Sayfa 22 / 483 İlkİlk ... 1220212223243272122 ... SonSon
631 ile 660 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Medya traj pesinde, en dogru haber emniyetten gelen aciklamalar olacaktir

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

Eğer böyle bir şey varsa umarım aziz yıldırımın sağlığında herhangi bir şey olmaz. Bu hem onun için oldukça kötü olur hem de gelecek cezayı etkileyebilir
    turksportal...

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
    Niye sadece Fenerbahçe'den bahsediliyor serzenişleri görüyorum. Arkadaşlar; anlatamıyorum galiba... Bu Fenerbahçe'ye yönelik bir operasyondur. Adı geçen diğer kişi ve kurumlar işin çeşnisidir. Kamuoyuna atılmış bir yemdir. Hedefte Fenerbahçe başkanı vardır. Ucu "devlete ait gizli belgeler" mahkemesinden başlayan bir süreç... Şamil Tayyar ve Taraf gazetesinin bu sürece dahil olması vs... Hedef tektir ve Fenerbahçe'dir. Gerisi hikaye.
    Su konuyu detaylica acarsan biz de aydinlanmis oluruz. Yazdiklarin cok fazla ucu acik duruyor. Merak ettim acikcasi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Sike Skandali sonrasinda FB, BJK ve TS'un borsada 1 gün icinde toplam degerlerinden 406 M Lira eridi.
    çok büyük bölümü de fenerbahçedendir muhtemelen. Suçsuz olduğu anlaşılırsa fenerbahçe spor kulübünün ne olacak? kim nasıl geri getirecek bu maddi değeri? maneviyata hiç girmiyorum bile.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

suçsuz olduğu anlaşılırsa? bu soruşturma açılıyosa ellerinde çok büyük deliller var demektir.

Bu işin manevi değeri çok büyük. Bir anda Tüm ülke buna odaklanmış durumda en önemlisi bu.

MAddi açıdan fenerbahçenin taraftar gelirleri, hisse senetleri, kombine satışları, oyuncu alım ve satışları bundan inanılmaz derecede etkilenecek. Fnerbahçeli oyuncuların vay haline. Yani bunu açıkcası herkes biliyor büyük deliller var ki böyle bir şey yaşıyoruz şuanda. Bu normal bir sorgu değil...
    turksportal...

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    Su konuyu detaylica acarsan biz de aydinlanmis oluruz. Yazdiklarin cok fazla ucu acik duruyor. Merak ettim acikcasi.
    Kusura bakmayın. Fazlasını bu forum kaldırmaz. Sadece şu kadarını söyliyeyim. Bugün siyasi görüşleriyle hiç ilgimin olmadığı bir parti lideri de (Devlet Bahçeli) benim dün bu forumda yazdıklarımla örtüşen bir demeç verdi: ''Türkiye'de her sosyal kesime bir operasyon uygulaması var. Sanıyorum sıra spora geldi''

Nesil
    2006
    Yer
    -

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    Amaç Türkiye sporunu temizlemekse neden diğer kulüplere de yaptırım olmuyor. Daha önceki skandallar unutulacak mı? Onlar ceza almayacak mı? Bana Trabzon'un maçı da incelenmiş falan demeyin. Olay tamamen Fenerbahçe ile ilgili.

Yoksa siz kendi kulüplerinizin böyle şeyler yapmayacağını mı düşünüyorsunuz? Yani bir tek Fenerbahçe kirli?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Bence artık bu kadar olaydan sonra boş boş "Kanıt bulamadık" diyemezler. Bence ellerinde sağlam kanıtlar varki bu kadar uğraştılar. Kanıt olmadan böyle bir işe girişeceklerini zannetmiyorum.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bu Türk halkı kadar çekemeyen, abartan yangıcı bir halk daha çıkarsa ben bu kafamı keserim...
    Düşürün kümeye takımıda herkes rahatlasın ayıptır yahu.!

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Bu konuda yazan herkesi biraz sağduyulu davranmaya davet ediyorum. İyi niyetle, espriyle yazılar yazabilirsiniz hakkınız var ama şu anda kimsenini iyi niyetle, kötü niyeti ayırabileceğini, espriyi kaldırabileceğini düşünmüyorum...
    I'm back...

11. Default

Quote Originally Posted by Aşk-ı Şehir View Post
    Bu konuda yazan herkesi biraz sağduyulu davranmaya davet ediyorum. İyi niyetle, espriyle yazılar yazabilirsiniz hakkınız var ama şu anda kimsenini iyi niyetle, kötü niyeti ayırabileceğini, espriyi kaldırabileceğini düşünmüyorum...
    Katılıyorum arkadaşa özellikle de provakatör niyetli kişiler mesaj yazmazsa iyi olur .

