Sayfa 220 / 896 İlkİlk ... 120170210218219220221222230270320720 ... SonSon
6,571 ile 6,600 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

aziz yildirim baskan oldugu sürece alex bu takimda 40 yasinda kadar oynar.. bosuna heveslenmeyin göndermezler

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Güiza havalimanında "Bir yıl daha kalmak istiyorum." dedi.

Güiza'nın gitmesi çözüm değil. Anelka, Kezman, Güiza... Hiçbiri istenilen verimi sağlayamadı. Anelka takımdan ayrıldı, önce Bolton, sonra Chelsea'ye gitti, Türkiye'de futbolcu değil denen adam İngiltere'de gol kralı oldu, Fransa Milli Takımı'nın banko futbolcusu haline geldi. Güiza için de aynı şeyler söyleniyor, göndersek başka takıma orada iyi işler yapar, İspanya Milli Takımı'na seçilmeye devam eder.

Bence esas sorun Alex. Alex'in takımdan ayrılması lazım. Takımın önü açılması için bu şart. Anelka, Kezman ve Güiza, üçü de Alex'in önünde tek forvet olarak oynadılar. İstenileni veremediler. Alex'in takımdan ayrılması bazı şeyleri değiştirebilir.

Alex'in ayrılması, teknik direktörün de istediği sistemle veya farklı sistemlerle oynamasını sağlar. Zira Alex olduğu sürece dünyanın en iyi teknik direktörü de olsa, aynı sistemle oynamak zorunda, Alex önünde tek forvet. Hocanın eli kolu bağlı oluyor. Ayrıca Alex'in ayrılması demek, takımda büyük değişimin de sinyali demek olur.

Bu yüzden, içim kan ağlasa da Alex'in ayrılmasından yanayım. Alex, Fenerbahçe'nin efsanelerine girmiştir ama ayrılmasını zorunlu olarak görüyorum. İdari menajer veya sportif direktör rolünde Alex'in görev almasını isterim.
    Alex'in Kezman'a, Güiza'ya hazırladığı pozisyonların yarısını bu oyuncular gole çevirebilmiş olsaydı Alex'in zaten alt üst etmiş olduğu istatistikler çok daha gelişmiş bir hale gelecekti.

Bursaspor'a deplasmanda 3-1 mağlup olduğumuz ZTK maçında Gökhan Ünal-Güiza çift forvet şeklinde oynadık da ne oldu ? Mesele sadece çift forvet-tek forvet gibi dar bir alana indirgenmemeli. Öyle değerlendirilecekse de Alex'i forvet varsayın yine çift forvet oynamış oluruz.

Trabzonspor maçında orta açılıyor Güiza kafayı boş kaleye yollayacağına kendisine orta açan adama doğru vuruyor. Alex ne yapsın ?

Anelka'nın hedefi Fenerbahçe'nin başarılı olması değil; kafasını biraz dinleyip, kendisini tekrar Premier Lig ve Fransa milli takımına atmaktı. Zaten Anelka bizde doğru mevkide de oynamadı. Kezman ve Güiza'nın kaçırdığı gollerden yapılan klipler var, onu bi izleyelim ardından bu 2 oyuncu yerine bir Luis Fabiano, Kanoute olsaydı sonuç ne olurdu diye düşünelim. Kezman da Güiza da sahaya çıktıklarında formanın hakkını vermek için ellerinden geleni yapmışlardır ama ellerinden gelen demek ki bu kadarmış.

Bu sene en golcü oyuncumuz kim ? Alex. Keşke sorunlarımız hep Alex gibi olsa.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

ben artık takımımın çift forvet hatta aslında barcelona tarzı 4-3-3 oynamasını istiyorum artık chelsea barça hatta real liverpool manchestar yani büyük takımlar bu şekilde oynuyolar dünya futbolu 3-5-2den nasıl 4-4-2ye döndüyse şimdide 4-3-3 yada 4-3-2-1 taktiğine dönüyo nasıl isimlendirirseniz.bu yüzden alex gitmeli emre gibi çift yönlü oynayan orta saha oyuncuları bulunmalı mesela mehmet topuzla özerde yapabilirler bunu bu taktikle oynandıgında hatta bu taktiğin sağ yada sol kanatıda olabilir özer.ve colin kazım dönmeli.alex'e de yavaş yavaş veda etmeliyiz
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Sezon başından beri takımı eleştiren biriydim ve haklı çıktım son kritik maçlar öncesindede 2 kupayı alırsak şapka çıkartırım bu kadroyla müthiş bir olay olur demiştim.Ama bu takıma yakışmayan oyuncular son 5-6 haftada ne kadar iyi mücadele etselerde kupaları almamız haksızlık olurdu ve alamadık zaten.

