Acaba ipler Daumun elindemi..... fiyatı düşmesin diye Kejmanlar,Guizalar oynatılıyor bu kulüpte hoca ne yapsın.Sen yap yap yanlış transferler sonra satmak için geriye şampiyonluklar,kupalar ver.
Acaba ipler Daumun elindemi..... fiyatı düşmesin diye Kejmanlar,Guizalar oynatılıyor bu kulüpte hoca ne yapsın.Sen yap yap yanlış transferler sonra satmak için geriye şampiyonluklar,kupalar ver.
Bu yetkılıler FM'yı takıp etseler ne yıldızlar var FM'de ve FM'de enç oyuncuların çoğu reel yıldız oyunculuk yolunda emde ucuza.
üıza'nın parasına bır takım kurardım Fener'e.
Şu futbolda ilginç spor Güiza kaçırdıklarından birini atsa şimdi hem kendisi hem Daum kahramandı. Bence Daum gitmemeli Trabzonspor karşısında takımı çok iyi motive etmişti bence bir takım 35 şut çekip 15 pozisyona girip atamıyorsa Daum ne yapsın.
Yönetim ne yapsın, gitti İspanya gol kralını getirdi, alınabilecek en iyi forvet getirildi. Bu yüzden yönetime bu konuda yüklenmek yanlış. Geçen sene yapılan Josico transferi, ondan önceki Maldonado, bu transferler rezalet ötesidir ama Güiza transferi için yönetimi suçlamak acımasızlıktır.
Poulsen transferi için de onca zaman kaybı yapıldı, gidip Cristian getirildi. Poulsen'in B planı yoktu galiba, o konuda yanlış bir politika izlendi.
Yönetim, bana kalırsa iyi bir kadro kurdu, bu kadronun tek rakibi bence Galatasaray'dı ama gidip Bursaspor'a şampiyonluk kaptırıldı.
Dörtlü orta sahaya bakıyoruz, Özer sakat olmasa o da milli takıma seçilecekti, dördü de milli takımdalar. Kaleci ve sağ bek de milli takımdalar. Stoperimiz Lugano, Uruguay'ın kaptanı. Alex için söylenecek söz yok, Güiza İspanya Milli Takımı'nda. Andre Santos da Brezilya Milli Takımı'ndaydı ilk geldiğinde, yani kabaca baktığımızda 9 milli futbolcu var Alex ve Bilica dışında. Alex de milli takımda oynuyordu bir dönem, Bilica da oynamış. Yani sıradan bir kadro değil bizimkisi, çok üst düzey bir kadro.
Scolari,Sven-Goran Eriksson,Robinho vs vs kendi alanında iyi oyuncu ve menejerler ancak para denilen bir olay ve ekmeklerini bununla kazanıyorlar.Prensiplerine uyması uymaması beni ilgilendirmez ancak hayatı için önemli bir olay hem Fenerbahçe gibi bir kulüpten teklif hemde bundan sonra hiç çalışmasa kendine yetecek kadar para.
Takımda as olarak oynayan Selçuk,Cristian,Bilica,Vederson gibi oyuncular var.
Bunun yanında yedeklerimiz de çok önemli.Deniz,Onur Karakabak,Volkan Babacan gibi hiçbir oyuncuya alternatif olması bile göze garip gelen oyuncular yedekte oturunca ben şahsen kendimi güvende hissetmiyorum.Vederson veya Andre Santos sakatlansa,Özer'in performansı düştüğünde onu zorlayacak,Selçuk'u yedek bırakacak ya da Cristian'ı kesecek bir yedeğimiz ne yazık ki yok.
Ayrıca takımın kalitesi yüksek,takım üst düzey,bunu kabul ediyorum.Fakat oyuncular birlikte oynarken 11 oyuncudan 1 tanesi patlak veriyor,maçlar,kupalar kaybediliyor.Cristian'ın,Bilica'nın,Volkan'ın,Güiz a'nın,Selçuk'un,Deniz'in bireysel hatalarını görmekten şahsen bıktım.
