Sayfa 220 / 476 İlkİlk ... 120170210218219220221222230270320 ... SonSon
6,571 ile 6,600 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

SEZER TRANSFERİNDE SON DURUM

Devre arasında yaptığı transferler ile dünya basınının bir anda gündemine oturan Beşiktaş, gözünü yerli transferlere dikti.
    HABER1903'ün edindiği bilgiye göre Eskişehirspor yönetiminin Sezer Öztürk için 3.4 milyon Euro transfer ücreti istediği, Beşiktaş kulübünün yapılan teklifi çok bulmasından sonra Eskişehirspor'a Fatih Tekke'yi önerdiği ancak Bülent Uygun'un Fatih Tekke transferine sıcak bakmadığı öğrenildi.
    Daha sonra yapılan görüşmelerde 3.4 milyon Euro olan transfer fiyatının 2.2 milyon Euro'ya çekildiği, iki kulüp yöneticilerinin önümüzdeki günlerde bir araya gelerek transfere nokta koymak istedikleri gelen haberler arasında.

- HABER1903 -

Şu büyüklerin yerli futbolculara saçtığı paralar nedir böyle ya... Yine de bu paraya gelirse, bu riske değer diye düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Sözleşmesini fesh etmiş Mehmet Çakır'da bu takımda yedek olabilir bence. Bonservisi de yok.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Hem M.Cakir hem M.Duruer iyi bir yedek olur, hatta Turgut Dogan'i da cok isterim.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bence Beşiktaş'ın asıl ihtiyacı adam eksiltebilen bir Türk kanat oyuncusu. Yabancı sınırını ve sakatlıkları düşündüğümüzde ihtiyacımız olacak. Bu konuda alabileceğimiz en yetenekli Türk oyuncu Hurşut Meriç. Sezer'e vereceğimiz parayı ona verelim daha iyi.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by ozaniel View Post
    Bence Beşiktaş'ın asıl ihtiyacı adam eksiltebilen bir Türk kanat oyuncusu.
    öyle bir oyuncu varda biz mi bilmiyoruz Hursut dedigin adam sadece hiziyla adam gecen bir oyuncu teknik kapasite 0 öyle bir adamin besiktasa yarayacagini sanmam.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    öyle bir oyuncu varda biz mi bilmiyoruz Hursut dedigin adam sadece hiziyla adam gecen bir oyuncu teknik kapasite 0 öyle bir adamin besiktasa yarayacagini sanmam.
    Galatasaray maçında Orhan Şam'a attırdığı gol sadece hızla attırılacak bir gol değildi bence..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Bence Beşiktaş'ın asıl ihtiyacı adam eksiltebilen bir Türk kanat oyuncusu. Yabancı sınırını ve sakatlıkları düşündüğümüzde ihtiyacımız olacak. Bu konuda alabileceğimiz en yetenekli Türk oyuncu Hurşut Meriç. Sezer'e vereceğimiz parayı ona verelim daha iyi.
    Gökdeniz'de olabilir. Bonservisiyle alınmasa bile yarım sezonluğuna kiralanabilir.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Kanatlarda yeterince oyuncumuzun olduğunu düşünüyorum. Simao,Q7,Nİhat,Hilbert bi yana, bunların dışında Ekrem i hatta İsmail i bile (kanat oyuncusunu kastediyorum) kullanabiliriz. Ne olacağı henüz belli olmayan Holosko ve çok birşey veremese de Ali Küçik te yine o mevkilerde oynayabilecek oyuncular. Bence tek eksik Türk bir sağ bektir. Ve eğer Ferrari gönderilirse (ki sanırım kalıyor) bir Türk stoperdir. Ah bir Hamit gelse

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by Rehavi View Post
    Kanatlarda yeterince oyuncumuzun olduğunu düşünüyorum. Simao,Q7,Nİhat,Hilbert bi yana, bunların dışında Ekrem i hatta İsmail i bile (kanat oyuncusunu kastediyorum) kullanabiliriz. Ne olacağı henüz belli olmayan Holosko ve çok birşey veremese de Ali Küçik te yine o mevkilerde oynayabilecek oyuncular. Bence tek eksik Türk bir sağ bektir. Ve eğer Ferrari gönderilirse (ki sanırım kalıyor) bir Türk stoperdir. Ah bir Hamit gelse
    Ridvan ne durumda bilmiyorum ama tamamen iyilesmisse Schuster ona sans verir umarim. Sakatlanmadan guzel oynuyordu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kanatlarda Q7 ve Simao'yu yedekleyecek en azından bir tane daha çift kanatta oynayan oyuncunun alınması , sıkıntıları giderir ayrıca Türk sağ bek alınırsa veya Rıdvan'ın durumu ne bilmiyorum o oynarsa , gerçekten çok kaliteli bir kadro oluşturmuş olur Bjk