Aziz Yıldırım inadını bırakıp rıdvan dilmen-aykut kocaman ikilisini göreve getirmeli ve kesinlikle Türk hoca taraftarıyım.

Daumun iyi bir hoca oldugunu düşünüyorum ama Aziz Yıldırım olduğu sürece Daumun dediği transferler olmaz veya başka bir teknik adamın.

Belki Aziz Yıldırım gitmeli ama adamın emeği tartışılmaz bu büyümede taraftar kadar onunda payı çok büyük.

Başkanımız düşünmeli Rıdvanla Aykuta takımı vermeli ve arkasına yaslanmalı 1 sene sesini çıkarmamalı artık büyük düşün ve büyük oyna Aziz Baba çapulcu baroni santosla bilicayla deividle guizayla olmaz lütfen kaliteli ve AVRUPALI oyuncular al.

Madem kimseye oyuncu aldırmıon kendi bildiğini okuyorsun birazcık avrupa maçları izle.Senin işin bu değil ama inatçısın o yüzden izlemek zorundasın rastgele oyuncu getirme artık.

Kulüp dıştan parası bol görünüyor ama eminim borç içinde yüzüyor kulüp Ortega,Appiah,Kejman,Edu,Aragones,Baroni,Deivid,Gu iza bunlar ve daha bir sürü yatırmını yapıp geri alamadığın oyuncular teknik adamlar var.4-5 oyuncudan zarar etmekle ekonomi kötüye gitmez ama 4-5 oyuncu olmadığı ortada.

Oyunculara haddinden fazla para veriyorsun bir tuncaya aurelio ya veremediğin yıllık 1.5 2 M Euroları deividlere santoslara guizalara faazlasyla veriyorsun.

Son olarak önümüzdeki seneler için Aziz Yıldırım olduğu sürece umutlu değilm umarım beni yanıltır.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Volkan Babacan > Cenk Gönen
    Önder Turaci > Aydın Toscalı
    Deniz Barış > Orhan Şam
    Vederson > Çağlar Birinci
    Cristian > Hürriyet Güçer
    Ali Bilgin > Murat Ceylan
    Deivid > Mehmet Eren
    Semih Şentürk > Necati Ateş
    Guiza > Mustafa Pektemek.
    Bu adamlardan hariç Barış Başdaş, Barış Ataş, Aykut Demir, Yiğit İncedemir, Nizamettin Çalışkan, Hakan Aslantaş, Koray Arslan, Halil Altıntop, Gökhan Süzen, Sezgin Coşkun, Yekta Kurtuluş, , Yiğit Gökoğlan, Serdar Kesimal, Hüseyin Tok, İbrahim Dağaşan, Ceyhun Gülselam gibi kadroya derinlik katacak adamlar alınmalı. Artık takımda hiçbirşey yapmayan oyuncu görmek istemiyorum. 1 sene yatıpta yok yere para alan adamlar olmasın takımda. Gerekirse yeniden kurulsun takım. Pierre geldiği zaman yapmadıkmı bunu. Şu anda bile o takımdan oyuncular var takımda. Gökhan Gönül sakatlanıyo, 6-7 hafta sakat sakat oynamak zorunda kaldı. Özer yine aynı şekilde. Yabancı yazmadım çünkü alınacak yabancı çok ama Türkiye'den oyuncu alınmalı. Artık miladını doldurmuş birsürü oyuncu var takımda ve bunların yakın zamanda gitmesi lazım !

