seyredemiyorum link yok canli anlatim
http://www.galatasaray.org/futbol/ha...aber/13927.php
seyredemiyorum link yok canli anlatim
http://www.galatasaray.org/futbol/ha...aber/13927.php
Sercan orta gol aydin
edit : Sabri muhteşem gol uzaktan 3-0
5'ten aşağı olmaz herhalde.Geçen sene olduğu gibi güçlü rakiplerle mücadele etmeliyiz.
Ahaha Sabri uzaktan gol atmış![]()
Bu da ilk 11'imizmiş : Ufuk Ceylan, Sabri, Semih Kaya, Gökhan, Çağlar, Aydın Yılmaz, Yekta , Ceyhun, Culio, Necati, Sercan Yıldırım
Ve o beklenen gün reyiz sonunda 7.32 2.44 kaleye şutunu isabet ettirdi.![]()
caglar ara pas necati gelisine vurdu 4-0
ceyhun 5-0
Sabri gol attı ve biz göremedik.Bu bir lanet olmalı.
sercan atti 6-0
İlk yarı 6-0 bitmiş![]()
Bu kaçıncı lig takımı daha ilk yarıdan 6-0 oldu ?![]()
Çift hanelere gider bu maç.![]()
Takım kendi içinde maç yapsa daha ciddi bir hazırlık olurdu heralde. 45 dakikada 6 gol nedir arkadaş![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Emre Çolak 7-0.
Umut 8-0
umut atti 9 oldu
Emre colak 10-0
Merthan 11-0
1 gol 2 mi sayılıyor ne oluyor![]()
Ümit Karan falan varken yine böyle bir takımı 13-0 mı ne yenmiştik.Skor hoş oluyor ama gereksiz geliyor bu maçlar bana
11'i İsmail Berk Ünsal atmış.
Eğlencesine bir maç yapmıslar.![]()
Fm kolay diyenler hazırlık macı yaptığımız takımı bundesliga'ya çıkarın kolaysa. Durum baya vahim![]()
11-0 bitmiş maç.11'de bırakmış bizimkiler![]()
özet veya goller nete düşer mi ki ?
GSTV vercek rahat olun![]()
Bu Scott harbiden işinin PiriBaya disiplinli oyuncularıda sağlam zorluyor.
Screw you guys, I'm goin' home
Dr.Gurkan Kubilay : Geçen yıl,G.Saray,,Avrupanın bizde dahil 6 büyük liginde ilk 2 sırayı alan 12 takım içinde ''Kanattan orta-pas ile''EN AZ GOL YİYEN TAKIMDI.
Burda sadece kanat adamlarının başarısı değil,Selçuk-Melo'nun büyük katkısı oldu.Ama,bu sene onlar ayarında mutlaka 1 adam daha almalı GS.
Yine,Avrupanın bu dev 12takımı içinde DİREK SERBEST VURUŞ GOLÜ EN FAZLA OLAN G.S idi.Bravo Selçuk,Ronaldo bile55 frikikte ancak 2 tane attı.
Adnan Öztürk: Şampiyonluktan sonra, düğün bayram havasıyla, transferde har vurup harman savurma lüksümüz yok. Çok ciddi rakamlar dönüyor
Adnan Öztürk:GS bunu daha önce de yaşadı. Başarılardan sonra mali olarak bazı zamanlar dar boğaza girdi. Galatasaraylılardan sabır istiyorum
Ronaldo'nun zaten iyi frikik attıgını düsünmüyorum.2-3 tane güzel atıyorda bende 55 tane atsam 2 gol atarım.![]()
Golleri kim atmış ?
Mac ozeti geldi.
[YOUTUBE="aSp67L1kFx8"]11-0[/YOUTUBE]