Sayfa 221 / 492 İlkİlk ... 121171211219220221222223231271321 ... SonSon
6,601 ile 6,630 arası toplam 14753 sonuç

Konu: İngiltere Premier Lig Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

O yokken takım ne hallere düştü...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

9 yıl baya çok be ben olsam imzalamam ne olur ne olmaz(:

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

daha küçük bir takıma gitmesi iyi olur bence valencia, tottenham, roma gibi

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Hayır bence bu adam böyle bir takımı hakediyor.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Post Cavalieri Anfield’a doğru

Brezilyalı kaleci Diego Cavalieri’nin menajeri, Palmerias’ın Liverpool’a oyuncularıyla görüşme izni verdi.

Cavalieri’nin menajeri Juninho Parmigiani, 26 yaşındaki kalecinin transferi konusunda iki kulübün anlaşmak üzere olduğunu kaydetti. Brezilyalı kaleci ve menajeri İngiltere’ye gidip transfer için son detayları konuşacaklar.

Parmigiani yaptığı açıklamada “Palmeiras yönetimi Cavalieri’ye Liverpool ile görüşme izni verdi ve biz de kendisiyle İngiltere’ye gidip detayları konuşacağız. Henüz anlaşmanın sağlandığını söyleyemeyiz çünkü Liverpool ve Palmeiras arasında da anlaşma olamsı gerekiyor. Herşeyin bu hafta sonuna kadar sonuçlanacağını düşünüyorum. Herşey yolunda giderse sözleşme imzalayacak ve basına tanıtılacak” dedi.

Henüz Brezilya milli takımı forması giyemeyen Cavalieri, birçok Avrupa kulübünün transfer gündeminde.

Goal.com

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Post "Chelsea Arshavin'den vazgeçti"

Andrei Arshavin'in menajeri Dennis Lachster, Chelsea FC'nin Rus oyuncu ile artık ilgilenmediğini açıkladı.Lachster, Deco'nun transferinin ardından artık Arshavin'in transferine gerek duyulmadığını inandığını ifade etti.
    Zenit'in en az 30 milyon avro istediğini de sözlerine ekleyen oyuncunun menajeri, şu ana kadar verilen en yüksek teklifin de 20 milyon avro olduğunu belirtti.
    Arshavin'in transferi için son gün 31 Ağustos.

06.07.2008
    Kaynak : Sporx.com dış haberler

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Kesin olarak anlaşıldı sanırım gazetede okudum, transfer ücreti 20 milyon sterlin.

Post Reo-Coker Aston Villa'da...

Reo-Coker Aston Villa'da

Premier Lig ekiplerinden Aston Villa, İngiltere 21 Yaş Altı Milli Takımı'nın eski kaptanı Nigel Reo-Coker'i renklerine bağladı.

Aston Villa Teknik Direktörü Martin O'Neill'in aylardır transfer edilmesini istediği West Ham United'lı Nigel Reo-Coker sonunda Villa'ya transfer oldu. Aston Villa, 8 milyon 500 bin poundluk transfer bedeliyle 23 yaşındaki Reo-Coker'le anlaşmaya varıldığını açıkladı.

Aston Villa, geçtiğimiz gün takımdan ayrılarak Fulham'la anlaşan Steven Davis'in boşluğunu Reo-Coker'le doldurmayı planlıyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

İyi bir oyuncu hayırlı olsun Villa'ya..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    Chelsea başarısızmı???? Adamın hayatı ztn Chelsea kalması en iyi seçim bence...
    Ne başarısını gördün?
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

11. Default

Quote Originally Posted by Wesley Sneijder View Post
    O yokken takım ne hallere düştü...
    Evet dogru onsuz savunmada cok sıkıntı cektıler.Bu sene alex de chelsea forması giyicek bence fazla sorun yasamazlar savunmada.

12. Default

WestHam'ın kümede kalmasına cok faydası olmuştu.

Aston için Hayırlı Olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

3 Tane süper isim.ManU 3 süper transfer yaptı.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

"Tevez M.United'da"

Transfer sezonunda M.United'dan bir bomba daha. Arjantinli yetenek Carlos Tevez Syksports'sun flaş gelişme olarak verdiği habere göre gelecek sezon Kırmızı Şeytanlar adına mücadele edecek.

23 yaşındaki yıldız isim Copa America'nın sonlanmasıyla birlikte İngiltere'ye gelecek ve M.United'a imza atmak üzere sağlık kontrolünden geçecek. Real Madrid, Inter'in transfer etmek için uğraştığı yıldızı West Ham United'dan ManU koparıyor.