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Ahh ahhh sorun bizdemi diye düşünüyorum bazen biz görüyoruz baştaki adamlar görmüyor.Hani bundada Amerika fln varsa bilelim transfer sezonunda umutlanmayalım artık bunun ne açıklaması olabilir yıllardır Allh aşkına şu Aziz Yıldırımı anlayan bir arkadaş varsa beni aydınlatsın.

her sene aynı tantana ..

Deniz ( başroldür )
    Ali Bilgin
    Orta sahaya alınan yeni yabancı (maldonado , josico , christian )

gönderilmeli ..

yaşatmayın hersene aynı deja vu'yu taraftarınıza ,gönderin gitsin

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Güiza son olanlardan sonra savunulamaz.Yeteneklidir,zamanında çok başarılı olmuştur bilmem ama bir forvetin karşı karşıya golü kaçırmaması için illa ki yanına bir forvet konması gerekmiyor.Trabzonspor maçında kaçırdığı gollerde Alex Güiza'yı itmedi ki Güiza golü kaçırsın,sadece artık baskıyı kaldıramıyor.Gol atması gerektiğini biliyor,atamadıkça daha çok panik oluyor,panik oldukça hiç atamıyor. Bunun da sonu yoktur,seneye de aynı senaryo olur,Güiza 3-4 M € daha ucuza satılır.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Çok güzel olmuş...

Ben Güiza'nın kaçırdığı gollerden Alex'i sorumlu tutan bir şey yazdım mı?

Söylemek istediğim, Alex bu takımda 6 yıldır forma giyiyor ve biz 2 şampiyonluk yaşadık. Daum'un ikinci senesinde ve 100. yılımızda. Daum'un ilk şampiyonluğunda Alex zaten yoktu. Ve 6 yıldır aynı sistemle oynuyoruz. Dolayısıyla rakiplerimiz de bizim sistemizi ezberlemedi, hatim ettiler. 4-4-1-1 sisteminden Alex olmadıkça vazgeçilmez. Maçı gelmeli 4-3-3, 4-4-2, 4-4-1-1 oynanmalı, ama her maç da Alex yüzünden aynı sistemle sahaya çıkılmaz. Guardiola'yı görüyoruz, adam her maç farklı onbir, farklı sistemlerle çıkıyor, bir bakıyoruz Ibrahimovic yedek, bir bakıyoruz Iniesta yedek, değişik sistemler yapıyor maçına göre, değişik şeyler deniyor. Bizim hiçbir hocamız değişik şeyler deneyemedi. Bir iki maçlık denemeler, deneme bile değildir bana göre.

Alex'in futbolculuğuna, yaptıklarına tek kelime edemem. Bence şu an Fenerbahçe'nin tartışmasız en iyi futbolcusu. Hatta gelmiş geçmiş belki de.

Ancak görünen köy kılavuz istemez. Getireceğimiz teknik direktörün eli kolu bağlı kalacak yine Alex olduğu sürece. Alex olduğundan oyun sisteminde bir farklılaşma olmayacak. Oyun sistemi değişmeyecekse, şu anki kadroya daha ne takviye yapabiliriz ki? Zaten Türkiye'nin en iyi savunma ve orta saha hattı bizdeydi, ama Bursaspor'u geçemedik. Gol kralları da bizde, ama yine başarılı olamadık. Bu demek oluyor ki çok köklü değişimler lazım. Alex'in ben şu an Türkiye'deki en iyi yabancı olduğunu düşünüyorum ama buna rağmen takımdan ayrılması gerektiğini düşünüyorum.

Böylesine radikal bir karar alınmadıkça, yine her sezon aynı sendromları yaşayacağız. Son 4-5 sezonu baz alarak bir düşünelim. Anelka oynadı forvette, istenilen olmadı, Kezman oynadı, Deivid oynadı, yine istenilen olmadı. Semih'in yıldızı parladı, o oynadı, ona da eleştiriler geldi Fenerbahçe'nin forveti değil, nöbetçi golcü dendi, o dendi bu dendi. Güiza en formda döneminde geldi, başarılı olamadığı söylendi, Semih geldi, Gökhan Ünal geldi, yani sorun bir türlü çözülemedi. Forvette denenmedik isim kalmadı, yeri geldi Kazım da denendi, ama bir türlü "budur" denilen forvet olmadı senelerdir. Çözüm Güiza'yı yollayıp yeni forvet almak mı, yoksa sorunun köküne inmek mi?