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Rıdvan bize tam ilaç olur ama bi röportajında ikili mücadelelere girmekten korkuyorum gibi cümleler kurmuştu. Kolay değil, aylarca sakat kaldı. Umarım en kısa zamanda istenilen düzeye ulaşır, herkesin çok şeyler beklediği bir oyuncu. Ayrıca böyle bir dönemde de şansını iyi değerlendirirse, Hilbert in yabancı kontenjanına takılmasından dolayı bolca süre de bulur sağ bekte.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Bence (Ferrari ve Bobo kalirsa) transfere ihtiyac yok, su an kadromuz tam. Belirli bir kalitenin ustunde yerli bir oyuncu kalite acisindan yararli olur, ama Sezer, O.Sam, Hursut, Volkan vs. sadece kadroyu sisirmek olur, hele ki bahsedilen rakamlara karsi. Ben su anki kadrodan memnunum, eldekileri iyi sartlarda gonderelim yeter benim icin.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bence kanatlar Nihat'a, Hilbert'e, Holosko'ya güvenilip bırakılmamalı. Bu üç adamın ikisi forvet arkası, biri hücumcu bek veya 4-4-2'nin kanat oyuncusu. Holosko yine idare ediyor ama onun dışında Türk bir alternatifin olmasında fayda var. Ama gidip de 3 milyon € ödeyeceksek Ali Kuçik'in üzerinde durmak daha mantıklı.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Bence kanatlar Nihat'a, Hilbert'e, Holosko'ya güvenilip bırakılmamalı. Bu üç adamın ikisi forvet arkası, biri hücumcu bek veya 4-4-2'nin kanat oyuncusu. Holosko yine idare ediyor ama onun dışında Türk bir alternatifin olmasında fayda var. Ama gidip de 3 milyon € ödeyeceksek Ali Kuçik'in üzerinde durmak daha mantıklı.
    Ama işte o mevkiye aldığın yerli oyuncu, örneğin yekta dan bahsediliyor, Bobo nun da takımda kalması durumunda, Nihat ı Holosko yu boşa çıkarır. Forma şansı bulamazlar. Çünkü şu an ki sistemde Nihat ancak kanatlarda oynayabilir ya da çok zorlarsan Guti nin yerinde oynayabilir ama haklısın ikisinde de verim alamazsın.

Nihat ın durumu aslında hiç iç açıcı değil. Verilen yüksek kontrat, büyük umutlar, gerçek bir Beşiktaşlı oluşu falan... Birde önü kesilirse daha da kötü olur. Avrupa da attığı golden sonra sağ açıkta Nihat sol da Q7 oynar mı diye düşünürken bu sakatlar sezonunu onun da sakat geçirmesi hiç iyi olmadı. Biraz önce Cumali Bişi nin röportajını okudum, Nihat Abi bizimle çok ilgileniyor, her türlü sorunumuzu dinliyor demiş.

Holosko yine aynı durumda, Bobo kalırsa 3 forvetin ortasında çok zor fırsat bulur. Sözü geçen Yekta falan gelecekse, bunların Ekrem den çok çok iyi olduklarını düşünmüyorum. Sözün özü bence kanat oyuncusuna ihtiyacımız yok Hamit hariç

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Demirören dün NTV de Quaresma ya 20 miLyon Euro üzerinde tekLif geLdiğini ama kabuL etmedikLerini söyLedi. Quaresma ve bizim düşüncemiz uzun yıLLar burada beraber oLmak oLduğu için direk redettik dedi.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Simao Athletico da 2.3 milyon euro alırken, bizde 2.5 alacakmış... Çok yüksek değerler vererek oyuncu getiriliyor, Katar olur muyuz diyenler için paylaşayım dedim... Bonservisine ne kadar verildiğini zaten herkes biliyor.

Yalnız Ersan konusunda belirlenmiş bir fiyatın olmayışına kızmamak elde değil. Kiralarken bir fiyat belirlenmiş olsaydı, kesinlikle şu an istenecek olan değerden çok daha düşük olurdu.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Simao Athletico da 2.3 milyon euro alırken, bizde 2.5 alacakmış... Çok yüksek değerler vererek oyuncu getiriliyor, Katar olur muyuz diyenler için paylaşayım dedim... Bonservisine ne kadar verildiğini zaten herkes biliyor.