3-4 Yıldız transfer yerine 1-2 yıldız getirmek,ve yedek kadroyu yukarıda İsmail'in (KapaLı) yazdığı Anadolu takımlarında kendini kanıtlamış genç-orta yaşlı yıldız adaylarıyla doldurursak başarı kaçınılmaz olur bence.Ayrılan bütçe ortaya çıkan fiyaskodan sonra eminim daha geniş olacaktır,Eğer yeni gelen teknik direktör de bu açıkların farkına varabilirse hiçbir sorunumuz kalmayacaktır.
Robinho?![]()
Robinho futbolcu olarak eklemek istedim Real Madriden Chelsea fln isterken paranın cazibesiyle Citye gitmesini kastettim![]()
http://forum.turksportal.net/vb/show...postcount=6681
Bu mesajdan bahsediyo sanırım Yağız. Takımda yedek oyuncu yok. 11 oyuncuyla gerçekleşmiyo ne yazıkkı bütün sezon. Lille takımına niye elendi Fenerbahçe. Sağlıklı yedek bir stoper olsa elenmezdi avrupadan. Veya en basitinde İBB'ye niye yenildi. Deniz Barış sağ açık oynadı o maçta. Alternatif olması gerekiyo takım için.
Daum ile yollar ayrılıyor
Şampiyonluğu dramatik bir şekilde Bursaspor'a kaptıran Fenerbahçe'de teknik direktör Christoph Daum ile yollar ayrılıyor. Sarı-lacivertlilerin gündeminde 3 tecrübeli teknik adam var.
Fenerbahçe taraftarının da Trabzonspor maçı sonrasında en fazla tepki gösterdiği isimlerin başında gelen teknik direktör Christoph Daum'un sarı- lacivertli kulüpteki görevi sona eriyor.
Alman teknik adam ile sözleşmesini fesh etmek için son detayları konuşan Fenerbahçe yönetimi, takımı önümüzdeki yıl emanet edeceği teknik direktör arayışlarına başladı. Menajerler vasıtasıyla nabız yoklayan sarı- lacivertlilerin gündeminde 3 önemli isim bulunuyor.
Her teknik direktör değişikliğinde ismi sürekli anılan Shaktar Donetsk'in Rumen çalıştırıcı Mircea Lucescu bu listenin başında yer alıyor. La Liga'da Barcelona'nın ardından sezonu 2. sırada tamamlayan Real Madrid'in Şilili teknik direktörü Manuel Pellegrini ve Ajax'ı bu sezon Avrupa'nın en golcü takımı yapan Hollandalı teknik adam Martin Jol, Fenerbahçe'nin gündemindeki diğer iki teknik direktör.
Dünya Kupası öncesinde teknik direktör sorununu çözmeyi planlayan sarı- lacivertli yönetim yeni teknik adamının raporu doğrultusunda da vakit kaybetmeden transfer harekatına başlayacak.
Ntvspor
Fenerbahçe Cumhuriyeti
üçü de iyi teknik direktör. ancak kim gelirse gelsin, imza atılırken yanında aziz yıldırım değil, aykut kocaman olsun.
(/s)
Adı geçen 3 teknik direktör de çok iyi. Lucescu gelirse harika olur, Türkiye'yi de tanıyor, adaptasyon sorunu çekmez. Pellegrini de çok iyi bir hoca, fakat uyum sorunu yaşayabilir geldikten sonra. Jol ise sanırım geçen sene Fenerbahçe'de çalışmak istediğini söylemişti diye hatırlıyorum.
Evet, söylemişti.
10 Nisan 2009
Martin Jol: Fenerbahçe’yi çalıştırmak isterim
Almanya Bundesliga takımlarından Hamburg’un teknik direktörü Martin Jol, Türkiye’de üç büyük takımda çalışmak istediğini ve bunlar arasında da önceliğin Fenerbahçe olduğunu söyledi.
