Sayfa 221 / 483 İlkİlk ... 121171211219220221222223231271321 ... SonSon
6,601 ile 6,630 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Kim normal karşıladı ? O telefon görüşmelerinde anormal olan ne kadar şey varsa hepsi de cezasını çeksin. sarı-lacivert, bordo-mavi ya da sarı-kırmızı fark etmez. renklere göre değil kanunlara göre cezalar gelsin ve artık gönül rahatlığıyla futbol maçı izleyelim. 3 temmuzdan bugüne ne izlediğimiz maçran keyif alır olduk ne de futbol muhabbetinden. şikeyle yatıp,teşvikle uyanıyoruz. kimin ne cezası varsa hem kişi hem de kurum olarak cezasını en ağır şekilde çeksin ve sonrasında insanlar bu tür şeylere cesaret edemesin diyoruz. Ne Fenerbahçe'ye saldırıyoruz, ne de Trabzon'u koruyoruz. Hangi camiadan olursa olsun kim türk futbolunun bu hale gelmesinde negatif etki yaptıysa içerde kalması gerektiği kadar kalsın.Ya da dışardaysa içeri alınsın. Aklanana kadar bu davada adı geçen hiçbir ismin temiz olduğuna inanmamak gibi bir düşünce özgürlüğümüz var ve biz de bunu kullanıyoruz.Üstümüze kocaman bir çığ düştü ve altında kaldık ama hala bazıları acaba kar yağıyor mu diye etrafa bakınıyor...
    Düşünceler ve eylemler arasında farklılık var, o mesaj duruyor ama kimse yazmamış, tepki göstermemiş, basın Fenerbahçe ile alakalı olduğunda manşetten girerken belki bunun haberini bile yapmadılar.

Yazılanlar doğru, yanlış ben orasında değilim, sadece Fenerbahçe işin içindeyse verilen tepki ile başka takımların benzer şeyleri ortaya çıktığında verilen tepkiler rahatlıkla görülebiliyor. Fenerbahçe'yi bu tarz şeyleri okuyup idam edenler, başka takımların benzer yazıları çıktığınsa sus pus oluyorlarsa, bu şekilde hatırlatmalarla mesaj atıyorlarsa, sonra çıkıp da biz futbolda ne kadar pislik varsa temizlensin istiyoruz, kim suçluysa cezasını çeksin istiyoruz demesinler, Fenerbahçe'nin bedel ödemesi yeter bu şekilde düşünenler için, o nedenle gerek yok başka takımlara tepki koymaya.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

"Genel kurul, dünya hukuk tarihinde ilk defa taraf olanların oy kullanacağı bir jüri kimliğine kimliğine soyundurulmuştur"

Burası çok önemli bence bizim açıklamalarımızdaki.

TFF'nin küme düşürme cezalarını kulüplere soracağını açıklamasından sonra Adalet Bakanlığı da ceza indirimlerini sanıklara sormaya hazırlanıyor...

Buda Zaytung'tan gelsin.Trajikomik bir olay maalesef.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Galatasaray'ın yaptığı açıklama fırsatçılık, popülistlik, şov olmuş. Utanılıyormuş Galatasaray'dan. Şu foruma ayda yılda bir gireyim dedim de Galatasaray sohbet alanı'nda Galatasaray süresiz Avrupa'dan men almalı diyeni mi göreyim, yoksa Galatasaray'ın şov peşinde koşup prim yaptığını söyleyeni mi?

Birilerine saldırmak niye? Durmadan etrafa saldırınca kendi kulübü -veya kendisi- yüceleceğini mi sanıyor bu kişiler? Doğruya doğru diyecek kadar mı renkler, çıkarlar bürüdü insanların gözünü? Bu insanlar 3 Temmuz'da kişilerle kurumlar ayrılmalı diyorlardı. Bakıyorum da bu insanlar daha kişiye mi o kuruma mı gönül vermiş o bile belli değil. Ben Galatasaray'dan utanmıyorum ama insanların sanıklara bu derece dalkavukluk yapmasından utanıyorum. Bu kişiler kendi kulüplerinin çıkarlarını gözetsinler, onları bu hale sokan gözünü hırs bürümüş gönül verdiği kulübe herkesten çok zarar vermiş insanların çıkarlarını değil. Bu kez çuvaldızı kendilerine iğneyi başkasına batırsınlar.

