O yokken takım ne hallere düştü...
O yokken takım ne hallere düştü...
9 yıl baya çok be ben olsam imzalamam ne olur ne olmaz(:
daha küçük bir takıma gitmesi iyi olur bence valencia, tottenham, roma gibi
Hayır bence bu adam böyle bir takımı hakediyor.
Brezilyalı kaleci Diego Cavalieri’nin menajeri, Palmerias’ın Liverpool’a oyuncularıyla görüşme izni verdi.
Cavalieri’nin menajeri Juninho Parmigiani, 26 yaşındaki kalecinin transferi konusunda iki kulübün anlaşmak üzere olduğunu kaydetti. Brezilyalı kaleci ve menajeri İngiltere’ye gidip transfer için son detayları konuşacaklar.
Parmigiani yaptığı açıklamada “Palmeiras yönetimi Cavalieri’ye Liverpool ile görüşme izni verdi ve biz de kendisiyle İngiltere’ye gidip detayları konuşacağız. Henüz anlaşmanın sağlandığını söyleyemeyiz çünkü Liverpool ve Palmeiras arasında da anlaşma olamsı gerekiyor. Herşeyin bu hafta sonuna kadar sonuçlanacağını düşünüyorum. Herşey yolunda giderse sözleşme imzalayacak ve basına tanıtılacak” dedi.
Henüz Brezilya milli takımı forması giyemeyen Cavalieri, birçok Avrupa kulübünün transfer gündeminde.
Goal.com
Andrei Arshavin'in menajeri Dennis Lachster, Chelsea FC'nin Rus oyuncu ile artık ilgilenmediğini açıkladı.Lachster, Deco'nun transferinin ardından artık Arshavin'in transferine gerek duyulmadığını inandığını ifade etti.
Zenit'in en az 30 milyon avro istediğini de sözlerine ekleyen oyuncunun menajeri, şu ana kadar verilen en yüksek teklifin de 20 milyon avro olduğunu belirtti.
Arshavin'in transferi için son gün 31 Ağustos.
06.07.2008Kaynak : Sporx.com dış haberler
Kesin olarak anlaşıldı sanırım gazetede okudum, transfer ücreti 20 milyon sterlin.
Reo-Coker Aston Villa'da
Premier Lig ekiplerinden Aston Villa, İngiltere 21 Yaş Altı Milli Takımı'nın eski kaptanı Nigel Reo-Coker'i renklerine bağladı.
Aston Villa Teknik Direktörü Martin O'Neill'in aylardır transfer edilmesini istediği West Ham United'lı Nigel Reo-Coker sonunda Villa'ya transfer oldu. Aston Villa, 8 milyon 500 bin poundluk transfer bedeliyle 23 yaşındaki Reo-Coker'le anlaşmaya varıldığını açıkladı.
Aston Villa, geçtiğimiz gün takımdan ayrılarak Fulham'la anlaşan Steven Davis'in boşluğunu Reo-Coker'le doldurmayı planlıyor.
İyi bir oyuncu hayırlı olsun Villa'ya..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
WestHam'ın kümede kalmasına cok faydası olmuştu.
Aston için Hayırlı Olsun.
3 Tane süper isim.ManU 3 süper transfer yaptı.
So what?
Saike
"Tevez M.United'da"
Transfer sezonunda M.United'dan bir bomba daha. Arjantinli yetenek Carlos Tevez Syksports'sun flaş gelişme olarak verdiği habere göre gelecek sezon Kırmızı Şeytanlar adına mücadele edecek.
23 yaşındaki yıldız isim Copa America'nın sonlanmasıyla birlikte İngiltere'ye gelecek ve M.United'a imza atmak üzere sağlık kontrolünden geçecek. Real Madrid, Inter'in transfer etmek için uğraştığı yıldızı West Ham United'dan ManU koparıyor.
Tevez ise yaptığı açıklamada Sir Alex Ferguson'un kadrosuna bulunmaktan dolayı büyük heyecan içinde olduğunu söylerken, her zaman hayal olarak gördüğü, İngiltere'de bir idöl olma konusunda ikinci adıma geçtiğini söyledi. Tevez Porto'dan Anderson, Sporting Lizbon'dan Nani, B.Münih'ten Owen Hargreaves'ten sonra M.United'ın 4. büyük transferi olacak.
06.07.2007
Kaynak : Sporx.com
Süper bir genç oyuncu.Orta sahada yararlı olur bence
bencede iyi bir oyuncu hayırlı olsun Aston Villa'ya faydalı olacaktır
Kötü olmuş bu sakatlık haberi geçmiş olsun ama fazla uzun değil 1.5 ay.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Hayırlı olsun,yerinde bir transfer
sizi bilmem ama ben nigeli çok beğeniyorum çok ii bir transfer ve steven davisin boşluğunu fazlasıyla doldurur
Barcelona'ya dahada yakılaştı Arshavin ...
İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool, geçtiğimiz sezon Almanya Birinci Futbol Ligi'nde (Bundesliga) Bayer Leverkusen forması giyen Ukraynalı golcü futbolcu Andriy Voronin'i renklerine bağladı.
Liverpool, Voronin'in Leverkusen'le sözleşmesi bittiği için, Alman kulübüne bonservis bedeli ödemedi. Liverpool'un son Fernando Torres transferiyle birlikte, Dirk Kuyt, Peter Crouch ve Craig Bellamy gibi golcü futbolculara sahip olması, İngiliz ekibinde forvet hattında önümüzdeki sezon büyük bir çekişme yaşanacağının göstergesi olarak kabul edildi.
Geçtiğimiz Şubat ayında Liverpool'la 4 yıllık sözleşme imzalamayı kabul eden ve sezon sonunda da resmi imzayı atan 27 yaşındaki Andriy Voronin ise, bu durumla ilgili olarak iddialı açıklamalarda bulundu. Voronin, "Liverpool'a kulübede oturmak için gelmedim. Bu takımın bir parçası olmaya geldim" dedi.
Ukrayna Milli Takımı'yla 2006 Dünya Kupası Finalleri'nde boy gösteren Voronin, milli formayı 44 kez giydi. Bayer Leverkusen, Mainz, Borussia Monchengladbach ve Köln takımlarında top koşturan Voronin tüm kariyerini Almanya'da sürdürdü.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Benitez forvet konusunda nasıl kararlar vericek merak ediyorum.Hangi Sarı saçlı forvetlerini el üstünde tutucak acaba
U-21 yaş altı şampiyonasında da izledim ve çok beğendim.Çok kailetli bit transfer yapmış A.Villa.
west Scott Parker aldı ama çok oyuncu gitti ileride daha transferler yaparlar
Fernando Torres Kuyt Crouch Bellamy varken forma şansı çok az oynasada pek fayda sağlayamaz bence bakalım ne olacak
Voronin zannedersem sağ açıkda oynayabiliyor. Ama zaten sağ açıkta çok adam varyani sonuçta oynayamayacak
![]()
Geçen yaz nasıl herkes Barcelona bütün kupaları kaldırır diyordu ve hiçbir şeyi kaldıramadılar, bu yılMan Utd de bu yolda ilerliyor
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
Bana göre Liverpool forvetlerinden birini göndercek.Voronin de yararlı olur umarım.
Barca alacak büyük ihtimal kendiside orayı istiyor zaten