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İ.Ü Kardiyoloji bölümüne getirilmiş durumda şu anda Aziz Yıldırım

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by fbdevil190737 View Post
    Katılıyorum arkadaşa özellikle de provakatör niyetli kişiler mesaj yazmazsa iyi olur .
    Provakatörün işi zaten ortalığı karıştırmak olduğu için illaki mesaj atar Siz kanmayın yeter. Birisinin dediği saçmaysa bırakın saçma kalsın. Siz cevap verirseniz saçmalayan kişi kendini değerli zanneder dahada saçmalamaya başlar. Bunu sadace bu konu için demiyorum. Sürekli olan birşey bu.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Fenerbahçe yapmıştır diyenler de hiçbir şey bilmiyor, yapmamıştır kesin diyenler de. Hayretle takip ediyorum, hem burayı hem de medyayı. Resmi olarak bir şeylerin açıklanmasını beklemek bu kadar mı zor ? Sırf Fenerbahçelileri kızdırmak için imalarda bulunan arkadaşlar, biraz empati yapın. Fenerbahçelilerin savunmaya geçmesi de normal, herkes takımını her türlü savunma eğiliminde. Ancak çok keskin ifadeler görüyorum, bir şey bilmediği halde sallamasyon haber yapan basından bir farkınız kalmıyor benim gözümde. Ya da bildiğiniz, delili olan şeyler var bizim haberimiz yok ? Paylaşın, öğrenelim.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Mustafa çok gergisin. Rahatla biraz. Çok hava al. Dolaş... Takma bu kadar.
    Haklısın abi çok gerginim. Şimdi 2-3 kişi yüzünden biz küme düşürülürsek ne olacak? Hep diyorum yönetim karışmışsa düşürsünler ama 2-3 kişiden sebep düşersek içim yanar çok üzülürüm. Hele bunca seneden sonra süper lige tam alışmaya başlamışken..
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

bencede fazla espri yapmamak lazım millet sinirli ona göre

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Fenerbahçe yapmıştır diyenler de hiçbir şey bilmiyor, yapmamıştır kesin diyenler de. Hayretle takip ediyorum, hem burayı hem de medyayı. Resmi olarak bir şeylerin açıklanmasını beklemek bu kadar mı zor ? Sırf Fenerbahçelileri kızdırmak için imalarda bulunan arkadaşlar, biraz empati yapın. Fenerbahçelilerin savunmaya geçmesi de normal, herkes takımını her türlü savunma eğiliminde. Ancak çok keskin ifadeler görüyorum, bir şey bilmediği halde sallamasyon haber yapan basından bir farkınız kalmıyor benim gözümde. Ya da bildiğiniz, delili olan şeyler var bizim haberimiz yok ? Paylaşın, öğrenelim.
    Çok tartıştık ama -konuyla alakasız- teşekkür ediyorum bu mesajın için.

Fenerbahçeliyim girdiğim her türlü sitede geyikler,espriler,abuk subuk şeyler,yalan yanlış haberler fasa fiso bıktım artık düşürsünşer,kapatsınlar,avrupadan 30 yıl men etsinler napıyolarsa yapsınlar ama bununda şike falan olduğunu zannetmiyorum siyasidir falan ama şike olamaz bunu inceleyen savcı geçen sene falan demiyorum yav 2010-2011 sezonun ilk yarısında keyftenmi,macera olsun diyemi 9 puan geriye düştük şike yapan,anlaşan bir takım bunu yaparmı, eee gerçekçi olsun diye yapmışlardır onu diyenlere söylüyorum bunuda , fenerbahçe ikinci yarıda geriden kalıp gerçekçi olsun diye yapıyo bunu peki Galatasaray,Beşiktaş,Bursaspor,Trabzonspor,Antepsp or maçını düşünmemişmi geçen seneyi falanda araştırsınlar demiyorum zaten takipte 6-7 aymış alsın baksın bi onlara,hadi aziz başkan şikeci buda çok uzun değil neden bu takım madem şikeci,çirkefde son 3 şampiyonluğun 2'sini kaçırıyor. bunu yazmamın sebebide budur olayın şike olduğunu düşünmüyorum kendimce...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

bence fenerbahçe'ye hiç bir şey olmaz!
    Sentugo.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

konu bi süreliğine kilitlense iyi olur diye düşünüyorum kimsenin elinde sağlıklı delili yok ama yığınla fikri var