Bu konuyu da bir kenara koyarsam kendi çapımda, forumun bu hale gelmesi gerçekten içler acısı. Önceden burada yine çetin tartışmalar dönerdi de ben bu kadar kutuplaşmayı bu forumda görmemiştim.

Ama kimse unutmasın ki her karanlığın ardından yine güneş doğacak. Gün gelir devran döner..

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Kahraman Nihat Özdemir birden düşman oldu. Kanalize olunan şeyi inkar eden düşman oluyor. Nihat Özdemir de çıkıp ben 58. maddeden anlamam varsa yoksa 1907 demeliydi. Şov değildir yanlış anlaşılmasın bağlılıktır onun adı. Ali Koç desen toz kondurmazlar, adam çıkıp bu iddialar varsa eğer dese hemen onun içinde neler neler denir.

İnsanlar burada uzun süre Tayfur Havutçu için olumlu şeyler söylediler. Tayfur Havutçu'nun bir iki konuşması yayınlandı. Daha biz eleştirmeden Beşiktaş'lılar yazıklar olsun dedi. Onlarda ne var canım tarzı yaklaşsaydı ya da iddianamedir geçiniz efendim deseydi ya da savunmasını beklemek lazım deseydi uzun uzadıya sayfalarca tartışırdık. Belki Fenerbahçe'nin konuları inkarlar nedeniyle bu kadar sayfayı kaplıyordur.

Ayrıca sürekli ortaya net birşeyler atılıyor. Son örnek olarak bu maddenin değişiminin düşmeyle ilgisi yok deniyor. Geçmişte defalarca sorduğum gibi yine soruyorum. Cevap yok. Serkan açıklayamadığın şeyleri ve paralelinde açıklayamadığınız şeyleri kesin gibi anlatmayın. Birşey biliyorsanız söyleyin öğrenmek isterim.

Nesil
    2003

Peki madem Fenerbahçe yönetimi madde değişikliği istemiyor da kulübün yöneticisi olan Nihat Özdemir bu madde değişimiyle ilgili çıkıpta neden "Galatasaray neden böyle davranıyor? Onlar da bize muhtaç,Bu lig Fenerbahçe ile ,Beşiktaş'la ya da Sivas'la daha güzel" gibisinden bir açıklamayı neden yaptı?
    Olayi biraz farkli acidan okusak?

Sezon sonunda Fenerbahce duserse, yonetime talipler azalir ve mevcut yonetimin devam etme sansi yukselir. Yaptiklarini temizlemeleri icin.

Fenerbahce dusmezse, ortaya bir cok yeni aday cikacaktir ve bu Aziz Yildirim'in (serbest kalsin veya kalmasin) Fenerbahce baskanliginin ve/veya yonlendirebilecegi birisinin baskan olma ihtimalinin bitmesi demektir.

Aziz Yildirim da pekala iyi biliyor ki arkasinda Fenerbahce oldugu surece daha gucludur. Koltuktan kalktigi gun etrafi bosalacaktir.

Bu pencereden bakinca kimin neden hangi aciklamayi yaptigi belli oluyor sanki. Ve tabii kimin Fenerbahce'yi, kimin kendisini dusundugu.

Tabii bence.

Ek: Futbol AS ile Kulup arasindaki tesis kiralama bedeli neden 20 yillik pesin odeniyor sorusunu da merak ettim ayrica. Futbol AS uzerinden bir kredi de alinip, bu para kulube aktariliyor anladigim kadariyla. Kulube para neden aktariliyor? Acaba Mayis ayindan itibaren olmayacak bazi yoneticiler icerideki paralarini mi cikartiyorlar?

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Artık bu gezegende yaşamak istemiyorum.
    Last edited by meddah : 30.Aralık.2011 at 02:11 Reason: Türkçe lütfen

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Yazılanlar doğru, yanlış ben orasında değilim, sadece Fenerbahçe işin içindeyse verilen tepki ile başka takımların benzer şeyleri ortaya çıktığında verilen tepkiler rahatlıkla görülebiliyor.
    Açık bir yönlendirme var çünkü; kasıtlı veya kasıtsız, 6 aydır Fenerbahçe ile yatıp kalkıyoruz.