Yalnız Ersan konusunda belirlenmiş bir fiyatın olmayışına kızmamak elde değil. Kiralarken bir fiyat belirlenmiş olsaydı, kesinlikle şu an istenecek olan değerden çok daha düşük olurdu.
    4 milyon dolar satın alma opsiyonuyla kiralandı deniliyordu kiralandığı zaman.
    So what?
    Saike

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    4 milyon dolar satın alma opsiyonuyla kiralandı deniliyordu kiralandığı zaman.
    Dün akşam başkan ntvspor da Ersan için 5 milyon euro gibi rakamlar gazetelerde yazılıyor, Almeida ya 2 milyon euro verdikten sonra istenen bu rakamlar çok yüksek oluyor dedi, oradan çıkardım bende. Bende 4 milyon euro gibi bir rakam duymuştum gerçi. Umarım öyledir.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Salliyordur, boyle bir teklif olduguna zerre inanmiyorum acikcasi. Oyuncuyu yuceltmek adina soylemistir. Kanatlarda Simao-Q7-Hilbert-Nihat, yedekte Ismail-Ekrem yeterli olacaktir. Yekta'nin veya Sezer'in bir Nihat veya Hilbert'ten daha fazla katki yapabilecegini sanmam, sadece yerli olmalarindan dolayi bir alternatif olurlar.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Simao ATM'den 4 küsür milyon euro alıyordu.Vergiler düşünce elinde 2.3 kalıyordu.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

VaLLa ben YıLdırım Demirörenin Quaresma için geLen tekLif konusunda saLLayacağını sanmıyorum. MiLyonLarca kişi önünde de yaLan söyLeyecek haLi yoktur bence. (Ki kaLdıki Güntekin Onay da 20 miLyon civarında bir tekLif geLdiğini bende biLiyorum dedi, bu adam Beşiktaş ı yakından biLen, tanıyan adam) Buna rağmen Demirören evet doğru ama üzerinde bir rakam diye ısrarLa vurguLadı. Bir ara Manchester United ın Quaresmayı istediği feLan söyLeniyordu, beLki onLardan öyLe bir tekLif geLmiş oLabiLir.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Bir ara Manchester United ın Quaresmayı istediği feLan söyLeniyordu, beLki onLardan öyLe bir tekLif geLmiş oLabiLir.
    o basinin sallamasidir fazla ciddiye almamak lazim barcelona ve inter macerasindan sonra tekrar büyük bir kulübün kapisindan iceri girecegini sanmiyorum

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Bence katar vs. tarz ülkelerden gelmiştir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Arap ülkeleri belki olabilir evet , onun dışında bende yalan söylediklerini düşünüyorum

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Bugün ulusal medyada yer alan "Sezer Beşiktaş'ta" haberleri üzerine Beşiktaş Futbol Şube Komitesi yöneticileriyle bir görüşme yaptık.

HABER1903 olarak edindiğimiz bilgiye göre transferin henüz sonuçlanmadığı, tarafların bugün yapması beklenen görüşmenin şuana kadar gerçekleşmediği öğrenildi."

Gelişmeleri sıcağı sıcağına HABER1903 farkıyla takip edebilirsiniz.

- HABER1903 -

Not: Haber1903.com Özel Haberidir. Kaynak Gösterilmeden kullanılamaz.

Bugün bazı medya kuruluşlarında "Yekta Beşiktaş'ta " haberlerinin ardından ulaştığımız Kasımpaşaspor'un yetenekli futbolcusu Yekta Kurtuluş, konu ile ilgili HABER1903'e açıklamada bulundu.
    Kurtuluş yaptığı açıklamada;
    " Az önce antremandan çıktım.Benim böyle birşeyden haberim yok. Kulüp ile anlaşıldıysa bilemem. Fakat bana henüz birşey gelmedi. " diyerek sözlerini tamamladı.
    - HABER1903 -
    Not: Haber1903.com Özel Haberidir. Kaynak Gösterilmeden kullanılamaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Sezer için 2 milyon avro + Tabata (1.5 yıl kiralık) karşılığında anlaşıldığı haberi dolaşıyor.
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Sezer için 2 milyon avro + Tabata (1.5 yıl kiralık) karşılığında anlaşıldığı haberi dolaşıyor.
    Evet bende gördüm.Es Es'in bize Batuhan'dan bir borcu varmış sanırım yani evet Batu+Tabata=Sezer oluyor.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

toplam 10 milyon euroya gelmis oluyor ozaman saka bir yana iyi olur besiktas icin hem tabatadan kurtulurlar hemde sezeri iyi bir fiyata almis olurlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Kiralık kısmını eklemeyi unutmuşum.

Batuhan+Tabata=Sezer de diyebiliriz.
    So what?
    Saike

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Tabata nın kontratı 1.5 seneye bitiyor mu?

Neyse en azından 1.5 sene yok, Sezer de hayırlı olsun... Guti nin yedeği olacak, yabancı problemi olduğu zaman ve Guti nin dinlendirilmesi gerektiği zamanlarda forma şansı bulacaktır, kendini göstermek için yeterli zaman bulabileceğini düşünüyorum.

Mesaj Yetkileri