HAMBURG - Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Hamburg'un teknik direktörü Martin Jol, Türkiye'deki 3 büyük takımı çalıştırmak istediğini, ancak gönlünün Fenerbahçe'den yana olduğunu söyledi.
...
http://www.ntvmsnbc.com/id/24954070/
Fenerbahçe Cumhuriyeti
çalıştırdığı takım ajax ve avrupa'nın en çok gol atan takımı sanırım bu sene.
(/s)
Jol, Suarez'i de alsın gelsin![]()
Martin Jol gelirse havaalanında Martin Jol Jol Jol şampiyonluk geliyor diye bağırırız. :}
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Barca Villa'yı aldı, affetmemiz için kapıp gelsinler Zlatan'ı
(=
Valencia alsın Guiza'yı.Parayı buldu adamlar.Gignac ve Krasic bide stoper bu takıma yeter
![]()
Bugün saat 12.00'de Aziz Yıldırım ve yönetim kurulunun basın toplantısı var.Bakalım bu toplantı yeni dönem hakkında fikir sahibi olmamızı sağlayacak mı?![]()
Ayhan Tumani dün evlenmiş ve resmi siteden yapılan açıklamada, nikah şahidi teknik direktörümüz Daum yazıyordu. Hala kovulmadığını anlıyoruz buradan.
Ali Koç ile beraber nikah şahitliği yapıyorlardı ve ikisinin de suratı asıktı, herhalde bugün Daum gönderildi haberini de basın toplantısında verirler.
"YÜCE ATATÜRK"
Daum kalmalı , istediği yerlere , istediği şekilde transferler yapılp eğer ki hala başarısız oluyorsa o zaman gönderilmeli.
Fenerbahçe Kulübü dün resmi internet sitesinden “Sorunları çözeceğiz” şeklinde açıklama yapan Alman hocanın yazısını beş dakika içinde kaldırdı. Daum ile ipleri tamamen koparan yönetimin uzlaşmaya vararak yolları ayırmak istediği ancak tecrübeli hocanın direndiği öğrenildi.
Fenerbahçe’de bu sezon üç kulvarda da başarısız olan Teknik Direktör Christoph Daum’un istifa etmeyi düşünmediği öğrenildi. Alman hocayı göndermek için formül arayan sarı-lacivertli yönetim, iki yıllık daha kontratı bulunan ve yıllık 3.2 milyon euro alan Daum’dan en az hasarla kurtulmanın formüllerini arıyor. Tecrübeli çalıştırıcıyla yarın bir araya gelecek olan Başkan Aziz Yıldırım’ın uygun bir tazminat karşılığı bu işe nokta koymaya çalışacağı bildirildi.
Bu arada Daum’un dün Fenerbahçe Kulübü internet sitesinden son günlerdeki gelişmelerle ilgili yaptığı açıklamanın beş dakika içinde kaldırılması da dikkat çekti.
Yönetimin bu hareketi Alman hocanın tamamen defterden silindiği şeklindeki yorumlanırken, Daum, “Kulüp dışında kimseyle konuşmadım” başlıklı yazısında şu görüşlere yer verdi: "Başta ben olmak üzere herkesin çok büyük bir hayal kırıklığı içinde olduğunu biliyorum. Ama özellikle bu dönemde kulüp içinde bu konuları konuşmamız lazım, şu an için dışarı bir konuşma yapmamıza gerek yok. Şu ana kadar Trabzonspor maçı sonrasında gerek Türkiye’den gerek Almanya’dan hiç bir gazeteciye konuşmadım. Söylediğim gibi şu an için kulüp içinde bu konuları konuşmalıyız. Okuduğunuz, duyduğunuz haberler benim ağzımdan çıkmadı. Biz her şeyi öncelikle kulüp içinde çözeceğiz, bir karara varacağız. Gerek yönetim kurulunun gerekse benim ağzımdan, bundan sonra ne yapacağımız, nasıl bir çözüm bulacağımızı kamuoyuna aktaracağız."