Ali'nin hakem seçi,mi için Federasyon'u yönlendirdiğine dair bir veri ortaya çıktığında, hemen herkes, bu açık yönlendirme sayesinde, Veli'nin hakem seçimi için Federasyon'u yönlendirdiğine dair zihninde daha önceden edindiği 10 veri olduğunu sanıyor. "Hani nerde?" deseniz, bulup çıkaramayabilir.
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Bazı konularda doğrular kişiden kişiye değişir de mutlak doğrunun olduğu yerde konuştuğumuz şeylere inanamıyorum.

Zaten ana konu şike diyoruz ama şike haricinde her türlü yasayı gözden geçirdik. Memurların zam işini de aradan çıkarsaydık 2012'ye kalmazdı.

Aziz Yıldırım'ı ya da Sadri Şener'i olsun. İkiside sazı almış eline istediği gibi oynatıyor. Biz seninki daha çok oynattı benimki daha çok oynattı derdindeyiz. Oysa hep beraber aynı şeye şaşırmamız lazımdı.

Kim şaşırmıyorsa kendini deşifre etsin.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Ilhan Cavcav sert cikmis

Galatasaray oyu kadar konusun herkesin tek oyu varmis

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Fenerbahçeye gösterilen tepki neden Trabzonspordan fazlaymış?

bir kere olayın adli yönüne hiç girmeyim. terazi kefesi herkese ayrı işler. diyeceğim şu. Kasımpaşa aleyhine bir karar verildiğinde kamuoyu baskısı ne olur? ya da aynı hata fenerbahçe aleyhine verilse? tepki aynı mı olur? peki başkanı içerde olan bir klüp var; Sivasspor. peki kamuoyunda Sivassporu konuşan var mı? veya forumda? olay bu. büyük takımız diye geçinmesi güzel. ama eleştiriye gelince niye bize böyle tepki, onlara böyle tepki...

italya şikeden 6 takım ceza aldı, belki daha fazla bilmiyorum. Juventus dışında takım hatırlayan var mı?

ikincisi ve benim anlamadığım, Fenerbahçeli bazı taraftarların bu olaylar çıktığından beri davaya tek bakış açısının Trabzonspor'un tapeleri olması. sanırım bizim tapemiz çıkarsa Fenerbahçe haklı çıkacak.ya da bu arkadaşların en büyük isteği takımlarının aklanması değil de bizim suçlanmamız. ki bu tapeler o kada uydurmasyon boyutuna geliyorki şaşıyorum. yönetim kurulunda olmayan eski yöneticilerin ağzından yazılmış tapeler.. Trabzonspor'un 10 milyon euro şike parası verdiği vs.vs..

bunlar doğru çıkar çıkmaz. ben gidep wordde diyalog yazar tape diye koyarım bu da belirlenmez. ama dediğim gibi eğer bizim suçlu olmamız Fenerbahçeyi aklayacaksa bizde Sivası suçlayalım olay bitsin.

bir yargı süreci işliyor. asıl tapeler orada konuşacak. bir tarafa üç maymunu oynayıp diğer tarafa sherlock holmes kesilmenin anlamı yok.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Chinatown View Post

bir yargı süreci işliyor. asıl tapeler orada konuşacak. bir tarafa üç maymunu oynayıp diğer tarafa sherlock holmes kesilmenin anlamı yok.
    İşte ben de bunu diyorum, Trabzonspor bunu yapmıştır, şöyle suçludur, böyle suçludur demiyorum. Aynı konuşmada isimler değişik olsa, çoktan saldırmaya başlanmıştı diyorum. Fenerbahçe olduğunda tepki gösterenler, başkası olduğunda neden üç maymunu oynuyor diyorum. Yoksa Trabzon'un yapıp yapmamış olması beni ilgilendirmiyor, ben kendi kulübümle alakalı yazılanları gördüğümde bile yapmışlardır ya da yapmamışlardır yorumu yapmıyorum, Trabzonspor ile alakalı neden yapayım?