Alex senelerdir istatistikleri alt üst etse de takımsal başarı adına somut bir şey yok. 3 sezondur şampiyon olunamıyorsa, bunun tek nedeni santrafor eksikliğidir denilemez.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post

Çok güzel olmuş...
    evet içimizden geçenler .....

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Belki tek nedeni denilemez ama en büyük nedeni denilebilir. Sisteme, dizilişe fazla takılmamak gerekir. Farzedelim bu sene sol kanatta çizgiye inebilen rahat adam geçebilen, skora katkıda bulunabilen ve tam manasıyla kanat adamı olan bir oyuncumuz olsaydı, defansta Bilica'nın daha dengelisi olsaydı, Cristian yerine rakiple boğuşabilen bir önlibero ve forvette de bulduğu pozisyonların yarısını gole çevirebilen bir forvet olsaydı rakipler bizi ezberlese ne farkederdi ? Yiyecekleri golü önceden izlemiş olurlardı, hepsi bu.

Forvette X'i denedik, Y'yi denedik, Z'yi denedik olmadı demek ki sorun bunlarda değilmiş dersek şuan takımın en zayıf bölgesini es geçmiş oluruz. Geçenlerde Gürkan Kubilay girilen pozisyonların gole çevrilme oranını yayınlamıştı; tam olarak rakamları hatırlamıyorum ama Fenerbahçe için çok düşük bir yüzde çıkmıştı.

Semih'in kulübeden gelerek gol kralı olması Alex'li sistemde hücum elemanı formda olduğunda golün sorun olmayacağını gösterdi.

Bu sene takımın son haftaya kadar yarışın içinde kalmasında Alex'in büyük etkisi vardır. Ben gerek Mehmet'in gerekse Özer'in performanslarından memnunum. Özellikle mücadeleleri nedeniyle. Önümüzdeki sene daha da iyi olacaklarına eminim ama kağıda döktüğümüzde bu sene kanat oyuncularımız olan Özer ve Mehmet'in kaç gol kaç asisti var ?

Alex'in en az 1 yıl daha takımda kalacağını ve ardından 1 yıl da ülkesinde oynamak isteyeceğini düşünüyorum. Hatta duruma göre 2 yıl daha kalıp futbolu bizde de bırakabilir. Eğer bu sene komple bir forvet oyuncusu alabilirsek herşeyi çok daha net görebileceğiz.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Biz o komple forveti hiç bir zaman alamayacağız.

Hooijdonk sondu.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

alex'in sorunu yavas olmasi takim alex'in yüzünden tempolu oynayamiyor tempolu oynamaya calistiginda da alex sahadan kayboluyor son trabzon macindada böyleydi güizanin golünde attigi suttan sonra alex 87. dakikaya kadar topa vurmadi 87. dakikada kalenin önünde auta yolladi.. eger baskan isiran bir takim yaratmak istiyorsa takimda alex gibi yavas oyunculara yer yok buna selcuk da dahil cabuk hücuma kalkabilen bir takim yaratmalari lazim bunun icinde ayaga iyi isabetli pas yapabilen adamlar gerekli.

Kaptan, dediklerine katılmıyorum. Kasımpaşa'yı, İBB'yi, Gençlerbirliği'ni, Eskişehirspor'u yenmek için Bilica'dan daha iyi stoper, Cristian'dan daha iyi ön libero, sol açıkta sıfıra inen bir oyuncu gerekmiyor. Senin söylediklerin, Avrupa için geçerli. Bilica'dan daha iyi bir stoperin, Cristian'dan daha iyi ön liberon, sol açıkta da dediğin tipte bir isim varsa, Avrupa'da rakiplerine karşı çok daha üstün futbol oynarsın, hepsi bu. İBB'yi Olimpiyat Stadyumu'nda 3 senedir yenemiyorsan, bunun sebebi kadro kalitesi olamaz.

Şampiyon Bursaspor'un bizden daha iyi bir kadrosu mu var ki bizden daha fazla puan alıyorlar? Ben senin düşüncelerine katılmıyorum, dünyanın en iyi kadrosu da olsa sistem çok önemlidir.

