olabilirdi, eğer gerekli yapılanma tamamlanmadıysa. (Önder hoca'nın yapılanma planı) Eğer gerek yoksa ve bu durumdan haberi yoksa klübün yapıcak bişey yok. Fakat geçmişte futbolcu olduğu için antrenörlük yapan bir çok kişi var evet ama hangisi işinde başarılı ? Yada hangisi bu seviyede iyi bir gelişim sağladı ? (T.Direktör olarak değil, antrenör olarak.)

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Ben Sergen'in başarılı olacağını düşünüyorum

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Kasımpaşa kulübü Fenerbahçe maçında deplasman tribünü bilet fiyatını 100 tl olarak belirlerken Gs maçı için 50 tl olarak belirlemiş.Madem böyle isteyen istedigi zaman çifte standart yapabiliyor kulübümüzün bu durumla ilgili harekete geçmesi lazım Kadıköy'de ki maçta 200 tl bilet fiyatı belirlemesi lazım.Gerçekten böyle bir terbiyesizlik olmaz neden her deplasmanda Fenerbahçe taraftarına yolunacak kaz gözüyle bakılıyor ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Türkiye’nin ‘seyyah teknik adamı’ Cardiff City ile el sıkıştı.Başarılı hoca, İngiltere Premier League ekiplerinden Cardiff City’nin Kıbrıslı Türk olan Başkanı Mehmet Dalman ile her konuda anlaşırken, imza için mevcut teknik direktör Malky Mackay’ın görevinden ayrılması bekleniyor.

TÜRKİYE’de çalıştırmadığı takım neredeyse kalmayan Yılmaz Vural’ın yolu bu kez İngiltere’ye düştü. En çok takım çalıştıran teknik adam olan Vural, unvanları arasına, Premier Leauge’de görev yapan ilk Türk teknik adam olmayı da ekleyecek.

Yılmaz Vural, Cardiff City’nın Kıbrıslı Türk Başkanı Mehmet Dalman’ın daveti üzerine geçtiğimiz hafta İngiltere’ye gitti.

Bir süredir takımın teknik direktörü Malky Mackay’dan memnun olmayan Dalman, görevden kendi isteğiyle ayrılması için deyim yerindeyse operasyon üstüne operasyon yapıyordu.
    Mackay’ın teknik heyetinde yer alan yardımcılarını bir bir gönderen Dalman, sabırla onun da istifasını sağlamaya çalıştı. Ancak taraftarlarca da oldukça sevilen 41 yaşındaki teknik adamın direncini kırmayı başaramadı.

İSTİFA ETMEDİKÇE SÜREÇ UZUYOR
    Bu süreç yaşanırken, Vural’ın Dalman tarafından İngiltere’ye davet edilmesi, İngiliz basınının dikkatinden kaçmadı. Menajer Muzzi Özcan vasıtasıyla Vural’a ulaşan İngiliz gazetelerinden Daily Mail, uzunca bir röportaja da sayfalarında yer verdi.
    Vural ile Dalman arasında süren görüşmeler, önceki akşam uzlaşmayla sonuçlandı. Parasal konular da dahil her konuda anlaşan tarafların işi resmiyete dökmesinin önündeki tek engel Mackay’ın halen istifa etmemiş olması. Dalman, bu aşamada Mackay’ın görevine son vererek, şimşekleri üzerine çekmek istemediği için, Vural olayı bir süre beklemede kalacak.

MESUT’UN LOCASINDA İZLEDİ
    Cardiff City’nin Premier League’de arka arkaya birkaç kötü sonuç alması halinde Mackay’ın istifası veya en geç Ocak ayında tarafların sözleşmeyi karşılıklı feshetmeleri bekleniyor. Başkan Dalman, bu ayrılığın ardından, çok istediği Yılmaz Vural’ı göreve getirecek. Öte yandan Yılmaz Vural, Londra’daki son gününde önceki akşam Arsenal’in Napoli ile oynadığı şampiyonlar ligi maçını Mesut Özil’in locasında, ünlü futbolcunun babası ve ağabeyinin davetlisi olarak izledi.

İngilizler Ferguson’la kıyasladı
    TRANSFER gelişmeleri sonrası Yılmaz Vural, İngiltere’de de konu oldu. Daily Mail, aynı yılda (1986) teknik adamlığa başlayan Alex Ferguson ile Vural’ı karşılaştırdı. Gazete Yılmaz Vural’ın 22 farklı takımı, Ferguson’ın tek ekibi çalıştırmasına dikkat çekti. Haberde Vural’ın, “Bütün dünyanın gözü İngiltere’de. Herkes İngiliz futbolundan bir şeyler almak istiyor. Profesyonel futbolun en yüksek seviyesi. Herkes sever. Türkiye’de de çok seviliyor” ifadeleri kullanıldı.