Derdimi anlatıyorum da, anlaşılmak istenmiyor. Her kulüp bu şekilde dinleme alınsaydı ve ortada sadece Fenerbahçe ile alakalı bu tarz şeyler olsaydı, ben bu kasıtlı değil derdim ama çıkıp Türk futbolunu Fenerbahçe bitirmiş gibi, Fenerbahçe'nin bu tarz şeyleri yaptığına inananlar başka kimse yapmaz, tek kötülüğü Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe verir Türk futboluna mantığında olduklarından ben bunu kabullenemiyorum. İddialarla ilgili neler olup olmadığını mahkemede göreceğiz zaten, sadece 2 yüzlü samimi olmayan yaklaşımlar bu süreç sonunda unutulmayacak şeylerin arasında tarihteki yerini alacak.

Tayfur'a tepki? Beşiktaş'ın çocuğu Tayfur Havutçu diye tüm stadın inlediği maçı izlemedin sanırım?

0 tolerans derken, aynı suçtan iddaname hazırlanan (şike ve teşvik suçu) 2 takımdan birisi avrupaya gönderilmezken, diğeri onun yerine gittiğinde, bu zaten bizim hakkımızdı, şampiyonluk da bizim hakkımız gibi konuşmaları yakışık olmuyor, hakkındaki iddiaları çürüt, ondan sonra bu konuşmayı yaparsın zaten. Ayrıca Sadri Şener'in yurt dışı çıkış yasağı, ne oldu da kaldırıldı, kaldırmak için savcı neye dayandırdı yoksa UEFA Trabzon'u aldığında başkanın yasaklı olduğu akıllarına gelip, başları ağrımasın diye yasağı kaldırttırıldı mı?

Yukarıda Muhammed paylaşmış, bu şekilde Fenerbahçe ile alakalı derlemelere kesin inanırken herkesin Fenerbahçe'ye yüklenmesi sebebiyle fazlaca olması normal, sizin takımlarınızla alakalı çıktığında inkar etmek inancınızın göstergesi. İnkar ediyorsan, iddianame saçma diyorsan Fenerbahçe ile alakalı çıktığında da bazı şeylere saçma diyebil yok inanıyorsan kendi takımın olduğunda vay be bizimkiler de yapmış diyebil.

Trabzon suçludur diye yazmıyorum, bunlara bakıp Trabzon'u da suçlamıyorum, bu ince çizgiyi de ayırt etmek gerekir.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Adnan Öztürk diyor ki: "Küme düşmenin kalkmasına destek verildiği takdirde, G.Saray olarak Kulüpler Birliği'nden çekileceğiz.." ( Ibrahim Seten )

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    İşte ben de bunu diyorum, Trabzonspor bunu yapmıştır, şöyle suçludur, böyle suçludur demiyorum. Aynı konuşmada isimler değişik olsa, çoktan saldırmaya başlanmıştı diyorum. Fenerbahçe olduğunda tepki gösterenler, başkası olduğunda neden üç maymunu oynuyor diyorum. Yoksa Trabzon'un yapıp yapmamış olması beni ilgilendirmiyor, ben kendi kulübümle alakalı yazılanları gördüğümde bile yapmışlardır ya da yapmamışlardır yorumu yapmıyorum, Trabzonspor ile alakalı neden yapayım?

0 tolerans derken, aynı suçtan iddaname hazırlanan (şike ve teşvik suçu) 2 takımdan birisi avrupaya gönderilmezken, diğeri onun yerine gittiğinde, bu zaten bizim hakkımızdı, şampiyonluk da bizim hakkımız gibi konuşmaları yakışık olmuyor, hakkındaki iddiaları çürüt, ondan sonra bu konuşmayı yaparsın zaten. Ayrıca Sadri Şener'in yurt dışı çıkış yasağı, ne oldu da kaldırıldı, kaldırmak için savcı neye dayandırdı yoksa UEFA Trabzon'u aldığında başkanın yasaklı olduğu akıllarına gelip, başları ağrımasın diye yasağı kaldırttırıldı mı?

Yukarıda Muhammed paylaşmış, bu şekilde Fenerbahçe ile alakalı derlemelere kesin inanırken herkesin Fenerbahçe'ye yüklenmesi sebebiyle fazlaca olması normal, sizin takımlarınızla alakalı çıktığında inkar etmek inancınızın göstergesi.