Bugün Inter'e bakalım. Barcelona'yı elemesindeki ana faktör sence oyuncu kadrosu mu? Barcelona her mevkiide Inter'i katlayan bir kadroya sahipken, neden tur atlayamadı? Çünkü sistem, diziliş, mantalite, taktik vs. gibi faktörler ortaya çıktı. Söylediğin bölgelerde daha kaliteli oyuncular olsa, rakibin yiyecekleri golü izleyeceklerdi diyorsun ama dediğim gibi bir Barcelona bile dünyanın en iyi ve formda kadrosuna rağmen Inter gibi daha vasat bir kadroya eleniyorsa, her şey kadro denilemez.

Bizim durumumuz da öyle. Bize gelen hiçbir hoca radikal karar alamadı. Bakıyoruz, hep bizim düşündüğümüz onbirlerle sahaya çıkıldı, sürprizler pek olmadı. Yani maçına göre bir kere Alex yedek bekleyip çift forvet oynanmadı veya orta sahada farklı kombinler denenmedi. Van Gaal'a bakıyoruz, adam birçok oyuncuyla problem yaşadı, sezona da kötü başladı, birçok oyuncuyu istemedi, hem de yıldız oyuncuları ama sonuç ne oldu, Şampiyonlar Ligi'nde final oynayacaklar.

Teknik direktörler dünyada sistem uğruna önemli kararlar alabiliyorlar. Ben oyuncu ekseninde sistem belirlemeyi doğru bulmuyorum. Sistem belirlenir, o doğrultuda oyuncu seçimi yapılır ve sistemin de mutlaka maçlara göre alternatifleri olur.

Mesela Alex ile çift forvet denemeleri hep başarısız oldu. Belki Alex ile çift forvet oynanabilirdi ama hiçbir teknik adam bunda ne ısrarcı olabildi, ne de farklı şeyler deneyebildi. Mesela, Alex'in önünde çift forvet oynatıp, orta sahanın boşluğundan yakınıldı ama orta sahaya yerleştirilecek 3 futbolcu da hiç titizlikle seçildi mi? Hiç o 3 futbolcu, hem kanatta hem içte oynayacak oyunculardan kuruldu mu?

Bana göre, taktik bilgisine inandığım Lucescu'nun takımın başına geçirilmesi ve onun istediği şeylerin yapılmasıdır. Alex'i kullanırım diyorsa kullansın, kullanamam diyorsa gönderilsin. Ama bizde esas problem, hocaların istediklerini yapamaması. Hocaya emrivaki yapılıp Alex oynayacak, Güiza oynayacak, Emre oynayacak deniliyor. Hocaya seçim alanı bırakılmıyor. Hoca gelmeden transferler yapılıyor. Artık bu zihniyetin değişmesi lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Mantalite, rakip analizi vs. ben bunlar önemsiz demedim sadece dizilişin bu kadar abartılmasını yanlış bulduğumu söyledim. Egemen, verdiğin Barca-Inter örneğinden yola çıkarsak; Inter o maçta Eto'o, Milito, Pandev gibi kağıt üzerinde forvet olan ve Sneijder gibi ofansif yönüyle dikkat çeken bir oyuncuyla çıktı. Ama maç içerisinde Eto'o yeri geldi sol bekte Messi'yi kovaladı, Milito sağ açıkta Pedro'yu kovaladı. Chelsea maçında da aynısı oldu, Eto'o bulduğu şansı değerlendirdi ve İngiltere'den 1-0'la döndüler. Bizde de zaman zaman Güiza rakibi kovalıyor ama kendi bölgesinde bulduğunu değerlendiremiyor.

Eskişehir'i, Antalya'yı, Sivas'ı 4-3-3 oynayan (klasik 10 numarasız) Galatasaray da yenemedi. Veya farklı bir sistemde oynayan Beşiktaş da Anadolu takımlarına karşı zorluklar çekti. Bu takım ŞL'de çeyrek final oynarken de bu sistemle oynuyordu. Kezman, Güiza, Deivid bunlardan herhangi biri rakip defansı birebir yakaladığında heyecanlanıyor muyduk ? Cevap; hayır. Peki koskoca Fenerbahçe forvetinin teke teklerde rakibine karşı üstünlük kurması gerekmez mi ? Alex-Güiza denilince aklıma direkt Arsenal maçı geliyor. 5 gol yedik ama Güiza Alex'in hazırladıklarını gole çevirebilse belki de 6-5 biz galip gelebilirdik.