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    konu bi süreliğine kilitlense iyi olur diye düşünüyorum kimsenin elinde sağlıklı delili yok ama yığınla fikri var
    Forumun kurallarında kanıt olmadan fikir söylenemez yazmıyor. Bu konuda herkez kendi fikrini söyleyebilir.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Fenerbahceye birsey olmaz olursa aziz yildirima olur sahsi gorusum onada birsey olmucak cunki her zamanki gibi olaylarin ustu kapanicak kendi fikrimce

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by I3esiktas View Post
    Forumun kurallarında kanıt olmadan fikir söylenemez yazmıyor. Bu konuda herkez kendi fikrini söyleyebilir.
    O zaman dileyen dilediğine istediği iftarıyı atabilir, istediğini söyleyebilir. Bu mesajdan bunu çıkardım ben...
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by I3esiktas View Post
    Fikir konusunda bi sıkıntı yok dostum ama iş yargılamaya veya avukatlık yapmaya dayanıyor o yüzden olayın sis perdesi aralanana kadar kilitlenmesi iyi olur germeyelim birbirimizi

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Aziz Yıldırım kardiyoloji servisinde kontrolden geçirildi. Acildeki nöbetçi doktor kalp krizi riskinden dolayı Aziz Yıldırım'ın 12 saat müşahede altında tutulacağını söyledi.

Kaynak: FB TV
    TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Herkes kendi fikrini söyleyebilir ama kimse kimseye iftira atamaz.Herkes kendi görüşünü söyleyebilir ama kimse bir başkasına kanıtlayamayacağı ithamlarda bulunamaz.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

sunuda degineyim bu olay sike sorusturulmasi degil cete liderliği orgut kurmak suclamasi var aziz yildirim icin, yani kisacasi fenerbahceye birsey olcagini sanmiyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Çok tartıştık ama -konuyla alakasız- teşekkür ediyorum bu mesajın için.
    Teşekkür edecek bir durum yok, ben anlamıyorum şahsen körü körüne suçlamak ile savunmak arasında bir fark göremiyorum. Bu iş Taurasi olayına benziyor, yapardı yapmazdı neler konuşuldu, yazıldı, en nihayetinde suçsuz çıktı şimdi Galatasaray forması giyecek. O zamanda bir şey yazmamış peşin hüküm vermemiştim, şimdi de aynı şekilde düşünüyorum.

Hayatta neyin ne olacağı belli olmuyor, operasyonların 2. dalgası hatta 3.sü olacak deniyor, yarın Galatasaray da bu işin içine girebilir, kimse girmeyeceğini garanti edemez.

Bu soruşturma her türlü kutuplaşmayı arttıracak, Fenerbahçe cephesinden gözaltına alınanlar suçsuz çıktığı anda bu sefer Fenerbahçe taraftarı şimdi yapmışlardır diye atıp tutanlara karşı atağa geçecek, biz demiştik diyecek. Tam tersi durumda, diğer takım taraftarları biz zaten biliyorduk durumuna getirecek olayı. Aslen kimse bir şey bilmiyor o da işin en komik tarafı. Tv'den, twitter'dan görüp, işine gelene inanmak en kolayı her iki taraf açısından da.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Şike veya değildir diye soruşturma sonuçlanmadan konuşmak ile siyasidir değildir diye konuşmak arasında fark yok. Soruşturma sonuçlanmadan şike yapılmış veya yapılmamış diye kesin konuşanlara, karşı görüşlü olanların saldırdığını görüyorum. Öbür taraftan aynı kişiler siyasi ve siyasi değil diye kesin yorumlarda bulunabiliyor. Bir kere, devletin kurumlarının yaptığı soruşturmaya kulp takarsak bu ülkede doğru hiçbir şeyin olmadığı anlamına gelir. Bu durumda kazandığımız şampiyonluğa nasıl bu kadar inanıyoruz? Bunu her takım için söylüyorum. Soruşturmayı, karar verme olarak algılamayın. Şu an itibariyle her an herkes karakola vs. çağrılabilir, ifadesi alınabilir. Bu kimseyi suçlu yapmaz. Her şey bizim sabırsızlığımızdan kaynaklanıyor. Herkes bir şeyler hissediyor, kendince yorumunu yapıyor ama bu yorumlara cevap verirler devlet kurumları taşa tutmak acımasızlıktır.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Borsa'da bizim neden değerimiz düşüyor bende onu anlamadım.Burda şuan madur olan biz değilmiyiz yoksa ben mi ters anladım?

Mesaj Yetkileri