‘İsteyen başka kulüpler de var’
    İNGİLTERE’de çok olumlu görüşmeler yaptığını söyleyen Yılmaz Vural, Hürriyet’e şu bilgileri verdi:
    “Şu anda mevcut bir teknik adam varken, benim kesin şeyler söylemem doğru olmaz. Ancak konuşmalarımızda muhataplar ile aramızda bir pürüz olmadı. Premier League dışında İngiltere’de alt liglerde iki kulüp de benimle çalışmaya hazır olduklarını bildirdi. Beklemedeyiz.” Vural’ın ismini vermek istemediği kulüplerin Portsmouth ve Sheffield United olduğu öğrenildi.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Bunu premier lig bölümüne yazsaydın keşke.

Bütün saglam deplasmanlar 2. yarıymıs Cardiff'in şimdi Yılmaz Hoca gelecek o maçları kaybedecek sonra vay efendim Yılmaz Vural düsürdü olacak.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Zaten belliydi Cardiff olduğu Türk başkan vardı alsa alsa o alırdı Yılmaz babayı.Umarım olur kadroları da kötü değil United'den puan da kaptılar ligde kalırlar Yılmaz hocayla en önemlisi hiç bir maçını kaçırmam ben Cardiff'in Yılmaz hoca için de ayrı mutlu olurum olursa.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

15.hafta programı ne zaman açıklanır yahu ?

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Bizim maç pazar günü olur muhtemelen de boşa heveslenme, İlhan Cavcav bu maç kale arkasına en az 75 TL fiyat çeker. Geçen sene öyle yapmıştı.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by IcedEarth View Post
    Bizim maç pazar günü olur muhtemelen de boşa heveslenme, İlhan Cavcav bu maç kale arkasına en az 75 TL fiyat çeker. Geçen sene öyle yapmıştı.
    Maç pazar olsun istiyorum o ayrı dert,bir de fiyat sıkıntısı var değil mi,İlhan Cavcav değil gerçi bütün Anadolu takımlarında var bu huy.En ucuz ne taraf olursa ordan alırız bileti yer kalırsa,bir de yer bulamama sıkıntısı var.İşte bu yüzden gelecek yıl kombine alacağım Gençler'den.

Geçen yıl 1. gelmiştik Ankara'ya bu yıl iddaasız geliyoruz,umarım Cavcav insafa gelirde 30-40 lira daha düşük satar biletleri.Umut fakirin ekmeğidir işte

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Maç pazar olsun istiyorum o ayrı dert,bir de fiyat sıkıntısı var değil mi,İlhan Cavcav değil gerçi bütün Anadolu takımlarında var bu huy.En ucuz ne taraf olursa ordan alırız bileti yer kalırsa,bir de yer bulamama sıkıntısı var.İşte bu yüzden gelecek yıl kombine alacağım Gençler'den.
    Bilet bulursun, hele de Juventus maçında olumsuz bir sonuç olursa taraftarların pek teşrif edeceğini sanmıyorum. Ama işte en aşağı 75 tl olur gibi. 50 civarı olursa ben de gitmeyi planlıyorum da 50 liradan bir kuruş fazla bile olsa gitmem.

Aslında buna federasyonun el atması lazım. Normal biletleri 10-15 lira arası takımlar büyük takım gelince 5 katı fiyat çekiyor. Zaten rezil bir futbol oynanıyor ülkemizde, bir de bu kadar para talep edilince insan futboldan soğuyor.

Pazar günü Ankaragücü maçı var, onu tavsiye ederim, kapalı 5 lira filan oluyor

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Yahu sadece Galatasaray'da değil aslında

Maraton tribününden GS,TS,FB,BJK ve Bursa maçlarını izlemek istesen ;

Toplam 400 lira falan ödemen gerekir ancak sezon başında 150 lira verip 17 maçın hepsini izleyebilirsin.

Cidden federasyonun bir düzenleme getirmesi gerekir.Olmuyor böyle,gelen takım büyük diye takımın taraftarı da büyük miktarları karşılayabiliyor diye bir şey yok

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Cumartesi saat 19.00'da maç.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Çok güzel,çok.