Fikir ayrılığı olabilir normaldir ama bu takımın şampiyonluk potasına girmesinde en büyük pay sahibi olan oyunculardan birini şampiyonluğun kaybedilmesinden sonra bu başarısızlığın sorumlularının başında tutmak bana pek insaflıca gelmiyor.

Bild: "Daum kovuldu!"

Almanya'nın önde gelen gazetelerinden Bild'in haberine göre Fenerbahçe, Alman çalıştırıcıyla yollarını ayırdı!

Anons skandalının ardından yaşanan olayların geniş olarak yer aldığı haberde, şampiyonluğu ikinci kez son maçta kaçıran Daum'un kulüpten gönderildiği iddia edildi.

Ligtv.com.tr'nin notu: Haberi yapan Bild muhabiri Von Vim Vomland, geçmişte ortaya çıkardığı gelişmelerle Daum konusunda güvenilir haberlere imza atan bir muhabir. Daum'un sezon başında Fenerbahçe'yle anlaştığını da yine aynı muhabir duyurmuştu. Bu arada haberle ilgili görüştüğümüz Fenerbahçe yöneticileri ise bu iddiayı resmi olarak doğrulamadı.

(Ligtv.com.tr)
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    11

Atv haber Daum'un kovulduğunu son dakika olarak verdi şimdi.Umarım doğrudur.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Hadi geçmiş olsun. Yerine kim gelecek en önemli olan o.

Fikir ayrılığı olabilir normaldir ama bu takımın şampiyonluk potasına girmesinde en büyük pay sahibi olan oyunculardan birini şampiyonluğun kaybedilmesinden sonra bu başarısızlığın sorumlularının başında tutmak bana pek insaflıca gelmiyor.
    Ben Alex'i başarısızlığın sorumlusu ilan etmiyorum. Aksine takımın buralara gelmesinin en büyük mimarı. Ancak değişime başlanacaksa, burdan başlansın. 6 yıldır aynı sistemden bıkmadık mı?

Ben sadece bu yıl kaçan şampiyonluğu değil, 101. yıldan itibaren takımı değerlendiriyorum.

101. yılda, şampiyonluk neden kaçtı? Takım çeyrek final oynadı, ligde mücadele gösteremedi. Ve Zico kovuldu, Aragones geldi, sistem aynı kaldı, Kezman gitti Güiza geldi, orta sahadan da Aurelio gitti, Emre geldi. Josico'yu falan saymıyorum. Aragones'le hiçbir şey yapamadık. 100. yıl şampiyonluğunda da çok az puan toplayarak ipi göğüsledik, rakiplerimiz çok kötüydü. 100. yıldan itibaren oyuncular değişiyor, hocalar değişiyor ama sonuç değişmiyor, hep başarısızlık. Türkiye Kupası hala alınamadı. Çeyrek final başarısının devamı gelir mi dedik, ertesi yıl galibiyet alınamadı, bu yıl Lille'e elenildi.

Yönetim, İlhan Parlak'ı, Burak Yılmaz'ı, forma şansı bulamayan yedekleri gönderdi, "revizyon yaptım" dedi. Brezilyalılar'dan kurtulmak yerine yenileri alındı. X oyuncusu gidiyor, Y oyuncusu geliyor, sonuç değişmiyorsa, başka yerlerde değişiklikler yapılsın.

Güiza gidecek, X forveti gelecek, yine İBB'yi yenemeyeceğiz, yine saçma sapan puanlar kaybedeceğiz. Yeni gelen forvet de goller kaçıracak, ertesi yıl o da gönderilecek.

Kadro kalitesi olarak bu kadar üst seviyede olmamıza rağmen 3 yıldır şampiyon olamıyorsak, farklı şeyler yapılmalı.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Açıkçası ben sistemden bıkmadım ama her sene bir bölgede açık çıkmasından, ilgilenilen ilk adamların alınamayıp D-E planlarının uygulamaya konulmasından sıkıldım.