3 paragrafa 3 cevap vereceğim diğerleri ile hemfikirim zaten.

birincisi dediğim zaten Fenerbahçe adının büyüklüğünden olan şeyler bunlar. bir başka klübün 10 tane transferi Fenerbahçenin bir tane transfer iddaasından fazla yer tutmuyorsa medyada bu iddaalarda da kamuoyu böyle oluşur. yani diyorum ya belki bizden daha şüpheli Sivasspor veya başka klüpler. onların konuşulmama nedeni de bu.

Ben kendi takımım dışında yoruma karşıyım. bu başlıkta da genelde kendi takımıma laf gelirse söz alırım. Beşiktaş hakkında birşey diyemeyeceğim.

2. paragrafının başına katılmıyorum. Biz Bilboga maçının kampındayken davet geldi. maçtan 20 saat önce. bu yanlış olabilir ama bizim elimizde değildi. bu süre zarfında Fenerbahçenin yargılanıp karara bağlanma süresi nasıl yoksa bizimde yoktu. onun dışındaki 'kupamızı verin' tarzı konuşmalar bence de yakışıksız. ama öte yandan 'biz temiziz diyenden daha temiziz.' de öyle.

son olarak herkesi bilmem ben kendimi bilirim. bir tane Fenerbahçe tapesine inanıp da okumuşluğum yok. ama yukarıda paylaşılan tape 'bizim takım - onlar' şeklinde yorumlanmış. taraflı olduğu aşikar. ben bunlara karşıyım.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Buradaki insanlar inanmak istemiyorsa,Aziz Yıldırım'ı diğer taraftarlardan daha çok tanıdığını düşünüyorsa,içerideki herkesin suçsuzuz demesine inanıyorsa.Bu çaba niye ? Her soruya cevap ararken buralara da baksak.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Genel kurulda sizin dediğiniz gibi Fenerbahçe de "58. madde değişmesin" yönünde oy kullanacaksa zaten sorun yok. Galatasaray ve Trabzonspor da değişmesin diyor.Yani o zaman değişmez bu madde.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Bu madde değişir ve MAA istifa eder

Bu tapelere göre kesinlikle aklanıcaz ama devleti dolandıranlar ne olucak çok merak ediyorum

Last edited by DisCo : 30.Aralık.2011 at 20:25

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Biz temiziz diyenden daha temiziz demek ne demektir yahu böyle bir şey var mıdır ? Basbaya biz şike yaptık ama onlar bizden daha çok yaptı demektir.Kendileri bile inanmıyor demek ki temiz olduklarına.Şike yapmanın azı çoğu mu vardır.Yaptıysan yapmışsındır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Biz temiziz diyenden daha temiziz demek ne demektir yahu böyle bir şey var mıdır ? Basbaya biz şike yaptık ama onlar bizden daha çok yaptı demektir.Kendileri bile inanmıyor demek ki temiz olduklarına.Şike yapmanın azı çoğu mu vardır.Yaptıysan yapmışsındır.
    Bu cümleyi böyle yorumladıysan hiçbirşey diyemiyorum şuan.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    mantığı kesttt.

''anlatmak istediklerin, karşıdakinin anladığı kadardır'' sözüne cuk oturmuş bu mesaj.
    (/s)

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Kamuoyuna Duyuru

Yönetim kurulumuz akşam saatlerinde yaptığı toplantının ardından bazı kararlar almıştır.

Bilindiği üzere Türkiye Futbol Federasyonu tarafından 26 Ocak 2012 tarihine genel kurul çağrısı yapılarak futbol disiplin talimatının 58.Maddesinden değişiklikler yapılması hususu genel kurulun tasvibine bırakılmıştır.

30.12.2011 tarihinde toplanan yönetim kurulumuz futbol disiplin talimatı 58.maddedeki değişik yollarla gündeme getirilmek istenen tüm önerilerin OY BİRLİĞİ ile REDDİ yolunda karar almış, kararımızın ayrıca ve gerekçeleriyle birlikte kamuoyu ile paylaşılması da benimsenmiştir.

Şöyle ki;

1. Oyun oynanırken kural değiştirilmesi fikir ve düşüncelerinin kimseye ve özellikle futbol dünyamıza bir faydası düşünülemez.