Tevez ise yaptığı açıklamada Sir Alex Ferguson'un kadrosuna bulunmaktan dolayı büyük heyecan içinde olduğunu söylerken, her zaman hayal olarak gördüğü, İngiltere'de bir idöl olma konusunda ikinci adıma geçtiğini söyledi. Tevez Porto'dan Anderson, Sporting Lizbon'dan Nani, B.Münih'ten Owen Hargreaves'ten sonra M.United'ın 4. büyük transferi olacak.
    06.07.2007

Kaynak : Sporx.com

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Süper bir genç oyuncu.Orta sahada yararlı olur bence

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

bencede iyi bir oyuncu hayırlı olsun Aston Villa'ya faydalı olacaktır

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Kötü olmuş bu sakatlık haberi geçmiş olsun ama fazla uzun değil 1.5 ay.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Hayırlı olsun,yerinde bir transfer

19. Default

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Avrupada başarının anahtarı avrupalıların elindedir takımı güney amerikalılar üzerine kurmak başarılı olmayı zorlaştırır.
    yanlız manchesterdeki güney americalıların çoğu hücüm oyuncusu defansında ingilizler çoğunluta ve yanlış bilmiyosam güney americalılar müthiş hücümcular man utd bu sezon tüm kupaları kaldırır

20. Default

sizi bilmem ama ben nigeli çok beğeniyorum çok ii bir transfer ve steven davisin boşluğunu fazlasıyla doldurur

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Barcelona'ya dahada yakılaştı Arshavin ...

22. Default Voronin resmen Liverpool'da !!

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool, geçtiğimiz sezon Almanya Birinci Futbol Ligi'nde (Bundesliga) Bayer Leverkusen forması giyen Ukraynalı golcü futbolcu Andriy Voronin'i renklerine bağladı.

Liverpool, Voronin'in Leverkusen'le sözleşmesi bittiği için, Alman kulübüne bonservis bedeli ödemedi. Liverpool'un son Fernando Torres transferiyle birlikte, Dirk Kuyt, Peter Crouch ve Craig Bellamy gibi golcü futbolculara sahip olması, İngiliz ekibinde forvet hattında önümüzdeki sezon büyük bir çekişme yaşanacağının göstergesi olarak kabul edildi.

Geçtiğimiz Şubat ayında Liverpool'la 4 yıllık sözleşme imzalamayı kabul eden ve sezon sonunda da resmi imzayı atan 27 yaşındaki Andriy Voronin ise, bu durumla ilgili olarak iddialı açıklamalarda bulundu. Voronin, "Liverpool'a kulübede oturmak için gelmedim. Bu takımın bir parçası olmaya geldim" dedi.

Ukrayna Milli Takımı'yla 2006 Dünya Kupası Finalleri'nde boy gösteren Voronin, milli formayı 44 kez giydi. Bayer Leverkusen, Mainz, Borussia Monchengladbach ve Köln takımlarında top koşturan Voronin tüm kariyerini Almanya'da sürdürdü.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Benitez forvet konusunda nasıl kararlar vericek merak ediyorum.Hangi Sarı saçlı forvetlerini el üstünde tutucak acaba

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

U-21 yaş altı şampiyonasında da izledim ve çok beğendim.Çok kailetli bit transfer yapmış A.Villa.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

west Scott Parker aldı ama çok oyuncu gitti ileride daha transferler yaparlar

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Fernando Torres Kuyt Crouch Bellamy varken forma şansı çok az oynasada pek fayda sağlayamaz bence bakalım ne olacak

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Fernando Torres Kuyt Crouch Bellamy varken forma şansı çok az oynasada pek fayda sağlayamaz bence bakalım ne olacak
    Buraya katiliyorum ama Voronin standardin ustunde bir futbolcu ve Premier Lig'de de rahatlikla oynayabilcek bir oyuncu o yuzden oynarsa en az bir Bellamy kadar faydasi olur diye dusunuyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Voronin zannedersem sağ açıkda oynayabiliyor. Ama zaten sağ açıkta çok adam var yani sonuçta oynayamayacak

Nesil
    2006

Geçen yaz nasıl herkes Barcelona bütün kupaları kaldırır diyordu ve hiçbir şeyi kaldıramadılar, bu yılMan Utd de bu yolda ilerliyor
    Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Bana göre Liverpool forvetlerinden birini göndercek.Voronin de yararlı olur umarım.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Barca alacak büyük ihtimal kendiside orayı istiyor zaten

Mesaj Yetkileri