Aragones bizim için doğru isim değildi. Aynı şekilde gösterdiği performanstan sonra anlıyoruz ki Güiza da Kezman'dan sonra doğru isimler değilmiş. Kadro kalitesi konusunda da tam net birşey söyleyemiyorum. Yeteri kadar geniş mi ? Geniş olsa bile bu genişliği sağlayan oyuncular yeteri kalitede mi ? Özellikle bu sene Deniz Barış'ın bile sağ açık olarak oynamak zorunda kaldığını gözönüne alırsak.

Eğer yarın Daum'un kovulduğu açıklanırsa yönetim kendi özeleştirisini de Daum bizden şunları istedi biz ise bunları sağladık şeklinde yapmalıdır. Çünkü Daum devre arası transfer için resmen yönetime yalvardı, hatta yetmedi Emre çıktı transfer istedi, Alex transfer istedi ama yönetim, büyük takım devre arası transfer yapmaz gibi ilginç bir yaklaşımla transfer yapmadı ve o sakatlıkların iyice çoğaldığı dönemde çok puan kaybettik.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Yalova

Bild'de yer alan Fenerbahçe Teknik Direktörü Daum'un kovulduğu iddialarına karşı Alman hocanın avukatından ilk açıklama geldi!

Tecrübeli teknik adamın Almanya'daki avukatı Stefan Seitz, Express'e yaptığı açıklamada Christoph Daum'un Fenerbahçe'yle yollarını ayırdığı iddialarını yalanlarken yönetimin 2012'ye kadar süren sözleşmesiyle ilgili görüşmek için Daum'u davet ettiğini söyledi.

Sözleşmenin feshedilmesiyle ilgili herhangi bir görüşmenin yapılmadığının altını çizen Seitz, Daum'un Fenerbahçe'de kalacağına inandığını da sözlerine ekledi.

(Ligtv.com.tr)
    Twitter

Maalesef bir zamanlar Glader77 idi nickim

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

İstikrar denilip Daum kovulmazsa şaşırmam tabi bunun taraftarın vereceği tepkiyi azaltması için Messi transferi falan olması lazım.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Ya Allh askına takımda futbolcumu var daumu suçluyorsunuz ya.Daum gidecekse Rıdvan-Aykut olsun bu olmazsa gene yabancı gene Aragones gibi alışma süreci fln filan gitti gene 1 sene daha ya.Yabancı alacaklarsa gene lütfen Daum kalsın ve Aziz Yıldırım adam gibi transfer yapsın.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Alışma süreciymiş,bilmemneymiş geçiniz. Kökten değişim lazım bu takıma en az 3 sene verilmeli ki ilerleyen yıllarımız günü kurtarmaya yönelik olmasın.

Ama bu Daum'la, bu yönetimle bu kadroyla olmasın.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by Freddy77 View Post
    Bild'de yer alan Fenerbahçe Teknik Direktörü Daum'un kovulduğu iddialarına karşı Alman hocanın avukatından ilk açıklama geldi!

Tecrübeli teknik adamın Almanya'daki avukatı Stefan Seitz, Express'e yaptığı açıklamada Christoph Daum'un Fenerbahçe'yle yollarını ayırdığı iddialarını yalanlarken yönetimin 2012'ye kadar süren sözleşmesiyle ilgili görüşmek için Daum'u davet ettiğini söyledi.

Sözleşmenin feshedilmesiyle ilgili herhangi bir görüşmenin yapılmadığının altını çizen Seitz, Daum'un Fenerbahçe'de kalacağına inandığını da sözlerine ekledi.

(Ligtv.com.tr)
    klasik yalanlamalar bunlar, yönetim sözlesmesini uzatmak icin cagirmadi herhalde

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Quote Originally Posted by nerazzuri View Post
    Alışma süreciymiş,bilmemneymiş geçiniz. Kökten değişim lazım bu takıma en az 3 sene verilmeli ki ilerleyen yıllarımız günü kurtarmaya yönelik olmasın.