(Milliyet)
Böyle birşey oldu mu ? Bilgisi olan var mı ?
Daum gönderilecekmiş öyle duydum. İstifa edecekmiş.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
martin jol ucurur takimi fakat onun istedigi adamlar alinmali istemedigi adamlar yollanmali... ki gelirse ilk basta alexi yollar adim gibi eminim..
Ona bu kontratı veren adam herhalde tazminatını da cebinden öder... O kadar Fenerbahçe'yi düşünüyorsa... Duygusal bir patlama anında bir an kontrolünü kaybedip stada zarar veren taraftarları "Fenerbahçe'ye zarar vermekle" itham eden köşe yazıları yazmaya benzemez bu iş... Bütün kale ardı koltukları yansa bedeli kaç kuruş ki... Esamesi okunmaz; onun Daum efendiye verdiğin kontratın yanında... O taraftarın acısına çamur atan tetikçiler Daum'a verilen ve inanılmaz bağlayıcılıkta maddeleri olan fahiş kontratı sorgulayabilecek mi? Merak ediyorum; bu kontratla ve Fenerbahçeye vereceği zararla ilgili bir tek onurlu muhabir çıkmaya cesaret edip soru sorabilecek mi?
Birazcık utanma duygusu olur... Daum Samandıra'nın kapısından topla-tüfekle girmedi... Daha ilk geldiği gün "yahu nasıl olur; bizim Denizli faciasından sonra yaşadığımız acı, döktüğümüz gözyaşı ortadayken; dalga mı geçiyor bunlar bizimle" dedim... Aslında çoğul eki kullanmam lüzumsuzdu... Dalga geçen her zaman olduğu gibi sade BİR kişiydi... O, "kendini bilir" diyeceğim ama artık "kendini bildiğinden"de emin değilim... Koskoca Yunus boşuna mı söylemiş: "İlim kendin bilmektir..." Zaten kendini bilse; yıllarca, ısrarla ve ısrarla bu dejavuları yaşatmazdı bize...
Takip etmeden getirdi. Daha önce adı bile duyulmamış oyuncuyu bir sezon izleyip aldılar. İyi bir oyuncu olup olmadığını için iki sezon izlemeleri gerek. Neden Barcelona,R.Madrid, Sevilla, Valencia almadı. Bunlar isteseydi biz kesinlikle alamazdık.
Christian kalsın; ama yedek olarak. Onun önüne Appiah gibi savaşçı bir oyuncu şart.
Aziz Yıldırım 2 yıl daha Fenerbahçede,bakalım önümüzdeki günlerde transferler olacakmış bekliyoruz kaliteli dedi ama pek inanasım glmiyor umarım kaliteli olur.
Palmeiras Deivid için devrede
Turkcell Süper Lig'de şampiyonluğu son hafta kaçıran Fenerbahçe'de gelecek sezonun planlaması yapılıyor. Takımdan ayrılması gündemde olan Deivid için Brezilya'nın Palmeiras kulübüyle görüşmeler sürüyor.
Brezilya'nın Palmeiras kulübü, yaşadığı sakatlıklar nedeniyle bu sezon Fenerbahçe'de fazla forma şansı bulamayan Deivid'i renklerine katmak istiyor.
Brezilya temsilcisinin yöneticileri, Deivid transferi için İstanbul'a gelerek Fenerbahçe Kulübü Sportif Direktörü Aykut Kocaman ile görüştü.
Deivid'in durumunun birkaç gün içinde netlik kazanması bekleniyor. Fenerbahçe yönetimi, iyi bir teklif gelmesi halinde Brezilyalı futbolcuyu elinden çıkarmaya sıcak bakıyor.
Deivid'e talip olan Palmeiras'ı bir dönem Beşiktaş'ta forma giyen Carlos Antonio Zago çalıştırıyor. Galatasaray ile bu sezon başında resmen yollarını ayıran Lincoln de Palmeiras forması giyiyor.
Ntvspor
Fenerbahçe Cumhuriyeti