2. Bursaspor Kulübümüzün yakın geçmişte ligden düşmesine neden olan olaylar halen hafızalarımızda derin ve silinmez izlerle yer almaktadır. Bu yıllardaki iddiaları bile halen ve tamamen açığa çıkarılmamış, kulüpler arası taraftarlar arası husumetler kapatılmamış iken şike ve şikeci zihniyetlere yönelik hafifletici hükümlerin gündeme getirilmesine şiddetle karşıyız.

3. Bursaspor Kulübü olarak ülkemizdeki tüm kişi, kurum ve kurulları bu konudaki mevcut kanunlar ve kuralları gecikmeksizin derhal ve adil bir şekilde uygulamaya koymaya davet ediyoruz.

4. Ayrıca bu konuda süreci başından sonuna kadar dikkatle ve özenle takip edip özellikle şike konusunda hiçbir hukuksuzluğa mahal verilmeyecek şekilde sürecin devamının takipçisi olacağımızı da özellikle belirtiyoruz.

Kamuoyuna Saygıyla arz olunur.

Bursaspor Kulübü
    Yönetim Kurulu

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Etti 4 takim.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Bursaspor şov (!) yapıyor. Karşı olabilirsinde sorulunca söylersin.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Demekki bazi takimlar Galatasaray gibi buyuk bir takimin aciklamasini bekliyormus sonra biz aciklayalim diye dusunduler..

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Etti 4 takim.

Galatasaray,Trabzonspor,Bursaspor....

4. takım Fenerbahçe mi? Yönetimden resmi bir bilgi geldi mi "58. maddenin değişmesini reddedeceğiz" şeklinde?

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

orduspor 4.takım

Fenerbahçede değişmesin diyecekdir buna eminim yaptıysak düşelim ama merak ettiğim 1 husus var

Bu sene şampiyon olursak ve bizi düşürürlerse avrupada oynayabilirmiyiz

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Peki Fenerbahçe genel kurulda "58. madde değişsin" yönünde oy kullanırsa son günlerde "Aziz Yıldırım 58. madde değişmesin diyor, Fenerbahçe de genel kurulda değişmesin diyecek" yazanlar suçu Nihat Özdemir'e mi atacaklar ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Peki Fenerbahçe genel kurulda "58. madde değişsin" yönünde oy kullanırsa son günlerde "Aziz Yıldırım 58. madde değişmesin diyor, Fenerbahçe de genel kurulda değişmesin diyecek" yazanlar suçu Nihat Özdemir'e mi atacaklar ?
    Nedense zorlama bi varsayım peşindesin gibime geliyo ama

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

hayır ben ciddi anlamda Fenerbahçe yönetimindekilerden sizin dediğiniz gibi " biz de 58. maddenin değişmesini istemiyoruz" tarzı bir açıklama duymadım. ortada dolaşan hurafe mi yoksa videosu falan var mı cidden merak ediyorum. varsa izlemek isterim. taraftar olarak gerçekten şu anda forumdaki Fenerbahçe'lilerin % 100'e yakını "58. madde değişmesin,cezamız varsa çekelim" şeklinde düşünüyorlar.Bunda samimiyetinize de sonuna kadar inanıyorum ve bu düşünce açısından sizleri tebrik de ediyorum fakat genel kurulda Fenerbahçe'yi temsilen katılacak yönetim kadrosundan böyle bir açıklama ya da fikir beyanı geldi mi bilmiyorum, geldiyse de inanın ben duymadım ya da görmedim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Şöyle söyleyim ben de direk Nihat Özdemir'in ağzından duymadım değiştirin bu maddeyi diye..

Ancak böyle bi şeyi istememiz mümkün değil diyen bir asbaşkan var Ömer Temelli..

Hatta ısrarla bu sorular sorulduğunda daha nasıl cevap vereyim, bizim böyle bi talebimiz olmadı diyor.. Sanıyorum Yönetim Kurulu toplandıktan sonra bi açıklama yapılacak bu konuyla ilgili.. O zaman daha net anlarız..

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    orduspor 4.takım

Fenerbahçede değişmesin diyecekdir buna eminim yaptıysak düşelim ama merak ettiğim 1 husus var

Bu sene şampiyon olursak ve bizi düşürürlerse avrupada oynayabilirmiyiz
    Soruma bi cevap alsam

Mesaj Yetkileri