Ama bu Daum'la, bu yönetimle bu kadroyla olmasın.
    Bu yönetimle,kadroyla olmayabilir ancak Daumdan başka bir yabancı hoca gelecekse hiç olmaz.Ya Daum Ya Rıdvan-Aykut

Nesil
    2006
    Yer
    11

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Ya Allah askına takımda futbolcumu var daumu suçluyorsunuz ya.Daum gidecekse Rıdvan-Aykut olsun bu olmazsa gene yabancı gene Aragones gibi alışma süreci fln filan gitti gene 1 sene daha ya.Yabancı alacaklarsa gene lütfen Daum kalsın ve Aziz Yıldırım adam gibi transfer yapsın.

Bizde Tenerife'nin hocasını getirsinler demiyoruz arkadaşım.Gelicekse Aykut gelsin diyoruz.Fenerbahçe'nin forması bu ligde ilk 2'ye oynar.4 yıl içinde 2 kez son maçta şampiyonluğu rakibe kaptırmış bir hocadan bahsediyoruz burada.Takımı öyle veya böyle motive edicekti o son maçlarda.Asıl ben hala Daum'un arkasında duranları anlamıyorum.Daum'un ilk kadrosunun üzerine 1-2 takviye ile bu takımı Zico ŞL'de çeyrek final oynattı.Hoca var-hoca var.Daum bu takımın başında kaldığı sürece ŞLde ön elemelerde elenir, Avrupa Liginde gruplardan sonra Avrupaya elveda deriz.Çapı-kalitesi yüksek bi hocayla yakalanır istikrar dediğiniz şey.Son maçta kaçan şampiyonluğuun ardından "Hayat devam ediyor" diyen bi zihiyetle değil.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Quote Originally Posted by Lim10 View Post
    Bizde Tenerife'nin hocasını getirsinler demiyoruz arkadaşım.Gelicekse Aykut gelsin diyoruz.Fenerbahçe'nin forması bu ligde ilk 2'ye oynar.4 yıl içinde 2 kez son maçta şampiyonluğu rakibe kaptırmış bir hocadan bahsediyoruz burada.Takımı öyle veya böyle motive edicekti o son maçlarda.Asıl ben hala Daum'un arkasında duranları anlamıyorum.Daum'un ilk kadrosunun üzerine 1-2 takviye ile bu takımı Zico ŞL'de çeyrek final oynattı.Hoca var-hoca var.Daum bu takımın başında kaldığı sürece ŞLde ön elemelerde elenir, Avrupa Liginde gruplardan sonra Avrupaya elveda deriz.Çapı-kalitesi yüksek bi hocayla yakalanır istikrar dediğiniz şey.Son maçta kaçan şampiyonluğuun ardından "Hayat devam ediyor" diyen bi zihiyetle değil.
    Zico ayrı bir boyut tüm Fenerbahçelilerin taptığı bir teknik adam olduğundan eminim (Brezilya takımına) Brezilyalıların taptığı bir hoca getirildi ve başarı geldi.

Fenerbahçe için Daum seçimi bu kadro ile en baştan yanlıştı ama Daum iyi bir teknik adamdır.Kendi kafasına göre takımı bu sene kurma fırsatı verilse eminim daha iyi işler yapacaktır.

Geldiği sene soruldu Avrupada ideal bir takım ne zman olur Fenrbahçe diye,3 sene içinde dedi.Adamda farkında takımın kötü olduğunun ama onun suçu değil Aziz Yıldırımın suçudur.Daumda iyi bir teknik adamdır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Önce yönetim kendisini yollasın diyorum.. Yeni hocayı da onlar seçsin..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kusura bakmayında Daum iyi teknik adam felan değildir. Korkağın tekidir.

Evinde şampiyonluk maçı oynuyorsun maç 1-1, ön libero çıkartıp ön libero alıyorsun, dakika olmuş 88 forvet çıkartıp forvet alıyorsun. ve hala tek forvetsin.

Böyle hoca olmaz kusura bakmayın, gol atamayacağı belli olan birini sahada 88 dakika tutan hocanın aklından şüphe ederim. Kenarda iki kralın daha var. 2 sinide sahaya sürer akıllı olan hoca. kaybederse de geride açık vererek kaybeder. korkaklığı yüzüne neler kaybettik ve kalırsa daha neleri kaybedeceğiz acaba.

Mesaj Yetkileri